Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Λέων 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Λέων και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Το 2023 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για εσάς σε σχέση πάντα με το 2022 χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και στιγμές πίεσης και έντασης, κάποιες από τις οποίες θα σας τις δείξει ο Πλούτωνας στα πρώτα βήματά του μέσα στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Ο Πλούτωνας θα μπει στις 23/3 στο ζώδιό σας, θα γυρίσει στις 1/5 ανάδρομος και στις 11/6 θα επιστρέψει για όλο τον υπόλοιπο χρόνο στον Αιγόκερω. Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα λειτουργήσει θετικά για εσάς καθώς θα βγάλει από πάνω σας ένα έξτρα βάρος.

Ο Δίας στον Κριό μέχρι και τις 15/5 θα σας χαρίσει ανάσες αισιοδοξίας καθώς και θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ εύνοια θα δεχθείτε σε οτιδήποτε έχει σχέση με μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, ίσως μάλιστα και μακρινά, πιστοποιήσεις, σπουδές, αλλά και νομικά θέματα. Όταν ο Δίας θα μπει στον Ταύρο και κατ’επέκταση στον οίκο της καριέρας σας, θα σας βοηθήσει να δείτε τους επαγγελματικούς καρπούς σας να ανθίζουν. Ορισμένοι από εσάς, είτε θα ξεκινήσετε, είτε θα εδραιώσετε, μια δική σας επιχείρηση ή θα δουλέψετε μαζί με συνεργάτες με τους οποίους σας συνδέουν πολλά κοινά.

Η μετακίνηση του Κρόνου από τον Υδροχόο στους Ιχθύες στις 7/3 θα βελτιώσει τα πράγματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς η βαριά σκιά του καθήκοντος και των υποχρεώσεων θα υποχωρήσει. Βέβαια, ευρισκόμενος στους Ιχθύες, ο Κρόνος θα έχει άλλα ζητούμενα που θα έχουν απόλυτη σχέση με τα χρήματα, τόσο τα δικά σας, όσο και αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με το ταίρι σας π.χ. αλλά και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες τις οποίες και θα πρέπει να φροντίστε να καλύψετε. Οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10, δεν θα είναι δύσκολες για εσάς καθώς θα φέρουν νέα πρόσωπα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ωστόσο, οι εκλείψεις που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρουν εντάσεις και θα επαναφέρουν στο προσκήνιο κάποια θέματα σχετικά, είτε με την καριέρα σας, είτε με την οικογένειά σας. Τη ζωή κάποιων από εσάς θα αναστατώσουν προβλήματα συγγενών μεγαλύτερης ηλικίας που θα χρειαστούν τη δική σας συνδρομή για την επίλυσή τους. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο διασκεδάσεις και θετικά γεγονότα ενώ η ανάδρομη κίνησή της από τις 23/7 έως και τις 4/9 θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε κάποιες, όχι απαραίτητα, ερωτικές σχέσεις καθώς και να προβάλετε τον εαυτό σας ακόμα καλύτερα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2023

Η αποχώρηση του Κρόνου από τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα λασκάρει τον ασφυκτικό κλοιό του γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις. Όποιες σχέσεις σας επιβίωσαν από την περίοδο επιρροής του θα ανθίσουν και θα μακροημερεύσουν.

Όταν ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύες, και αυτό θα γίνει στις 7/3, θα σας αναγκάσει να βάλετε προτεραιότητες, να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και να είστε προσεκτικοί με τον εαυτό σας και με το που σπαταλάτε την ενέργεια και τα συναισθήματά σας. Θα σηματοδοτήσει ένα χρονικό διάστημα όπου τα ψυχικά σας θέλω θα είναι μεν μεγάλα, θα πρέπει όμως να τα αναγνωρίσετε και να τα κατηγοριοποιήσετε έτσι ώστε να μπορέσετε να τα διαπραγματευτείτε σωστά. Η σωματική έκφραση του έρωτά σας θα γίνει μια πράξη σχεδόν υπερβατική και ένα μέσο συναισθηματικής κάθαρσης για εσάς και το ταίρι σας.

Ο Δίας μέχρι τις 15/5 θα σας κάνει δώρο γνωριμίες και έρωτες ακόμα και με άτομα που, είτε μένουν μακριά, είτε έχουν διαφορετική κουλτούρα ή μόρφωση από εσάς. Κατόπιν, όταν θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει, είτε να επισφραγίσετε σε κοινωνικό πλαίσιο μια σχέση, είτε να την σοβαρέψετε. Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε πρώτη προτεραιότητα και να είστε πιο προσεκτικοί, όχι μόνο στο πως, αλλά και στο που σπαταλάτε τα συναισθήματά σας και κυρίως για ποιό λόγο.

