blank
 
blank

Αφροδίτη αντίθεση με Δία. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις υπερβολές πάσης φύσεως!

 
Αφροδίτη αντίθεση με Δία. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις υπερβολές πάσης φύσεως!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η επιρροή της Αφροδίτης αντίθεση με Δία

Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που αποκορυφώνεται στις 23 Δεκεμβρίου, είναι μια όψη που μπορεί να μας οδηγήσει σε πάσης φύσεως υπερβολές και να μας δημιουργήσει προβλήματα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία είναι ακόμα πιο «επικίνδυνο» με την έννοια ότι πολλοί από μας θα νοσταλγήσουμε τις παλιές καλές ημέρες και θα επιδοθούμε σε σπατάλες που αργότερα θα μας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η υπερβολική κατανάλωση φαγητού και ποτού, θα μας αφήσει κάποια επιπλέον κιλά, ενώ η υπέρμετρη αισιοδοξία ίσως μας οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα έχουν ως αποτέλεσμα να κλονιστούν σοβαρά σχέσεις.

Η Αφροδίτη αντίθεση με Δία και οι μετακινήσεις

Ο άξονας Διδύμων – Τοξότη όπου η αντίθεση πραγματοποιείται, αφορά στις μετακινήσεις, την επικοινωνία, τα ταξίδια και τα συγγενικά πρόσωπα και γι’ αυτό συνιστάται να προσέχουμε περισσότερο σ’ αυτούς τους τομείς τις επόμενες ημέρες. Επίσης όσοι ταξιδέψουν οδικώς καλό θα είναι να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. ώστε να αποφύγουν προβλήματα με τον νόμο.

