blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ο Κριός το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Κριό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Κριοί και ωροσκόποι Κριοί, η χρόνια προμηνύεται για εσάς ενδιαφέρουσα. Το 2024 στο ξεκίνημά του βρίσκει τον κυβερνήτη σας και πλανήτη των επιθυμιών, των ενστίκτων και της δράσης, Άρη, να εισέρχεται στον Αιγόκερω που είναι το ζώδιο της έξαρσής του και, άρα, η καλύτερη θέση του. Στον Αιγόκερω ο Άρης θα νιώσει "σπίτι του" και θα εκδηλώσει τις ενέργειές του εύκολα και αβίαστα βοηθώντας σας να πιάσετε στόχους που ήδη έχετε βάλει ή ωθώντας σας να θέσετε καινούργιους στους οποίους, όχι μόνο θα δεσμευτείτε, αλλά και θα φροντίσετε να είναι πραγματικοί, συγκεκριμένοι και χρονικά μετρήσιμοι.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το 2024

Ο Κρόνος, ήδη από τον Μάρτιο του 2023, μπήκε στο ζώδιο των Ιχθύων, άρα και στο 12ο σας Ηλιακό οίκο, δηλαδή τον οίκο της ψυχής, της συμπόνιας και της θυσίας, όπου και θα παραμείνει για όλο το 2024. Ο σκοπός του από τη θέση του αυτή είναι να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τον εσώτερο εαυτό σας και να κατανοήσετε βαθύτερες προσωπικές αλήθειες και ανάγκες τις οποίες και θα πρέπει με τον άλφα ή βήτα τρόπο να καλύψετε. Επίσης όμως, μέσα από γεγονότα και καταστάσεις θα σας ωθήσει, όχι μόνο να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τους όποιους άλλους της ζωής σας και τα συναισθήματά τους, αλλά και να ασχοληθείτε με τυχόν άλυτα προσωπικά συναισθηματικά και ψυχικά ζητήματα τα οποία σας κρατούν στάσιμους και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Όταν ο Κρόνος περάσει στο δικό σας ζώδιο, πράγμα που θα γίνει στις 25 Μαΐου 2025, θα σας ζητήσει να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, να κάνετε αναθεωρήσεις και να πάρετε αποφάσεις για εσάς και τη μελλοντική πορεία σας.

Οι Ηλιακές εκλείψεις που θα γίνουν στο δικό σας άξονα, δηλαδή Κριού - Ζυγού στις 8/4 και στις 2/10, θα σας βάλουν στο δρόμο των αναδιαρθρώσεων και των νέων ξεκινημάτων αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καθώς θα αναζητήσετε ανθρώπους πιο συμβατούς με τις ανάγκες και τα θέλω σας και βοηθητικούς σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/3, που επίσης θα γίνει στον άξονά σας, θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να αφήσετε πίσω ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε σας δημιουργεί κρίση ταυτότητας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/9, που θα γίνει στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα λειτουργήσει θεραπευτικά πάνω σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σημαντικά προσωπικά ζητήματα, ψυχικά τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος, τα οποία, με τον τρόπο τους, επηρεάζουν στο τώρα σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντάς σας ευκαιρίες για να πάρετε ανάσες σε ό,τι αφορά την οικονομική πραγματικότητά σας. Η παρουσία του στον οίκο των οικονομικών θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σας, αλλά και να τακτοποιήσετε οφειλές σε τρίτους, αν τυχόν έχετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από εσάς θα βιώσουν εξαιρετικά θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα έσοδα, είτε με την έννοια της αύξησης μισθού ή κάποιου μπόνους, είτε με την έννοια μιας σημαντικής επαγγελματικής αλλαγής και της αναβάθμισης των εσόδων. Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους και στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι στις 26/5, όπου και θα παραμείνει έως και τον Ιούνιο του 2025, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με θέματα σχετικά με την πνευματική ανάπτυξή σας, με το γραπτό λόγο, τις σπουδές και τη μάθηση, είτε από τη μεριά του μαθητή, είτε από τη μεριά του δασκάλου, ακόμα και με την έννοια της μεταφοράς όλων όσων γνωρίζετε εσείς σε άλλους. Ο Δίας στους Διδύμους, σε ένα ζώδιο περισσότερο συμβατό με εσάς από ότι ο Ταύρος, θα σας ωθήσει να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, όχι μόνο πνευματικά αλλά και μέσα από ταξίδια που θα ικανοποιήσουν την έμφυτη ανάγκη σας για περιπέτεια. Επίσης, κατά την παραμονή του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, θα έρθετε πιο κοντά και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέρφια και γενικά τους συγγενείς σας.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ήδη σας έχει επιβάλλει με τον τρόπο του ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα μέσα του Ιανουαρίου, ωστόσο, θα μπει ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου και θα απαιτήσει από εσάς να μεταφέρετε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες που αποκομίσατε στους άλλους. Οι φιλίες και οι κοινωνικές επαφές και οι σχέσεις με συλλόγους, ομάδες και, γενικά, άτομα με τα οποία σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα ή, ακόμα καλύτερα, ταυτίζεστε ιδεολογικά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή και στην εξέλιξή σας. Το πισωγύρισμα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Φθινόπωρο θα επαναφέρει στο εδώ και τώρα σας, είτε άλυτα θέματα που αφορούν παιχνίδια εξουσίας και παρασκήνιο, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε ψυχικές συγκρούσεις και εσωτερικές αναμετρήσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείτε και να τακτοποιήσετε προκειμένου να πάτε μπροστά. Τέλος, ο κυβερνήτης σας Άρης, στις αρχές του Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, αφήνοντάς σας να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τι έχετε καταφέρει έως εκείνη τη στιγμή, δίνοντάς σας μια μικρή πίστωση χρόνου μέχρι να μπείτε ξανά στην έντονη δράση.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Κριού το 2024 

