Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 22 Μαΐου 2021 o Ερμής από τις 22° 53’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται στις 22° 53’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα περιπλέξει τις καταστάσεις που βιώνουμε καθώς θα έχουμε την τάση να μην ξεχωρίζουμε το που σταματάει η φαντασία και που ξεκινάει η πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές όλοι μας έχουμε φαντασιωθεί ότι ζούμε καταστάσεις ονειρεμένες, ότι κάνουμε με λίγα λόγια, τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Sponsored Links

Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα!

Αυτό πολλές φορές μας οδηγεί στο να πιστέψουμε το οτιδήποτε ακούσουμε προκειμένου να ζήσουμε το παραμύθι μας απερίσπαστοι από την αδηφάγα πραγματικότητα. Θα εξαπατηθούμε λοιπόν και ακόμα χειρότερα γνωρίζοντας κατά βάθος ότι μας εξαπατούν. Όμως, και εμείς ίσως δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ή ίσως να μην είμαστε ακριβώς συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν λόγω παρανόησης ή σε λάθη που μπορεί να κάνουμε από αφηρημάδα. Επίσης, να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μας τα κλέψουν.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Δώστε προσοχή σε ό,τι ακούσετε αυτή τη περίοδο δίνοντας έμφαση στις λέξεις που θα κρύβονται πίσω από τις λέξεις γιατί το να παραπλανηθείτε δεν θα είναι και δύσκολο. Προσοχή στις υπογραφές που βάζετε αλλά κυρίως στο τι γράφετε γιατί ως γνωστόν «τα λόγια πετούν αλλά τα γραπτά μένουν». Επίσης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τα αδέρφια σας αλλά και με συγγενείς σας γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω παρανόησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να προσέξετε ιδιαίτερα τις οικονομικές συμφωνίες που κάνετε γιατί υπάρχει η πιθανότητα άλλα να σας υπόσχονται και να περιμένετε και άλλα να λάβετε τελικά. Οπότε, τσεκάρετε διπλή και τριπλή φορά τι υπογράφετε. Επίσης, καλό είναι να προσέχετε τα τιμαλφή σας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος κλοπής. Αλλά και στον ερωτικό τομέα ίσως πιστέψετε στα όμορφα και μεγάλα λόγια που θα ακούσετε τα οποία όμως θα αποδειχθούν φούσκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εικόνα που θα προσπαθήσετε να βγάλετε προς τα έξω, με την όψη αυτή, δεν θα συνάδει με αυτό που πραγματικά είστε με αποτέλεσμα να αφήνετε λάθος εντυπώσεις στους άλλους. Επίσης, δώστε την απαραίτητη προσοχή στο ταίρι σας γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας και ως εκ τούτου παρεξηγήσεων. Ακόμα, ίσως βιώσετε μια περίοδο της ζωής σας στην οποία χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και αυτό δεν γίνεται εύκολα κατανοητό από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα είστε περισσότερο επιρρεπείς στην κολακεία και τα μεγάλα λόγια που θα ακούτε από τους άλλους με αποτέλεσμα να επηρεάζεστε και να μπερδεύετε το τι πιστεύετε εσείς και θέλετε για τον εαυτό μας με το τι θέλουν και πιστεύουν οι άλλοι για εσάς. Επίσης, η αναζήτηση του ιδανικού ανθρώπου μπορεί να σας οδηγήσει στην δημιουργία μιας ψεύτικης πραγματικότητας σχετικής με τα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και η ανάγκη σας να βρίσκεστε με κόσμο γενικά, αλλά να είστε και το κέντρο του ενδιαφέροντος ειδικά, θα είναι μεγάλη. Αυτό φυσικά θα πρέπει με κάποιον τρόπο να το κοντρολάρετε διότι, λόγω της ανάγκης σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους, ίσως κάνετε και αρκετά έξοδα. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε κάποιες οικονομικές συνεργασίες σας γιατί μπορεί να ζημιωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές συμφωνίες που κάνετε και φυσικά στα θέματα καριέρας γιατί ίσως τα πράγματα όπως σας τα παρουσιάζουν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επίσης, στον αντίποδα, προσέξτε γιατί μέσα στον ενθουσιασμό σας, μπορεί εσείς να δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, ειδικά σε σχέση με τις ικανότητές σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Να είστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις, μέσα σε κάποια επαγγελματικά περιβάλλοντα, οι οποίες θα γίνουν γιατί θα παρερμηνεύσετε ειδήσεις που θα σας μεταφέρουν άλλοι. Γενικά, καλό θα ήταν να μείνετε εκτός κουτσομπολιών και γενικών σχολιασμών γιατί μπορεί το όνομα σας να πέσει σε λάθος στόματα που θα μεταφέρουν σε ανώτερους σας λάθος πληροφορίες για το άτομό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκαθαρίστε από την αρχή τα οικονομικά δεδομένα νέων συνεργασιών που θα χτυπήσουν την πόρτα του γραφείου σας για να μην έχετε προβλήματα αργότερα. Γενικά, προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας αυτές τις ημέρες και μην πιστέψετε τυχοδιωκτικά άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Επίσης, ίσως έχετε κάποια έξτρα έξοδα τα οποία θα αφορούν τα παιδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως χρειαστεί, προκειμένου να καταφέρετε να κερδίσετε ένα επαγγελματικό σας στόχο, να παρουσιάσετε μια πιο βελτιωμένη εικόνα του εαυτού σας. Αυτό ωστόσο μπορεί να συμβεί και σε μια προσωπική σας σχέση με ένα άτομο που διακαώς επιθυμείτε να γίνει δικό σας. Επίσης, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξήσεων και καβγάδων με άτομα που ανήκουν στο στενό οικογενειακό σας κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να βρείτε οπωσδήποτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε γιατί οι καταστάσεις που βιώνετε σας κρατούν σε υπερένταση και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Ίσως η ευκαιρία για ξεκούραση που ψάχνετε σας δοθεί μέσα από μια αναβολή κάποιου επαγγελματικού ραντεβού που θα ανατρέψει το πρόγραμμα σας αφήνοντάς σας κενό. Επίσης, μην δώσετε καμία βάση σε κάποια κουτσομπολιά που θα ακούσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο οικογενειακός οικονομικός σας προγραμματισμός ίσως ανατραπεί εξαιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων που θα προκύψουν εξαιτίας αναγκών, τόσο δικών σας, όσο και των παιδιών σας. Επίσης, ίσως εσείς να θελήσετε να προσφέρετε στιγμές καλοπέρασης στον εαυτό σας με αποτέλεσμα να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η όψη σας ζητά να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί με το χρήμα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή σας ζητά να προσέξετε περισσότερο για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια μέλη της οικογένειάς σας. Πιθανώς, να έχετε να αντιμετωπίσετε δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα, μέσα στο σπίτι σας και εσείς να πρέπει να βάλετε μια τάξη χωρίς να αδικήσετε κανέναν. Αυτό από μόνο του θα σας φέρει ένταση και εκνευρισμό. Πάρτε βαθιές ανάσες και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι ακούσετε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-05-2021 12:00:00