Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2023 / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ζυγός 2023: Ετήσιες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για τον Ζυγό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Αν και η χρονιά ξεκινάει, τόσο με τον Ερμή, όσο και με τον Άρη ανάδρομους με αποτέλεσμα να έχετε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές ιδιαίτερα σε νομικά θέματα, υπογραφές και συμβόλαια, η συνέχειά της θα σας γεμίσει ελπίδα και αισιοδοξία. Επίσης, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα ικανά να τροποποιήσουν θετικά το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Δίας από το πολικό σας ζώδιο, τον Κριό, θα σας προμοτάρει σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες φέρνοντάς σας ευκαιρίες για να οργανώσετε συμμαχίες και να έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων και των στόχων σας.

Αν σε αυτό προσθέσετε και τη βοήθεια του Άρη από τους Διδύμους που θα σας κρατάει σε ετοιμότητα μάχης, ειδικά σε ό,τι αφορά την επέκταση των οριζόντων σας, τις πνευματικές και φιλοσοφικές σας αναζητήσεις αλλά και τους προσωπικούς ηθικούς σας νόμους, τότε μπορείτε να περιμένετε μια, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρονιά. Ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο στις 16/5 και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητές σας και να δουλέψετε πάνω στο θέμα της αυταξίας σας εκτιμώντας τον ίδιο σας τον εαυτό δίνοντάς του τα εύσημα για ό,τι έχει ήδη καταφέρει.

Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 καθώς θα φέρουν στο εδώ και τώρα σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα μέλλον με ασφάλεια. Οι εκλείψεις στον άξονα σας, δηλαδή Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10, αλλά και παράλληλα η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα τον Ιούλιο, θα σας τονίσουν την ανάγκη να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Το, έστω και για λίγο φέτος, πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας δείξει πόσο σημαντικό είναι για την εξέλιξή σας το να είστε δημιουργικοί και να αφήνετε πεδίο δράσης και στην φαντασία σας.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες στο περιβάλλον του Ποσειδώνα, αλλά και παρέα μαζί του καθώς και αυτός βρίσκεται στους ιχθύες, στον οίκο της υγείας και της καθημερινότητάς σας, θα σας στριμώξει λίγο καθώς θα σας φέρει πολλή και, κατά περιπτώσεις, σκληρή δουλειά, ωστόσο όμως θα σας αναγκάσει, για το καλό σας πάντα, να βάλετε τα θεμέλια και τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2023

Ο Δίας στον Κριό θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σας και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα καλά της μεταξύ σας σχέσης καθώς και στο να βρείτε ένα ακόμα καλύτερο modus vivendi. Όσοι δεν έχετε μια μόνιμη σχέση θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα είναι και συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω σας ενώ, όσοι από εσάς διατηρείτε μια πιο εναλλακτική και πιο ελεύθερη, τρόπον τινά, σχέση, θα μπείτε σε μια διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης των μεταξύ σας όρων και συνθηκών.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίστε κάποιες βαθιές αλήθειες στις σχέσεις σας και να διεκδικήσετε όλα όσα θεωρείτε ότι δικαιωματικά σας ανήκουν. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα στη σχέση σας με την έννοια μιας συγκατοίκησης, ενός γάμου ή ενός συμφώνου συμβίωσης.

Εξαιρετικά βοηθητική θα είναι για εσάς στο καλοκαίρι η μετακίνηση της Αφροδίτης και, φυσικά, η παραμονή της, για πέντε μήνες, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα. Θα σας βοηθήσει και θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να κοινωνικοποιηθείτε, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφες στιγμές και να κάνετε γνωριμίες είτε μέσα από φιλικές παρέες ή κοινωνικά περιβάλλοντα, είτε σε χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, είτε ακόμα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε την περίπτωση ενός αισθηματικού πισωγυρίσματος καθώς θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά όχι μόνο τι σας ένωνε πριν αλλά και τι ήταν αυτό που σας χώρισε. Ο Πλούτωνας στο γρήγορο πέρασμα του για φέτος στον οίκο των ερώτων σας, θα σας κάνει να μπείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να έρθετε σε επαφή, τόσο με τα δικά σας συναισθηματικά βάθη, όσο και με των άλλων.

Αυτό θα τονιστεί ιδιαίτερα και κατά τη διάρκεια των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 καθώς θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε με τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα και τις καταπιεσμένες επιθυμίες σας ωθώντας σας να προβείτε σε πράξεις έως και επαναστατικές για τα δεδομένα σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας επιβάλλουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σας καθώς οι συναισθηματικές εκπτώσεις που κάνατε θα λάβουν τέλος. Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε πρωτίστως στις δικές σας ανάγκες χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσετε να νοιάζεστε για τους άλλους.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ζυγού το 2023

θα πρέπει να δείτε το 2023 σα μια χρονιά κατά την οποία κάποια επαγγελματικά σας όνειρα θα μπουν σε πορεία υλοποίησης. Ο Δίας που, ήδη από τα τέλη του 2022, έχει επιστρέψει στον Κριό θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα γίνουν αρωγοί των όποιων επαγγελματικών σας σχεδίων.

Το πέρασμα του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες αλλά και γενικά στα έσοδά σας. Επίσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας σε τράπεζες ή δημόσιο ενώ εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά κληρονομιές, ασφάλειες και διατροφές.

Η παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο για λίγο, όσον αφορά το 2023, λόγω της ανάδρομης κίνησής του, θα σας φέρει σε επαφή με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες εντελώς διαφορετικές από ό,τι έως ώρας γνωρίζατε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, αυτές θα έχουν σχέση με συλλόγους ή ομάδες.

Από την άλλη ο Κρόνος που στις 7/3 περνάει στους Ιχθύες θα σας στρεσάρει λίγο καθώς θα φέρει στο διάβα σας κάποια γεγονότα εξαιτίας των οποίων θα χρειαστεί να σηκώσετε μανίκια και να δουλέψετε «χωρίς αύριο» ζώντας μια κάπως πιεστική καθημερινότητα.

Ωστόσο, η δουλεία σας θα ανταμειφθεί καθώς θα ξεκινήσετε να χτίζετε το μέλλον σας πάνω στα γερά θεμέλια που ήδη έχετε βάλει. Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σηματοδοτήσει για εσάς την απαρχή ενός νέου επαγγελματικού ονείρου, μιας νέας καριέρας για κάποιους από εσάς, ή απλά την ανάγκη να αφήσετε με κάποιον τρόπο το στίγμα σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

Οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα στις 20/4 και στις 14/10 θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να διαχωρίσετε, επαγγελματικά πάντα μιλώντας, την ήρα από το σιτάρι και να δείτε τι θα αφήσετε και τι θα κρατήσετε αν θέλετε να εξελιχθείτε ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με το τι ξοδεύετε και το πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας καθώς το ευ ζην δεν θα πρέπει να προηγείται του ζην αλλά να έπεται.

Βοηθητική για τα οικονομικά σας θα είναι η Αφροδίτη στον Ταύρο, δηλαδή από τις 3/4 έως και τις 11/6 και στον Σκορπιό δηλαδή από τις 22/10 έως και τις 29/11. Τότε θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τις υποθέσεις σας κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες ανακούφισης.

Pick a card από την Αξιοθέα: Τι θα φέρει το 2023 στα συναισθηματικά μου;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00