blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Ταρώ προβλέψεις 2012
 
blank

Προβλέψεις Ταρώ δωρεάν, για το 2012.

 
Προβλέψεις Ταρώ δωρεάν, για το 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ ΔΩΡΕΑΝ για το 2012 για όλα τα ζώδια! Διάβασε τις κάρτες Ταρώ που αντιστοιχούν στο Ζώδιο, αλλά και τον Ωροσκόπο σου και μάθε όλες τις τάσεις της χρονιάς για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου!

Στο τέλος του άρθρου κάνε κλικ στο σχετικό link, για να ρίξεις τις κάρτες ΤΑΡΩ δωρεάν και να μάθεις άμεσα τις προβλέψεις ταρώ για τις επόμενες ημέρες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΑΡΩ

Η πρόβλεψη ταρώ αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο έγκυρες μεθόδους πρόβλεψης. Μπορεί να δώσει μία άμεση απάντηση στα ερωτήματα που μας απασχολούν, αλλά και να προβλέψει γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή μας. Οι κάρτες ταρώ, συνδέονται άμεσα τόσο με την αστρολογία όσο και με την αριθμολογία και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε μία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ «Οι Εραστές»

Ταρώ Κριός Αισθηματικά: Ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο στη ζωή σου για το 2012! Μετά από περίοδο σκέψης, περισυλλογής και αναθεώρησης έρχεται επιτέλους η περίοδος που θα αφήσεις ελεύθερες τις συναισθηματικές σου άμυνες και θα βιώσεις και πάλι από την αρχή τον έρωτα αλλά και την αισθηματική πληρότητα!  Η ετήσια κάρτα ταρώ του ζωδίου σου είναι «Οι εραστές» και αυτό φανερώνει ότι το 2012 οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν, γιατί πολύ απλά πλέον έχεις αγαπήσει τον εαυτό σου, ξέρεις τι θέλεις και πώς μπορείς να το αποκτήσεις.  Αν η νέα χρονιά σε βρίσκει  με μία σχέση, τότε θα καταφέρεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να φροντίσεις το καλύτερο για τον εαυτό σου. Οι ερωτικοί πειρασμοί και τα φλερτ είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως η προτεραιότητα σου για το 2012 είναι να ακολουθήσεις τα μονοπάτια της καρδιάς σου και να κάνεις αυτό που προστάζουν τα συναισθήματά σου!  Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, ετοιμάσου τη νέα χρονιά να ζήσεις μία μεγάλη αγάπη που θα κάνει και πάλι την καρδιά σου να χτυπά στους τρελούς ρυθμούς του έρωτα!

Ταρώ Κριός Επαγγελματικά: Έντονη θα είναι η επιθυμία σου μέσα στο 2012 για αλλαγή και ρίσκο στον επαγγελματικό τομέα! Μέσα στο νέο έτος θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για τις επαγγελματικές σου ικανότητες και θα μπορείς να προβάλεις τον εαυτό σου και την δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο! Θα δεχθείς προτάσεις, θα πραγματοποιήσεις αρκετές επαγγελματικές συναντήσεις και επικοινωνίες  ενώ οι νέες ιδέες σου και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις αλλά και να προοδεύσεις. Αν είσαι ήδη σε μία σταθερή δουλειά, προσπάθησε να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε μία αλλαγή που μπορεί να είναι αβέβαιη ή επιπόλαιη, προσπάθησε να εξετάσεις με ακρίβεια και λεπτομέρεια τις προτάσεις που θα δεχθείς! Οι άνεργοι του ζωδίου είναι δεδομένο ότι φέτος δεν θα μείνουν ακάλυπτοι από εργασία! Σε κάθε περίπτωση ο τομέας της καριέρας το 2012 δέχεται εύνοια, είναι η χρονιά της δημιουργίας και του έργου, είναι η στιγμή που θα χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου και θα τα πας περίφημα!

Ταρώ Κριός Οικονομικά: Η καταναλωτική σου μανία αλλά και η επιπολαιότητα με το χρήμα θα σε κάνει το 2012 να ξεφύγεις από τα όριά σου και να κάνεις έξοδα που δεν θα είχες υπολογίσει σωστά! Μία αγορά που θα πραγματοποιήσεις μέσα στο νέο έτος, θα σε ικανοποιήσει, όμως θα σε ζορίσει αρκετά με τον προϋπολογισμό σου! Παράλληλα θα δαπανήσεις αρκετά χρήματα για την διασκέδασή σου αλλά και τον καλλωπισμό σου! Η οικονομική  στενότητα θα προκύψει μέσα στην χρονιά από λάθος χειρισμούς δικούς σου. Ωστόσο κάποια μικρά οικονομικά bonus και δωράκια που θα δεχθείς θα σε βοηθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αποκτάς την οικονομική ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ «Το Άρμα»

Ταρώ Ταύρος Αισθηματικά: Φίλε μας Ταύρε, το 2012 θα προκύψουν στη ζωή σου τυχαία γεγονότα που θα σε αλλάξουν ριζικά και θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες αλλά  και θα σε αναζωογονήσουν συναισθηματικά. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, η κάρτα του Άρματος φανερώνει ότι το 2012 θα προκύψει στη ζωή σου ένας άνθρωπος που θα σου αλλάξει πραγματικά τη ζωή, και θα γεμίσει τις μέρες σου με πάθος, ερωτισμό αλλά στην πορεία και με αγάπη. Ένας νέος σύντροφος στη ζωή σου που θα έχει δυναμισμό και θα μπορέσει να σου χαρίσει συναισθηματική σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά θα είναι το «δώρο» σου για τη νέα χρονιά!  Αν ήδη διατηρείς μία σχέση τότε τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα και για σένα. Κάποια ταξιδάκια αναψυχής, αλλά και διασκέδαση παρέα με το ταίρι σου θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν το νέο έτος να χαλαρώσετε και να θυμηθείτε και πάλι από την αρχή τις όμορφες στιγμές της σχέσης σας!

Ταρώ Ταύρος Επαγγελματικά: Η κάρτα του Άρματος υποδηλώνει ότι το 2012 είναι ένα έτος για τα επαγγελματικά σου κατά το οποίο θα δεχθείς υποστήριξη  στον τομέα της εργασίας σου! Ένα άτομο με δυναμικό χαρακτήρα θα πιστέψει σε σένα και θα θελήσει με κάθε τρόπο να σε βοηθήσει και να σε ανταμείψει για τις προσπάθειες που έχεις κάνει στη δουλειά σου! Αν διανύεις περίοδο ανεργίας, τότε είναι βέβαιο ότι μέσα στην νέα χρονιά ένα πρόσωπο θα μεσολαβήσει προκειμένου να σε αποκαταστήσει επαγγελματικά.  Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι το 2012 θα αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές σου ικανότητες, θα αποκτήσεις δύναμη και σταθερότητα στη δουλειά σου και αρκετές στιγμές θα εκπλήξεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό με τα προσόντα που θα αναπτύξεις στους μήνες που θα ακολουθήσουν!

Ταρώ Ταύρος Οικονομικά:  Τα οικονομικά σου εξαρτώνται αποκλειστικά από τους δικούς σου χειρισμούς, για αυτό και χρειάζεται να δείξεις προσοχή και να συνεχίσεις με εγκράτεια αλλά και προγραμματισμό να διατηρείς τις ισορροπίες. Μία λάθος κίνησή σου μπορεί να σου ανατρέψει όλα όσα με κόπο προσπαθούσες να αποκτήσεις, για αυτό και χρειάζεται να συνεχίσεις τον αγώνα και την προσπάθεια χωρίς να περιμένεις τα πάντα από την τύχη! Η οικονομική επιτυχία μπορεί να φανεί μέσα από έξυπνους και μελετημένους ελιγμούς!

ΔΙΔΥΜΟΙ «Η Δικαιοσύνη»

Ταρώ Δίδυμοι Αισθηματικά: «Όπως έσπειρες, έτσι θα θερίσεις» λέει μία γνωστή μας παροιμία, που πραγματικά ταιριάζει γάντι, στα αισθηματικά σου για το 2012! Η κάρτα της Δικαιοσύνης φανερώνει ότι τη νέα χρονιά θα χρειαστεί να επαναξετάσεις κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει στα αισθηματικά σου τον περασμένο χρόνο και να πάρεις μία απόφαση που θα βασίζεται στη λογική. Μπορεί να νιώσεις ότι πληρώνεις τα λάθη του παρελθόντος και τις άτυχες επιλογές που έκανες, όμως αυτό που δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάς, είναι πως εσύ κρατάς το κλειδί της συναισθηματικής σου ικανοποίησης. Αν είσαι σε μία σχέση λοιπόν, μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας, την δουλειά και τα οικονομικά να σε καταβάλουν και να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σύντροφο, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε και μην κλείνεις την πόρτα σε ανθρώπους που σου δείχνουν καλές προθέσεις.  Το 2012 θα καταφέρεις να δικαιωθείς στα αισθηματικά σου και θα σου δοθούν και απαντήσεις για ερωτήματα που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να μείνεις με δεμένα τα χέρια!

