Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 2 Ιουλίου 2022 ο Ερμής από τις 24° 40’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα καθώς θα λειτουργήσει σαν μια, τρόπον τινά, «ομίχλη του νου» που θα μας κάνει να μην μπορούμε να εστιάσουμε σωστά και να μη μπορούμε να εκφράσουμε με σαφήνεια, τόσο τις σκέψεις μας, όσο και τα συναισθήματά μας.

Sponsored Links

Ψεύτικα λόγια και φρούδες ελπίδες

Θα είναι εξαιρετικά εύκολο για εμάς να παρερμηνεύσουμε, τα λόγια, τις πράξης και, εν τέλη, τις προθέσεις των άλλων και να μεταφράσουμε τα δεδομένα κατά το δοκούν. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αλλιώς να φανταζόμαστε μια κατάσταση, και πολύ παραπάνω την εξέλιξή της μακροπρόθεσμα, και αλλιώς να είναι στην πραγματικότητα. Επίσης, εύκολα μπορεί να παρεξηγηθούμε με τους οικείους, τους φίλους ή τους συνεργάτες μας καθώς ίσως παρανοήσουμε τα λόγια τους.

Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να βάλουμε σε λειτουργία την κοινή λογική γιατί το συναίσθημα, και πολύ παραπάνω η φαντασία, δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι για εμάς. Πολύ παραπάνω δε, σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις μια και θα υπάρξουν περιπτώσεις, στις ζωές ορισμένων από εμάς, που θα χρειαστούν προσοχή. Θα είναι πολύ εύκολο, λοιπόν να πιστέψουμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που θα ακούσουμε, κυρίως γιατί μέσα μας υπάρχει μια βαθιά ανάγκη να είναι αληθινά. Η αναγκαιότητα για επαφή, επικοινωνία και αγάπη μπορούν να μας οδηγήσουν σε περίεργα μονοπάτια αν δεν συνοδεύονται με αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση. Κάποιοι από εμάς θα χρειαστεί να κάνουμε μια επιλογή που θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς, από τη μια θα μας πληγώσει, αλλά από την άλλη θα μας θεραπεύσει καθώς, το να φύγουμε από μια σχέση θα μας στεναχωρήσει αλλά στο τέλος θα μας φέρει ψυχική γαλήνη και ηρεμία.

Επίσης με την όψη αυτή θα υπάρξουν κάποιες αναβολές που θα μας αγχώσουν καθώς θα μας βγάλουν εκτός χρονικών ορίων σε επαγγελματικά, και όχι μόνο, τρέχοντα θέματά μας. Κάτι επιπλέον στο οποίο θα χρειαστεί να εστιάσουμε την προσοχή μας είναι η έλλειψη συγκέντρωσης καθώς εξαιτίας της αφηρημάδας μας μπορεί να χάσουμε αντικείμενα ή ακόμα χειρότερα να μας κλέψουν.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όχι μόνο στο τι λέτε, αλλά και στο που το λέτε. Ο λόγος είναι ότι στους χώρους που κινείστε, μεταξύ άλλων, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μάθει να δρουν παρασκηνιακά και να διαδίδουν αναλήθειες με σκοπό να βλάψουν τους άλλους και να κερδίσουν οι ίδιοι τις εντυπώσεις. Επίσης, μην πιστεύετε ό,τι ακούτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας θα χρειαστεί να εστιάσετε σε θέματα σχετικά με το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Καλύτερα για εσάς θα είναι να μην συμβιβαστείτε με καταστάσεις και ανθρώπους που δεν αξίζουν. Επιπλέον, μην προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες αβλεπεί ή και σε επενδύσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ορισμένοι θα έχετε μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα μοιάζει ιδανική για την περίπτωσή σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην τη δεχθείτε χωρίς να την τσεκάρετε πρώτα «περιφερειακά» καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Εξαιτίας απροσεξίας μπορεί να κάνετε λάθη στην δουλειά που θα σας στοιχήσουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους που με τα λόγια και τις πράξεις τους έχουν συμβάλει στο να σας δημιουργηθεί μια εικονική πραγματικότητα για το μέλλον σας καθώς με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά. Επίσης, μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές δραστηριότητες γιατί στο τέλος αυτοί που θα εκτεθούν θα είστε εσείς.

ΛΕΩΝ

Η πίεση που σας ασκεί η τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα η οποία δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες σας, σας γεμίσει ανασφάλεια και άγχη. Επίσης, ίσως για χάρη εντυπωσιασμού των άλλων κάνετε και κάποια περιττά έξοδα. Σε ό,τι αφορά τη προσωπική σας ζωή η ανάγκη σας για έντονα ερωτικά συναισθήματα μπορεί να σας οδηγήσει σε πλάνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα σχετικά με την εκπλήρωση στόχων σας και τυχόν δυσκολίες που έχετε των οποίων η διαχείριση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα που σας έχει συμβεί. Προβλήματα ενδέχεται να έχετε και με κάποιους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε επικοινωνιακά κενά να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αν και θα έχετε θετικά νέα σχετικά με κάποιο επαγγελματικό άνοιγμα που θέλετε να κάνετε, θα πρέπει να κρατήσετε «μκρό καλάθι» και να δείξετε λίγη υπομονή έτσι ώστε να τεστάρετε καλύτερα τα δεδομένα. Προσοχή στους συνεργάτες σας καθώς μπορεί να υπάρξουν μικροπαρεξηγήσεις. Επίσης, επειδή έχετε βιώσει εντάσεις προσπαθήστε να ξεκουράζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την όψη αυτή σε ό,τι αφορά καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες και να μην ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις γιατί το έχετε ανάγκη. Εύκολα μπορεί να μπερδευτείτε και να οδηγηθείτε σε πλάνες. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην αξία σας και όλα θα πάνε καλά. Επίσης, μην προχωρήσετε σε επενδύσεις και αγορές χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις τόσο σε σχέση με τους οικείους σας και το ταίρι σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να είστε απόλυτα ξεκάθαροι με τους άλλους έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για παρανοήσεις των λεγόμενών σας. Δείξτε λίγο παραπάνω υπομονή στις τυχόν απαιτήσεις που έχει το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεδομένου ότι αντιμετωπίζετε διαρκώς απαιτητικούς ρυθμούς σε ότι αφορά την καριέρα σας αλλά και γενικά την καθημερινότητά σας θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αποσυμπιεστείτε. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε και κάντε πράγματα για εσάς. Αναβολές στο πρόγραμμα σας και κάποιες παρεξηγήσεις με τους όποιους άλλους της ζωής σας θα σας προκαλέσουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε ανάγκη από έρωτα και δημιουργικότητα στη ζωή σας. Ωστόσο, επειδή ό,τι λάμπει δεν είναι και απαραίτητα χρυσός να είστε προσεκτικοί στις νέες, και κυρίως αισθηματικές, γνωριμίες γιατί μπορεί να σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είστε ήδη σε σχέση ίσως νιώσετε ότι το ταίρι σας δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΣ

Το σίγουρο είναι πως η όψη αυτή δεν είναι και ότι καλύτερο για σοβαρές συζητήσεις, ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς σας καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επίσης, σε σχέση με τα αισθηματικά σας μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε παγίδες πιστεύοντας όμορφα λόγια τα οποία έχετε ακούσει στο παρελθόν και γνωρίζετε ότι δεν συνοδεύονται από πράξεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2022 12:00:00