blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Ο Αιγόκερως το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Αιγόκερω και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Αιγόκεροι και ωροσκόποι Αιγόκεροι, το 2024 θα είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ, όχι μόνο στο να βρείτε τις ισορροπίες σας, αλλά και να βάλετε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα οικοδομήσετε κάτι καινούργιο και συμβατό με τα θέλω και τις αληθινές ανάγκες σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω το 2024

Ένα από τα βασικότερα πράγματα για εσάς είναι η αποχώρηση του Πλούτωνα από το ζώδιό σας. Μοναδική εξαίρεση εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας καθώς θα έχετε ακόμα μια τελευταία συνάντηση μαζί του το Φθινόπωρο όπου και θα χρειαστεί για τελευταία φορά να επαναξιολογήσετε συγκεκριμένες καταστάσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο Πλούτωνας λοιπόν εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και τα αιτήματα που θα έχει από εσάς θα είναι διαφορετικά. Θα σας απασχολήσουν η βελτίωση των οικονομικών σας και τα υλικά αγαθά καθώς, μέσα από την απόκτησή τους, θα έχετε την αίσθηση της ασφάλειας. Τα μαθήματα, ωστόσο, που καλείστε να λάβετε με την μετακίνηση αυτή του Πλούτωνα δεν θα αφορούν μόνο την απόκτηση πραγμάτων ή τον τρόπο που ξοδεύετε το χρήμα. Θα αφορούν και την ανάγκη να ασχοληθείτε με την αυταξία σας και να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Θα μπείτε σε μια εποχή που θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσετε τις πεσιμιστικές σας τάσεις καθώς και την ανάγκη σας να είστε αρεστοί σε όλους. Δε θα πρέπει να αξιολογείτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων, αλλά να εστιάσετε στα προτερήματά σας τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Βέβαια, ο Πλούτωνας για φέτος τουλάχιστον θα επηρεάσει μόνο όσους από εσάς είστε γεννημένοι τις αρχικές μέρες του ζωδίου. Ωστόσο, προϊόντος του χρόνου θα επηρεαστείτε όλοι σας.

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, από το συμβατό με εσάς ζώδιο των Ιχθύων και το περιβάλλον του Ποσειδώνα, ήδη από πέρυσι σας ζητά να συσσωρεύσετε γνώση πάνω στο αντικείμενο που ήδη ασχολείστε ή που ενδεχομένως θα θέλατε. Επίσης, σας ζητά να πειθαρχήσετε στα όνειρά σας και να συμμορφωθείτε σε κανόνες βάζοντας κάποια όρια στον ίδιο σας τον εαυτό και να μαζέψετε το μυαλό σας έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια δημιουργικά σχέδιά σας. Να ξέρετε ότι φέτος θα έχετε ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ισχύος που θα μπορούν και θα θέλουν να σας βοηθήσουν καθώς και να κάνετε πολύ δυνατές συμφωνίες και συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού, τόσο η Σεληνιακή στις 25/3, όσο και οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10 θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τακτική ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα έχουν σχέση, είτε με το σπίτι και την οικογένειά σας, είτε με την καριέρα σας. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σας αναγκάσει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις σας. Επίσης, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα φέρουν στην επιφάνεια θέματα προς επίλυση που θα αφορούν τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας.

Ο Δίας, από το ζώδιο του Ταύρου και τον οίκο των ερώτων, θα σας φέρνει αντιμέτωπους με τα πάθη σας και την ανάγκη να κυνηγήσετε τον έρωτα αλλά και στιγμές ανέμελες γεμάτες υλικές, και όχι μόνο, απολαύσεις. Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, κάτι που θα γίνει στις 26/5, θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών, των συνθηκών εργασίας και γενικά της καθημερινότητάς σας. Αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε γυμναστήριο ή θα διορθώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες σε μια προσπάθεια να βρείτε την ευεξία με την έννοια της ευρωστίας και της καλύτερης ποιότητας ζωής, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά και πνευματικά.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Αιγόκερω το 2024 

Οι εκλείψεις που θα επηρεάσουν περισσότερο την αισθηματική και οικογενειακή σας γαλήνη θα είναι αυτές που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10. Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένειά σας προσπαθώντας να μην κλέψετε ποιοτικό χρόνο από τους οικείους σας. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να μην ρισκάρετε εντάσεις και συγκρούσεις. Έτσι και αλλιώς, στο τέλος θα επικρατήσει η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα φέρει μπροστά στα μάτια σας αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα καταλάβετε το πώς και το γιατί συμπεριφορών και καταστάσεων. Όσοι από εσάς είναι αδέσμευτοι, θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης ή σε χώρους σχετικούς με μάθηση.

Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι και τις 25/5 θα σταθεί δίπλα σας χορηγός των γνωριμιών και των ερώτων σας, ανοίγοντας το δρόμο σε όσους από εσάς βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου προκειμένου να γνωρίσετε ανθρώπους ξεχωριστούς και ταιριαστούς με εσάς. Η αλήθεια είναι ότι θα είστε περισσότερο διαθέσιμοι για νέες επαφές και καθ' όλα έτοιμοι να αφεθείτε σε απολαύσεις οι οποίες, αν μη τι άλλο, θα σας αναζωογονήσουν ψυχή τε και σώματι.

Όταν ο Δίας συναντήσει τον Ουρανό σε όψη συνόδου στον οίκο των ερώτων σας, κάτι που θα γίνει τον Απρίλιο και θα διαρκέσει μέχρι και τα μέσα Μαΐου, μπορείτε να περιμένετε ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες με ανθρώπους που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας, κεραυνοβόλους έρωτες και ονειρεμένες ερωτικές εξομολογήσεις. Επίσης, οι κυρίες του ζωδίου καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι, αν φυσικά το επιθυμούν, θα έχουν πολλές πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη. Βέβαια, και οι δεσμευμένοι θα έχετε θετικές εξελίξεις καθώς η σπίθα του έρωτα θα ανάψει ξανά, κάτι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας.

Όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή από τις 26/5, θα τονίσει περισσότερο την ανάγκη σας να βιώσετε μια ασφαλή και σίγουρη καθημερινότητα με το ταίρι σας και να φτιάξετε ένα όμορφο περιβάλλον και σπιτικό για τους δικούς σας ανθρώπους. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι αρκετοί από όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα σε εργασιακά περιβάλλοντα.

Ο Κρόνος, από το περιβάλλον των Ιχθύων, θα βοηθήσει περισσότερο όσους από εσάς θέλετε πραγματικά μια σταθερή σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έχετε, εκτός από σωματική, και εγκεφαλική επικοινωνία και που θα μπορείτε να εκφράζετε τον αληθινό σας εαυτό και φυσικά να μπορείτε να μιλάτε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Έναν τέτοιο άνθρωπο μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από περιβάλλοντα σχετικά με σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις ή ακόμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολύ καλά διαστήματα για την ερωτική σας ζωή είναι τα παρακάτω:

  • Μεταξύ 23/1 και 16/2 και μεταξύ 11/11 και 7/12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. 

  • Μεταξύ 29/4 και 23/5 που η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας.

  • Μεταξύ 18/6 και 11/7 που η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων σας. 

Για επανασυνδέσεις, θετικές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

  • Από 1/4 έως 25/4 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό 

  • Από 4/8 έως 28/8 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο και κατόπιν στο ζώδιο του Λέοντα

  • Από 25/11 έως 15/12 όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη και

  • Από τις 7/12 και μετά όπου ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Αιγόκερω το 2024

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, και φυσικά ως φυσικό επακόλουθο την οικονομική σας πραγματικότητα, περισσότερο θα σας επηρεάσουν οι εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10 καθώς και η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στις 26/5.