Ταρώ Δίδυμοι Επαγγελματικά: Η κάρτα της δικαιοσύνης είναι ένας πολύ θετικός οιωνός για την έκβαση των επαγγελματικών σου υποθέσεων για το 2012! Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα υπάρξουν εξελίξεις  στην καριέρα σου κατά της οποίες θα χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να κάνεις επιλογές που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Το 2012 είναι  μία χρονιά που θα δουλέψεις σκληρά, τα επαγγελματικά σου θα γίνουν η προτεραιότητά σου, όμως θα τα πάς περίφημα. Οι άνεργοι του ζωδίου θα καταφέρουν να βρουν μία δουλειά που ναι  μεν θα τους απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά τους και θα αναγκαστούν να εργάζονται αρκετές ώρες, οι δε εργαζόμενοι  θα διεκδικήσουν το 2012 μία προαγωγή! Σε κάθε περίπτωση οι επαγγελματικές προσδοκίες βαίνουν με επιτυχία!

Ταρώ Δίδυμοι Οικονομικά: Οι λάθος οικονομικοί χειρισμοί του παρελθόντος, φαίνεται πως προβληματίζουν και το 2012 την πορεία των οικονομικών σου, αφού δεν έχεις καταφέρει ακόμα να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου.  Τη νέα χρονιά ευνοούνται οι διευθετήσεις οικονομικών υποθέσεων που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες ή και δικαστήρια. Μπορεί να δεχτείς πίεση και να περάσεις περιόδους άγχους, όμως στο τέλος της χρονιάς θα έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις όλα όσα μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ «Ο Ερημίτης»

Ταρώ Καρκίνος Αισθηματικά: Φίλε μας Καρκίνε, το 2012 φαίνεται πώς κάνεις έναν απολογισμό των επιλογών που έκανες στο παρελθόν στα αισθηματικά σου αλλά και των γεγονότων που έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Τα παθήματα του παρελθόντος σου έχουν γίνει μαθήματα, αλλά είναι φανερό ότι αυτή τη χρονιά διακρίνεσαι από συναισθηματική εγκράτεια αλλά και από διάθεση για απομόνωση, περισυλλογή και ανασύνταξη δυνάμεων. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, πρόσεξε γιατί άθελά σου μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Τα προβλήματα που μπορεί να είχατε περάσει στη σχέση σας, σε κούρασαν και μέσα στη νέα χρονιά θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς προκειμένου να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες. Για σένα που είσαι ελεύθερος, τη νέα χρονιά θα έχεις έναν δισταγμό να κάνεις το πρώτο βήμα για φλερτ ή για νέες γνωριμίες. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μία φάση ανάρρωσης που επιθυμείς να απολαύσεις την εργένικη ζωή σου! Τα τυχερά σου δεν θα σου λείψουν, ωστόσο η νέα χρονιά σε καλεί να ωριμάσεις συναισθηματικά και να δεις με μεγαλύτερη σοφία τα θέλω σου και την πορεία της αισθηματικής σου ζωής!

Ταρώ Καρκίνος Επαγγελματικά: Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα λέει ο στίχος γνωστού τραγουδιού που πραγματικά περιγράφει την πορεία και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου για τη νέα χρονιά. Το 2012 είναι ένα έτος που θα αφιερωθείς στη δουλειά σου, όμως όλη αυτή η εργασιομανία δεν θα είναι ένα καταναγκαστικό έργο αλλά θα το κάνεις από μεράκι από επιθυμία να προοδεύσεις! Μέσα στη νέα χρονιά θα αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και μεγαλύτερη εμπειρία γύρω από τον τομέα της καριέρας σου και πλέον δεν θα έχεις καμία ανασφάλεια για το τι μέλλον σου ξημερώνει. Αν διανύεις περίοδο ανεργίας, θα πάρεις δραστικές αποφάσεις, θα συμμετάσχεις σε σεμινάρια, θα αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου και θα καταφέρεις να αποκατασταθείς επαγγελματικά. Αν ήδη εργάζεσαι, τότε ο φόβος της κρίσης που όλους μας έχει καταβάλει, θα σε κάνει να εργάζεσαι πολλές ώρες προκειμένου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και θα τα καταφέρεις περίφημα.

