Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Τοξότης
 
blank
Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Τοξότης 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Τοξότη και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Ο κυβερνήτης σας Δίας από τον Κριό που βρίσκεται θα συνεχίσει να φέρνει στο διάβα σας τυχερά γεγονότα, όπως επαφές με ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σας στηρίξουν, καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε όμορφες φιλίες ή σε ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες, διασκεδάσεις που θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία μέσα σας καθώς και κάποια κέρδη.

Το πέρασμά του στις 16/5 στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με την υγεία και την εργασία σας ενώ θα βελτιωθεί και το επίπεδο της καθημερινής σας διαβίωσης. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η διατροφή σας γιατί η θέση αυτή του Δία συνηθώς χαρίζει και κάποια παραπάνω κιλά.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες στις 7/3 θα σας προσγειώσει λίγο στο εδώ και τώρα των οικογενειακών σας θεμάτων ενώ ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο για να φροντίσετε κάποιο μεγαλύτερο μέλος της οικογένειάς σας.

Η θέση αυτή του Κρόνου θα τονίσει θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας, με την έννοια μιας αγοραπωλησίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης ενός οικογενειακού ακινήτου ή μιας ανακαίνισης αυτού. Επίσης, κάποιοι θα αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση ή να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής. Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας φέρει, επίσης, κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέουν πολλά και που κοντά τους νιώθετε σαν «μέλη της ίδιας φυλής».

Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 17/7 αλλά και οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα που θα συμβούν στις 20/4 και στις 14/10 θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεών σας, είτε προσωπικών, είτε επαγγελματικών, ενώ στη ζωή σας θα φέρει και ανθρώπους που με τον τρόπο τους θα σας ανανεώσουν.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας προκαλέσουν υπερένταση και θα βγάλουν στην επιφάνεια ανασφάλειες εξαιτίας γεγονότων που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι πατάτε σε κινούμενη άμμο.

Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη για σχεδόν πέντε μήνες, μαζί με την ανάδρομη πορεία της μεταξύ 23/7 και 4/9, θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα βοηθώντας σας να δείτε τον κόσμο με μια πιο αισιόδοξη ματιά, να κάνετε ταξίδια, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ασχοληθείτε με σπουδές, πιστοποιήσεις και πιο πνευματικά μονοπάτια.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Τοξότη το 2023

Η αισθηματική σας ζωή, αν μη τι άλλο, προμηνύεται ιδιαίτερη. Ο Δίας από τον Κριό μέχρι και τις 15/5 θα σας πριμοδοτήσει με ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορούν να μεταμορφωθούν σε ρομαντικές σχέσεις εάν και εσείς το θελήσετε. Βέβαια, δεν υπόσχεται απαραίτητα μακροημέρευση αλλά κυρίως μια διάθεση να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, να κάνετε ταξίδια, να διασκεδάσετε και να βιώσετε όμορφες εμπειρίες.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα βοηθήσει κυρίως τους δεσμευμένους καθώς θα κάνετε σχέδια με το ταίρι σας με σκοπό την ομαλοποίηση της καθημερινότητάς σας. Ορισμένοι από εσάς θα βρείτε ταίρι μέσα σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον ή σε μέρος που θα έχει καθ’οιονδήποτε τρόπο σχέση με την υγεία.

Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι ο Άρης ο οποίος θα βρίσκεται μέχρι και τις 25/3 στο πολικό σας ζώδιο των Διδύμων προκαλώντας σας εντάσεις, τόσο εσωτερικές, με την έννοια ότι εσείς θα νιώθετε μια εσωτερική αντάρα και θα βρίσκετε εύκολα λόγους να ταράζεστε, όσο και εξωτερικές, με την έννοια ότι οι όποιοι άλλοι της ζωής σας θα σας ταράζουν με τον τρόπο τους και έτσι θα δημιουργούνται καυγάδες.

Σημαντικές για εσάς θα είναι οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού, αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα, καθώς θα σας φέρουν στο εδώ και τώρα σας έντονες καταστάσεις, επαναπροσδιορισμό των συναισθηματικών σας αναγκών αλλά και έντονα πάθη και μοιραίους έρωτες που θα αναστατώσουν τη ζωή σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, για ορισμένους από εσάς, θα ανοίξουν το φάκελο «επανασυνδέσεις» και θα σας αναγκάσουν να έρθετε σε επαφή με βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες και θέλω που έχετε «βάλει στον αυτόματο».

