blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Ο Σκορπιός το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 3

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Σκορπιό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Σκορπιοί και ωροσκόποι Σκορπιοί, με τις εκλείψεις να έχουν φύγει πλέον από τον άξονα Ταύρου - Σκορπιού και, δεδομένου ότι γενικά οι εκλείψεις που γίνονται στην ομάδα των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Ταύρος - Λέων - Σκορπιός - Υδροχόος) είναι πάντα λίγο πιο δύσκολες στη διαχείριση, αν μη τι άλλο μέσα στο 2024 θα πάρετε ανάσες και θα νιώσετε ότι οι εντάσεις που είχατε να διαχειριστείτε, κυρίως στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών, ανήκουν στο παρελθόν.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το 2024

Βέβαια, οι εκλείψεις φέτος, τόσο η Σεληνιακή στις 25/3 όσο και οι Ηλιακές στις 8/4 και στις 2/10 στον άξονα Κριού - Ζυγού θα λειτουργήσουν πάνω σας κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με ό,τι έχετε κρύψει, ενδεχομένως, κάτω από το χαλί. Ωστόσο, αν μπείτε σε ένα εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας, αν ιεραρχήσετε τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας και δεν φοβηθείτε να δείτε κατάματα τις αλήθειες σας, θα μπορέσετε να βρείτε τη λύτρωση που τόσο έχετε ανάγκη. Οι εκλείψεις θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε ό,τι αξίζει να διορθωθεί και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας αφήνει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια αυτών των εκλείψεων θα πρέπει να αναβαθμίσετε την αυτοφροντίδα σας και να κάνετε νέες επιλογές που θα σας οδηγήσουν σε ακόμα καλύτερους δρόμους. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα έχουν μια εσάνς καρμικότητας και θα αφορούν κυρίως κάποια δημιουργικά σας σχέδια, τα παιδιά σας ή έναν έρωτα μοιραίο και σπουδαίο.

Ο Πλούτωνας φέτος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου ωθώντας σας σε μια νέα εποχή. Φέτος βέβαια θα επηρεάσει μόνο όσους από εσάς έχετε γεννηθεί τις πολύ αρχικές μέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο, όλοι ήδη έχετε πάρει μια ιδέα αναφορικά με την κατευθυντήρια γραμμή που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε καθώς ο Πλούτωνας πέρασε, έστω και για λίγο, στο ζώδιο του Υδροχόου μέσα στο 2023 και συγκεκριμένα από τις 23/3/23 έως και τις 11/6/23. Οι αλλαγές που θα δείτε να συμβαίνουν στη ζωή σας θα αφορούν την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με την οικογένειά σας ή με την καριέρα σας. Όταν ο Πλούτωνας επιστρέψει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω, δηλαδή το διάστημα 2/9 με 19/11, θα ολοκληρώσετε θέματα που αφορούσαν τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας, υπογραφές συμβολαίων και θέματα σχετικά με μάθηση, είτε από τη μεριά του μαθητή, είτε από την μεριά του καθηγητή.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας το ταξίδι του στους Ιχθύες και στο 5ο ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο των ερώτων, της δημιουργικότητας και των παιδιών, σας καλεί να σηκώσετε τα μανίκια και να βάλετε μπροστά κάποια σχέδιά σας. Επίσης, θα αναζητήσετε τη "σοβαρή πλευρά του έρωτα" και να αφήσετε πίσω σας ο,τιδήποτε περιστασιακό και επιπόλαιο. Ακόμα, θα σας απασχολήσουν θέματα των παιδιών σας που θα αφορούν κυρίως την εξέλιξή τους, είτε στα στενά πλαίσια της οικογένειας, είτε στα ευρύτερα της κοινωνίας.

Ιδιαίτερα βοηθητικός για εσάς θα είναι ο Δίας που μέχρι και τις 25/5 θα βρίσκεται στον πολικό σας Ταύρο φέρνοντας στο εδώ και τώρα σας τους κατάλληλους ανθρώπους ικανούς να αναβαθμίσουν, ή ακόμα και να απογειώσουν, είτε την επαγγελματική σας ζωή, είτε την προσωπική. Όταν μάλιστα συναντηθεί με τον Ουρανό, που επίσης βρίσκεται στον Ταύρο, κάτι που θα συμβεί όλο τον Απρίλιο και μέχρι τα μέσα Μαΐου, οι εξελίξεις θα είναι αιφνίδιες και καταιγιστικές. Όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, εκτός του ότι θα αυξήσει την ερωτική διάθεσή σας, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε χρέη καθώς και διάφορες άλλες εκκρεμότητες. Επίσης, μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα καταφέρετε, όχι μόνο να αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φοβίες και αγχωτικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πατήσετε ακόμα πιο γερά στα πόδια σας. 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2024

Η αισθηματική σας ζωή για το 2024 κυρίως "χρωματίζεται" από τις ενέργειες του Κρόνου ο οποίος, αν και φαινομενικά αυστηρός, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες για να χτίσετε μια προσωπική ζωή αρμονική και ισορροπημένη.