Η Αφροδίτη σας υπόσχεται ένα λαμπερό και ερωτικό καλοκαίρι, και όχι μόνο, καθώς θα μπει στο ζώδιό σας στις 5/6 και θα παραμείνει μέχρι και τις 8/10. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν όσοι αναζητείτε ταίρι καθώς, μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα ή σε χώρους διασκέδασης ή ακόμα και διακοπών, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα έχετε την ευκαιρία, είτε να ξανασκεφτείτε μια αισθηματική επανασύνδεση, είτε να ανανεώσετε τη σχέση πηγαίνοντας με το ταίρι σας ένα ταξίδι.

Ο Άρης στον Τοξότη και στον οίκο των ερώτων σας, από τις 24/11 και για όλο το υπόλοιπο έτος, θα αυξήσει τον ερωτισμό, τη μαγνητική σας γοητεία και θα σας κάνει παιχνιδιάρηδες, κάτι που μπορεί να κάνει πολλά σενάρια πιθανά, τόσο για νέα αισθηματικά ξεκινήματα, όσο και για αναβιώσεις ερώτων σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού θα φέρουν στη ζωή πολλών από εσάς άτομα ικανά να αναμορφώσουν το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άτομα αυτά θα τα γνωρίσετε μέσα σε χώρους πνευματικής εξέλιξης, σπουδών ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Σε άλλες περιπτώσεις θα υπάρχει μεταξύ σας χιλιομετρική απόσταση. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε σε θέματα που θα αφορούν το γάμο ή τις μόνιμες σχέσεις σας τα οποία θα ξεπεράσετε δουλεύοντας πάνω σε αυτά από κοινού με το ταίρι σας.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Λέοντα το 2023

Αν και δεν θα σας έρθουν χρήματα από τον ουρανό και μάλλον δεν θα κερδίσετε το τζόκερ, φέτος η χρονιά προμηνύεται παραγωγική και αρκετά καλή σε ό,τι αφορά τα εισοδήματά σας. Θα εστιάσετε στην καριέρα σας και θα προωθήσετε με το σωστό τρόπο τη δουλειά σας και τον εαυτό σας. Με λίγα λόγια, θα γίνετε πολύ καλοί διαφημιστές του εαυτού σας.

Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ ο Κρόνος που από τις 7/3 θα περάσει στους Ιχθύες και θα βρεθεί, τόσο σε περιβάλλον Ποσειδώνα, όσο και σε αρμονική σχέση με τον Ουρανό. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο, τόσο να οραματιστείτε το επαγγελματικό σας μέλλον όπως εσείς θα το θέλατε, όσο και να έχετε ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες, η πραγματοποίηση των οποίων θα είναι κάτι εφικτό και όχι άπιαστο όνειρο.

Ο Κρόνος σας υπόσχεται ότι αν δουλέψετε σκληρά και με αφοσίωση, να είστε ταγμένοι σε ένα σκοπό με λίγα λόγια, θα σας δικαιώσει και θα σας ανταμείψει με καταξίωση και εδραίωση, κάτι που φυσικά θα σας φέρει και καλύτερο εισόδημα. Ο Πλούτωνας θα κάνει ένα πρώτο πέρασμα στον πολικό σας Υδροχόο και θα σας δώσει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει από το 2024 και μετά καθώς θα πυροδοτήσει αλλαγές σημαντικές για την καριέρα σας που θα ξεκινήσουν από την προσωπική σας ανάγκη να μεταμορφώσετε το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας φέρουν κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, την προσοχή σας θα πρέπει να δώσετε στις εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού διότι θα χρειαστούν την επαγρύπνησή σας μια και θα αυξήσουν το συναισθηματικό σας φορτίο, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις που δεν θα σας είναι χρήσιμες.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας φέρει ευκαιρίες για εξέλιξη επαγγελματική και οικονομική. Τόσο οι συνεργάτες σας, όσο και οι προϊστάμενοι σας θα είναι θετικά προσκείμενοι ενώ τα δημιουργικά σας ταλέντα θα βρουν τρόπο να βγουν στην επιφάνεια. Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι σε κάθε περίπτωση αυτή η χρονιά θα είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00