Ταρώ Καρκίνος Οικονομικά: Το 2012 είναι το έτος του περιορισμού για τα οικονομικά σου! Δεν θα προκύψει κάτι δυσάρεστο, όμως θα αναγκαστείς να κόψεις κάποιες από τις παλιές και αγαπημένες σου συνήθειες που είχαν μεγάλο κόστος, προκειμένου να μπορείς να τα βγάλεις πέρα οικονομικά. Εκεί που μπορεί κάθε σαββατοκύριακο να διασκέδαζες και να σκόρπαγες πιο ανέμελα τα χρήματά σου, φέτος θα χρειαστεί πιο συνετά και προγραμματισμένα να κάνεις τις κινήσεις σου. Έστω και αν σου φαίνεται δύσκολο ή και ακατόρθωτο, το 2012 θα κάνεις έστω και μία μικρή αποταμίευση χρημάτων προκειμένου να πετύχεις μία προσδοκία σου!

ΛΕΩΝ «Ο τροχός της τύχης»

Ταρώ Λέων Αισθηματικά: Αγαπημένε μας Λέοντα, η κάρτα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου για το 2012 είναι ο τροχός της τύχης και υποδηλώνει ότι η νέα χρονιά θα είναι αρκετά τυχερή και για τα αισθηματικά σου. Εκεί που αισθανόσουν ότι οι ερωτικές σου υποθέσεις έχουν βαλτώσει και δεν εξελίσσονται ή μπλοκάρονται, τώρα επιτέλους θα αρχίσει να υπάρχει κινητικότητα που θα σου δώσει χαρά και ικανοποίηση. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε μέσα στο 2012 θα υπάρξει αποκατάσταση και θα γίνουν βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου! Αν το 2012 σε έχει βρει χωρίς ερωτικό σύντροφο, τότε η τύχη θα σου κλείσει πονηρά το ματάκι τη νέα χρονιά και θα ζήσεις έναν νέο ερωτικό δεσμό που θα σε ανανεώσει. Η γνωριμία σου με έναν έξυπνο, δραστήριο και δημιουργικό άνθρωπο θα αποτελέσει φέτος σταθμό για τα ερωτικά σου!

Ταρώ Λέων Επαγγελματικά: στον τομέα της καριέρας σου θα υπάρξουν εξελίξεις που θα είναι προς όφελός σου. Θα προκύψουν νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Παράλληλα το 2012 είναι η χρονιά που θα προκύψουν επικοινωνίες, συμφωνίες, συμβόλαια που θα έχουν επιτυχία και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά. Μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη  γιατί το νέο έτος θα σου ανοιχτεί μία επαγγελματική πόρτα που μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και εξέλιξη.

Ταρώ Λέων Οικονομικά: μπορεί να διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, που τα οικονομικά όλων είναι στενεμένα, όμως εσύ φίλε Λέοντα φαίνεται πώς το 2012 είσαι τυχερός. Ακόμα και τις στιγμές που το πορτοφόλι σου θα αδειάζει, σαν από θαύμα ξαφνικά κάτι θα γίνεται που θα βρίσκεις τα χρήματα που σου λείπουν. Κέρδη μέσα από δουλειά και κόπο θα σου δώσουν την ανταμοιβή που τόσο περιμένεις.  Αυτή τη χρονιά διαθέτεις εύνοια και προς τα τυχερά παιχνίδια, ωστόσο μην ξεχνάς πως πάν μέτρο άριστον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ «Η Δύναμη»

Ταρώ Παρθένος Αισθηματικά: Φίλε μας Παρθένε, το 2011 ήταν μία χρονιά που σε τάραξε και έφερε αρκετά σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου. Το 2012 όμως, είναι φανερό ότι βρίσκεις και πάλι την δύναμή σου και οι ερωτικές σου υποθέσεις αρχίζουν πλέον να ισορροπούν. Τη νέα χρονιά θα καταφέρεις να νιώσεις κατανόηση και θα έχεις μία πολύ καλή επικοινωνία με το άτομο που πραγματικά ποθείς. Αν υπάρχει ήδη ένα άτομο στη ζωή σου με το οποίο έχετε περάσει προβλήματα και αναταραχές, τότε η νέα χρονιά θα βρει τη σχέση σας σε πιο ήρεμους ρυθμούς και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπήρχαν ανάμεσά σας.  Η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή και θα δεθείτε ακόμα περισσότερο συναισθηματικά! Ακόμα και αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, τα νέα είναι πάλι αρκετά ευχάριστα! Μέσα στη νέα χρονιά θα κάνεις μία γνωριμία με ένα άτομο που θα καταφέρει να σε κερδίσει με την καλή του συμπεριφορά και μαζί του θα μοιραστείς μία σχέση που θα βασίζεται στην σωστή και ουσιαστική επικοινωνία!

