Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2022 / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ζυγός 2022: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ζυγό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Η χρονιά Ζυγέ προμηνύεται με αρκετή δουλειά και ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που θα σε προάγουν καθοριστικά. Το 2022 θα σου δώσει την δυνατότητα να διευρύνεις την εργασιακή σου επιρροή και να εμπλουτίσεις το περιβάλλον σου με νέα πρόσωπα. Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω καλώντας να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την οικογένεια. Νοοτροπίες που σου έχει εμφυσήσει ανήκουν πια στο παρελθόν καθώς είσαι έτοιμος να προχωρήσεις με νέες βάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου (αφορά κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο).

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (30.04, 16.05, 25.10 και 08.11) προκαλούν γεγονότα που αναθεωρούν θέματα ηθικών αξιών και βάλουν τα οικονομικά σου. Προσοχή καθώς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητο να αποφευχθεί κάθε απόφαση ή επιλογή που μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε βοηθά να αναλάβεις ευθύνη στην προσωπική σου ζωή. Δεν μπορεί να παίξεις με τα συναισθήματά του προσώπου που σε ενδιαφέρει γιατί είναι απαραίτητο να θεμελιώσεις τη σχέση σου όσο καλύτερα γίνεται.

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι 11.05 και από 28.10 μέχρι 20.12 αυξάνει καθημερινά τις υποχρεώσεις καθώς η δουλειά γίνεται πιο απαιτητική από πότε. Οι αγγαρείες που οφείλεις να αναλάβεις θα σε ενοχλήσουν, όμως θα σου δώσουν την δυνατότητα να προσφέρεις τον καλύτερο σου εαυτό, κάτι που αργά ή γρήγορα θα το εκτιμήσει ο συνάδελφος περίγυρος. Με τον Δία να μετακινείται στον κριό, το πολικό σου ζώδιο, από 11.5 μέχρι 28.10 και από 20.12 και μετά ζεις μοναδικές στιγμές χαράς, διασκέδασης, κοινωνικότητας και συντροφικότητας. Νέες γνωριμίες πλουτίζουν το περιβάλλον σου και θα δώσουν ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις που θα προκύψουν θα σε εξελίξουν δίνοντάς σου άκρως ευνοϊκές δυνατότητες.

Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 20.08 και μετά ασχολείσαι με ταξίδια, πνευματικές αναζητήσεις και ζητήματα μόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Η ανάδρομη πορεία του από τις 31.10 και μετά σου δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που διασκεδάζεις και τις μελλοντικές σου βλέπεις. Η χρονιά αρχίζει με την κυβερνήτη του ωροσκοπίου σου ανάδρομη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 29.01 και θα σε αναγκάσει να επαναπροσδιορίσεις αυτό που πραγματικά σε ικανοποιούν στο περιβάλλον της οικογένειας. Κυκλοθυμία και χειριστικές διαθέσεις δεν βοηθούν στην ομαλότητα των σχέσεων.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2022

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου απέναντι στις προσωπικές σχέσεις και να θανατώσεις κομμάτια τη συμπεριφορά σου που δεν εξυπηρετούν πλέον την σταθερότητα και την ευημερία. Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σου δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις κατάματα βαθύτερες ανασφάλειες, απωθημένα, αμφιβολίες που μπορεί να επηρεάζουν την διαχείριση και την σκέψη σου. Απαιτείται να μείνεις μακριά από τοξικές καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να κλείσεις πληγές και να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο και βοηθά να θεμελιώσεις την σχέση σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απαιτείται σοβαρότητα και ωριμότητα σε κάθε επιλογή καθώς πιθανές παρασπονδίες ή λάθη θα σε αφήσουν εκτεθειμένα στα μάτια του προσώπου που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Ο Δίας από τον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 σε γεμίζει με αισιοδοξία καθώς αυξάνεται η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα. Μπορείς να εξομαλύνει τις δυσκολίες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και πάθους με τον σύντροφό σου. Ο δεσμευμένος έρχεσαι σε επαφή με μία γνωριμία που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στα αισθηματικά σου καθώς θα σε βοηθήσουν να νιώσεις αποδεκτός και ασφαλής μαζί τους.

