Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 31 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014, με τα εξάγωνα Ερμή-Δία, Αφροδίτης-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα: Τα πάντα μπορούν να συμβούν!

 
Τα άστρα 31 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014, με τα εξάγωνα Ερμή-Δία, Αφροδίτης-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα: Τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα το τριήμερο 31 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014

Ο Νοέμβριος μας υποδέχεται χαμογελώντας και φέρνει μαζί του μία ξεχωριστή ενέργεια στο πλανητικό σκηνικό, που σκοπό έχει να μας καλοπιάσει και να μας κάνει να πιστέψουμε πως κάθε αρχή και εύκολη! Αργότερα, βέβαια, θα μας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο… Τρεις ευοίωνες όψεις ανοίγουν την αυλαία του μήνα, προδιαθέτοντας μας για αρκετές συγκινήσεις!
Sponsored Links

Ερμής σε εξάγωνο με Δία

Την ημέρα του Σαββάτου ξεκινάμε με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επιτυχείς συναλλαγές, επαφές, επικοινωνίες, ενισχύοντας την κάθε δημιουργική προσπάθεια. Φέρνει νέα ανοίγματα σε οτιδήποτε επηρεάζει τη δημιουργική έκφραση το εξάγωνο των δύο πλανητών, αλλά και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες φαίνεται πως έχουν και γρήγορες εξελίξεις!
 
Ζυγοί, Λέοντες, Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, είστε αποδέκτες εύνοιας και ευκαιριών, που μπορεί να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε ό,τι έχετε σχεδιάσει ή ονειρευτεί, ενισχύοντας ιδιαίτερα και τα ζητήματα της επαγγελματικής σας ζωής, αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά σας!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η επόμενη όψη που συντελεί σε ευνοϊκές εξελίξεις, είναι αυτή της Αφροδίτης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώνει την ενέργειά της με τον ''γίγαντα'' του ζωδιακού και το αποτέλεσμα έρχεται να δημιουργήσει εξελίξεις, που βεβαίως αφορούν την ερωτική μας ζωή και… όχι μόνο!
 
Γιατί τις ημέρες αυτές, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και νέες προτάσεις με οικονομικές ευκαιρίες ή ανοίγματα, που για κάποιους μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Ίσως ακόμα να πρόκειται για μία διευκόλυνση, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανακάμψουν!
 
Είναι όμως και… έρωτας. Τώρα οι ενέργειες ενώνονται, με κύριο σκοπό την κίνηση του ερωτικού μοχλού, που θα δημιουργήσει εξελίξεις σε παλαιότερες σχέσεις, αλλά θα ενισχύσει την επιθυμία να έρθουμε πιο κοντά σε κάποια πρόσωπα και να τα γνωρίσουμε καλύτερα…
 
Ένταση, κτητικότητα, πάθη είναι κάποια από τα σενάρια των ημερών, που θα γράψουν τις δικές τους, ξεχωριστές ιστορίες σε όσους δέχονται τις επιρροές της όψης. Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Ταύρους, Παρθένους και Ιχθείς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, φαίνεται πως οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες!

Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η τρίτη όψη που φαίνεται να προκαλεί τις εξελίξεις, είναι το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα. Οι μέρες είναι ιδανικές για την ενασχόλησή μας με θέματα που δονούνται σε πιο υψηλές συχνότητες και αφορούν σε μια κατάσταση πιο εξελιγμένη και πιο εσωτερική. Η ανάγκη της προσφοράς γίνεται πιο έντονη, ενώ η πνευματικότητα ίσως είναι το κλειδί, σε ό,τι μπορεί να αντιμετωπίζουμε και να μας δυσκολεύει…
 
Και βέβαια, το συναίσθημα θα λειτουργεί μέσα σε κείνες τις χαοτικές διαδρομές του, αναζητώντας ό,τι μπορεί να θεωρεί η ''ύπαρξη'' ιδανικό γι’ αυτήν. Πολύ συχνά θα αφεθούμε σε εκείνες τις καταστάσεις, που θα μας βγάλουν από το μέτρο και τα όρια του επιτρεπτού και θα μας οδηγήσουν να αναζητήσουμε άλλες εμπειρίες, πιο ξεχωριστές και ίσως πιο παραπλανητικές…
 
Αιγόκεροι, Ιχθείς, Καρκίνοι, και Παρθένοι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 4η μοίρα των ζωδίων, να ξέρετε πως οι ημέρες προσφέρονται για αναζητήσεις πάσης φύσεως… Ανάλογα με το τί ψάχνετε να βρείτε! Και μην ξεχνάς ότι οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ 24 ώρες το 24ωρο για να σε κατευθύνουν. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 για να μιλήσεις μαζί τους. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2014: O μήνας των αντιθέσεων, του πολεμικού Άρη και των κεραυνών του Δία!

Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Τι θα φέρει ο πλανήτης της δράσης στο ζώδιο της έξαρσής του; Προβλέψεις για τα ζώδια.

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2014 23:00:00