Η χρονιά αυτή για εσάς θα είναι καταλυτική καθώς καρμικά γεγονότα θα σας οδηγήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την αισθηματική πορεία σας. Ήδη, κατά τη διάρκεια των εκλείψεων του Οκτωβρίου 2023, αρκετοί από εσάς βιώσατε αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας που σας ανάγκασαν να κοιτάξετε κατάματα την πραγματικότητα και τις επιλογές που έχετε κάνει. Τώρα, τόσο οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και 2/10 όσο και η Σεληνιακή στις 25/3, που όλες θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας βάλουν σε ένα συναισθηματικό «ρόλερ – κόστερ» κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείτε να αγκαλιάσετε αλλαγές που, ωστόσο, θα γίνουν για το δικό σας καλό. Θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, για όσους από εσάς φυσικά το επιθυμούν, που όμως για να μακροημερεύσουν θα χρειαστούν από εσάς να είστε θαρραλέοι, όχι μόνο στο "παιχνίδι" του έρωτα, αλλά και στο να είστε περισσότερο διατεθειμένοι να μοιραστείτε βαθιές σας επιθυμίες και αλήθειες και να αναθεωρήσετε τον τρόπο που εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/9 θα φέρει στο συναισθηματικό εδώ και τώρα σας την ανάγκη εύρεσης ισορροπίας, όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και ανάμεσα σε αυτά που θέλετε και αυτά που μπορείτε να κάνετε. Επιπλέον, θα μπείτε σε μια διαδικασία ψυχικής και συναισθηματικής θεραπείας, ενώ αρκετοί από εσάς θα διαπραγματευτείτε μια αισθηματική επανασύνδεση.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε σοβαρά το τι ανέχεστε στο όνομα της αγάπης ή το πώς θα θέλατε να διεκδικηθείτε και να διεκδικήσετε. Επανασυνδέσεις και επανατοποθετήσεις δεδομένων σχέσεων θα βρεθούν στο μενού και εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε τι σας συμφέρει και τι όχι.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/5 θα σας ωθήσει να προστατεύσετε τα ερωτικά κεκτημένα σας αλλά και να κάνετε προσπάθειες για να ανθίσει η ερωτική σας ζωή ενώ, από τις 26/5 και μετά που θα περάσει στους Διδύμους, θα σας ευνοήσει σε θέματα επικοινωνίας καθώς και νέων αισθηματικών γνωριμιών.

Ο Πλούτωνας, εκτός από ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσει στο να εστιάσετε στις προσωπικές επιθυμίες και στόχους σας αλλά και στο να εκτιμήσετε αυτά που ήδη έχετε. Θα σας ευνοήσει, πάντως, ιδιαίτερα σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε ταίρι καθώς μέσα από παρέες και φιλικά περιβάλλοντα, εκτός από όμορφες στιγμές, θα απολαύσετε και την παρέα συγκεκριμένου ανθρώπου που θα μιλήσει στην καρδιά σας. Θετικές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

  • 5/4 - 29/4 με την Αφροδίτη στον Κριό,

  • 12/7 - 12/8 με την Αφροδίτη στον Λέοντα και

  • 30/8 - 22/9 όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό.

Τέλος, με επανασυνδέσεις θα σας προκαλέσει να ασχοληθείτε ο κυβερνήτης σας Άρης καθώς στο τέλος του έτους, και συγκεκριμένα στις 7/12, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον οίκο των ερώτων σας, όπως, επίσης, και ο ανάδρομος Ερμής στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • 1 – 25/4,

  • 4 – 28/8 και

  • 26/11 – 15/12

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2024

Η αλήθεια είναι ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βιώσατε μεταμορφωτικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, τη δημόσια εικόνα και γενικά το κοινωνικό σας στάτους. Κατά περιπτώσεις, μάλιστα, βρεθήκατε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συμπεριφορές, τόσο συνεργατών, όσο και των ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, οι οποίες σας έβαλαν σε σκέψεις και σας ανάγκασαν, είτε να τροποποιήσετε τον τρόπο δράσης σας, είτε να προβείτε σε καταλυτικές επαγγελματικές αλλαγές. Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις αρχές του έτους θα σας συντονίσει με διαφορετικές ενέργειες και θα σας ωθήσει να αναζητήσετε νέους στόχους ή να επαναπροσδιορίσετε φιλόδοξα σχέδιά σας. Θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλαπλές επιλογές και ότι καμιά φορά θα πρέπει να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό και έξω από εσάς για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Η ρήση "με παλιά κλειδιά δεν μπορεί κανείς να ανοίξει καινούργιες πόρτες" θα ηχήσει στο σωστό τόνο στα αυτιά σας και θα σας αφυπνίσει έτσι ώστε να πράξετε τα δέοντα.

Όταν ο Πλούτωνας επιστρέψει το Φθινόπωρο για λίγο στον Αιγόκερω θα μπορέσετε να κλείσετε επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν ή να επαναδιαπραγματευτείτε όρους σε μια οικονομική συμφωνία. Θα πρέπει να θυμάστε ότι με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο η δύναμή σας, η επαγγελματική σας άνοδος και η οικονομική σας ανάκαμψη θα έρθει μέσα από την συσπείρωσή σας σε ομάδες και τη συλλογική προσπάθεια ενώ ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι από εσάς εργάζονται σε μεγάλους οργανισμούς ή με τον οποιονδήποτε τρόπο έχουν σχέση με ομάδες ή συλλόγους.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, 8/4 και 2/10 θα σας βοηθήσουν να κλείσετε επαγγελματικές πόρτες που δεν είναι συμβατές με τη δική σας ιδέα περί επαγγελματικής πορείας και να ανοίξετε νέα κεφάλαια συνεργασιών που θα καλύπτουν πολύ περισσότερο τις δικές σας φιλοδοξίες. Η Σεληνιακή έκλειψη, που θα γίνει στις 18/9, θα σας φέρει αντιμέτωπους με παρασκηνιακή δραστηριότητα ή με κουτσομπολιά στο εργασιακό σας περιβάλλον τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να συνειδητοποιήσετε ότι για να πετύχετε τους στόχους σας θα χρειαστεί να κινηθείτε βάσει στρατηγικής. Ταυτόχρονα, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να εδραιωθείτε επαγγελματικά και να μεταβείτε σε ένα καλύτερο επίπεδο οικονομικά.

Ο Δίας από τον Ταύρο, μέχρι και τις 25/5, θα σας φέρνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ενώ από τις 26/5, που θα περάσει στους Διδύμους, θα σας είναι ιδιαίτερα βοηθητικός αναφορικά με την αναβάθμιση του επαγγελματικού σας προφίλ. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές γνωριμίες και να συνδεθείτε με ανθρώπους που θα έχουν τη δυνατότητα να σας συνδράμουν έτσι ώστε να μπορέσετε να ανοίξετε τα φτερά σας. Ιδιαίτερα ευνοούνται όσοι ασχολούνται με εμπόριο, νομικές υποθέσεις, και με την εκπαίδευση.

Τέλος, ο κυβερνήτης σας Άρης στο τέλος της χρονιάς, συγκεκριμένα από τις 7/12 που θα κινηθεί σε, φαινομενικά, ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σχεδιάσετε προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σας έτσι ώστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να δρομολογήσετε διαδικασίες που θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά για την καριέρα σας και θα βελτιώσουν την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητά σας.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00