blank
 
blank

Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα: Ιδανική αγάπη ή ουτοπικοί έρωτες;

 
Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα: Ιδανική αγάπη ή ουτοπικοί έρωτες;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από την Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, βάζοντας μας σε διλλήματα για το αν η αγάπη είναι αυτή που μάθαμε στα παραμύθια ή αν μπορεί να σταθεί και να ανθίσει σε ένα σκληρό και ρεαλιστικό όσμο. H όψη θα μείνει ενεργή μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, αφήνοντας πίσω της έρωτες ιδανικούς, απογοητευτικούς, περαστικούς, παραπλανητικούς, παραμυθένιους αλλά και μη ρεαλιστικούς.

Sponsored Links

Ο Ποσειδώνας μαγεύει ή ξεγελά;

Η επιρροή του Ποσειδώνα έχει να κάνει με τα ιδανικά μας. Παρεμβαίνει στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα, στερώντας την αντικειμενικότητα και ποτίζοντας μας με μια γερή δόση θολούρας και λανθασμένων εκτιμήσεων. Η Αφροδίτη από την άλλη, σχετίζεται με τον έρωτα, την αντίληψη που έχουμε για τη καλοπέραση και τη καλοζωία, καθώς επίσης και την ευχαρίστηση που αντλούμε από τις ερωτικές σχέσεις. Σε μία ενεργοποιημένη όψη αντίθεσης μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα, οι ισορροπίες διαταράσσονται, εξιδανικεύουμε τον έρωτα, χάνοντας την αίσθηση του ρεαλισμού, με αποτέλεσμα στο τέλος να οδηγούμαστε σε απογοητεύσεις και μη βιώσιμες ερωτικές καταστάσεις.
 
Αυτές τις μέρες ίσως γνωρίσουμε εκκεντρικά, φευγάτα ή ασυνήθιστα άτομα, που θα μας αφήσουν μία περίεργη αίσθηση, αλλά και την εντύπωση της αυταπάτης ή ….της απάτης γενικότερα.
 

Τα είδη του έρωτα υπό την επιρροή της όψης:

Ο έρωτας-παραμύθι
 
Μια πιθανότητα της αντίθεσης ανάμεσα στους δύο αυτούς πλανήτες, είναι να βρεθούμε σε μια κατάσταση αναμονής του τέλειου και αψεγάδιαστου συντρόφου, ο οποίος θα καταφτάσει λες και έχει βγει από παραμύθι. Ατσαλάκωτος, άψογος, αγέρωχος και το κυριότερο, πολύ ερωτευμένος μαζί μας. Ως εκ τούτου, τέτοιες καταστάσεις επειδή έχουν αδυναμία να προσαρμοστούν σε μια πεζή μεν, αναγκαστικά σκληρή δε πραγματικότητα, δεν επιβιώνουν, με αποτέλεσμα τις μέρες αυτές να επιβαρυνθούμε με απογοητεύσεις ερωτικού τύπου, βιώνοντας τις και ως ανεξήγητες ή επαναλαμβανόμενες ατυχίες.  
 
Διαλέγοντας τον κ. Ανεύθυνο
 
Πολύ συνηθισμένο είναι, όσο επιδρούν οι όψεις, να πέσουμε στον έρωτα κάποιου, ο οποίος δεν  ανταποκρίνεται σε καλέσματα και επιδιώξεις από μεριάς μας, προσπαθώντας να δραπετεύσει από τις πιέσεις ή την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει γι αυτόν, διώχνοντας από πάνω του τις ευθύνες που μπορεί να φέρει μία σχέση και συχνά αφήνοντας μας στα κρύα του λουτρού.
 
Οι σχέσεις-κουράγιο
 
Μία άλλη έκφραση της Αφροδίτης, όταν έρχεται σε ρήξη με τον Ποσειδώνα, είναι οι σχέσεις-θυσίες, οι οποίες ευδοκιμούν μέσα από την πεποίθηση των εραστών , πως για να κατασταλάξει μέσα στο χρόνο μια σχέση, θα πρέπει να γίνουν υπερβολικές υποχωρήσεις , παραχωρήσεις και να ξεπεραστούν βάσανα και εμπόδια.
Ακόμη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενδώσουμε στον έρωτα κάποιου, ο οποίος μπορεί να έχει ένα πρόβλημα υγείας, να μας χρειάζεται σαν στήριγμα ή να υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα και στο τέλος να μη τηρεί καμία υπόσχεση.
 
Εγώ σ αγαπώ έστω και αν εσύ δεν υπάρχεις
 
Μία άλλη πλευρά της όψης, είναι η εμμονή που μας συμβαίνει με άτομα, τα οποία ερωτευόμαστε παθολογικά, αφού θεωρούμε πως μας αγαπάνε και ενδιαφέρονται για μας, χωρίς στην ουσία να υπάρχει το παραμικρό αντίκρισμα από πλευράς τους. Δηλαδή ζούμε σε μία ουτοπία, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει πάλι σε μια κατάρρευση της αυτοπεποίθησης μας, προσφέροντας μας άφθονο συναισθηματικό πόνο.  Ακόμα και οι εντελώς ανύπαρκτοι εραστές είναι ένα πιθανό σενάριο, ξεγελώντας εντελώς συνειδητά τον εαυτό μας, είτε για να τον βοηθήσουμε να επιβιώσει σε μια αρνητική κατάσταση, είτε γιατι μια διέξοδος, έστω και τέτοια, είναι επείγουσα ανάγκη. Εξαρτάται κατά πόσο ο καθένας είναι διατεθειμένος να βιώσει το δράμα στη ζωή του.
 
Η πίσω πόρτα
 
Υπάρχει όμως και η περίπτωση των υπαρκτών και αληθινών σχέσεων, ωστόσο με κάποιες ιδιαιτερότητες και διαφορές από μια εντελώς καθημερινή και ρεαλιστική σχέση. Για παράδειγμα ο σύντροφος να μένει μακριά ή να πρέπει να φύγει και η σχέση να συνεχιστεί από απόσταση. Κάτι που όμως κλέβει το ρεαλισμό και τη τριβή από τη σχέση. Μία άλλη πιθανότητα είναι, να ενδώσουμε σε σχέσεις με άτομα παντρεμένα και γενικότερα δεσμευμένα, από άρνηση να αναλάβουμε ευθύνες στη σχέση. Με τον τρόπο αυτό, αφήνουμε ανοιχτή τη πόρτα της εύκολης διαφυγής, για εμάς ή για αυτούς.
 
Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει
 
Υπάρχει όμως και η καλή πλευρά, η μη προβληματική όψη της Αφροδίτης-Ποσειδώνα: τα άτομα που ερωτεύονται μεταξύ τους, επειδή πιστεύουν με πάθος στη δύναμη της αληθινής και αδιαπραγμάτευτης αγάπης, είναι ικανά να αλλάξουν τη πορεία της ζωής τους, αρκεί να σωθεί η παραμυθένια σχέση τους. Για ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αξίζει η θυσία.
 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-09-2014 15:24:00