Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Δίδυμος 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Δίδυμο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Δίδυμοί μου, η χρονιά ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Άρη από το ζώδιό σας να βρίσκονται και οι δύο σε ανάδρομη πορεία. Αυτό, αν μη τι άλλο, σημαίνει ότι η χρονιά μπορεί να ξεκινήσει με ρυθμούς πιο αργούς από ότι εσείς θα θέλατε. Ωστόσο, σας προκαλεί να ξεκινήσετε ένα εσωτερικό ταξίδι, να κάνετε βουτιά στα προσωπικά σας βάθη και να βγάλετε στην επιφάνεια τα πολύτιμα πετράδια της ψυχής σας.

Σε επίπεδο καθημερινότητας, καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε συμφωνίες και υπογραφές στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου και να λειτουργήσετε με υπομονή και διπλωματία σε τυχόν κόντρες και εντάσεις. θα νιώσετε κάποια πίεση και υπερένταση κυρίως λόγω ξαφνικών αλλαγών και ανατροπών η αντιμετώπιση των οποίων θα σας κουράσει. Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια πιο πρακτικά θέματα τα οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έρχονται ακόμα και από το παρελθόν. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την παραμονή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού καθώς και τις γνωριμίες και τις γόνιμες επαγγελματικές επαφές που θα σας τρατάρει. Επίσης, θα σας διευκολύνει να θέσετε και να κυνηγήσετε στόχους.

Η μετακίνησή του μετά τις 15/5 στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε θέματα που είχαν κολλήσει, ακόμα και νομικά. Επιπλέον, με τον Δία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι θα μπορέσετε να ανακαλύψετε και να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας όπως, επίσης, και να επιλύσετε τα μεταξύ υμών και των συνεργατών σας θέματα. Η αλήθεια είναι ότι με τον Δία στη θέση αυτή του ωροσκοπίου σας θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και την ικανότητά σας να διαβάζετε ανάμεσα στις λέξεις αλλά και να καταλαβαίνετε την ψυχοσύνθεση των άλλων. Ο Δίας, επίσης, θα φέρει στο εδώ και τώρα σας επαγγελματικές, και όχι μόνο, προτάσεις που σας είχαν γίνει στο παρελθόν, μόνο που τώρα θα έχουν καλύτερη ατζέντα. Επίσης, θα απαλύνει αρκετά τον ψυχικό και συναισθηματικό αναβρασμό που η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο σας έχει προκαλέσει.

Από τη άλλη, ο βοηθητικός για εσάς Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 7/3 θα περάσει σε περιβάλλον Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων, και θα μπει στον οίκο των επαγγελματικών και της δημόσιας εικόνας σας. Αυτό θα είναι βοηθητικό για όσων από εσάς η εργασία έχει σχέση με φάρμακα, αλκοόλ, θρησκεία ή, γενικά, με το υγρό στοιχείο χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι όλοι οι δρόμοι θα είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα καθώς, σε κάθε περίπτωση, μια από τις απαιτήσεις του Κρόνου είναι η πειθαρχία.

Ο Πλούτωνας όταν θα μπει στον Υδροχόο και για όσο διάστημα μείνει, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα σας προκαλέσει να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας. Οι εκλείψεις του έτους κατά τον Απρίλιο, Μάϊο και Οκτώβριο, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ό,τι σας κρατάει πίσω, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, να αναγνωρίσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, να συμφιλιωθείτε με το εσωτερικό σας παιδί και να θεραπεύσετε την ψυχή σας μέσα από έναν έρωτα ή μια εσωτερική αναβάθμιση.

Η Αφροδίτη και η πολύμηνη παραμονή της στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή από 5/6 έως 8/10, θα σας ευνοήσει σε θέματα μετακινήσεων, ταξιδιών, συμφωνιών ενώ κάποιοι από εσάς θα προχωρήσουν στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Διδύμου το 2023

Η Αφροδίτη από τις 11/4 έως και τις 7/5 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κάνοντάς σας ερωτεύσιμους και παιχνιδιάρηδες. Η ενασχόλησή σας με το παιχνίδι του έρωτα θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους ταιριαστούς με εσάς και την ψυχοσύνθεσή σας ενώ θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες βελτιωτικές για την εμφάνισή σας αλλαγές που θα σας ανανεώσουν, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Ο Δίας από τον Κριό συνεχίζει να σας υπόσχεται ερωτικές γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο, χώρους διασκέδασης, φιλικά ή ακόμα και ευρύτερα κοινωνικά περιβάλλοντα. Όταν θα περάσει στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε ανθρώπους που θα μιλούν πρωτίστως στην ψυχή σας ενώ ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε, ή θα συνεχίσετε, μια ερωτική ιστορία η οποία, για ξεχωριστούς για τον καθένα σας λόγους, θα πρέπει προς το παρόν να παραμείνει κρυφή.

Ο Κρόνος θα σοβαρέψει τα πράγματα με το που θα περάσει στους Ιχθύες, δηλαδή από τις 7/3 και μετά, και θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Κάποιοι από εσάς που είσαστε ήδη σε σχέση, θα αντιμετωπίσετε τη ρουτίνα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις όπως π.χ. να ανανεώσετε τον έρωτά σας μέσα από ένα ιδιαίτερο ταξίδι που θα κάνετε με τον άνθρωπό σας. Εκτός, φυσικά, αν είστε ήδη με το ένα πόδι έξω από την σχέση, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να πράξετε τα δέοντα. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με ένα άτομο που έχει αιχμαλωτίσει τις σκέψεις σας.

Η Αφροδίτη, τουλάχιστον το καλοκαίρι που θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα, σας υπόσχεται όμορφες στιγμές, διασκεδάσεις, ταξίδια, μια κάποια ξεγνοιασιά καθώς και εξομολογήσεις συναισθημάτων και έρωτα. Όταν θα γυρίσει ανάδρομη, από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα φέρει στην αγκαλιά ορισμένων από εσάς ένα άτομο που είχε στιγματίσει το ερωτικό σας παρελθόν. Οι εκλείψεις τον Απρίλιο, το Μάιο και τον Οκτώβριο θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τους στόχους και τα θέλω σας ενώ θα σας τρατάρουν καρμικές καταστάσεις και μοιραίους έρωτες που θα σας προκαλέσουν να αφήσετε στην άκρη τη λογική και να κάνετε αυτό που φοβάστε, δηλαδή τη βουτιά στα συναισθηματικά σας βάθη.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Διδύμου το 2023

Ο Δίας κατά τη διάρκεια που θα βρίσκεται στον Κριό θα συνεχίσει να σας προμοτάρει και να σας βοηθάει να κάνετε γνωριμίες άκρως βοηθητικές για τα επαγγελματικά σας ενώ από τις 16 Μαΐου και μετά, που θα περάσει στον Ταύρο και θα πιάσει το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα επαναφέρει στο τώρα συζητήσεις και συμφωνίες που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς αλλά δεν είχαν ευοδωθεί να προχωρήσουν. Κάποιοι από εσάς θα αναγκαστείτε να κινηθείτε παρασκηνιακά προκειμένου να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε μια οικονομική πρόταση που θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις.

Αυτός που θα σας δυσκολέψει λίγο τη ζωή είναι ο Κρόνος που απο τις 7/3 θα περάσει στους Ιχθύες και στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι και θα έχει από εσάς πολλά αιτήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε ακόμα πιο εντατικά και πιεστικά ενώ για πολλούς από εσάς το εργασιακό σας περιβάλλον δεν θα σας δίνει τη σιγουριά που θα θέλατε αλλά ούτε και την ικανοποίηση. Θα νιώθετε ότι ο εργοδότης ή οι ανώτεροί σας στην επαγγελματική ιεραρχία δεν εκτιμούν όπως θα θέλατε τη δουλειά σας. Ορισμένοι πάλι από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε άλλους επαγγελματικούς δρόμους.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η μετακίνηση του Κρόνου θα φέρει στην επιφάνεια επαγγελματικά απωθημένα και φιλοδοξίες σας αλλά και την εξαργύρωσή τους σε χρήμα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δείτε τον Κρόνο στη θέση αυτή σαν μια ευκαιρία για να απαλλαγείτε από ό,τι δεν σας ικανοποιεί εργασιακά ή δεν κουμπώνει στα δικά σας πιστεύω. Οι εκλείψεις, τόσο του Απριλίου και του Μαΐου, όσο και του Οκτωβρίου θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αναζήτησης νεών επαγγελματικών συμμάχων και μελλοντικών στόχων που θα εκφράζουν αυτό που πραγματικά είστε. Επίσης όμως, θα πρέπει να προσαρμοστείτε και σε κάποιες νέες συνθήκες και, γιατί όχι, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες.

Θετική για εσάς θα είναι η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο Λέοντα και στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι. Θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επαγγελματικά σας όνειρα πραγματικότητα, θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά ταξίδια που θα κάνετε και, όσοι ασχολείστε με εμπόριο, συγγραφή, ΜΜΕ, ΜΜΜ και διδασκαλία, θα έχετε και αναβάθμιση του εισοδήματός σας.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-10-2023 14:01:55