blank
 
blank

Αστρολογικές όψεις την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014: Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα, Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα.

 
Αστρολογικές όψεις την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014: Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα, Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αστρολογικές όψεις την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Sponsored Links

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα: έρωτας και χρήμα

Στις 2 Νοεμβρίου 2014, η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με το Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Δύο ζώδια δυνατά, ηγετικά, ανθεκτικά. Με βάθος και έκταση. Με ένταση και προσωπικότητα. Η όψη θα επιδράσει στο συναίσθημα, το οποίο θα γίνει εντονότερο, αλλά και η απαραίτητη προσκόλληση θα το συνοδεύει. Και όταν λέμε προσκόλληση, εννοούμε μία τάση εξάρτησης από το αγαπημένο άτομο, από το άτομο της εμπιστοσύνης μας.
 
Τις μέρες αυτές, θα παρατηρηθεί μία αλλαγή στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Η προσωπικότητά μας θα μαγνητίζει, ενώ θα έχουμε τη τάση να προκαλούμε πιο εύκολα τον έρωτα στους άλλους. Θα είναι σαν να αφήνουμε πίσω μας ένα έντονο, αλλά πολύ δραστικό άρωμα στον αέρα, το οποίο συλλαμβάνεται από τις αισθήσεις του άλλου, συχνά χωρίς ούτε ο ίδιος αρχικά να το αντιληφθεί. Έχουμε ένα φυσικό χάρισμα, δηλαδή, να συναναστρεφόμαστε κόσμο και να τον κερδίζουμε, να αφήνουμε πολύ δυνατές εντυπώσεις.
 
Η επιρροή μας στους άλλους είναι δυνατή και αδιαπραγμάτευτη, ξυπνώντας τους έντονα συναισθήματα, ειδικά στο αντίθετο φύλο. Δεν είναι κακή ιδέα να χρησιμοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή να πάρουμε αυτό που θέλουμε, κάνοντας χρήση των θελγήτρων μας. Ακόμα και οικονομικά οφέλη θα μας απασχολήσουν τις μέρες αυτές, ενώ έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να ανακατέψουμε τη τράπουλα όπως εμείς θέλουμε.
 
Έρωτας, σεξ και χρήμα σε σωστή αναλογία, ώστε να εξισορροπούν τη ψυχή μας, χωρίς να αναπτύσσεται το ένα εις βάρος του άλλου.
 
Παράλληλα, θα κυριαρχήσει η τάση να διακρίνουμε το καλύτερο στοιχείο στις ψυχές των ανθρώπων, να αγαπήσουμε περισσότερο τη ζωή και να υμνήσουμε τον έρωτα. Η συμπεριφορά μας διακρίνεται για το πάθος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα όσον αφορά στον έρωτα, την οικογένεια, τη δουλειά, εν ολίγοις τα πάντα γύρω μας. Είναι σαν ένας ύμνος απέναντι στη δημιουργία της ζωής. Η καθημερινότητα γίνεται μία ευχάριστη υπόθεση, με όρεξη για δημιουργία, ενώ οι επιθυμίες μας βρίσκουν διέξοδο.

Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα: όνειρο τρελό, όχι όμως απατηλό

Την ίδια μέρα, ο Άρης από τον Αιγόκερω σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, θα μας εξισορροπήσει όσον αφορά στο κυνήγι ενός σκοπού. Υπάρχει μέσα μας η πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας για κάτι καλό, που θα ωφεληθούν και άλλοι. Δυναμικές, στοχευμένες και οργανωμένες θα είναι οι κινήσεις μας.
 
Μια αυξημένη αίσθηση του κινδύνου που θα έχουμε, θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε κακοτοπιές και λάθος χειρισμούς. Διαισθανόμαστε τι θέλει ο άλλος από μας και ακριβώς αυτό προσφέρουμε. Μέσα από τη γενναιοδωρία, φορτίζουμε τη δική μας ψυχή.
 
Το θετικό της όψης είναι πως η επιθυμία μετουσιώνεται σε πράξη και δεν μένει στάσιμη και μετέωρη, χωρίς αντίκρισμα. Δεν βάζουμε μόνο αόριστους και γενικούς στόχους, αλλά περνάμε στη πραγματοποίησή τους χωρίς χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Ευκαιρία να τολμήσουμε κάτι μεγαλύτερο, κάτι που είχαμε καιρό στα σκαριά και διστάζαμε να το βάλουμε σε εφαρμογή, από το φόβο της αποτυχίας.
 
Τις μέρες αυτές, συντονιζόμαστε ευκολότερα με τις ανάγκες, τις δικές μας και των άλλων, ενώ κατέχουμε τον δέοντα ενθουσιασμό, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά.

Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα: ασάφεια συναισθηματική

Η Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, θα είναι μία μέρα κατά την οποία η ευαισθησία μας θα φτάσει στο αποκορύφωμα, ενώ θα ανταποκριθούμε άμεσα σε αυτούς που υποφέρουν και έχουν την ανάγκη μας. Όσον αφορά τα δικά μας αισθήματα θα υπάρξει μία ομιχλώδης κατάσταση, μία ασάφεια, ένα μπέρδεμα.
 
Ακόμα, ερωτικές ιστορίες για τις οποίες δε νιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά, θα μας προκαλέσουν ανασφάλεια και πονοκέφαλο τη μέρα αυτή.
 
Ας συγκρατήσουμε την υπερβολή όσον αφορά την προσφορά, γιατί στο τέλος μπορεί να δώσουμε πού παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει, ενώ ας έχουμε μια υγιή καχυποψία για διάφορες ιστορίες τρίτων, που φτάνουν στα αυτιά μας. Μας συγκινεί η μοναξιά των άλλων, την οποία σπεύδουμε να καλύψουμε, αλλά και πέφτουμε στη παγίδα της δικής μας, αφού έχουμε τη τάση να απομονωνόμαστε και να αποζητούμε την απομάκρυνση από το πλήθος και το θόρυβο των πολλών.
 
Ωστόσο, η καλοσύνη, το ένστικτο και η ικανότητα να βλέπουμε μέσα στην ψυχή του άλλου, τον πυρήνα της ύπαρξης του, να διαβάζουμε την ουσία της σκέψης του και τα αληθινά του κίνητρα, είναι κάτι παραπάνω από χάρισμα, βοηθώντας μας να κατανοήσουμε πρώτα απ’ όλα τις δικές μας ανάγκες.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2014 16:29:00