blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ο Ζυγός το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Ζυγό και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Ζυγοί και ωροσκόποι Ζυγοί, το 2024 θα είναι για εσάς μια έντονη χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα διαπραγματευτείτε έντονα το θέμα που αιωνίως σας απασχολεί και ονομάζεται "εγώ και οι άλλοι". Θα χρειαστεί να βάλετε όρια, όχι όμως μόνο στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό καθώς γεγονότα που θα συμβούν ή ακόμα και οι ενέργειες κάποιων συγκεκριμένων ατόμων εύκολα μπορεί να σας παρασύρουν σε τακτικές που δεν συνάδουν με την ποιότητα του χαρακτήρα σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό το 2024

Άκρως σημαντικές για εσάς είναι οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονά σας και αυτές είναι, η Σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί στις 25/3 και οι δύο Ηλιακές που θα πραγματοποιηθούν στις 8/4 και στις 2/10. Όλες οι παραπάνω εκλείψεις θα δημιουργήσουν ισχυρούς τριγμούς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα σας οδηγήσουν, είτε στο να χαράξετε μια νέα πορεία ζωής αφήνοντας πίσω σας όλα όσα δεν εφαρμόζουν τέλεια στις ανάγκες και τα θέλω σας, είτε στο να επανατοποθετηθείτε πάνω στις σχέσεις σας διεκδικώντας δυναμικά αυτά που σας αξίζουν. Εννοείται, φυσικά, ότι καμία σχέση που αξίζει δεν θα κλονιστεί. Ωστόσο, αν κάτι στη ζωή σας υποστεί σημαντικές έως και ανεπανόρθωτες ζημιές, αυτό θα είναι η εμπιστοσύνη που έχετε κατά καιρούς δείξει σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Από την άλλη όμως, και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα γκέμια στον ίδιο σας τον εαυτό καθώς αρκετές φορές μέσα στη χρονιά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την δική σας "σκοτεινή πλευρά της Σελήνης".

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σας επηρεάσει κυρίως σε θέματα σχετικά με την εργασία, τη ρουτίνα και γενικά την καθημερινότητά σας. Τότε μπορείτε να περιμένετε εξελίξεις οι οποίες για να προχωρήσουν σωστά θα χρειαστούν από εσάς την πλήρη εστίασή σας στον τελικό στόχο.

Ο Πλούτωνας, που εδώ και χρόνια σας έφερε μπροστά σε πιεστικές καταστάσεις τόσο σε οικογενειακά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα, φέτος θα αλλάξει ζώδιο και, ως εκ τούτου, και τα αιτήματά του. Βέβαια, το Φθινόπωρο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω μόνο και μόνο για να σας βοηθήσει στο να ολοκληρώσετε κύκλους ή να σας υπενθυμίσει ότι συνεχίζουν να υπάρχουν άλυτα προβλήματα κυρίως σε ό,τι αφορά τους οικείους και την κατοικία σας, όμως θα είναι για τελευταία φορά.

Ο Πλούτωνας, από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να χτίσετε συμμαχίες και γενικά να εστιάσετε στη θετική πλευρά της ζωής. Φυσικά, προς το παρόν θα επηρεάσει μόνο όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στις αρχικές μέρες του ζωδίου, ωστόσο, προϊόντος του χρόνου θα σας επηρεάσει όλους.

Επίσης, ο Πλούτωνας θα σας φέρει καινούργιες και παθιασμένες ερωτικές σχέσεις αλλά και κέρδη. Κάποιοι, μάλιστα, από εσάς θα αποκτήσουν και ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας.

Ιδιαίτερα βοηθητικός για εσάς θα είναι και ο Δίας. Ο Δίας θα είναι στον Ταύρο μέχρι και τις 25/5. Από εκεί θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παρελθούσες οφειλές σε τράπεζες και δημόσιο αλλά και να ξεμπλοκάρετε υποθέσεις σας από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Επίσης, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα σχετικά με κληρονομιές, ασφάλειες, διατροφές και αποζημιώσεις. Όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, που ανήκει στην ίδια ομάδα με το δικό σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Ο Δίας από εκεί θα σας φέρει ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να επεκτείνετε το πνεύμα και τις γνώσεις σας. Θα ευνοήσει τις νομικές σας υποθέσεις και ό,τι άλλο υπάρχει σε εκκρεμότητα.

Αυτός που θα χρειαστεί την προσοχή σας είναι ο Κρόνος. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας σε καθημερινή βάση και θα απαιτήσει από εσάς σκληρή δουλειά. Ακόμα όμως και αν πιστεύετε ότι η αμοιβή σας είναι αντιστρόφως ανάλογη του κόπου σας, να ξέρετε ότι αυτό δεν θα ισχύει για πολύ καθώς ο Κρόνος πάντα ανταμείβει αυτούς που εργάζονται με σύνεση και επιμέλεια.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2024 

Δεδομένου του γεγονότος ότι σε γενικές γραμμές είστε άνθρωποι που δεν αγαπάτε τις κόντρες και τις συγκρούσεις και καμιά φορά εύκολα μέσα στη γενικότερη ανάγκη σας να κρατήσετε τις ισορροπίες παρασύρεστε από τους άλλους και τις δικές τους ανάγκες, αυτή τη χρονιά θα πρέπει να κάνετε τη διαφορά.

Στόχος σας θα πρέπει να είναι να είστε ευχαριστημένοι, ικανοποιημένοι και επιπλέον αισιόδοξοι. Η ζωή σας μπορεί να περάσει σε μια καινούργια εποχή, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει και εσείς να δείξετε πυγμή και να αποφασίσετε ότι "για να κάνετε ομελέτα θα πρέπει να σπάσετε αυγά".

Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Κρόνος γιατί θα σας φέρει μπροστά σε πραγματικότητες που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα αποφασίσετε να αποχωρήσετε από σχέσεις και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και άλλοι να "σοβαρευτείτε" με την έννοια μιας επίσημης δέσμευσης.

Η έκλειψη στις 18/9 θα είναι λίγο επικίνδυνη για όσους από εσάς έχετε μια αισθηματική σχέση η οποία, για τους δικούς του λόγος ο καθένας, δεν είναι ευρύτερα γνωστή στους κύκλους που κινείστε. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί γιατί μια αποκάλυψη μπορεί να σας στοιχίσει.

Οι εκλείψεις στις 25/3, 8/4 και 2/10 που θα γίνουν στον άξονά σας, δηλαδή Κριού – Ζυγού, θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε τι χρειάζεστε πραγματικά από το ταίρι σας για να νιώθετε ολοκληρωμένοι. Θα σας φέρουν αντιμέτωπους όμως και με το γεγονός ότι και εσείς είστε ώρες - ώρες αντισυμβατικοί και ακροβατείτε ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την εξάρτηση από μια σχέση. θα πρέπει, λοιπόν, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να έρθετε σε ένα εσωτερικό διάλογο με τον ίδιο σας τον εαυτό έτσι ώστε όποια απόφαση πάρετε να είναι συνειδητή.

Ο Δίας, μέχρι και τα τέλη Μαΐου, θα προμοτάρει την ερωτική σας ζωή φέρνοντας στους αδέσμευτους ευκαιρίες, είτε για κάτι περιστασιακό, είτε για κάτι πιο συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Στους δεσμευμένους, θα φέρει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Επίσης όμως, θα φέρει και αυξημένη ερωτική διάθεση, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως θετικά για τη σχέση σας. Αφού ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους, θα ανοίξει τις πόρτες στην αισιοδοξία και στο φρέσκο αέρα βοηθώντας σας έτσι να έχετε μια πιο θετική προσέγγιση στις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι, θα μπορέσετε μέσα από το διάλογο και την καλή θέληση να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και, γιατί όχι, να κάνετε και κάποιο ταξίδι μαζί που θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι, μπορεί να βρείτε τη χαρά στην αγκαλιά ενός ενδιαφέροντα ανθρώπου που θα τον χαρακτηρίζει η οξυδέρκεια, θα έχει πολλά ενδιαφέροντα και θα σας βοηθήσει να "ανοίξετε το μυαλό σας" σε νέες προοπτικές. Εύνοια, μάλιστα, θα έχουν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή που το ένα από τα δυο μέλη έχει το ρόλο του μέντορα.

Ο Πλούτωνας θα μπει στον Υδροχόο και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, δηλαδή τον οίκο των ερώτων σας, φέρνοντάς σας σχέσεις έντονες και παθιασμένες. Ταυτόχρονα όμως, θα φέρει και μια διάθεση ερωτικής εμμονής και χειραγώγησης των συναισθημάτων του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Βέβαια, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα νιώσετε ότι μεταμορφώνεστε συναισθηματικά και ψυχικά μέσα από μια σχέση ή που βιώνετε τον έλεγχο και την εμμονή από μέρους του/της συντρόφου σας. Επίσης, δεδομένου ότι ο 5ος οίκος αντιπροσωπεύει, εκτός από τον έρωτα, τα παιδιά και την δημιουργικότητα, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε παιδί ή, αν ήδη έχετε, να νιώσετε ότι η σωστή ανατροφή χρειάζεται τον απόλυτο έλεγχό σας.

