blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Ο Λέων το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Λέοντα και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Λέοντες και ωροσκόποι Λέοντες, η χρονιά αυτή είναι γεμάτη από σημαντικές αλλαγές που θα τροποποιήσουν το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας με ενδιαφέροντα τρόπο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το 2024

Μία από αυτές τις αλλαγές αφορά τη μετατόπιση των εκλείψεων καθώς η αλήθεια είναι ότι οι εκλείψεις, όταν γίνονται στο σταθερό σταυρό (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος) είναι κομματάκι πιο δύσκολες στη διαχείρισή τους. Οι εκλείψεις για φέτος θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού - Ζυγού. Η Σεληνιακή στις 25/3 και οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10 θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες από εσάς καθώς θα σας φέρουν ευκαιρίες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα λοιπά περιβάλλοντα στα οποία κινείστε. Βέβαια, θα σας ζητήσουν πριν να αφήσετε πίσω σας παλαιωμένες αντιλήψεις και παγιωμένες πεποιθήσεις, κυρίως σχετικές με το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε και τις οποίες, ωστόσο, σας τις έχουν φυτέψει στο κεφάλι τρίτοι. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα είναι πιο δύσκολη για εσάς και την ιδιοσυγκρασία σας καθώς θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που διαχειρίζεστε, τόσο το χρήμα, όσο και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που θα γίνουν φέτος είναι η μετακίνηση του Πλούτωνα στον πολικό σας Υδροχόο. Από τη θέση του αυτή θα σας «κοιτάξει στα μάτια» και, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα σας «κλείσει πονηρά το μάτι». Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε να έρθουν τα πάνω - κάτω και κυρίως να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν και ό,τι άλλο υπάρχει στη ζωή σας που σας κρατάει πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον σας χωρίς επιπλέον «βαλίτσες». Βέβαια, το Φθινόπωρο θα κάνει μια βόλτα για τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα επαναφέρει στη μνήμη σας γεγονότα του παρελθόντος που ήταν καρμικής σημασίας για εσάς ή κάποια άτομα θα επαναλάβουν συγκεκριμένες τακτικές που θα ενοχλήσουν με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο την καθημερινή σας ρουτίνα.

Ο Δίας από τον Ταύρο που βρίσκεται θα βελτιώσει τις συνθήκες, τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και σε όλη τη γκάμα των διαπροσωπικών σχέσεών σας. Εννοείται ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες όμως θα πρέπει να εντοπίσετε και να κυνηγήσετε. Ακόμα και αν υπάρξει μια αναποδιά και χάσετε μια ευκαιρία, να είστε σίγουροι ότι θα είναι για το καλό σας καθώς θα ακολουθήσει κάτι ακόμα καλύτερο.

Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βάλετε νέους στόχους και να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Θα διευρύνετε το φιλικό και τον κοινωνικό σας κύκλο με άτομα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα οποία μπορούν με τις γνώσεις τους να σας εξελίξουν. Μέσα από θετικά γεγονότα που θα συμβούν θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σας και θα ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε αν με τον οποιονδήποτε τρόπο ασχολείστε με ομάδες, συλλόγους ή ιδρύματα.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2024 

Κρόνος, από το περιβάλλον των Ιχθύων που βρίσκεται, σας ζητά να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, που στην προκειμένη είναι σχετικές τόσο απέναντι στο μόνιμο ταίρι σας, όσο και απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό και τις ανάγκες του, σε συναισθηματικό καθώς και σε καθαρά ερωτικό επίπεδο. Οι αναζητούντες ταίρι θα ανακαλύψετε, όχι πάντα και με τόσο ευχάριστο τρόπο, ότι δεν αξίζει να επενδύετε σε ανθρώπους που δεν μπορούν ή που δεν θέλουν να καλύψουν βασικές ανάγκες σας ή σε ανθρώπους εντελώς διαφορετικής δόνησης και ιδιοσυγκρασίας από την δική σας γιατί η συναισθηματική ρευστότητα δεν είναι, ούτε το δικό σας φόρτε, ούτε και του Κρόνου του ίδιου. Επιπλέον, έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι, εξαιτίας της θέσης αυτής του Κρόνου, μπορεί να ξυπνήσουν μέσα σας άγχη και φοβίες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν ή τα έχει ανακαλέσει στη μνήμη σας η συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι για εσάς να είστε εστιασμένοι στον τρόπο που σας συμπεριφέρεται το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας καθώς, πίσω από τον τρόπο που σας αντιμετωπίζει, θα κρύβονται και τα πραγματικά του αισθήματα για εσάς.

Σημαντική αλλαγή για εσάς θα είναι η για τα καλά μετακίνηση του Πλούτωνα στο 7ο ηλιακό σας σπίτι και στο χώρο των σχέσεών σας, επηρεάζοντας προς το παρόν μόνο όσους είναι γεννημένοι στις αρχικές μέρες του ζωδίου. Εκεί θα χρειαστεί να πάρετε την απόφαση να φορέσετε από μόνοι σας τις «φιάλες οξυγόνου» και να κάνετε μια βαθιά βουτιά στα βάθη του ωκεανού της καρδιάς και των συναισθημάτων σας. Αν δεν το κάνετε μόνοι σας, θα σας "σπρώξουν" στα βαθιά οι καταστάσεις, οι συνθήκες και οι όποιοι άλλοι της ζωής σας και αυτό θα είναι σαφώς πιο δύσκολο. Ο Πλούτωνας πρέπει να καταλάβετε πως ό,τι αγγίζει το αλλάζει με τρόπο μη αναστρέψιμο. Ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, από την θέση του αυτή ο Πλούτωνας θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα παιχνίδια εξουσίας και τις τεχνικές χειραγώγησης των ανθρώπων της ζωής σας αλλά και με την πιο έντονη, και κατά περιπτώσεις πάντα, επιθετική συμπεριφορά τους. Τα όποια προβλήματα της σχέσης σας έχετε κρύψει κάτω από το χαλί θα βγουν στην επιφάνεια και το χειρότερο είναι πως θα φαντάζουν ακόμα μεγαλύτερα. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ασχοληθείτε πρωτίστως με τις δικές σας θαμμένες επιθυμίες και ανάγκες και με τον ίδιο σας τον εαυτό και δευτερευόντως με τη σχέση σας. Θα πρέπει να εξετάσετε τις δικές σας εμμονές και τη δική σας τάση να έλκετε ανθρώπους που θέλουν να σας ελέγχουν και να δουλέψετε πάνω σε αυτό το θέμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού σας και βάζοντας τα όριά σας. Κοιτάξτε μέσα σας και ανακαλύψτε το τοξικό εκείνο κομμάτι που υπάρχει, το οποίο και εφαρμόζει τέλεια με τα αντίστοιχα τοξικά κομμάτια του/της συντρόφου ή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ή γενικά των ανθρώπων που έλκετε στη ζωή σας. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορεί να βουτήξετε σε βαθιά νερά. Να ξέρετε όμως ότι στον πάτο του ωκεανού της ψυχής σας θα βρείτε πολύτιμα πετράδια τα οποία θα πρέπει να προστατεύσετε από κάθε κακό γιατί αυτά στην πραγματικότητα είστε εσείς. Υπάρχει μια υπέροχη ρήση του Άλβιν Τόφλερ που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση: "Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας".

Σημαντική έκλειψη για την αισθηματική σας ζωή είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων. Δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη και θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα σχετικά με τις ερωτικές σας σχέσεις και την οικειότητα που σας βγάζουν ή με το πόσο τελικά σας καλύπτουν πραγματικά. Μην επιτρέψετε στην κτητικότητα, στη ζήλεια και στις ερωτικές εμμονές να πάρουν τα ηνία γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι και ιδιαίτερα ευχάριστα.

Θετικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή θα έχετε από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τις αρχές Αυγούστου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας, και από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά, που θα βρίσκεται στον πολικό σας Υδροχόο και στο πεδίο των σχέσεών σας.

Οι πιο πιθανές ημερομηνίες για ερωτικές επιστροφές είναι το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και αυτό θα γίνει στις 7/12 και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, δηλαδή:

  • 1 – 25/4, στο ζώδιο του Κριού

  • 4 – 28/8, στο ζώδιο της Παρθένου και στο ζώδιο του Λέοντα από όπου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και

  • 25/11 – 15/12 στο ζώδιο του Τοξότη. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Λέοντα το 2024

