Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Αιγόκερως 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Αιγόκερω και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για εσάς θα είναι η μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, έστω και για λίγο αφού θα επιστρέψει, λόγω της ανάδρομης πορείας του, μετά από μερικούς μήνες στο ζώδιό σας.

Από τις 23/3 έως και τις 11/6, λοιπόν, θα μπει στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, στον οίκο των χρημάτων, των υλικών αγαθών, των αποκτημάτων και γενικά των πραγμάτων που δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από εκεί θα σας δώσει μαθήματα που θα αφορούν στο τι ξοδεύετε και πως, αλλά, κυρίως, στο που εσείς ξοδεύεστε και θα σας προκαλέσει να ψάξετε βαθιά μέσα σας, να βρείτε το σεντούκι με τους θησαυρούς που κρύβετε εντός σας και να εκμεταλλευτείτε τα πολλά προτερήματά σας.

Η εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 καθώς και η μετακίνηση των δεσμών στον συγκεκριμένο άξονα, θα τονίσουν θέματα σχετικά με την κατοικία και την εργασία σας με την έννοια κάποιων αλλαγών. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση θα είναι μέσα στα πιθανά σενάρια. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Δία που θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι και τις 15/5 καθώς θα βοηθήσει να επεκτείνετε την οικογένειά σας, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα υποδεχτούν ένα νέο μέλος.

Επίσης, θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας θέματα που αφορούν την κατοικία και τους οικείους σας. Κάποιοι από εσάς ίσως ασχοληθείτε με μια αγοραπωλησία, εκμετάλλευση ή μεταβίβαση ακινήτου. Όταν θα περάσει στον Ταύρο και θα μπει στον οίκο των ερώτων σας, όπου ήδη βρίσκεται και ο Ουρανός που εδώ και καιρό φέρνει στο διάβα σας ετερόκλητα άτομα και συναρπαστικές καταστάσεις, θα ξυπνήσει μέσα σας το πάθος και την ανάγκη να βιώσετε ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες διασκέδαση, απολαύσεις και έρωτα. Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε ελεύθεροι από υποχρεώσεις και έτοιμοι για περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι.

Επιπλέον, θα μπορέσετε να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να νιώσετε όμορφα για αυτό. Στις 7/3 ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων και στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι όπου θα συναντήσει εκεί τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας συνδέεται κυρίως με τα όνειρα και τη φαντασία και ο Κρόνος με τα όρια, τους περιορισμούς και την πειθαρχία. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 έως και τις 8/10 θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να ασχοληθείτε με χρήματα που διαχειρίζεστε με τρίτους και να τακτοποιήσετε οφειλές στο δημόσιο ή να λάβετε ένα ποσό που αναμένατε καιρό.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2023

Ο Ουρανός συνεχίζει να βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας φέρνοντάς σας αισθηματικές καταστάσεις εντελώς διαφορετικές από ό,τι είχατε συνηθίσει να έχετε στη ζωή σας και που μπορούν να σας διεγείρουν όχι μόνο σωματικά αλλά και νοητικά. Η ενέργεια του πλανήτη θα λειτουργήσει εντελώς ανατρεπτικά και θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους εκκεντρικούς, με διαφορετική ηλικία, κουλτούρα ή μόρφωση από τη δική σας.

Στις 16/5 τον Ουρανό θα συντροφεύσει και ο Δίας ανοίγοντάς σας νέους ορίζοντες που με την σειρά του θα σας συστήσουν σε ξεχωριστούς ανθρώπους. Ο έρωτας, η διασκέδαση και η συναισθηματική ανοιχτωσιά θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να ενδυναμώσετε τη μεταξύ σας σχέση.

Επίσης, εάν οι κυρίες του ζωδίου το επιθυμούν, η διέλευση αυτή του Δία μπορεί άνετα να σας φέρει και μια εγκυμοσύνη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να κάνετε γνωριμίες που η ενέργειά τους θα είναι ταυτόσημη με τη δική σας.