Η Αφροδίτη αντίθεση με Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη και συνιστάται να προσέχουν είναι αυτά του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/2, 29/5, 31/8 και 30/11). Αντίθετα, οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από αυτή την όψη. Επίσης, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των επίκαιρων αστρολογικών όψεων, μέρα με τη μέρα, στο αστρολογικές προβλέψεις.
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα οι δυο ευεργέτες πλανήτες – η Αφροδίτη και ο Δίας – σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους και σου δημιουργούν μια ανεξήγητη ευφορία και χαρά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάθε είδους υπερβολή. Αν προετοιμάζεσαι για ταξίδι την συγκεκριμένη μέρα, φρόντισε να οδηγείς συντηρητικά, γιατί ο Δίας που αντιπροσωπεύει και το νόμο, μπορεί να σου φέρει πρόστιμα που μπορείς να αποφύγεις. Συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα ή άτομα από το εξωτερικό θα σου προσφέρουν ευχάριστες στιγμές ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλύψουν σημαντικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πολλοί Κριοί θα αποφασίσουν αυτό το διάστημα να επισημοποιήσουν μια σοβαρή σχέση, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι, θα κάνουν μια καθοριστική γνωριμία.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται στις 23 Δεκεμβρίου επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει την επιθυμία να κάνεις περισσότερα έξοδα ή και σπατάλες ενόψει της εορταστικής περιόδου. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Δίας είναι ένας πλανήτης – ευεργέτης και ακόμα και όταν δημιουργεί αρνητικές γωνίες, το μόνο που κάνει είναι να μας ωθεί σε υπερβολές. Σε συνδυασμό μάλιστα με την δική σου κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι πιθανό να ξοδέψεις ένα «υπέρογκο» -για τα μέτρα σου- ποσό χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα σημαντικό όφελος από τον σύντροφό σου που μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά, αρκεί να κάνεις μια σωστή διαχείριση.
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που σχηματίζεται στις 23 Δεκεμβρίου, θα σε επηρεάσει σημαντικά, αφού ο Δίας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Έτσι αυτές τις ημέρες και μέχρι τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς υπάρχει περίπτωση να δείξεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και να αδιαφορήσεις για τα προβλήματα του συντρόφου σου ή άλλων αγαπημένων ατόμων. Αν χρειαστεί να δουλέψεις αυτές τις ημέρες, φρόντισε να περιοριστείς μόνο στα καθήκοντα που είναι επείγοντα και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα και μην προσπαθήσεις να αναλάβεις υποχρεώσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Τέλος, καλό θα είναι λόγω των ημερών να βρεις χρόνο για τους γονείς σου ή άλλους ηλικιωμένους συγγενείς που θα χαρούν ιδιαίτερα με την παρουσία σου.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 23 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση Αφροδίτης – Δία, μια όψη που οδηγεί σε πάσης φύσεως υπερβολές και που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου, ώστε να μην σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Το γεγονός ότι η όψη αυτή σχηματίζεται στον άξονα της εργασίας και της υγείας σου, συνιστά από τη μία να χαλαρώσεις τους ρυθμούς στη δουλειά σου και από την άλλη να προσέξεις την διατροφή σου και να αποφύγεις υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού και ποτού που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο στομάχι σου που αποτελεί και το ευαίσθητο σημείο σου. Τέλος, αν βρεθείς σε μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση, απόφυγε να μιλάς συνεχώς για τα επαγγελματικά σου, ώστε να μην «κουράσεις» κάποια άτομα που αυτές τις ημέρες προτιμούν να χαλαρώσουν.
Λέων
Φίλε Λέοντα, η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία στις 23 Δεκεμβρίου, σχηματίζει θετικές γωνίες με το ζώδιό σου κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις προκειμένου να πείσεις τους ανωτέρους σου για τα προσόντα σου και να εξασφαλίσεις τις καλύτερες προοπτικές. Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μπορείς να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμα και με μια «μετρημένη» στάση που θα εκτιμηθεί περισσότερο. Όσοι Λέοντες αποφασίσετε να γνωρίσετε αυτές τις ημέρες τον σύντροφό σας στο φιλικό σας περιβάλλον, φροντίστε να εξασφαλίσετε ότι δεν θα «επιτρέψετε» αρνητικά σχόλια ή «σπόντες» που μπορεί να χαλάσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 23 Δεκεμβρίου η αντίθεση που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Δίας θα σε επηρεάσουν περισσότερο από τα άλλα ζώδια και γι’ αυτό απαιτείται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ίσως η ανάγκη σου να ανταποκριθείς εξίσου αποτελεσματικά στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε ωθήσει σε υπερβολές που στην πραγματικότητα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν μάλιστα προσπαθήσεις να «απολογηθείς» για τυχόν λάθη σου, μπορεί να περιπλέξεις ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Θα πρέπει λοιπόν να μετρήσεις τις δυνάμεις σου και να μην αναλωθείς σε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείς πραγματικά, ακόμα κι αν πρέπει να αδιαφορήσεις για τις επιθυμίες των άλλων. Ένα ταξίδι θα σε βγάλει από πολλά διλήμματα αυτές τις ημέρες.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 23 Δεκεμβρίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, μια όψη που παρόλο που δεν μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά, χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς από μέρους σου. Θα πρέπει λοιπόν αυτές τις ημέρες να αποφύγεις διαπληκτισμούς και εντάσεις και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους σε όλες τις συναναστροφές σου, καθώς είναι πιθανό να απομακρυνθούν από κοντά σου φιλικά σου πρόσωπα, γεγονός που θα σε δυσαρεστήσει. Φρόντισε λοιπόν να περιορίσεις τον αυθορμητισμό σου γιατί υπάρχει πιθανότητα να πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αυτές τις ημέρες, φρόντισε να είσαι νομοταγής – ιδιαίτερα αν οδηγείς – και μην αγνοήσεις μια γνωριμία που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σου γεμίζει το μάτι, σίγουρα όμως αξίζει μια ευκαιρία.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται στις 23 Δεκεμβρίου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου και να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να ξοδεύεις ασύστολα ενόψει των γιορτινών ημερών. Αν νιώθεις την ανάγκη να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα κάνοντάς τους ένα δώρο, σίγουρα υπάρχουν όμορφα πράγματα που δεν κοστίζουν ακριβά και που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο χωρίς να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στον ερωτικό τομέα, όπου είναι πιθανό να εκδηλώσεις ζήλια και καχυποψία στη σχέση με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα δημιουργήσει επιπλοκές στη σχέση σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια ερωτική γνωριμία, καλό θα είναι όμως να μην προσπαθήσεις να ξεκινήσεις μια σχέση υπό όρους.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη μόλις δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και η όψη αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, αφού επηρεάζει τον άξονα των σχέσεών σου. Έτσι, καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να προσπαθήσεις να «αφοσιωθείς» περισσότερο στον σύντροφό σου, που μπορεί να εκδηλώσει μια ανασφάλεια και να νιώσει ότι τον παραμελείς. Το γεγονός ότι αυτό το διάστημα προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου και προκαλείς το ενδιαφέρον των γύρω σου, ίσως του δημιουργήσει μια ανασφάλεια που θα πρέπει να διαχειριστείς με εξυπνάδα, ώστε να αποτρέψεις τυχόν παρεξηγήσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η συγκεκριμένη όψη πρόκειται να σου φέρει πολλές γνωριμίες, και μένει σε σένα να αποφασίσεις να επιλέξεις το πλέον κατάλληλο άτομο.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 23 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που πρόκειται να επηρεάσει την δουλειά σου και την καθημερινότητά σου. Μην ξεχνάς ότι απέχουμε μόνο δυο μέρες από τα Χριστούγεννα, και ίσως θα πρέπει – αν είναι απαραίτητο - να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου, ώστε να ολοκληρώσεις κάποιες εκκρεμότητες και να γιορτάσεις και συ με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Εξάλλου, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου πρέπει να αλλάξουν αυτές τις ημέρες και να συμμετάσχεις κι εσύ με όποιον τρόπο μπορείς στις προετοιμασίες που γίνονται. Αν μάλιστα έχεις υποσχεθεί στον σύντροφό σου ένα ταξίδι, ίσως θα πρέπει να πάρεις ενεργό μέρος σε κάποια διαδικαστικά θέματα και να μην τον αφήνεις να πελαγώνει μόνος του. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα κάνουν αυτές τις ημέρες μια όμορφη γνωριμία.
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που πρόκειται να σε επηρεάσει στον αισθηματικό τομέα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάς αφενός ότι οι συγκεκριμένοι πλανήτες είναι ευεργέτες και αφετέρου ότι και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν πολύ θετικές γωνίες με το ζώδιό σου. Έτσι, το μόνο που έχεις να περιμένεις αυτό το διάστημα, είναι υπερβολικές διασκεδάσεις, μεγάλοι πειρασμοί και πιθανή αδυναμία να επιλέξεις και να αφοσιωθείς σε ένα και μοναδικό άτομο, την στιγμή που μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Δίας αντιπροσωπεύει το νόμο, αν έχεις ήδη μια σοβαρή σχέση θα πρέπει να προσέξεις τις αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μπορείς να ενδώσεις στις απολαύσεις χωρίς πρόβλημα.
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 23 Δεκεμβρίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας, σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόνο δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα πρέπει λοιπόν να οργανώσεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα καθήκοντά σου, χωρίς να ξεχάσεις ή να παραμελήσεις κάτι. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι η υγεία σου καθώς μια μικρή ενόχληση μπορεί να σε «καθηλώσει», γι’ αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και μην ξεπερνάς τα όριά σου. Με υπομονή και οργάνωση θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου με το παραπάνω. Μια μικρή απόδραση θα σε βοηθήσει να «φορτίσεις» τις μπαταρίες σου και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2012 00:00:00