Η αλήθεια είναι ότι και εσείς από μόνοι σας θα έχετε την ανάγκη, εκτός από το να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και οικογενειακή θαλπωρή, να είστε ξεχωριστοί και να είστε με έναν άνθρωποι με τον οποίο να μπορείτε να εκφράζετε τον αληθινό σας εαυτό χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, θα έχετε πολλές πιθανότητες στο να βρείτε. Ίσως μάλιστα το ταίρι αυτό να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από την δική σας ή να αντιμετωπίζει τον έρωτα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε σχέση με ό,τι άλλο είχατε έως τώρα στη ζωή σας. Οι δε δεσμευμένοι θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη εύνοια με τον Κρόνο στο 5ο ηλιακό σας σπίτι καθώς θα επαναφέρει το ρομαντισμό στη ζωή σας, ενώ κάποιοι θα ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με τον ερχομό ενός παιδιού. Άλλοι θα προχωρήσετε τη μόνιμη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο, είτε μιλάμε για γάμο, είτε για μια απλή συγκατοίκηση.

Δείξτε προσοχή κατά τη διάρκεια των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στις 25/3, 8/4 και 2/10 στον άξονα Κριού - Ζυγού γιατί θα φέρουν στην επιφάνεια όλα τα προχείρως θαμμένα προβλήματα των σχέσεών σας τα οποία και θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε χωρίς να έχετε, απαραίτητα, και την καλύτερη ψυχολογία. Επίσης, κάποιοι από εσάς θα διαπραγματευτείτε μια επανασύνδεση. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα φέρει καρμικές εξελίξεις στις σχέσεις σας ή ακόμα και έναν μοιραίο έρωτα.

Ο Δίας από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να στρώσετε ακόμα καλύτερα τα πράγματα στο γάμο ή στη σχέση σας αφήνοντας πίσω σας προβλήματα, ανταγωνιστικές διαθέσεις και συναισθηματικές χειραγωγήσεις. Ορισμένους θα σας βοηθήσει και ένας σύμβουλος γάμου καθώς θα σας οδηγήσει στο να εστιάσετε σε ό,τι είναι χρήσιμο για εσάς και τη σχέση ή το γάμο σας. Με τον Δία στον οίκο των σχέσεών σας φυσικά ευνοούνται οι γάμοι και τα σύμφωνα συμβίωσης για όσους από εσάς ενδιαφέρονται. Όταν βρεθεί τον Απρίλιο και το πρώτο 15μερο του Μαΐου σε σύνοδο με τον Ουρανό, αναμένονται κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα πάντα.

Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, εκτός του ότι θα σας ευνοήσει ψυχολογικά καθώς θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα θετικά της ζωής σας και να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο, αν όχι ολοκληρωτικά γεμάτο, θα σας αφυπνίσει και ερωτικά. Ο Δίας από εκεί θα λειτουργήσει σαν μεγεθυντικός φακός των ερωτικών σας επιθυμιών και θα αυξήσει τη λίμπιντό σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά στο ταίρι σας. Εννοείται, φυσικά, ότι και οι αδέσμευτοι δεδομένου του ότι θα είστε άκρως γοητευτικοί και ερωτικά μαγνητικοί, θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες που θα έχουν την πιο επιθυμητή για εσάς κατάληξη.

Καλές ημερομηνίες για εσάς θα είναι όταν η Αφροδίτη βρεθεί στο ζώδιό σας, δηλαδή μεταξύ 23/9 και 17/10, όταν θα βρεθεί στους Ιχθύες, δηλαδή μεταξύ 12/3 και 4/4 και όταν θα βρεθεί στον Ταύρο, δηλαδή μεταξύ 30/4 και 23/5.

Αν σας ενδιαφέρει μια επανασύνδεση, καλές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

Μεταξύ 14/2 και 22/3 όταν ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στο 4ο ηλιακό σας οίκο, μεταξύ 29/8 και 22/9 όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό και το 12ο ηλιακό σας οίκο και από τις 7/12 και μετά που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και στο 4ο ηλιακό σας οίκο. Από τις 7/12 θα βρίσκεται και ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα οπότε και τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν κατά πολύ. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Σκορπιού το 2024 

Ο Δίας θα είναι ο βασικός "χορηγός" σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον πολικό σας Ταύρο, δηλαδή μέχρι και τις 25/5, θα σας βοηθήσει, όχι μόνο στο να ομαλοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, αλλά και να εξασφαλίσετε τη μελλοντική σας πορεία μέσα από νέες και αρκετά ελπιδοφόρες συνεργασίες. Θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, ιδιαίτερα χρήσιμες για την καριέρα σας ενώ κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια συνεργασία με μια μεγάλη εταιρεία, ίσως και πολυεθνική ή με κάποιο ίδρυμα ή ακόμα και με δημόσιο φορέα. Φυσικά, μαζί με τη βελτίωση της καριέρας σας, θα έρθει και η βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας κάτι που θα σας επιτρέψει να πασπαλίσετε και με λίγη χρυσόσκονη την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Ιδιαίτερα καλός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα είναι ο Φεβρουάριος και ο Απρίλιος. Ειδικά ο Απρίλιος με τη σύνοδο Δία - Ουρανό στον οίκο των συνεργασιών σας θα σας φέρει ουρανοκατέβατες ευκαιρίες για επέκταση και αναβάθμιση της καριέρας σας.

Όταν ο Δίας κατόπιν περάσει στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να αναβαθμίσετε τα έσοδά σας. Δείτε το σαν φυσική συνέχεια των επαγγελματικών προσπαθειών σας και της επέκτασής των συνεργασιών σας. Από την θέση του αυτή ο Δίας θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν είστε οι εργοδότες του εαυτού σας, καθώς θα αυξηθεί η πελατεία σας. Επίσης, θα βρείτε ενδιαφέρουσες εναλλακτικές σε ό,τι αφορά την εισροή χρημάτων ενώ θα μπορέσετε, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, να τακτοποιήσετε οφειλές σε τρίτους. Δεδομένου ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες, εκμεταλλευτείτε τις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις ακόμα και με τη μορφή ομολόγων και μετοχών. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα σχετικά με ασφάλειες, διατροφές, αποζημιώσεις καθώς και κληρονομιές.

Οι εκλείψεις στις 25/3, 8/4 και 2/10 που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού θα είναι σημαντικές σε ό,τι αφορά τη δουλειά και τις καθημερινές σας επαφές μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Τότε, θα πέσουν οι μάσκες και θα καταλάβετε ποιος είναι υπέρ σας και ποιος όχι. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με ίντριγκες, κλίκες και λοιπές παρασκηνιακές δράσεις. Επίσης όμως, κάποια γεγονότα ίσως ωθήσουν κάποιους από εσάς να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε κάθε περίπτωση, με τις εκλείψεις αυτές θα πρέπει να προσέχετε γιατί εσείς ειδικά μπορεί να εκτεθείτε. Για το λόγο αυτό, μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και λοιπές σχετικές ενέργειες και κινηθείτε στο φως και όχι στο σκοτάδι.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας απασχολήσει κυρίως σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σας ή ένα γονεϊκό κληροδότημα, ακόμα και με την έννοια μεταβιβάσεων ή αγοραπωλησιών. Επαγγελματικά, ευνοείστε όλοι όσοι εργάζεστε από το σπίτι ή έχετε, με τον οποιονδήποτε τρόπο, σχέση με το δημόσιο ή με μεγάλα ιδρύματα όπως π.χ. τράπεζες. Επίσης, κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνταξιοδοτηθείτε, είτε κανονικά, είτε εκμεταλλευόμενοι ένα άνοιγμα του νόμου για εθελουσία έξοδο.

Η παρουσία του Κρόνου στους φιλικούς σας Ιχθύες είναι επίσης θετική σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σας καθώς θα σας βοηθήσει να δώσετε σάρκα και οστά σε μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ιδέα σας. Ο Κρόνος, που πάντα ζητάει εστίαση στους στόχους και σκληρή δουλειά, στο τέλος πάντα ανταμείβει δίκαια και σωστά. Για το λόγο αυτό, να ξέρετε ότι μπορεί φέτος να κουραστείτε και να δουλέψετε πολύ. Σκεφτείτε όμως ότι η σωστή προώθηση των δημιουργικών σας σχεδίων θα σας βοηθήσει να στρώσετε την επαγγελματική πορεία που ζητάει η καρδιά σας. Όσο περισσότερο δουλέψετε με υπευθυνότητα και πραγματική πειθαρχία, τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα κέρδη σας. Από την θέση αυτή του Κρόνου, ευνοείστε επαγγελματικά λίγο παραπάνω όσοι από εσάς εργάζεστε σε ομάδα, ακόμα και κοινωνική, ή με παιδιά ή ασχολείστε με τις καλές τέχνες σε όλες τους τις μορφές.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, η έκλειψη στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων στις 18/9 θα σας φέρει μπροστά στις ευθύνες σας και στην ανάγκη να εστιάσετε ακόμα περισσότερο στην καριέρα σας, ακόμα και αν χρειαστεί να "κλέψετε" λίγο χρόνο από την προσωπική σας ζωή. Επίσης, ίσως σας έρθει μια ξαφνική και ιδιαιτέρως έξυπνη ιδέα ή ευκαιρία. 

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00