Ταρώ Παρθένος Επαγγελματικά: Η κάρτα της Δύναμης υποδηλώνει φίλε μας Παρθένε ότι το 2012 θα είναι ένα έτος που τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. Μπορεί γύρω σου να επικρατούν προβλήματα και ασάφεια γύρω από την πορεία των επαγγελματικών σου υποθέσεων, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα επηρεάσει την επαγγελματική σου πορεία. Ο δυναμισμός σου, η αποφασιστικότητά σου αλλά και οι στοχευόμενες κινήσεις που θα κάνεις μέσα στη χρονιά θα σε βοηθήσουν να διακριθείς και να βάλεις γερά θεμέλια στην δουλειά σου.  Ένα άτομο από τον χώρο που εργάζεσαι (ή θα εργαστείς), θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές σου γνώσεις και θα σε υποστηρίξει στην καριέρα σου!

Ταρώ Παρθένος Οικονομικά: Τα οικονομικά σου πάντα σε άγχωναν και πάντα θα σε αγχώνουν αφού είναι στη φύση του ζωδίου σου να πασχίζεις για την οικονομική σου ασφάλεια. Ωστόσο η νέα χρονιά φαίνεται πως θα είναι αρκετά καλή για την εξέλιξη των οικονομικών σου υποθέσεων. Το 2012 είναι η χρονιά που θα νιώσεις σιγουριά, σταθερότητα και μεγαλύτερη οικονομική αυτοδυναμία. Ωστόσο η κάρτα της Δύναμης σε προειδοποιεί ότι θα χρειαστεί μέσα στο νέο έτος να πειθαρχήσεις ή και να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προκειμένου να καταφέρεις να αποκτήσεις τους οικονομικούς σου στόχους.

ΖΥΓΟΣ «Ο Κρεμασμένος»

Ταρώ Ζυγός Αισθηματικά: Γλυκέ μας Ζυγέ, το 2012 σε βρίσκει με προβληματισμό για τα αισθηματικά σου και με το συναίσθημα ότι τώρα πλέον πια δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σου.  Μέσα στο 2012 θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τα συναισθήματά σου, να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αξίζει να έχεις στο πλάι σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα αλλά και σοβαρότητα μία σχέση ή γνωριμία που φαίνεται δεν σου προσφέρει όλα όσα σου είναι απαραίτητα.  Είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να απομακρυνθείς από μία σχέση ή γνωριμία που φαίνεται ότι έχει βαλτώσει και δεν είναι ομαλή.  Διανύεις ένα στάδιο δοκιμασίας, που όταν θα το ξεπεράσεις θα έχεις γίνει ακόμα πιο δυνατός και θα μπορέσεις να βρεις την πλήρη ευτυχία στα αισθηματικά σου. Οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν το 2012, όμως πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να τις διακρίνεις και να μην αφήσεις το παρελθόν να σταθεί εμπόδιο στο παρόν και στο μέλλον σου!

Ταρώ Ζυγός Επαγγελματικά: Το 2012 θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να καταφέρεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες θα είναι αρκετές και θα χρειαστεί να υπερβάλεις των δυνάμεών σου και να επιμείνεις αρκετά για να μπορέσεις να εξασφαλίσεις την επαγγελματική σταθερότητα.  Θα υπάρξουν αλλαγές  στη δουλειά σου που μπορεί στην αρχή να σου φανούν οδυνηρές και δύσκολες, στην πορεία όμως θα αντιληφθείς ότι ήταν για το καλό σου.  Η νέα χρονιά θα δοκιμάσει τις ικανότητές σου αλλά και τις δυνάμεις σου, αυτό όμως δεν χρειάζεται να σε τρομάζει γιατί στο τέλος θα καταφέρεις να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια!

Ταρώ Ζυγός Οικονομικά: Είναι γνωστό ότι σου αρέσουν τα λούσα, η καλοπέραση και η χλιδή, όμως φίλε μας Ζυγέ το 2012 θα χρειαστεί και εσύ από την πλευρά σου να μπεις σε ένα πρόγραμμα και να επανεξετάσεις τις συνήθειές σου.  Τα οικονομικά θα είναι στενεμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια μεγάλη μείωση ή απώλεια, απλά οι υποχρεώσεις δεν θα σε αφήνουν να χαρείς με άνεση όλα όσα έκανες στο παρελθόν.  Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί μία λάθος ή επιπόλαιη κίνηση ή απόφασή σου, μπορεί να φανεί ζημιογόνα για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ «Ο Θάνατος»

Ταρώ Σκορπιός Αισθηματικά: Φίλε μας Σκορπιέ, η κάρτα που σε αντιπροσωπεύει για το 2012 δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί, γιατί σύμφωνα με τις αρχές των Ταρώ, η κάρτα του Θανάτου υποδηλώνει ένα νέο ξεκίνημα! Μην ξεχνάς πώς κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή! Μέσα στη νέα χρονιά λοιπόν είτε θα επιλέξεις να βάλεις τέλος σε μία σχέση σου και στη συνέχεια να ανοίξεις τα φτερά σου για έναν νέο έρωτα, είτε θα λήξουν τα προβλήματα και οι διαφωνίες με έναν δεσμό ή γνωριμία που σε προβλημάτισε το 2011 και θα κάνετε μία νέα προσπάθεια διαγράφοντας το παρελθόν! Θα αφήσεις πίσω σου ότι σε πόνεσε, σε πλήγωσε και σε έφερε σε αδιέξοδο και θα κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα!

Ταρώ Σκορπιός Επαγγελματικά: Για τα επαγγελματικά σου φίλε μας Σκορπιέ το 2012 είναι μία χρονιά αλλαγών και ανακατατάξεων που τελικά θα αποδειχθεί πως προέκυψαν για να μπορέσεις να έχεις ένα καλύτερο μέλλον.  Η κάρτα του Θανάτου υποδηλώνει ότι θα αναζητήσεις μία νέα εργασία, θα κάνεις μία μεταγραφή ή ακόμα μπορεί να πάρεις και την τολμηρή απόφαση να βρεις δουλειά στο εξωτερικό. Το νέο ξεκίνημα που θα κάνεις θα είναι καθοριστικό για το μέλλον και την πορεία των επαγγελματικών σου και θα καταφέρεις κάποια όνειρά σου να τα κάνεις πραγματικότητα!

Ταρώ Σκορπιός Οικονομικά: Μπορεί το 2012 να ξεκινά με αβεβαιότητα και άγχος για τα οικονομικά σου, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι η χρονιά αυτή είναι αρκετά κερδοφόρα! Οι αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα, θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.  Μέσα στη νέα χρονιά θα καταφέρεις να λήξεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σε βάραιναν την περασμένη χρονιά και επιτέλους θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου! Χαμογέλασε λοιπόν, κάνε θετικές σκέψεις και περίμενε  αύξηση των κερδών σου μέσα στη νέα χρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ «Η Εγκράτεια»

Ταρώ Τοξότης Αισθηματικά: Φίλε μας Τοξότη, το 2012 δίνεις τόπο στην οργή, κάνεις υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και φροντίζεις να αναθερμάνεις το ερωτικό κλίμα! Η νέα χρονιά θα είναι αρκετά τρυφερή αλλά και αγαπησιάρα γιατί τώρα έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ να κουρνιάσεις στη ζεστή αγκαλιά του ανθρώπου που ποθείς και να διώξεις μακριά κάθε σκέψη ή προβληματισμό.  Αν είναι η νέα χρονιά σε βρίσκει με έναν μόνιμο ερωτικό δεσμό, τότε θα διαπιστώσεις κάποια από τα λάθη που έκανες από την πλευρά σου το 2011 και θα βάλεις κάποια όρια στον εαυτό σου προκειμένου να ομορφύνεις τη σχέση σου και να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Αν το 2012 σε βρίσκει χωρίς ερωτικό ταίρι, τότε σύντομα το κενό της καρδιάς σου θα καλυφθεί, αφού θα βρεθεί ένας άνθρωπος που θα καταφέρει να μπει στη ζωή σου και να σε κάνει να διώξεις τους ενδοιασμούς και τις αναστολές σου!

Ταρώ Τοξότης Επαγγελματικά: Το 2012 είναι το έτος της έμπνευσης και της δημιουργικότητας για τα επαγγελματικά σου! Αυτή τη χρονιά θα νιώσεις την ανάγκη περισσότερο από ποτέ να εκφραστείς μέσα από τη δουλειά σου, να παράγεις νέο έργο και να πρωτοτυπήσεις. Αρκετές στιγμές μπορεί να παραμελήσεις τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, προκειμένου να πετύχεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Αν είσαι σε αναζήτηση δουλειάς, το βέβαιο είναι ότι θα βρεις εργασία που θα σου αρέσει πολύ και θα σου δίνει τα κίνητρα να εξελιχθείς. Αν ήδη εργάζεσαι τότε μέσα στο 2012 θα υπάρξει επιτυχία, αναγνώριση και διάκριση στη δουλειά σου!

