Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Σκορπιός 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Σκορπιό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα χρειαστεί να διαχειριστείτε τον ανάδρομο Ερμή που, μαζί με τον Πλούτωνα, θα βρίσκεται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι ζητώντας σας να αλλάξετε, όχι μόνο τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας στους άλλους. Θα καταλάβετε ότι αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να λειτουργήσετε σχεδόν μεταμορφωτικά στον ίδιο σας τον εαυτό.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης από τους Διδύμους και ανάδρομος έως και τις 12/1, δεν θα κάνει τα πράγματα εύκολα, ίσα – ίσα θα σας φέρει εσωτερικές εντάσεις και θα αναμοχλεύσει μέσα σας συναισθήματα, φοβίες και ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Ο Δίας, έως τις 15/5 από τον Κριό, τουλάχιστον θα ομαλοποιήσει την καθημερινότητά σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε τα πατήματά σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Θα είστε πιο συνειδητοί και πιο εστιασμένοι στην καλυτέρευση της ψυχικής, της πνευματικής και της σωματικής σας υγείας. Η μετακίνηση του Δία, όμως, στον Ταύρο στις 16/5 θα είναι ακόμα καλύτερη για εσάς καθώς θα βρεθεί στον οίκο των σχέσεών σας φέρνοντάς σας τα δώρα του και δημιουργώντας ένα πιο αισιόδοξο σκηνικό.

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας θα μπει στις 23/3 για λίγο στον Υδροχόο δείχνοντάς σας, σαν σε τρέιλερ ταινίας, όχι μόνο τι θα σας απασχολήσει για τα ερχόμενα χρόνια, αλλά και το πως θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις ενέργειες υπέρ σας.

Τόσο οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 όσο και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στο καλοκαίρι θα σας φέρουν αντιμέτωπους με βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις αλλά και αλήθειες. Θα σας ωθήσουν να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να επανεξετάσετε δεδομένα που αφορούν την καθημερινότητά σας. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι θα πρέπει να ανοίξετε τη «ντουλάπα της ψυχής σας» και να διαλέξετε τι σας εξυπηρετεί να κρατήσετε και τι όχι.

Οι εκλείψεις στο δικό σας άξονα, δηλαδή Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10, θα φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα και την ανάγκη να δείτε με την πρέπουσα σοβαρότητα θέματα σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα βοηθητικός για εσάς θα είναι ο Κρόνος που στις 7/3 θα μπει στους Ιχθύες και στον οίκο των ερώτων σας και θα σας ανταμείψει για την υπομονή και την αντοχή που δείξατε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Υδροχόο.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2023

Ο Ουρανός συνεχίζει, μέχρι και το 2026, να βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και τον συνεργασιών σας δοκιμάζοντας τη σταθερότητά τους με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι μόνο όποιες σχέσεις σας δεν έχουν γερές βάσεις και εμποδίζουν την εξέλιξή σας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Στο οίκο, όμως, αυτό μπαίνει στις 16/5 και ο Δίας φέρνοντας μαζί του και τα δώρα του. Οι σχέσεις σας θα ομαλοποιηθούν, θα σταθεροποιηθούν και θα γίνουν πιο βατές και άνετες ενώ κάποιοι από εσάς θα αποφασίσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, δηλαδή σε μια συμβίωση ή ακόμα και σε γάμο. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να βρείτε ένα ταίρι να μοιραστείτε τη ζωή σας και η ανάγκη σας αυτή θα φέρει στο δρόμο της ζωής σας αρκετές ευκαιρίες έτσι ώστε να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 4/9 έως και τις 31/12 θα φέρει πίσω στη ζωή αρκετών από εσάς ανθρώπους από το ερωτικό σας παρελθόν και αυτό θα σας φέρει πολλά και διάφορα διλήμματα καθώς και συναισθηματικές εντάσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 καθώς και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα, θα σας προκαλέσουν να αντιμετωπίσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σας δημιουργούν οι προσωπικές σας σχέσεις και να ιεραρχήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να δείτε για ποιους ξοδεύεστε και τι κομμάτια του εαυτού σας αφήνετε πίσω.