Από τις 24.05 μέχρι τις 05.07 αυξάνει τη νευρικότητα σε προσωπικό επίπεδο προκαλώντας προβλήματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, κινήσεις που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Απαιτείται ψυχραιμία ώστε να μην υπάρξουν κόντρες που θα λαβώσουν την προσωπική σου ζωή. Με τον Άρη να κινείται από τις 20.08 και μετά στους Διδύμους έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου και σε μυούν σε μία νέα κοσμοθεωρία που σου ταιριάζει. Η ανάδρομη πορεία του από τις 31.10 και μετά μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, όμως η αισιοδοξία δεν λείπει για αυτό και θα ξεπεραστούν με μεγάλη ευκολία.

Η Αφροδίτη στον Κριό από 02.05 μέχρι 28.05 σε βοηθά να λειτουργήσεις με απόλυτη αρμονία στην προσωπική σου ζωή και απολαύσεις την προσοχή και την εκτίμηση του αντικειμένου του πόθου σου καθώς είναι σημαντικό να αρέσεις στον ύψιστο βαθμό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 29.09 μέχρι 23.10 γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός στο επίπεδο των αναγκών σου καθώς η πίστη και η αυτοπεποίθηση σε συντροφεύουν σε κάθε “διαπραγμάτευση” που έχεις με το ταίρι σου. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ζυγού το 2022

Η επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη μέσα στο 2022. Ο Δίας από τους ιχθύες μέχρι τις 11.05 και από τις 28.10 μέχρι τις 20.12 δημιουργεί ένα άκρως απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα στον εργασιακό χώρο καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς σε αυξημένες απαιτήσεις στην δουλειά. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι παρ’ όλο το τρέξιμο και το άγχος που μπορεί να έχεις, θα αποφύγεις προβλήματα και θα είσαι προστατευμένος σε πιθανές επαγγελματικές τρικυμίες που μπορεί να βιώσεις.

Με τον Δία στον Κριό από 11.05 μέχρι 28.10 και από 20.12 και μετά ευνοούνται σημαντικά οι συνεργασίες καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να διευρύνεις τους επαγγελματικούς ορίζοντες. Οι ήδη υπάρχουσες θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς ενώ πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και θα εξυπηρετούν στο ακέραιο τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε καλούν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη και κυρίως τους οικονομικούς πόρους. Οφείλεις να περιορίσεις περιττά έξοδα και να αποφύγεις υπερβολές που δεν θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια. Αντίθετα δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Καλό είναι την περίοδο των Εκλείψεων να αποφευχθούν ρίσκα και οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται καθώς οι κινήσεις αυτές θα στιγματίσουν τον προϋπολογισμό σου μακροπρόθεσμα. Ο Άρης από τους Ιχθύες από 15.04 έως 24.05 πυροδοτεί εργασιακά θέματα και συνάδελφοι και σχέσεις. Το άγχος θα είναι αρκετό καθώς η καθημερινότητα θα είναι έντονη λόγω των πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών που καλείσαι να αναλάβεις. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι δυσκολεύοντας την εξέλιξη των υποθέσεων που θέλεις να διευθετήσεις.

Ο Άρης από τον Κριό από τις 24.05 μέχρι τις 05.07 φέρνει στο προσκήνιο δυσαρέσκεια, ανταγωνισμό, αρνητικές συμπεριφορές που εκδηλώνονται κυρίως από τους συνεργάτες σου. Προσοχή σε εμπλοκή τρίτων προσώπων που δεν θα σε βοηθήσουν να λύσεις άμεσα τις οποίες παρεξηγήσεις παρά θα δημιουργήσουν περαιτέρω εντάσεις δυσχεραίνοντας την κατάσταση. Η αποφασιστικότητα του για κοινή δράση θα βοηθήσει να εκτονωθεί κάτω νευρικότητα και να επικεντρωθείς με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε κινήσεις και επιλογές που έχουν θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σας πορεία. Έτσι θα αποφύγετε τις όποιες κόντρες και θα επικρατήσει η αρμονία και η ισορροπία που απαιτούνται.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Κυριάκο Κοκτζίδη.

Ζώδια 2022: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2022 00:00:00