blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο: Ας επικοινωνήσουμε ουσιαστικά!

 
Τα άστρα Τρίτη, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο: Ας επικοινωνήσουμε ουσιαστικά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο

Καλό μήνα! Ο Μάρτιος μπαίνει αρκετά ευχάριστα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό θετικής ενέργειας γύρω μας. Ενισχύονται σημαντικά τα επαγγελματικά μας και προωθούνται συνεργασίες και συζητήσεις για νέα σχέδια, που από σήμερα μπορούν να μπουν σε εφαρμογή. Η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να προωθήσεις τη δουλειά σου, να συζητήσεις επί της ουσίας ό,τι την αφορά, να κάνεις ένα σημαντικό άνοιγμα ή μία οικονομική συμφωνία, μέσα από την οποία μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά.
 
Οτιδήποτε μπορεί να προετοιμάζεις ή να οργανώνεις εδώ και καιρό, τώρα μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα, αρκεί να έχει καλή δομή και μεθόδευση. Επειδή οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιμεληθείς ακόμα και τις πιο ασήμαντες παραμέτρους, που όμως θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις!
 
Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα της ουσιαστικής επικοινωνίας με τα πρόσωπα που αγαπάς, προκειμένου να διευθετήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα, συναισθηματική ή πρακτική, που μπορεί να υπάρχει στο μεταξύ σας. Πάσης φύσεως ξεκαθαρίσματα τη σημερινή μέρα, μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να πας παρακάτω με μια καλύτερη ψυχολογία, καθώς σου δίνουν και απαντήσεις σε ότι μπορεί να σε προβλημάτισε ή να σε κράτησε σε απόσταση το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, η μέρα προσφέρεται για πάσης φύσεως συναλλαγές ανάμεσα σε συνεργάτες ή συνεταίρους που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες ή διαφορές.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που δημιουργούνται για να προωθήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, να εδραιώσετε συζητήσεις και συμφωνίες ή για να επωφεληθείτε από οικονομικές δοσοληψίες. Επίσης, μπορείτε να μιλήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας, να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε σας προβληματίζει και να εκφράσετε το συναίσθημά σας!

Καλό μήνα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Ποιές εξελίξεις έρχονται τις επόμενες ημέρες στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή!

 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-02-2016 19:00:00