Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Παρθένος
 
blank
Παρθένος
Παρθένος 24/8-22/9

Παρθένος 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Παρθένο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Η αλήθεια είναι ότι το 2023 ξεκινάει, τόσο με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία, όσο και με τον Άρη που, επίσης ανάδρομος, από τους Διδύμους επηρεάζει το δέκατο ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Οπότε, η χρονιά θα ξεκινήσει με μια κάποια ένταση για εσάς όπως, επίσης, και με αναβολές στο πρόγραμμά σας αλλά και με καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα στα επαγγελματικά σας που θα σας κουράσουν αρκετά.

Ο Κρόνος, μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, από τον Υδροχόο θα συνεχίζει να σας πιέζει σε ό,τι αφορά τη δουλειά και την υγεία σας ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σας φτάσει στα όρια της υπερκόπωσης. Ωστόσο, θα σας ανταμείψει με επαγγελματική εδραίωση και επιτυχίες εάν και εφόσον, φυσικά, εργαστείτε με σύνεση, συνέπεια, σοβαρότητα αλλά και ηθική.

Το πέρασμά του τους Ιχθύες στις 7/3 θα ανακινήσει θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι αξίζει. Η φράση «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» είναι η επικεφαλίδα που θα χαρακτηρίσει, για εσάς, τη χρονική περίοδο που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο πολικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2026.

Ο Δίας στον Κριό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες αλλά και να προχωρήστε σε συνεργασίες που θα έχουν τη βοήθεια επενδυτών. Η μετακίνησή του στον Ταύρο στις 16/5 θα σας ωθήσει να εστιάσετε στο μέλλον σας, σε ό,τι καινούργιο θέλετε να χτίσετε και, φυσικά, σε οτιδήποτε θέλετε να φέρετε στην πραγματικότητά σας.

Η αλήθεια είναι ότι οι εκλείψεις, τόσο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και 14/10, όσο και στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και 28/10, θα σας βάλουν στη διαδικασία να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να διευθετήσετε τις όποιες υποθέσεις σας απασχολούν, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτές αφορούν σε χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με τρίτους ή σπουδές ή την, καθ’οποιονδήποτε τρόπο, σχέση σας με το εξωτερικό.

Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα ανακινήσει μέσα σας θέματα αυταξίας και αυτοεκτίμησης κάνοντάς σας περισσότερο πρόθυμους να βρείτε, τόσο το κέντρο σας και τα πατήματά σας, όσο και να φέρετε στην επιφάνεια και να νικήσετε φόβους και ανασφάλειες που παρελθούσες καταστάσεις σας είχαν προκαλέσει. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα καθώς θα σας φέρει σε επαφή με τα πιο μύχια συναισθηματικά σας βάθη αλλά με μια διάθεση αποδοχής και κατανόησης των συναισθηματικών αναγκών σας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Παρθένου το 2023

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά τον οίκο των ερώτων σας, μέχρι και τις 6/3, που θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα συνεχίσει να σας προκαλεί να δουλέψετε περισσότερο πάνω στις σχέσεις σας κάνοντας ακόμα και μικρές «επαναστάσεις» σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που επιλέγετε να πλησιάσετε και να έρθετε σε επαφή. Ορισμένοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες μέσα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα ή σε χώρους που σχετίζονται με την υγεία ή την ευεξία.

O Κρόνος στις 7/3 θα περάσει στους Ιχθύες και θα βρεθεί στον οίκο των σχέσεών σας. Εκεί θα συναντήσει τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες ήδη από το 2011. Η αλήθεια είναι ότι ο Ποσειδώνας, μέχρι τώρα, σας έχει ωθήσει να δείτε τα πράγματα με μια πιο ρομαντική ματιά και να βρεθείτε, σε κάποιες περιπτώσεις, στη χώρα της φαντασίας προκαλώντας σας απογοητεύσεις. Εν τω μεταξύ, η παρουσία του Κρόνου εκεί θα σας προσγειώσει και θα σας αναγκάσει να δείτε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι αλλά και να ψάξετε να βρείτε αυτό που είναι πιο συμβατό με εσάς και τις ανάγκες σας. Η σύμπραξη των δύο αυτών πλανητών θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη στη συναισθηματική σας ζωή και, αν είστε σε σχέση, να ενισχύσετε τη σταθερότητά σας ενώ, αν είστε αδέσμευτοι, να βρείτε ένα ταίρι με το οποίο θα ταιριάζετε και θα έχετε κοινό όραμα για το μέλλον.

Ο Δίας μέχρι τις 15/5 που θα είναι στον Κριό θα ενισχύει την ανάγκη σας για έντονη σωματική έκφραση των ερωτικών σας επιθυμιών ενώ θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και σαγηνευτικούς κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε ταίρι, όσοι ψάχνετε, αλλά και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, όσοι έχετε. Η μετακίνησή του στον Ταύρο στις 16/5 θα φέρει στο διάβα σας ανθρώπους που θα σας «μιλήσουν» περισσότερο εγκεφαλικά. Είτε θα εμπνεύσετε εσείς τους άλλους και θα γίνετε μέντορές τους, είτε θα γίνει το αντίστροφο. Ιδιαίτερα θα ευνοηθούν οι σχέσεις με ανθρώπους που θα έχουν μια κάποια διαφορά ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή ακόμα και κουλτούρας.

Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης το καλοκαίρι στον άξονα Κριού – Ζυγού, όπως επίσης και οι εκλείψεις στις 20/4 και στις 14/10 στον ίδιο άξονα, θα σας προκαλέσουν να δείτε που ξοδεύεστε συναισθηματικά και σωματικά. Μπορεί να σας ωθήσουν σε ερωτικές περιπέτειες όμως θα πρέπει να δείτε αν αυτές έχουν σχέση με συναισθήματα ή με την ανάγκη σας να αποδείξετε το πόσο «μετράτε». Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας βοηθήσουν να ψάξετε για κάτι πιο συμβατό με τις ανάγκες σας.

Η παρουσία της Αφροδίτης για πέντε μήνες στο Λέοντα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να βρείτε προσωπική ευτυχία και συναισθηματική ολοκλήρωση. Ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία, ωστόσο, θα πρέπει να μείνει μυστική ενώ, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της από τις 23/7 έως και τις 4/9, είτε θα επανεξετάσετε μια σχέση σας είτε θα σας απασχολήσει η επιστροφή ενός/μιας πρώην συντρόφου.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Παρθένου το 2023

Μπορεί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να γίνει με τον Άρη ανάδρομο στον οίκο της καριέρας σας, κάτι που θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια κάποια ασυνεννοησία και το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις, αλλά, παράλληλα, θα σας επιτρέψει να επανεξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο δράσης σας και εν τέλει να κάνετε το πιο συμφέρον βήμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις με τους όποιους άλλους, αλλά ότι εσείς θα μπορέσετε, παρ’όλα αυτά, να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες έξυπνες μανούβρες.

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες και στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα σας βοηθήσει στο να πάψετε να είστε αιθεροβάμονες, να δείτε κατάματα και με την πρέπουσα σοβαρότητα την πραγματικότητα και να οργανώσετε τις συμμαχίες σας με γνώμονα την επαγγελματική και, κατ’επέκταση, την προσωπική σας εξέλιξη.

Η δουλειά του Κρόνου στη θέση αυτή είναι να σας βοηθήσει να πετάξετε το περιττό από πάνω σας και να βάλετε σωστές βάσεις για το μέλλον σας. Αρωγούς σε αυτό θα έχετε ανθρώπους σε ανώτερες από εσάς θέσεις στην επαγγελματική ιεραρχία που μπορούν αλλά και θέλουν να σας βοηθήσουν. Ο Δίας από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να έχετε τα έσοδα εκείνα που θα σας επιτρέψουν να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες και να πάρετε ένα δάνειο που χρειάζεστε ενώ, ορισμένους από εσάς, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με κληρονομιές, ασφάλειες ή διατροφές.

Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά και οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα στις 20/4 και 14/10, θα σας τονίσουν την υψίστης σημασίας ανάγκη να έχετε πλάι σας τους σωστούς συνεργάτες καθώς η άνοδός σας σε ανώτερες ιεραρχικά θέσεις και η αποφυγή του αντίθετου εξαρτάται και από αυτό. Όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στις 16/5, θα σας βοηθήσει σε νομικά θέματα αλλά και στις σχέσεις σας με το εξωτερικό ενώ ο θετικός αέρας των γεγονότων θα σπρώξει μακριά από εσάς το σύννεφο των προβλημάτων. Φτάνει, βέβαια, και εσείς να εργαστείτε με ήθος, σοβαρότητα και να είστε δίκαιοι με τους άλλους.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας θυμίσουν ότι η μοναδική σταθερά στη ζωή μας είναι οι αλλαγές και θα σας προκαλέσουν να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους εξέλιξης, αν χρειαστεί.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα που θα μείνει για πέντε μήνες αλλά, κυρίως, η ανάδρομη κίνησή της από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα σας φέρουν κάποια έσοδα που ίσως δεν τα περιμένατε ή προέρχονται είτε από μια επιπλέον εργασία που θα κάνετε, είτε από μια βοήθεια που θα λάβετε. Σε κάθε περίπτωση, θα ανακουφιστείτε καθώς θα φύγει ένα βάρος από πάνω σας.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00