Ο Κρόνος, που ήδη από το 2023 είναι στο ζώδιο των Ιχθύων, προσπαθεί να σας βάλει σε τάξη αναφορικά με τη σχέση που έχετε με το χρήμα. Θα σας φέρει ευκαιρίες επαγγελματικές και μάλιστα ιδιαίτερα καλές, ωστόσο θα σας φέρει και τις αντίστοιχες δυσκολίες, κυρίως με την έννοια υπερβολικού φόρτου εργασίας και πολλής κούρασης. Σκεφτείτε όμως ότι, δεδομένου ότι ο Κρόνος πάντα ανταμείβει τη σκληρή δουλειά, προϊόντος του χρόνου τα κέρδη σας θα είναι μεγαλύτερα από την κούρασή σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ό,τι αφορά υπογραφές συμβολαίων σχετικών με την καριέρα σας ή με δάνεια γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται και στο τέλος να παρουσιαστούν διάφορα προβλήματα. Το νου σας λοιπόν στα λεγόμενα "ψιλά γράμματα". Επίσης, αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα τα οποία διαχειρίζεστε από κοινού με το ταίρι σας. Ο Κρόνος, από τη θέση του αυτή, σας ευνοεί σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σας και σχετικές αγοραπωλησίες όπως επίσης και σε θέματα σχετικά με διατροφές, ασφάλειες, τακτοποιήσεις παρελθοντικών οικονομικών οφειλών και αποπληρωμών δανείων.

Οι εκλείψεις, που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, 8/4 και 2/10, θα σας ανοίξουν δρόμους τους οποίους και θα πρέπει να διαβείτε έτσι ώστε να εξελίξετε την καριέρα σας. Θα χρειαστεί όμως να είστε ανοιχτοί σε νέες αντιλήψεις και νέα δεδομένα και να μη φοβάστε να κάνετε βήματα που δεν έχετε ξανακάνει. Αρωγοί στις προσπάθειές σας θα είναι άνθρωποι ήδη καταξιωμένοι στο χώρο που κινούνται ή ανώτερης μόρφωσης και γνωσιακού επιπέδου από εσάς. Η έκλειψη που θα είναι κάπως δύσκολη για εσάς θα είναι αυτή της 18/9 γιατί θα σας αναγκάσει να μαζευτείτε οικονομικά καθώς, είτε έκτακτα έξοδα, είτε μια κάποια μείωση των αποδοχών σας μπορεί να σας αγχώσουν.

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα λειτουργήσει στις ζωές αρκετών από εσάς σα βόμβα στις συνεργασίες σας με την έννοια, είτε της απότομης διακοπής, είτε της ξαφνικής εμφάνισης μιας μεγάλης ευκαιρίας που θα έχει τη δυναμική να τροποποιήσει το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας. Γενικά όμως, να θυμάστε ότι με το πέρασμα του Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα σας περάσει στην αυγή μιας νέας εποχής κατά την οποία οι κύριοι υπεύθυνοι για το τι μέλει γενέσθαι της καριέρας και των οικονομικών σας θα είστε κυρίως εσείς. Εννοείται ότι θα υπάρξουν στιγμές όπου η ρήση "ο τολμών νικά" θα είναι για τα επαγγελματικά σας μονόδρομος.

Ο Δίας από τον Ταύρο, μέχρι και τις 25/5, θα συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλοποίηση των συνθηκών εργασίας και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με συναδέλφους και εργοδότες. Ακόμα περισσότερο θα βοηθηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς θα αυξηθεί η πελατεία και ως εκ τούτου και τα έσοδά. Τον Απρίλιο, που ο Δίας θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό, θα έρθουν ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ακόμα και με τη μορφή ενός έκτακτου εισοδήματος ενώ, όσοι ψάχνετε εργασία, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάτι πραγματικά καλό που ενδέχεται να έχει σχέση και με το δημόσιο. Όταν ο Δίας περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους θα νιώσετε πιο έτοιμοι να ανοιχτείτε και να διαφημιστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που επίσης θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το είσοδημά σας. Με το Δία σε αυτή τη θέση, ιδιαίτερη εύνοια έχετε όσοι από εσάς έχετε σχέση με μεγάλους οργανισμούς, ΜΚΟ, ομάδες, συλλόγους και το διαδίκτυο.

Το διάστημα από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, που ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα προσανατολιστείτε στην επιτυχία και οι φιλοδοξίες σας θα είναι μεγάλες. Οι στόχοι σας θα είναι εφικτοί και ρεαλιστικοί και εσείς εργατικοί και αποφασιστικοί. Ωστόσο, ενώ θα δουλεύετε ακούραστα και θα έχετε αυτοπεποίθηση, η παρορμητική ανάγκη σας να διακριθείτε, να κατακτήσετε στόχους, να βγάλετε περισσότερα χρήματα και ίσως και να ηγηθείτε σε ομάδες, θα σας κάνει υπέρ του δέοντος διεκδικητικούς και ανταγωνιστικούς με αποτέλεσμα εντάσεις και καυγάδες μέσα στη δουλειά σας.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00