Ταρώ Τοξότης Οικονομικά: Φίλε μας Τοξότη, μέσα στο 2012 θα καταφέρεις να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με νομικά, κληρονομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα και θα νιώσεις ανακούφιση γιατί θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Όλα αυτά που μέχρι τώρα σου φαίνονταν ακατόρθωτα θα καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Μέσα στο νέο έτος θα καταφέρεις  να αποκτήσεις οικονομική ισορροπία και θα ξεπεράσεις κάποια οικονομικά προβλήματα που είχαν φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ «Ο Διάβολος»

Ταρώ Αιγόκερως Αισθηματικά: Το 2012 είναι μία χρονιά πάθους και έντονης σεξουαλικότητας για σένα φίλε μας Αιγόκερε! Η κάρτα του Διαβόλου φανερώνει ότι αυτή τη χρονιά θα αφήσεις στην άκρη σου τη λογική και θα ζήσεις τον έρωτα με πάθος και φαντασία! Δεν θα λείψουν οι στιγμές ζήλιας, διεκδίκησης  αλλά και επιβολής προς το ερωτικό σου ταίρι και άθελά σου μπορεί να καταπιέσεις τον ερωτικό σου σύντροφο με τις υπερβολές σου! Αν δεν έχεις κάποιο δεσμό, τότε ετοιμάσου να ζήσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα! Ο έρωτας και το πάθος θα μονοπωλήσουν την καρδιά σου μέσα στη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό που θα εκλείψει το 2012 από τα αισθηματικά σου είναι η αρμονία!

Ταρώ Αιγόκερως Επαγγελματικά: Στον τομέα της καριέρας σου θα θελήσεις να κάνεις την ανατροπή σου και να αποκτήσεις διάκριση, πρόοδο και ανάπτυξη. Μέσα στο 2012 θα σου γίνει εμμονή η σκέψη και η επιθυμία σου να αποκτήσεις δόξα, χρήμα και εξέλιξη στη δουλειά σου. Η κάρτα του Διαβόλου, υποδηλώνει ότι κάποιες  στιγμές μπορεί να συμπεριφερθείς τολμηρά και ριψοκίνδυνα και οι επιλογές σου να θέσουν σε κίνδυνο την δουλειά σου! Άλλες πάλι στιγμές θα υπερβάλεις στον επαγγελματικό σου χώρο και θα προσπαθήσεις με τον εγωισμό σου και την επιμονή σου να επιβληθείς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τριβές με συναδέλφους αλλά και εσύ από την πλευρά σου να εξαντλείσαι ψυχικά! Προσπάθησε να διοχετεύσεις δημιουργικά όλη την ένταση που βιώνεις από την επιθυμία σου να πετύχεις!

Ταρώ Αιγόκερως Οικονομικά: Το 2012 είναι μία χρονιά που πρέπει να προσέξεις ακόμα περισσότερο στα οικονομικά σου, γιατί κάποιοι λάθος χειρισμοί σου, μπορεί να φανούν ζημιογόνοι! Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και έστω και αν από την φύση του ζωδίου σου είσαι ένας πρακτικός,υπεύθυνος και συνεπής άνθρωπος, φέτος θα ξεφύγεις από τα όρια και θα θελήσεις να κυνηγήσεις με ρίσκο ένα καλύτερο οικονομικό αύριο. Παράλληλα η καταναλωτική σου μανία θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αγορές και δεν θα μπορείς να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και την επιθυμία σου να αποκτήσεις όλο και κάτι νέο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ «Ο Πύργος»

Ταρώ Υδροχόος Αισθηματικά: Με κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Ουρανό, είναι βέβαιο φίλε μας Υδροχόε ότι λατρεύεις τις εκπλήξεις, τις ανατροπές και τις αλλαγές! Η κάρτα Ταρώ που σε αντιπροσωπεύει για το 2012 είναι ο Πύργος και αυτό φανερώνει ότι η νέα χρονιά θα σου χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις και θα γίνουν πολλές επαναστατικές αλλαγές οι οποίες αρχικά μπορεί να σε τρομάξουν, στην πορεία όμως θα τις απολαύσεις! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται ένα όμορφο πρωινό ξαφνικά να διαπιστώσεις ότι τα συναισθήματά σου έχουν αλλάξει και εντελώς απρόσμενα να χωρίσεις και να ξεκινήσεις αμέσως κάτι καινούριο! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αυτή τη χρονιά θα σε κάνει να ανατρέψεις όλα όσα μέχρι σήμερα πίστευες! Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, το 2012 μπορεί να προκύψει μία επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν σου ή να εισβάλει εντελώς ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος στη ζωή σου με τον οποίο θα ζήσεις έναν δυνατό  έρωτα!
Ταρώ Υδροχόος Επαγγελματικά: Το νέο έτος ξεκινά με φόβο και ανησυχία για το μέλλον των επαγγελματικών σου. Αρκετές στιγμές θα θελήσεις να προλάβεις το «κακό» και να κάνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές.  Μέσα στη νέα χρονιά θα υπάρξει αλλαγή εργασίας, μπορεί ακόμα και να αποφασίσεις να αλλάξεις επάγγελμα ή ακόμα και να αναζητήσεις δουλειά στο εξωτερικό! Οι φόβοι και οι ανασφάλειές σου θα ξεπεραστούν και θα ρισκάρεις προκειμένου να πετύχεις ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον!