Ο Κρόνος από τις 7/3 που θα βρίσκεται στους Ιχθύες θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την επαφή με τους άλλους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή από περιβάλλοντα σχετικά με σπουδές ή μετακινήσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα για όλο το καλοκαίρι αλλά και το Σεπτέμβριο θα φέρει το πάθος στη ζωή σας. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι έντονες καθώς ο αισθησιακός μαγνητισμός σας θα τραβήξει τους άλλους όπως τραβάει τις πεταλούδες το φως. Ωστόσο, τα έντονα συναισθήματα κτητικότητας και αποκλειστικότητας που θα έχετε μπορεί να βγάλουν προς τα έξω ζήλιες και εμμονές που θα έχουν τη δυναμική να διαταράξουν τις σχέσεις σας.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, η ερωτική σας ζωή θα αναστατωθεί. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την επανάκαμψη προβλημάτων από το παρελθόν, κάτι που θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας ενώ, ορισμένοι άλλοι, είτε θα αναζητήσετε αγάπες του παρελθόντος σας, είτε θα σας αναζητήσουν αυτές.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα στρέψουν την προσοχή σας στην οικογένειά σας, στις μόνιμες σχέσεις σας ή γενικά σε αυτές που σας προκαλούν αισθηματική ασφάλεια. Θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε τα μεταξύ σας θέματα χωρίς να ρισκάρετε να έρθετε σε κατά μέτωπο σύγκρουση. Αντιμετωπίστε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα επαναλαμβανόμενα ζητήματα έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τα ξαναβρείτε μπροστά σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις σας αλλά και να κάνετε γνωριμίες μέσα από φιλικές παρέες, χώρους διασκέδασης ή ακόμα και το διαδίκτυο.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Αιγόκερου το 2023

Η αποχώρηση του Κρόνου από τον οίκο των οικονομικών σας, αν μη τι άλλο, θα σας βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες και, ταυτόχρονα, να μπορέσετε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Η μετακίνηση του στους Ιχθύες στις 7/3 θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον ορθότερο τρόπο τον εαυτό σας και το έργο σας, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, καθώς και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες αν ψάχνετε. Εύνοια θα έχετε όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, ειδικά αν έχει σχέση με αλκόολ, φάρμακα, τη θάλασσα, τη μάθηση καθώς και καθ’οποιονδήποτε τρόπο με τις μετακινήσεις. Όσοι από εσάς έχετε στο πρόγραμμα επαγγελματικά ταξίδια θα στεφθούν με επιτυχία.

Ο Δίας μέχρι τις 15/5 που θα βρίσκεται στον Κριό θα σας φέρει τα έσοδα που χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς ενώ ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να λάβετε, ακόμα και από το δημόσιο σε κάποιες περιπτώσεις, χρήματα που αναμένατε. Αρωγούς στις προσπάθειές σας θα έχετε και ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Εύνοια θα δεχθείτε και όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας φέρουν ευκαιρίες για αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και κερδοφόρες οικονομικές συμφωνίες. Όταν ο Δίας στις 16/5 θα περάσει στον Ταύρο θα σας βοηθήσει αρκετά ανοίγοντάς σας δρόμους επαγγελματικούς. Μέσα από φιλικές παρέες και κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας ζωή.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν για εσάς και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα λειτουργήσουν αφυπνιστικά σπρώχνωντάς σας να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, είτε μόνοι σας, είτε με κάποιο συνεργάτη σας. Ορισμένοι από εσάς, μάλιστα, θα αποφασίσετε να μετατρέψετε κάποιο χόμπι σας σε επάγγελμα. Η ανάγκη σας για αναγνώριση θα σας βοηθήσει να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αλλά και να τερματίσετε συνεργασίες που δεν λειτουργούν βοηθητικά για την εξέλιξή σας και να ξεκινήσετε, είτε κάποιες καινούργιες, είτε να χαράξετε μια πιο μοναχική, τρόπον τινά, πορεία.

Η Αφροδίτη, επίσης, που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10, θα σας φέρει έσοδα και επικερδείς συνεργασίες αλλά, ταυτόχρονα, και κάποια έξοδα. Όσοι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες ή δημόσιο θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε, ιδιαίτερα μάλιστα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της, δηλαδή από 23/7 έως και 4/9.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2023 03:41:46