Ο Κρόνος από τις 7/3 και μετά, που θα βρίσκεται στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να βρείτε ένα κοινό πεδίο δράσης με τον άνθρωπό σας και να κάνετε πράγματα από κοινού με σκοπό τη βελτίωση της ζωής αμφοτέρων. Βέβαια, δεδομένου ότι θα δημιουργήσει και συναισθηματικές μεταπτώσεις, θα χρειαστεί την προσοχή σας. Επιπλέον, ορισμένοι θα θελήσετε να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, να κάνετε το δικό σας σπιτικό. Ωστόσο, και ανάλογα φυσικά με τον προσωπικό χάρτη του καθενός, θα υπάρξουν κάποιοι που θα αποφασίσουν να κάνουν ακριβώς το ανάποδο, δηλαδή να αποχωρήσουν από μια επίσημη σχέση που δεν είναι πλέον συμβατή με τις ανάγκες και τα θέλω τους.

Το καλοκαίρι, πάντως, θα είναι αρκετά αλέγκρο για εσάς καθώς η Αφροδίτη από το Λέοντα σας υπόσχεται διασκεδάσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και επαφές ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα κάνετε και μια αισθηματική γνωριμία σε ένα ταξίδι.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Τοξότη το 2023

Στο ξεκίνημα της χρονιάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον Άρη στους Διδύμους που βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας και προκαλεί εντάσεις. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που θα βρίσκεται στην Παρθένο και στο οίκο της καριέρας σας, θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και διεκδικητικά μαχητικούς. Ωστόσο, θα δημιουργήσει και κόντρες και εντάσεις, τόσο με συνεργάτες, όσο και με άτομα σε ανώτερες από εσάς θέσεις στην επαγγελματική ιεραρχία.

Ο Δίας στον Κριό μέχρι και τις 15/5 θα σας φέρει ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Όμως, για εσάς και τα εργασιακά σας από τις 16/5 και μετά, που θα είναι στον Ταύρο, θα είναι πιο βοηθητικός. Οι ανωτέροι σας θα προσέξουν τις γνώσεις και τα προσόντα σας, κάτι που θα σας φέρει υλικά και ηθικά οφέλη αλλά και ευκαιρίες για επαγγελματική αναβάθμιση. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, θα έχετε ευχάριστα νέα ενώ, όσοι ψάχνετε κάτι καλύτερο, οι πιθανότητες θα είναι υπέρ σας. Γενικά, η καθημερινότητά σας θα κυλά πιο ευχάριστα και άνετα, κάτι που θα σας κάνει, τόσο ψυχικά, όσο και πνευματικά καλό.

Οι εκλείψεις και οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σας θυμίσουν ότι καλό θα ήταν να μην επαναπαύεστε στις τυχερές συγκυρίες και στο γεγονός ότι η καλή σας τύχη σας φέρνει εύκολα στην πραγματικότητά σας αυτά που επιθυμείτε. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε τις γνώσεις και τον τρόπο που δουλεύετε και να καταπολεμήσετε την έλλειψη ενθουσιασμού και να κάνετε έξυπνες μανούβρες για να αποφύγετε τα εμπόδια.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας αναγκάσουν να θέσετε κάποια όρια στους συνεργάτες σας αλλά και να φτιάξετε για εσάς ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα νέα δεδομένα και τις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Όλα αυτά θα σας δημιουργήσουν νεύρα και εντάσεις που θα πρέπει να τιθασεύσετε προκειμένου να μην έχετε προβλήματα στο χώρο εργασίας σας.

Ο Κρόνος από τις 7/3 και μετά στους Ιχθύες θα σας αναγκάσει να αναλάβετε ευθύνες και να δουλέψετε πολύ αλλά και με ένταση, ίσως μάλιστα η καριέρα σας να διεκδικήσει, και να κερδίσει, χρόνο από την οικογένειά σας. Γενικά, θα πρέπει να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και να δομήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό προφίλ. Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε μια μετακίνηση σε κάποιο άλλο τμήμα ή σε κάποιο άλλο γραφείο ή ακόμα και σε άλλη πόλη. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείτε ότι όσο πιο εστιασμένοι στους στόχους σας είστε και όσο πιο σκληρά εργαστείτε και βάλετε τα πρέπει πιο πάνω από τα θέλω σας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να λάβετε από τον Κρόνο υλική και ηθική ικανοποίηση και να δομήσετε με ισχυρά υλικά την καριέρα σας.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00