Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Κριός 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Κριό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Η χρονιά για εσάς τους Κριούς ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους να επηρεάζει τις μετακινήσεις, τις σπουδές και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και, παράλληλα, με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω να επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Θα νιώθετε ότι, αν και ο κόσμος γύρω σας κινείται με γρήγορες ταχύτητες, εσάς σας απασχολούν άλλα, πιο σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με το πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας, τι επιδιώξεις έχετε πραγματικά και τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε τα πατήματά σας.

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει μέχρι και τις 11/6 στο δέκατό σας σπίτι λειτουργώντας εντελώς μεταμορφωτικά σε ό,τι αφορά την καριέρα σας. Το πέρασμά του στον Υδροχόο θα σας προκαλέσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις φιλίες σας και τις σχέσεις σας με συλλόγους και ομάδες ενώ θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του στη συνέχεια και η επιστροφή του στον Αιγόκερω θα σας φέρει, για μια ακόμα φορά, αντιμέτωπους με ό,τι έχει να κάνει με την εξουσία στη ζωή σας, με την έννοια των εργοδοτών, προϊσταμένων, προσώπων σε δημόσιες θέσεις, γονέων ή ακόμα και συντρόφου ζωής. Τότε θα πρέπει πραγματικά να αναλογιστείτε τι ανέχεστε, τι παγιωμένες πεποιθήσεις αντιμετωπίζετε, τι είναι καλό για εσάς, τι σας προάγει και τι είναι αυτό που, ενώ θεωρείτε ότι είναι το πραγματικό σας θέλω, στην ουσία είναι μια καμουφλαρισμένη εμμονή.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, καθώς θα διέρχεται από το δωδέκατο οίκο σας, τον οίκο της ψυχής, του υποσυνειδήτου και των κρυφών πτυχών του εαυτού σας, θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα «εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα». Θα αντιμετωπίσετε τους προσωπικούς σας δαίμονες και ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας με σκοπό, φυσικά, να κερδίσετε τις μάχες.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Δίας που θα είναι στο ζώδιό σας μέχρι και τα μέσα Μαΐου και θα σας πουσάρει σε θέματα αυτοπροβολής και αυτοπραγμάτωσης. Η μετακίνησή του μετά στον Ταύρο θα σας προμοτάρει σε θέματα σχετικά με τα οικονομικά και την αυταξία σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα φέρουν στο προσκήνιο άλυτα θέματα που θα αφορούν εσάς και τους όποιους άλλους της ζωής σας, κάτι που θα τονίσουν ιδιαίτερα και οι δεσμοί της Σελήνης που θα περάσουν στον άξονά σας και θα σας προκαλέσουν να βρείτε ισορροπίες. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας φέρουν αντιμέτωπους, τόσο με οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, όσο και με προκλήσεις σχετικές με το τρόπο που αντιμετωπίζετε το χρήμα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Κριού το 2023

Ο Δίας, τόσο κατά τη διάρκεια που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας όσο και μετά, που θα περάσει στον Ταύρο, θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και ερωτικά μαγνητικούς στους άλλους. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, θα βελτιώσετε τις υπάρχουσες συνθήκες και το μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας κλίμα ενώ, οι αδέσμευτοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες φέτος για να κάνετε μια νέα γνωριμία και να ερωτευτείτε. Στην αρχή της χρονιάς μπορεί να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις και εντάσεις, ωστόσο η γενική ατμόσφαιρα θα ομαλοποιηθεί.

Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε κατά τη διάρκεια των εκλείψεων που γίνονται στον άξονα Κριού – Ζυγού, δηλαδή στις 20/4 και στις 14/10 γιατί τότε θα χρειαστεί να εξισορροπήσετε ανάμεσα στα προσωπικά σας θέλω και τις ανάγκες των άλλων. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις, θα υπάρξουν ανατροπές που θα σας αναγκάσουν, είτε να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, είτε να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από τη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά το επόμενο επίσημο βήμα της υπάρχουσας σχέσης ενώ κάποιοι άλλοι την περίπτωση να αλλάξετε πορεία πλεύσης.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον οίκο των ερώτων σας στις 5/6 όπου και θα παραμείνει έως και τις 8/10 και αυτό θα σας κάνει σαγηνευτικούς, ελκυστικούς και ερωτεύσιμους. Όταν η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στο Λέοντα, και αυτό θα συμβεί από 23/7 έως και 4/9, θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και τα προσωπικά σας ζητούμενα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ικανοποιεί και σας εμπνέει πραγματικά. Φυσικά, για αρκετούς από εσάς θα υπάρξουν και επανασυνδέσεις με άτομα που έχουν παίξει το ρόλο τους στην ερωτική σας ζωή.

Κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, δηλαδή στον οίκο των σχέσεών σας, από τις 8/11 μέχρι και τις 4/12 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αποκτήσετε το άτομο που επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας μικρά γλυκά βοηθητικά τεχνάσματα. Φτάνει όμως και εσείς να είστε σίγουροι για τις πραγματικές σας επιθυμίες. Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο θα εξασφαλίσετε την αρμονία στις σχέσεις σας.

Το διάστημα που θα πρέπει να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί είναι μεταξύ 27/8 και 12/10 καθώς θα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας σε ό,τι αφορά στη συνεννόηση με τους άλλους. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε εντάσεις και καβγάδες και, δεδομένου ότι είστε άνθρωποι θερμοκέφαλοι, αν δεν προσέξετε εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε, από ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, έως και σε ρήξεις.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2023

Αυτή τη χρονιά φίλοι Κριοί έχετε τις ευλογίες του Δία και του Κρόνου που αμφότεροι, και ο καθένας με τον τρόπο του, θα σας βοηθήσουν να χτίσετε συνεργασίες και επαγγελματικές πραγματικότητες. Ορισμένοι από εσάς θα τολμήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην καριέρα σας και να επιλέξετε κάτι που θα σας εκφράζει περισσότερο.

Ο Πλούτωνας, που θα βρίσκεται έως και τα μέσα Μαρτίου στον Αιγόκερω αλλά και αργότερα που θα μπει στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τη δημόσια εικόνα σας αλλά και να κάνετε γνωριμίες σημαντικές, ίσως και μέσα από φιλικά ή ευρύτερα κοινωνικά περιβάλλοντα, που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εσάς. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 αλλά και η αλλαγή των δεσμών το καλοκαίρι στον ίδιο άξονα, θα σας προσφέρουν στο πιάτο τη γυμνή αλήθεια σε ό,τι αφορά μια επαγγελματική σας συνεργασία, κάτι που θα σας βάλει στη διαδικασία να δείτε τι έχετε κερδίσει και τι έχετε χάσει. Κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και πολλά υποσχόμενο.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα χρειαστούν την προσοχή σας καθώς θα πρέπει να δράσετε εκ του ασφαλούς και να μην κάνετε επισφαλείς κινήσεις διότι θα σας στοιχίσουν. Βέβαια, θα έχετε τη βοήθεια του Δία, τόσο από το ζώδιο του Κριού, όσο και από το ζώδιο του Ταύρου, που θα σας φέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, τουναντίον, οφείλετε να ανοιχθείτε και να επεκταθείτε επαγγελματικά.

Ο Κρόνος μέχρι και τις 7/3 από τον Υδροχόο θα σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που θεωρούσατε μέντορες ή από ομάδες ή συλλόγους και να εστιάσετε στην προσωπική και, φυσικά, στην κοινωνική σας εξέλιξη. Με την είσοδό του στους Ιχθύες, εκτός του ότι θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τους εργασιακούς σας αντιπάλους, θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός μεγάλου κύκλου και την αρχή ενός επόμενου σαφώς καλύτερου για εσάς. Το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος και να σχεδιάσετε το μέλλον σας όπως εσείς θέλετε.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00