blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Εβδομάδα   22/09/14 - 28/09/14    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Οι προβλέψεις σας.

Αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ, φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Με τον Ήλιο να σε επισκέπτεται την Τρίτη και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου την επόμενη ημέρα, θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος, ενόψει αποφάσεων που θέλεις να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση. Η θέση του Ερμή, που μέχρι την Κυριακή θα παραμένει στο ζώδιό σου, είναι ιδανική για να προβληθείς κοινωνικά με πολύ καλά αποτελέσματα για το γόητρό σου. Τόλμησε τώρα νέες αλλαγές σε σπίτι και δουλειά, και ο χρόνος θα σου αποδείξει ότι άξιζαν τον κόπο. Από εκεί και μετά, μην αφήσεις περιθώρια σε τρίτους να επέμβουν σε προσωπικά σου ζητήματα, γιατί οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο καλές, όσο φαίνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με τον σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει, για να νιώσεις καλύτερα. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι ακόμη κοντά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… που θα σε κατακτήσει! Άλλωστε, ο Ερμής από το ζώδιό σου ευνοεί και συνδράμει τέτοιες επαφές και κινήσεις. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές, θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά, μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να πάρεις τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν και να απαντήσεις προς το τέλος του μήνα, που το μυαλό σου θα πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.

Αστρολογικές προβλέψεις απο 15 έως 21 Σεπτεμβρίου

Η Νίκη Μακρή και αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή 2014

 

Η Πανσέληνος Ιουνίου 2014 και ο Ανάδρομος Ερμής με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 

 
blank
Η αστρολογική συμβουλή για σήμερα.

Οι σημερινές αρνητικές όψεις της Σελήνης και του Άρη με τον Ποσειδώνα, φέρνουν κάποιες αμφιβολίες για ένα επαγγελματικό σχέδιό σου ή ενδεχομένως να ανατρέψουν κάποια σημαντική παράμετρο, ακόμη και σε ένα σημαντικό οικογενειακό ζήτημα, που σε ταλαιπωρεί.

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
blank
 
 
blank
 
 
blank
5748 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 22/09/2014
Ανατολή:
07:16
Δύση:
19:19
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 22 Σεπτεμβρίου
{
 • Andrea
  Bocelli
  Andrea<br/>Bocelli
 • Nicκ
  Cave
  Nicκ<br/>Cave
 • Κώστας
  Σπυρόπουλος
  Κώστας<br/>Σπυρόπουλος
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank