blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Εβδομάδα   01/09/14 - 07/09/14    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Ζυγέ, με το βλέμμα σου στραμμένο στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου, ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσένα. Παρ’ ότι τη Δευτέρα η Σελήνη θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με την Αφροδίτη και θα δώσει κάποιες αρρυθμίες στις επικοινωνίες, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά στην καθημερινότητά σου από την Τρίτη, που ο Ερμής θα επισκεφτεί το ζώδιό σου. Από την Πέμπτη, που η Αφροδίτη φεύγει από τον Λέοντα και μετακινείται στην Παρθένο, μην ξοδέψεις την δραστηριότητα σου σε άσκοπες μετακινήσεις, αλλά φρόντισε να συναναστραφείς και να συζητήσεις με ανθρώπους που θα μπορούσαν να συμβάλουν θετικά στην πρόοδό σου. Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται τώρα νέοι ορίζοντες, που μόνο με πολύ κόπο μπορούν να αποκτηθούν. Μην εφησυχάζεις και παραδίνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένο Ζυγός, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Η επικοινωνία με το ταίρι σου περνάει ήδη κρίση, γι’ αυτό φρόντισε να μην φέρεις στο τραπέζι θέματα, που κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε άβολα. Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στην ζωή σου, κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αλλά προτού ενθουσιαστείς, τσέκαρε πρώτα την εγκυρότητά τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την εβδομάδα η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αν δεις τα πράγματα χωρίς πολύ άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Πρακτικά, με τη βοήθεια κάποιων συναδέλφων σου θα ξεπεράσεις εμπόδια που έπρεπε καιρό τώρα να είχαν λυθεί. Με ισορροπημένες και σωστές κινήσεις, ίσως καταφέρεις μάλιστα να διεκδικήσεις και την αύξηση, που φλερτάρεις καιρό τώρα. Στα οικονομικά σου θα έχεις εύνοια που δεν φαντάζεσαι σε κερδοφόρες επενδύσεις! Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Νίκη Μακρή και αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο και τον ανάδρομο Ερμή 2014

 

Η Πανσέληνος Ιουνίου 2014 και ο Ανάδρομος Ερμής με προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου
 

 
blank
Η αστρολογική συμβουλή για σήμερα.

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις ένα πρόγραμμα στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να οργανώσεις τη δουλειά σου. Αν έχεις κάποιες ανησυχητικές ενδείξεις σχετικά με την υγεία σου, μην το αφήσεις στην τύχη, αλλά εμπιστεύσου κάποιον ειδικό!

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 
blank
 
 
blank
 
 
blank
2159 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 03/09/2014
Ανατολή:
06:59
Δύση:
19:48
Φοίβος, Φοίβη, Άνθιμος
myastro
Γεννήθηκαν 3 Σεπτεμβρίου
{
 • Jean-Pierre
  Jeunet
  Jean-Pierre<br/>Jeunet
 • Ειρήνη
  Παππά
  Ειρήνη<br/>Παππά
 • Κώστας
  Καραφώτης
  Κώστας<br/>Καραφώτης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank