Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ταύρος 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Ταύρο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Η Χρονιά αυτή θα είναι μια χρονιά γενναίων αποφάσεων για εσάς. Ο Ουρανός συνεχίζει να σας προκαλεί ή, και κατά περιπτώσεις, να σας αναγκάζει να κάνετε αλλαγές. Ο Πλούτωνας, τόσο στον Αιγόκερω, όσο και στον Υδροχόο από τις 23/3 και μετά, θα σας ωθήσει να αλλάξετε κοσμοθεωρία και να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό και, κατά περιπτώσεις, ακόμα και εναλλακτικό γίγνεσθαι ενώ θα φέρει και μεταμορφωτικές αλλαγές στην καριέρα σας. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές που μπορεί να αφορούν τον εργοδότη, τον πατέρα ή γενικά άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ασκούν εξουσία στη ζωή σας. Κάποιοι άλλοι, θα τύχετε αναγνωρίσεων και θα βελτιώσετε σημαντικά τη δημόσια εικόνα σας.

Αυτός που θα σας βοηθήσει τα μάλα είναι ο Δίας, και συγκεκριμένα από τις 16/5 και μετά, που θα μπει στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης θα σας κάνει να καταλάβετε ότι τα όποια προβλήματά σας μόνο αξεπέραστα δεν είναι. Απλά θα χρειαστεί να βάλετε σε λειτουργία τη λογική. Δεν σημαίνει φυσικά ότι όλα σας τα θέματα θα λυθούν με ένα μαγικό τρόπο, απλά θα μπορέσετε στα προβλήματά σας να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και να ανακτήσετε το κουράγιο και την αισιοδοξία σας.

Αρκετά βοηθητικός για εσάς θα είναι και ο Κρόνος που μετά τις 7/3 θα μπει στους Ιχθύες σε ένα περιβάλλον αρκετά φιλικό για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Θα συνειδητοποιήσετε την αξία κοντινών σας ανθρώπων, τόσο από το φιλικό, όσο και από το κοινωνικό σας περιβάλλον, από ομάδες, συλλόγους, συνδέσμους, κ.λ.π. που θα σταθούν δίπλα σας, είτε συστήνοντάς σας σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε επαγγελματικά, είτε με το να σας πλαισιώσουν δυναμικά με σκοπό την κοινή σας εξέλιξη. Αν και θα υπάρξουν κάποιες περίοδοι που θα αισθανθείτε μια κάποια έντονη πίεση, ιδιαίτερα μάλιστα γιατί θα θέλετε να ικανοποιήσετε τους ανθρώπους γύρω σας, η νέα χρονιά αν κάτι σας λέει είναι το ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο για εσάς.

Την προσοχή σας θα πρέπει να δώσετε στην περίοδο των εκλείψεων, δηλαδή στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού και στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού γιατί θα χρειαστεί να διαχειριστείτε αλλαγές στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις όπως, επίσης, και ανακατατάξεις. Επίσης όμως, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις διατροφικές σας συνήθειες καθώς μέσα από την υπερκατανάλωση φαγητού, γλυκών ή αλκοόλ θα προσπαθήσετε να κρύψετε τα άγχη και τα προβλήματά σας. Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, που από 5/6 έως και 8/10 θα βρίσκεται στον τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα φέρει την αρμονία, τη γαλήνη και την αγάπη στο σπιτικό σας ενώ η ανάγκη για ομορφιά και καλαισθησία θα σας ωθήσει να βελτιώσετε διακοσμητικά την κατοικία σας.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2023

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Δίας θα μπει σε αυτό στις 16/5 όπου και θα παραμείνει έως το τέλος του έτους. Ο συνδυασμός των δυο αυτών πλανητών, αν μη τι άλλο, θα σας φέρει αρκετές και πολλά υποσχόμενες αλλαγές που θα αφορούν το πως βλέπετε εσείς τον εαυτό σας αλλά και τη συναισθηματική σας εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι, μετά από ένα διάστημα εντάσεων και διαπληκτισμών, κυρίως από εξωγενείς και, κατά περιπτώσεις, απρόβλεπτους, παράγοντες, θα βρείτε πλέον, όχι μόνο ένα κοινό έδαφος διαπραγματεύσεων, αλλά θα περάσετε την σχέση σας σε ένα άλλο και σαφώς πιο αγαπησιάρικο επίπεδο όπου η αλληλοκατανόηση και η αλληλοαποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου θα βασιλεύσει. Οι αδέσμευτοι, μέσα από φιλικά περιβάλλοντα, θα κάνετε γνωριμίες που θα σας συστήσουν σε ένα νέο κύκλο που με την σειρά του θα φέρει στο διάβα σας άτομα εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μέσα από ανατρεπτικά συμβάντα, θα βρείτε τρόπο να επαναφέρετε τη σταθερότητα στη ζωή σας.

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από 16/3 έως και 11/4 που θα είναι στο ζώδιό σας, θα σας κάνει να εκπέμπετε ζεστασιά και ρομαντισμό. Επίσης, το γεγονός ότι, ειδικά εκείνη τη χρονική περίοδο, θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνισή σας θα σας κάνει ακόμα περισσότερο ερωτεύσιμους κάτι που θα φέρει νέους, και πολλά υποσχόμενους για μακροημέρευση, έρωτες στη ζωή σας. Όταν, μάλιστα, η Αφροδίτη στα τέλη Μαρτίου συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, η ζωή ορισμένων από εσάς θα γίνει πιο λαμπερή εξαιτίας ενός ξαφνικού έρωτα ή της αναβίωσης του ήδη υπάρχοντος. Όταν γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 23/7 και μέχρι τις 4/9, θα σας φέρει πίσω ανθρώπους με τους οποίους η μεταξύ σας ιστορία, όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά τουναντίον έχει ακόμα πολύ μέλλον. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα αφορά και την επιστροφή στην οικογενειακή εστία κάποιου αγαπημένου σας ανθρώπου.

Γενικά, η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο Λέοντα και στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε και να δώσετε στους οικείους σας αγάπη, στοργή και τρυφερότητα αλλά και να λάβετε και εσείς αντίστοιχα τρυφερά συναισθήματα. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ευχάριστη, αρμονική και γαλήνια και εσείς θα είστε πιο συγκαταβατικοί καθώς δε θα έχετε καμία διάθεση να προκαλείτε εντάσεις και καυγάδες. Επιπλέον, αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση που ήδη έχετε στο επόμενο επίσημο βήμα καθώς η ανάγκη σας για σταθερότητα θα είναι μεγάλη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αναζήτησης των πραγματικών αναγκών σας αλλά και της συνειδητοποίησης, σε κάποιες περιπτώσεις, του τι είδους συμπεριφορές ανεχόσασταν ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας φέρουν μπροστά στην ανάγκη να αναζητήσετε την ταυτότητά σας και να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σας. Ο Δίας από τις 16/5 και μετά στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα σας περιβάλλει με τύχη στην ερωτική σας ζωή. Θα κάνετε εντύπωση στους γύρω σας και στο δρόμο σας θα έρθουν άνθρωποι που θα έχουν μια καλή φιλοσοφία ζωής.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου το 2023

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την χρονιά θα σπείρετε τους σπόρους που θα αφορούν στη μελλοντική σας επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη. Το τι ακριβώς πρόκειται να ακολουθήσει θα σας το δείξει ο Πλούτωνας που στις 23/3 θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου, έστω και για λίγο, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος και θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του χρόνου, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές που θα έχουν σχέση με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Για το λόγο αυτό, οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, φτάνει να το πιστέψετε.

Οι εκλείψεις του Απριλίου, του Μαΐου και του Οκτωβρίου μπορεί να σας στερήσουν συνεργάτες και συγκεκριμένες δουλειές, θα σας χαρίσουν όμως κάτι πολύ καλύτερο και πιο συμβατό με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Η οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει για το δικό σας ανώτερο καλό και, ακόμα και αν προς στιγμήν νιώσετε ότι χάνετε τη Γη κάτω από τα πόδια σας, θα έρθει, και μάλιστα σύντομα, ο καιρός που θα νιώσετε ευγνώμονες για αυτό. Να θυμάστε ότι οτιδήποτε παραπαίει και δε λειτουργεί με το σωστό τρόπο μόνο κακό μπορεί να κάνει καθώς, όχι μόνο δεν αναπτύσσεται όπως πρέπει αλλά και εμποδίζει κάτι καινούργιο να αναπτυχθεί.

Ο Δίας στο ζώδιό σας θα φέρει και κάποιες επιπλέον οικονομικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε στην κυριολεξία από τα μαλλιά. Επίσης, ο Δίας είναι κυβερνήτης του όγδοου οίκου σας και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τράπεζες ή δημόσιο ενώ, ορισμένους από εσάς, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με κληρονομιές, ασφάλειες και διατροφές.

Επιπλέον, εύνοια δέχεστε όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή σκέφτεστε να ακολουθήσετε αυτόν το δρόμο καθώς, όχι μόνο θα γίνετε πιο δραστήριοι, αλλά θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι σπατάλες. Θα χρειαστεί να κάνετε έναν καλό οικονομικό προϋπολογισμό γιατί θα έχετε, λόγω της παραμονής του Άρη στον οίκο των οικονομικών σας, μια μάλλον παρορμητική διάθεση σε ό,τι αφορά τα ψώνια. Η παραμονή της Αφροδίτης για αρκετό καιρό στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε, τόσο το επαγγελματικό κλίμα, όσο και την οικονομική σας πραγματικότητα καθώς θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2023 13:22:36