Ταρώ Υδροχόος Οικονομικά: Έκτακτα έξοδα θα σε κάνουν το 2012 να φύγεις από το πρόγραμμα σου και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού! Η κάρτα του Πύργου φανερώνει φίλε  μας Υδροχόε, ότι τη φετινή χρονιά έστω και αν προσπαθήσεις να περιοριστείς ή να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου, θα εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά νέες οικονομικές υποχρεώσεις που θα σε αγχώνουν μέχρι να τις τακτοποιήσεις. Τα οικονομικά σου μπορούν να εξελιχθούν καλά, έστω και αν είναι δύσκολο για φέτος να πετύχεις την σταθερότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις τολμηρές επενδύσεις και τα ρίσκα!

ΙΧΘΕΙΣ «Το Αστέρι»

Ταρώ Ιχθείς Αισθηματικά: Τρυφερό και αγαπησιάρικο Ψαράκι μας, το 2012 έχεις πραγματικά άστρο και αυτό αποδεικνύεται και από την ετήσια κάρτα ταρώ που σε αντιπροσωπεύει που δεν είναι άλλη από το «Αστέρι»! τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου θα σου φαίνονται πλέον μικρά και ανούσια και θα καταλάβεις ότι η δύναμη της αγάπης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι πιο ισχυρή από οτιδήποτε άλλο! Το 2012 η σχέση σου θα βρει και πάλι το γέλιο, την τρυφερότητα και όλα όσα είχαν φθαρεί από τσακωμούς και στεναχώριες! Μέσα στη νέα χρονιά είναι πολύ πιθανή η απόκτηση ενός απογόνου, η απόφαση του γάμου ή ακόμα και μία συμβίωση! Αν όμως όλα αυτά που διαβάζεις αυτή τη στιγμή σου φαίνονται απίθανα γιατί δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, να ξέρεις πως ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ σου δίνει το λόγω του ότι φέτος η τύχη στα ερωτικά σου θα αλλάξει! Μην χάνεις την πίστη και την ελπίδα σου γιατί σύντομα θα βρεις τον άνθρωπο που θα σου ταιριάζει και θα μπορεί να σου χαρίσει ευτυχία και αγάπη!

Ταρώ Ιχθείς Επαγγελματικά: Γλυκό Ψαράκι, η εύνοια για το 2012 σε ακολουθεί και στη δουλειά σου! Τα προβλήματα που πέρασες στην καριέρα σου φαίνεται πως θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και με την προσπάθειά σου και την σωστή σου κρίση θα καταφέρεις να κάνεις σωστές επαγγελματικές επιλογές. Νέες συμφωνίες και επικοινωνίες που θα υπάρξουν το 2012 θα σου δώσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν ακόμα πιο δημιουργικό στη δουλειά σου! Οι στόχοι που έχεις θέσει για την καριέρα σου θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο νέο έτος να υπάρξει και μία προαγωγή!

Ταρώ Ιχθείς Οικονομικά: Οι οικονομικές δυσχέρειες που όλοι αντιμετωπίζουμε, φαίνεται πώς το 2012 δεν θα σε καταβάλουν, αφού τη νέα χρονιά τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αισιόδοξη στάση σου! Η κάρτα του άστρου φανερώνει ότι το 2012 θα καταφέρεις να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου και επιπλέον θα υπάρξει μία αύξηση των κερδών σου – έστω και μικρή – που θα σου δώσει ανάσα στα τόσα οικονομικά προβλήματα που πέρασες το 2011! 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ταρώ δωρεάν προβλέψεις. Ρίξε τώρα τις κάρτες ΤΑΡΩ δωρεάν και μάθε τι θα σου συμβεί τις επόμενες ημέρες. Δωρεάν προβλέψεις για αισθηματικά, εργασία, χρήμα.

Για λεπτομερείς και  προβλέψεις ταρώ, μίλησε αμέσως τώρα με τους καλύτερους ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΣ της Ελλάδας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-01-2012 00:00:00