blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 8 Ιανουαρίου 2024 ο Ερμής από τις 25° 12' του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας παρασύρει σε αρνητικές και θολές σκέψεις που θα μας πετάξουν εκτός πραγματικότητας. Η φαντασία μας θα είναι αχαλίνωτη και θα έχουμε την τάση να ονειροβατούμε καθώς οι βαθιές ανάγκες μας θα είναι συνδεδεμένες με τη δημιουργικότητα και όχι με το ρεαλισμό και το εδώ και τώρα της ζωής μας.

Sponsored Links

Μπερδεμένες σκέψεις, παρεξηγήσεις και παραπλανήσεις

Η αλήθεια είναι ότι, με την όψη αυτή, θα είμαστε πιο επιρρεπείς στην παραπλάνηση και στην εξαπάτηση και θα μπερδεύουμε το ψέμα με την αλήθεια. Αυτό σημαίνει ότι εύκολα θα "κλειδώσουμε συναισθηματικά" στην εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων και θα "καταπιούμε αμάσητα" τα όποια μεγάλα λόγια ακούσουμε και ό,τι άλλο μας "σερβίρουν" οι πιο πονηροί που υπάρχουν στη ζωή μας, είτε μιλάμε για την προσωπική, είτε για την επαγγελματική. Αυτό δεν θα γίνει γιατί εμείς δεν είμαστε έξυπνοι, αλλά γιατί είμαστε καλόπιστοι. Καλό, λοιπόν, θα είναι να επεξεργαζόμαστε καλύτερα όλα όσα ακούμε και να φιλτράρουμε σωστότερα τα γεγονότα και τις εισερχόμενες πληροφορίες.

Το σίγουρο είναι ότι με την όψη αυτή μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούμε με συνεργάτες και γενικά γνωστούς καθώς, άλλα θα θέλουμε να πούμε και άλλα θα λέμε. Επίσης, σε ό,τι αφορά κυρίως τη δουλειά μας, η τάση μας να θέλουμε να αποδείξουμε τις ικανότητές μας ενδέχεται να μας οδηγήσει στο πάρσιμο αποφάσεων ή ανάληψη επιπλέον ευθυνών και υποσχέσεων τις οποίες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορούμε να υποστηρίξουμε κάτι που, αν συμβεί, θα μας κάνει να φανούμε ασυνεπείς. Τέλος, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χειριζόμαστε μηχανήματα, στην οδήγηση, γενικά στις μετακινήσεις καθώς και με τα προσωπικά μας αντικείμενα γιατί, λόγω αφηρημάδας, μπορεί να τα χάσουμε ή, ακόμα χειρότερα, να μας τα κλέψουν.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν αναβολές, καθυστερήσεις και προβλήματα σχετικά με υπογραφές, συμβόλαια και λοιπές νομικές υποθέσεις σας. Εντάσεις θα αντιμετωπίσετε και με συγγενείς, ιδιαίτερα τους εξ αγχιστείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιους επαγγελματικούς στόχους σας ενώ τροχοπέδη στην εξέλιξή σας θα σταθούν άτομα που κινούνται στους ίδιους κύκλους με εσάς. Να είστε προσεκτικοί με δάνεια και λοιπές οφειλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό είναι να έχετε δεύτερες σκέψεις στις επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχθείτε καθώς τα πράγματα ενδέχεται να μην είναι τόσο "ονειρεμένα" όπως σας τα παρουσιάζουν. Επίσης, η συντροφική ζωή θα λειτουργήσει κάπως πιεστικά πάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με συνεργάτες ή συναδελφικές ίντριγκες και κουτσομπολιά ενώ εύκολα και εσείς μπορεί να κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί.

ΛΕΩΝ

Όσο και αν θέλετε ή το έχετε, ενδεχομένως, ανάγκη, καλό θα ήταν να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις και πιστέψετε όμορφα λόγια και υποσχέσεις, τουλάχιστον αν δεν δείτε πρώτα να γίνονται και οι ανάλογες πράξεις.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε υπομονή και δείξτε ανεκτικότητα σε ό,τι αφορά, τόσο το ταίρι σας, όσο και τα μέλη της οικογένειάς σας καθώς, είτε δεν θα υπάρχει διάθεση κατανόησης από μέρους τους, είτε θα ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων στις μεταξύ σας κουβέντες.

ΖΥΓΟΣ

Άλλα θα λέτε εσείς και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι και τούμπαλιν, κάτι που κυρίως προβλήματα και εντάσεις μπορεί να φέρει ειδικά μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επίσης, προσοχή για μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εύκολα θα παρασυρθείτε σε έξοδα με την όψη αυτή, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτά γίνονται για να εντυπωσιάσετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο που σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να φροντίστε την οικονομική σας διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε ότι υπάρχει έλλειμα κατανόησης για εσάς και τις ανάγκες σας από τα μέλη της οικογένειάς σας, κάτι που εύκολα μπορεί να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες πρώτοι και οι άλλοι θα ακολουθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα μοιάζουν σαν μια επανάληψη άλλων παρελθοντικών καταστάσεων, κάτι που σημαίνει ότι και εσείς με τη σειρά σας θα πρέπει αυτή τη φορά να αντιδράσετε διαφορετικά, αν θέλετε να έχετε και εξίσου διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γενικώς σε όλους και ειδικώς σε εσάς περίεργη, και κατά περιπτώσεις άδικη, συμπεριφορά ατόμων από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον σας, θα σας αναστατώσει και θα σας βάλει σε σκέψεις σε σχέση με το τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας και τι όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να έχετε "τα μάτια σας δεκατέσσερα" σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό σας περιβάλλον καθώς, είτε λάθη από βιασύνη και απροσεξία, είτε ο, όχι και τόσο ξεκάθαρος, ρόλος τρίτων μπορούν να προκαλέσουν αναταραχή στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2023 20:36:51