Ο Δίας, μέχρι και τις 25/5 που θα βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι θα έχετε και παραπάνω έξοδα, απλά θα φέρει μια κάποια ισορροπία έτσι ώστε να μην "μπείτε μέσα". Βέβαια, από αυτή του την θέση θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους έτσι ώστε να τακτοποιήσετε κάποια τρέχοντα θέματά σας ενώ, παράλληλα, θα είστε διατεθειμένοι να βάλετε "νερό στο κρασί σας" προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

Τα πραγματικά καλά θα ξεκινήσουν στις 26/5 όπου και ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους. Από εκεί και από τον οίκο των εργασιακών σας θεμάτων και της καθημερινότητάς σας, θα σας φέρει ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες ικανές να αναβαθμίσουν την παρούσα οικονομική σας πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι θα αναδιοργανωθείτε και θα βάλετε εκ νέου στόχους τους οποίους και θα πετύχετε καθώς για εσάς η επιτυχία είναι μονόδρομος. 

Η παρουσία του Δία στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να φτιάξετε μια πιο αρμονική στα γούστα και τις ανάγκες σας καθημερινή ρουτίνα ενώ θα υπάρξουν και κάποιοι από εσάς που θα έχουν μια ευμενή μετακίνηση μέσα στο εργασία τους ή μια προαγωγή την οποία και θα συνοδεύει και μια σχετική αύξηση. Οι σχέσεις, τόσο με τους συναδέλφους, όσο και με τους ανωτέρους σας, θα ομαλοποιηθούν και θα έχετε και αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε και κάτι ακόμα καλύτερο που θα βελτιώσει το βιογραφικό σας και θα αναβαθμίσει, φυσικά, την καριέρα σας. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε, μάλιστα, να βάλετε σε πορεία υλοποίησης ένα δημιουργικό σχέδιό σας καθώς θα καταφέρετε να βρείτε τους σωστούς συνεργάτες ή τα απαραίτητα χρήματα.

Να μην ξεχνάτε την παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες ο οποίος ήδη από πέρυσι έχει ξεκινήσει να σας δημιουργεί πιέσεις στο εργασιακό περιβάλλον σας, τις οποίες όμως μπορείτε να διαχειριστείτε καθώς ο ανταγωνισμός δεν είναι κόντρα ρόλος για εσάς. Ωστόσο αρκετοί από εσάς θα νιώθετε ότι οι συνεργάτες σας, σας ασκούν σκληρή και, κατά περιπτώσεις, εντελώς άδικη κριτική και ότι δεν εκτιμούν τις προσπάθειές σας, όσο σκληρά και πειθαρχημένα και αν δουλεύετε. Από την άλλη βέβαια, και εσείς δεν θα μπορείτε να εκφράσετε σωστά τις σκέψεις σας με αποτέλεσμα να μην γίνεστε κατανοητοί. Η λύση βρίσκεται στην υπομονή, την επιμονή και την αποδοχή της διαφορετικής αντίληψης των άλλων. Επίσης, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε τον γραπτό λόγο όταν επικοινωνείτε καθώς έτσι θα σας δίνεται ο χρόνος να ελέγχετε δυο και τρεις φορές τις τοποθετημένες στο χαρτί σκέψεις σας και να διορθώνετε ότι δεν είναι ξεκάθαρο.

Από την άλλη, ο Κρόνος, εκτός από μικροπροβληματάκια στην επικοινωνία και όχι μόνο που ωστόσο θα αντιμετωπίσετε επιτυχώς, θα σας φέρει και δώρα. Θα σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο διαφορετικά και να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις που θα βελτιώσουν την παρούσα κατάσταση. Επίσης, θα βρείτε τρόπους για να διαφημίσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο.

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι αρκετά καλοί μήνες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και κατόπιν, που θα μετακινηθεί στον Υδροχόο, θα δώσει άλλον αέρα στο πορτοφόλι σας. Καλός μήνας, ειδικά σε ό,τι αφορά τακτοποιήσεις χρεών καθώς και επενδύσεις, θα είναι ο Αύγουστος που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα. Τύχη σε συνεργασίες και κέρδη θα έχετε και τον Σεπτέμβριο που η Αφροδίτη από το Ζυγό θα βρεθεί στον οίκο της καριέρας σας.

Προσοχή θα πρέπει να δώσετε κατά την περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή από 7/12 και μετά καθώς τότε μπορεί, αν δεν το έχετε ήδη τακτοποιήσει, να επανακάμψει κάποιοι πρόβλημα σχετικό με οφειλές ή δανεισμούς.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00