Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με Ερμή κι Αφροδίτη σε τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με Ερμή κι Αφροδίτη σε τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Ιδιαιτέρως ευνοϊκές οι επιρροές της σημερινής ημέρας, μπορούν να σου ανοίξουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας και να σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν είτε να ολοκληρώσεις μια προσπάθειά σου επιτυχώς, είτε να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με πρόσωπα που μπορεί το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο

Αρχικά μιλάμε για την όψη τριγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο που κορυφώνεται σήμερα.

Η όψη αυτή φέρνει τη διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων της ζωής σου σε προτεραιότητα! Έγγραφα, εκκρεμότητες με το δημόσιο, υπογραφές, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται επιτυχώς. Επίσης, οτιδήποτε σχετίζεται με πνευματικές διεργασίες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας!

Οι ημέρες αυτές επίσης προσφέρουν θαυμάσιες ευκαιρίες για το άνοιγμα νέων συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που έχουν ως στόχο την προώθηση των σχεδίων σου, των ιδεών σου, των δημιουργικών σου ταλέντων. Και γενικότερα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με ό,τι θεωρείς σοβαρό, κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς τώρα μπορείς να το εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο

Υπάρχει όμως άλλη μια θετική όψη, η οποία κορυφώνεται αύριο, την ημέρα της Πανσελήνου. Πρόκειται για το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο επίσης. Η όψη αυτή τονίζει την ανάγκη των συζητήσεων σε οτιδήποτε μπορεί να σε έχει προβληματίσει, προκειμένου τώρα να το δεις μέσα από μια πιο ψύχραιμη και αντικειμενική οπτική, να το διευθετήσεις και να το επιλύσεις.

Πάρα πολύ καλή στιγμή για την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων και σχέσεων και κυρίως πάρα πολύ καλή στιγμή για συνεργασίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορούν να δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Και βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό σε οτιδήποτε αφορά την ερωτική μας ζωή, αφού την περίοδο αυτή μας δίνεται η δυνατότητα είτε να συζητήσουμε κάποια προβλήματα σε μια πιο ξεκάθαρη βάση και να τα επιλύσουμε, είτε να ανοίξουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο σε παλιές ερωτικές ιστορίες, τις οποίες νιώθουμε την ανάγκη να επαναφέρουμε στη ζωή μας! Ίσως να μην είναι μια όψη που διεγείρει το συναίσθημα και τον ρομαντισμό, μπορεί όμως να αποκαταστήσει οτιδήποτε προκάλεσε μια απομάκρυνση, αρκεί να είμαστε συνεπείς σε αυτό που υποστηρίζουμε και στην αλήθεια μας. Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας είναι πολύ πιθανόν τώρα να βρούν τις ισορροπίες τους και να ανακαλύψουν νέους κώδικες επικοινωνίας, που θα τις κάνει πιο δυνατές.

Μην ξεχνάς πως ο έρωτας πάντα έχει την ικανότητα να βρίσκει τρόπους για να ομορφύνει την ψυχή σου και να διορθώσει οτιδήποτε μπορεί να σε έχει πονέσει, να σε έχει προβληματίσει ή να σε έχει απομακρύνει από το πρόσωπο που αγαπάς, αρκεί να είναι αληθινός!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τα τρίγωνα Ερμή και Αφροδίτης με Κρόνο

Κριοί της 29, 30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, Λέοντες της 1, 2, 3 Αυγούστου και Τοξότες της 2, 3, 4 Δεκεμβρίου, οι ημέρες αυτές είναι άκρως υποστηρικτικές απέναντι σε όποιο θέμα επιλέγετε να εξελίξετε, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική και οικονομική σας ζωή, είτε τα ερωτικά σας, αποκαθιστώντας μια σχέση από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 10η μοίρα του Κριού, Λέοντα ή Τοξότη, οι ημέρες αυτές έχουν έναν υποστηρικτικό χαρακτήρα απέναντι σε οτιδήποτε επιδιώκετε!

Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-07-2016 19:00:00