Οι εκλείψεις στον άξονά σας, δηλαδή Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10, θα σας φέρουν μπροστά σε συνειδητοποιήσεις αλλά και σε αναγκαστικές παραδοχές. Όποιες σχέσεις ενέχουν το στοιχείο της τοξικότητας ή της εξάρτησης θα χρειαστεί να επανεξεταστούν από εσάς. Ο Κρόνος, από την άλλη, στον οίκο των ερώτων σας θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να δημιουργήσετε ένα πιο σταθερό περιβάλλον στις σχέσεις σας ενώ, στους αδέσμευτους, θα φέρει νέα πρόσωπα τα οποία θα είναι συναισθηματικά ώριμα και, κατά περιπτώσεις πάντα, μεγαλύτερης ηλικίας ή διαφορετικού κοινωνικού στάτους, μόρφωσης ή που θα ενδυθούν το ρόλο του μέντορα στη σχέση.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ μιλάμε για σχέσεις που θα έχουν όλα τα προσόντα για να μακροημερεύσουν. Βοηθητική θα είναι για εσάς η Αφροδίτη που όλο το καλοκαίρι και μέχρι τις 8/10 θα βρίσκεται στο Λέοντα και θα σας χαρίσει γοητεία, αυτοπεποίθηση και, για κάποιους, το ενδεχόμενο αισθηματικής γνωριμίας μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Σκορπιού το 2023

Ο Δίας συνεχίζοντας την πορεία του στον Κριό σας βοηθάει να δημιουργήσετε μια καλύτερη επαγγελματική καθημερινότητα και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι το επίπεδο των γνώσεων και των ικανοτήτων σας είναι υψηλό και ότι, αν δεν μπορέσετε να κερδίσετε την αύξηση των αποδοχών που επιθυμείτε, μπορείτε να αναζητήσετε ακόμα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα.

Στις 16/5 που θα περάσει στον Ταύρο θα φέρει αισιόδοξα νέα σε σχέση με διαπραγματεύσεις, συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνητικά. Επιπλέον, θα φέρει εύνοια σε νομικά ζητήματα που σας απασχολούσαν και σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα ήταν σε εκκρεμότητα. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εξέλιξη τις οποίες και θα πρέπει να «πιάσετε από τα μαλλιά». Να θυμάστε ότι το κλειδί για την πρόοδό σας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να γίνετε διπλωμάτες.

Επαγγελματικά μιλώντας, η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 4/9 έως και τις 31/12, είτε θα επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παρελθούσες συζητήσεις σχετικά με μια οικονομική συνεργασία, είτε θα ωθήσει στο να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες.

Οι εκλείψεις στο δικό σας άξονα, δηλαδή Ταύρου – Σκορπιού, θα σας αναγκάσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις επαγγελματικές σας σχέσεις και να είστε πολύ επιλεκτικοί στις συνεργασίες σας καθώς κάποια γεγονότα θα επαναφέρουν στη μνήμη σας συμπεριφορές προστατεύοντάς σας από επαναλαμβανόμενα μοτίβα που θα λειτουργήσουν αρνητικά στην εξέλιξή σας.

Επιπλέον, οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης σε αυτόν τον άξονα, θα σας στρεσάρουν και θα φέρουν στο εδώ και τώρα σας παρελθόντα άγχη και φοβίες σχετικές με τη καριέρα σας, ωστόσο όμως θα σας επιτρέψουν να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ευκαιρίες θα σας φέρει και η μετακίνηση του Κρόνου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3. Δεν σημαίνει ότι θα σας χαριστεί κάτι. Θα δουλέψετε και θα κοπιάσετε. Η δουλειά αυτή, όμως, θα φέρει καρπούς και θα έχετε, τόσο υλική, όσο και ηθική ανταμοιβή και ικανοποίηση και δεν θα νιώθετε ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται.

Η Αφροδίτη, που θα μείνει στον Λέοντα και στον οίκο της καριέρας σας για πέντε μήνες, θα σας φέρει ευκαιρίες για κέρδη και επαγγελματικά ανοίγματα. Επίσης, θα δημιουργήσει καλές σχέσεις με τα άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στην επαγγελματική ιεραρχία τα οποία, όχι μόνο θα μπορούν, αλλά και θα θέλουν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη θέση σας και, γιατί όχι, να προχωρήσετε στο επόμενο επαγγελματικό σας βήμα.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00