Δυνατές ημερομηνίες για την ερωτική σας ζωή θα είναι όταν η Αφροδίτη βρεθεί στον Κριό, δηλαδή μεταξύ 5 και 29/4, όταν θα είναι στο ζώδιό σας, δηλαδή μεταξύ 30/8 και 22/9 και όταν θα είναι στον Υδροχόο, δηλαδή από τις 8/12 και μετά.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρει, οι επανασυνδέσεις είναι πιθανότερες μέσα στον Αύγουστο, που η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, που από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βρίσκεται στο 4ο ηλιακό σας σπίτι και από τις 7/12 και μετά, που ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα θα είναι ανάδρομος.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ζυγού το 2024 

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο Κρόνος θα σας ταλαιπωρήσει σε ό,τι αφορά την εργασία και την καθημερινότητά σας. Θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις και κάποιοι από εσάς θα νιώθετε ότι δεν πληρώνεστε όσο θα έπρεπε. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και να αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, κλίκες ή ίντριγκες που, αντί να σας πάνε μπροστά, θα σας σύρουν στο τέλος στη θέση του κατηγορούμενου. Προσοχή θα χρειαστούν και οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας καθώς τα αιτήματα τους θα είναι πολλά, οι πιέσεις ακόμα περισσότερες αλλά οι αντοχές σας όχι και τόσο. Αυτό σημαίνει ότι, πριν πάρετε αποφάσεις που θα σας στοιχίσουν, καλό θα ήταν να το σκεφτείτε δύο και τρεις φορές.

Στο ίδιο μοτίβο με τον Κρόνο θα κινηθεί και η ενέργεια της Σεληνιακής έκλειψης του Σεπτεμβρίου η οποία θα φέρει αποκαλύψεις περί της συμμετοχής ανθρώπων σε παρασκηνιακές ενέργειες που θα σας ταράξουν αρκετά. Από την άλλη, καλό θα ήταν και εσείς να αποφύγετε το παρασκήνιο καθώς το να εκτεθείτε και να χαλάσει η δημόσια εικόνα σας είναι ένα μεγάλο ενδεχόμενο.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στις 25/3, 8/4 και 2/10 θα σας φέρουν αντιμέτωπους με συνεργάτες και ανθρώπους με τους οποίους εμπλέκεστε ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο. Δεδομένου, μάλιστα, του γεγονότος ότι κάποιες μάσκες θα πέσουν, καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιους έχετε απέναντί σας και να προχωρήσετε σε εκκαθαρίσεις που θα σας βοηθήσουν ιδιαιτέρως καθώς μπορεί να βγάλουν από το διάβα σας κάποιους ανθρώπους, θα τοποθετήσουν όμως άλλους περισσότερο συμβατούς με την επιθυμία σας για πρόοδο.

Ο Δίας από τον Ταύρο, μέχρι και τις 25/5, θα σας βοηθήσει σε ό,τι αφορά τα έσοδά σας φέρνοντάς σας συνεργασίες και δουλειές ενώ κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε και σε επαγγελματική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και όσοι ασχολείστε, ή θέλετε να ασχοληθείτε, με επενδύσεις ενώ κάποιοι άλλοι θα βελτιώσετε το οικογενειακό σας εισόδημα μέσα από κάποια επαγγελματική επιτυχία του/της συντρόφου σας. Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους, θα πάρετε ανάσες και θα μπορέσετε να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε και κάποια πλάνα που δεν τολμούσατε πριν. Οι σχέσεις με ταξίδια και εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα όπως, επίσης, και οι καινούργιες συνεργασίες. Βέβαια, επειδή το γενικότερο σκηνικό του έτους, ιδιαίτερα λόγω του Κρόνου, είναι επιβαρυμένο, καλό θα ήταν να έχετε πάντα ρεαλιστική ματιά στα σχέδιά σας και να μην ονειροβατείτε.

Επίσης, το καλοκαίρι είναι μια καλή εποχή για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ή για να επαναλάβετε μια επαγγελματική προσπάθειά σας που δεν είχε ευοδωθεί την προηγούμενη φορά.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00