blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Ποσειδώνας στους Οίκους. Ποια είναι η προσωπικότητα σου.

 
Ο Ποσειδώνας στους Οίκους. Ποια είναι η προσωπικότητα σου.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Ποσειδώνας στους οίκους: μαθήματα θαυμάτων

Ποσειδώνας, ο πλανήτης της φαντασίας, της αυταπάτης, της απάτης, της επιθυμίας, του ονείρου. Ο σαλευτής της γης, όπως τον χαρακτήριζε ο Όμηρος στην Οδύσσεια, έχει μια θολή και συχνά αμφίβολη ποιότητα στα ωροσκόπια των ανθρώπων, ακριβώς όπως και στη μυθολογία: πότε γαλήνευε τις φουρτούνες και έφερνε νηνεμία και πότε έστελνε στο βυθό της θάλασσας και το πιο καλά επανδρωμένο πλοίο.

Αιώνιο σύμβολο η κυκλοθυμία του.

Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει στα ωροσκόπια των θνητών τη Τέχνη, την αίσθηση για την αντίληψή της, την χωρίς όρια και όρους αγάπη, το δόσιμο, τη θυσία. Τις ουσίες που χρησιμοποιούμε να ξεφύγουμε από τη γήινη πίεση και καθημερινότητα, τις ψευδαισθήσεις και την ονειροπόληση. Το μυστικισμό και τη διορατικότητα. Την έμπνευση, το άπιαστο, το απόλυτο Δημιούργημα. Ποσειδώνας είναι ο δημιουργός της Συμφωνίας της Μοίρας του Μπετόβεν, όπως και ο αυτός που οδήγησε τα χέρια του Μικελάντζελο να δημιουργήσει το συγκλονιστικά αθάνατο Sistine Chappel.
 
O Ποσειδώνας βοηθά να κάνουμε θαύματα, βάζοντας το πρώτο λιθάρι στο όλο οικοδόμημα: την Έμπνευση! Αρκεί να δείξουμε πως κατέχουμε καλά το ένα και μοναδικό που ζητά από εμάς: να ξεχάσουμε το Εγώ μας!
 
Για χάρη του έρωτα μεταμορφώνεται, ξεγελά, μετουσιώνεται και παγιδεύει. Όπως και ο Ποσειδώνας είχε μεταμορφωθεί σε άλογο, για να παγιδέψει την αγαπημένη του Θεά, τη Δήμητρα. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με την αγάπη και την γνήσια έκφρασή της και όχι με τον εφήμερο έρωτα ή τις επιπόλαιες “ξεπέτες”. Αυτή η αγάπη μπορεί να διανύει ένα δύσκολο δρόμο, όπως είναι η αγάπη της μάνας στο παιδί ή αυτή του συντρόφου στον άρρωστο αγαπημένο.
 
Είναι παντού, εκεί που μας εγκαταλείπει η λογική και το παρόν μοιάζει συγκεχυμένο, εκεί που δίνουμε χωρίς όρια, χωρίς ανταπόδοση, εκεί που φυγοπονούμε γιατί οι ευθύνες μας πλακώνουν και δεν μπορούμε να τις χειριστούμε, εκεί που ονειρευόμαστε και ελπίζουμε χωρίς φραγμό.
 
Ανάλογα σε ποιον οίκο είναι, δημιουργεί μια προσωπικότητα, σφυρηλατώντας την με τα χαρακτηριστικά του. Για να μάθεις σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ποσειδώνας στο προσωπικό σου ωροσκόπιο, μπορείς να επισκεφτείς τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr.

Ο Ποσειδώνας στους 12 Οίκους

Ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο

Έχεις το χάρισμα να εμπνέεις άλλους, αλλά ταυτίζεσαι εύκολα με πρόσωπα και καταστάσεις. Μοιάζεις να απορροφάσαι από τους άλλους. Τρέχεις να συμπονέσεις, αφού είσαι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος, ενώ δε μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης, αφού επηρεάζεσαι από αυτή. Υπάρχει δύναμη και θέληση για ζωή, αλλά συχνά λυγίζεις, κρυφά και μόνος, κάτω από το βάρος. Αυτό που οι άλλοι βλέπουν, είναι αυτό που θες να δουν. Οι άλλοι αμέσως τρέχουν να σου πουν το πόνο τους, αφού νιώθουν πως κατανοείς. Χρειάζεσαι ένα φευγιό από τη μιζέρια της καθημερινότητας, μέσω Τέχνης κυρίως ή τη πειθαρχία σε ένα σκοπό. Είναι σαν να έχεις έναν εσωτερικό μαγνήτη και τραβάς τους ανθρώπους, γοητεύοντας τους.
 
Έχεις απίστευτες δυνάμεις, αλλά αν δεν μάθεις να θέτεις τα όριά σου και να λες όχι, τότε πάνε χαμένες. Στις εκφράσεις της ζωής σου, επιλέγεις το δρόμο της διακριτικότητας και της αξιοπρέπειας. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ποσειδώνας στο 2ο οίκο

Έχεις περίεργη σχέση με τη διαχείριση του χρήματος, ενώ στη διάρκεια της ζωής σου θα αντιμετωπίσεις οικονομικές απώλειες, ενώ κάπου αρνείσαι να παραδεχτείς τα αληθινά σου ταλέντα και να ασχοληθείς με αυτά. Αντιμετωπίζεις το χρήμα ως απαραίτητο μέσο, μόνο για να επιβιώσεις, όσο αυτό θα γλιστρά σαν χέλι από τα χέρια σου. Η ουσία πίσω από αυτό είναι πως ζητάς μια εύκολη ζωή, χωρίς να ασχολείσαι αναγκαστικά με αυτό. Η απόκτησή του δε, είναι ένα μυστήριο συχνά, η προέλευση του συγκεχυμένη.
 
Ο δύσκολος δρόμος για σένα είναι να καταπιαστείς με τη πεζή πλευρά της ζωής και αν έχεις μια υποστήριξη από ένα κάπως πιο γήινο ωροσκόπιο, τότε ο Ποσειδώνας θα σου δώσει πολύ χρήμα, σε αυτή τη θέση. Αναζητάς διέξοδο μέσω κάποιων ταλέντων και αν τα συνδυάσεις εμπράκτως, αν μπεις τελικά στο κόπο να το κάνεις αυτό, οι πηγές εσόδων θα είναι από αυτό που αγαπάς. Μπορεί να κερδίζεις τα λεφτά σου με επαγγέλματα όπως Ψυχολογία, αλλά και πάλι η σχέση που χτίζεις με τα υλικά αγαθά της ζωής δε θα είναι η καλύτερη. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ποσειδώνας στον 3ο οίκο

Ο Ποσειδώνας στο τρίτο οίκο σχετίζεται με την αντίληψη και την επιμέρους απώλειά της, με την έννοια πως εύκολα χάνει τα μυαλά του, αφήνοντας τη φαντασία να τον απομακρύνει από τη καθημερινότητα. Η λογική αποκτά μια διαφορετική διάσταση και η προσέγγιση άλλου είδους που κάνει στα πράγματα, έρχεται στο προσκήνιο.
 
Το ότι η λογική κάπου ξεφεύγει από τα περιοριστικά της όρια, έχει σαν αποτέλεσμα μια θαυμάσια δημιουργικότητα και έμπνευση, η οποία βασίζεται στην άντληση και ανάλογη διεργασία των πληροφοριών. Αν ο Ποσειδώνας είναι έντονος στο Ωροσκόπιο, δηλαδή με όψεις σημαντικά καλές, τότε η έκφραση αγγίζει το θεϊκό, μέσα από τη μουσική, τη ζωγραφική, την υποκριτική. Αν μείνει αναξιοποίητος όμως, τότε θα βρει φτωχό καταφύγιο στα χωρίς όρια κουτσομπολιά και στην διάδοση κακής φήμης για τον συνάνθρωπο. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο

Εδώ το άτομο σχετίζεται με τις ρίζες του, το οικογενειακό του περιβάλλον, το παρελθόν των προγόνων. Υπάρχει μία ανάγκη φυγής από τις οικογενειακές καταστάσεις και τις υποχρεώσεις, ενώ μπορεί να έχουμε αυξημένες προσδοκίες από τους γονείς και να απογοητευτούμε. Συχνά δεν κάνουμε το βήμα για τη δημιουργία δικής μας οικογένειας, επικαλούμενοι γεγονότα και ελλείψεις, που μας στιγμάτισαν από τους γονείς μας.
 
Το κυνήγι της ουτοπίας εδώ είναι η αναζήτηση της ιδανικής οικογένειας, όπου θα είναι βγαλμένη από αμερικανικό περιοδικό της δεκαετίας του 1950, με την τέλεια εικόνα προς τα έξω, τη χωρίς προβλήματα ζωή και το μόνιμο χαμόγελο ικανοποίησης στα πρόσωπα. Κάτι τέτοιο όμως δύσκολα είναι εφικτό και το άτομο με τον Ποσειδώνα στον οίκο αυτό, θα πρέπει κάπως να δουλέψει μέσα του το συναίσθημα της απουσίας αγάπης και ασφάλειας που νιώθει. Επίσης, η εξιδανίκευση των γονιών, με το φωτοστέφανο στο κεφάλι, οδηγεί στην ενήλικη ζωή σε επαφή με μια πραγματικότητα που κάθε άλλο θυμίζει αυτή που το άτομο φανταζόταν. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο

“Δημιουργικότητα” είναι εδώ η λέξη-κλειδί, που ο πλανήτης ωθεί. Η αυτοέκφραση είναι έντονη και ζητά να βγει προς τα έξω, να προβληθεί. Το γεγονός πως φαντασία και πραγματικότητα πρέπει να συνυπάρξουν, είναι μεν δύσκολο αλλά και οδηγεί σε θριαμβευτικά αποτελέσματα του ανθρώπινου δυναμικού. Ο ρομαντισμός έχει τη πρώτη θέση στη ζωή του και οι επιλογές γίνονται με βάση αυτόν.
 
Ο οίκος αυτός σχετίζεται άμεσα με τον έρωτα και όταν ο Ποσειδώνας υπολειτουργεί, τότε έχουμε προβληματικές συμπεριφορές και σχέσεις που δεν έχουν πιθανότητα ύπαρξης λόγω της εντελώς μη ρεαλιστικής τους φύσης. Μόνιμα ερωτευμένοι με τον έρωτα, αναζητούν πάντα ένα αντικείμενο να αγαπάνε και να λατρεύουνε, έστω και με απουσία σεξουαλικής επαφής. Όταν ο πλανήτης κάνει θετικές όψεις, τότε η δημιουργία μπορεί να είναι η απόκτηση ενός παιδιού με σπάνια ταλέντα και χαρίσματα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Ποσειδώνας στον 6ο οίκο

Δύσκολα προσαρμόζεται στον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας, των υποχρεώσεων και ενίοτε της μιζέριας, ο Ποσειδώνας. Είναι σαν ένα διαμάντι στη λάσπη. Για να επιβιώσει με επιτυχία το άτομο σε μια ανιαρή εργασιακή πραγματικότητα, χρειάζεται να αναπτύξει μέσα του μια ιδιαίτερη φιλοσοφία και να δει το αντικείμενο με το οποίο καταπιάνεται κάτω από άλλο πρίσμα. Ωστόσο, όσον αφορά τις αγγαρείες, δε μπορεί να έχει διάρκεια και συνέπεια και πάντα θα ξεφεύγει. Είναι σαν να του χαλάει η ίδια η ζωή το όνειρο που θέλει να ζήσει. Ακόμα στα επαγγελματικά δεν έχει τη πυγμή που θα ήθελε και αφήνεται στους άλλους, οι οποίοι με την αδυναμία αντίστασης που έχει, κανονίζουν τη ζωή του.
 
Υπάρχει μια έλλειψη πειθαρχίας και μια ευαισθησία σωματική και ψυχική. Όπως επίσης υπάρχει και μια τάση για προσφορά βοήθειας στο συνάνθρωπο, κάτι που θα ήταν το ιδανικό για το άτομο με το Ποσειδώνα στον έκτο οίκο, να κάνει επαγγελματικά. Να θεραπεύει, να συντρέχει, να βοηθάει. Τότε θα έχει βρει τον απόλυτο σκοπό του. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο

Σε κανέναν άλλο οίκο ο Ποσειδώνας δε φορά τόσο μεγάλα ροζ γυαλιά, όσο σε αυτόν. Ο οίκος των σχέσεων, του γάμου, του συνεταιρισμού. Η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου γίνεται αυτοσκοπός και μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Πιστεύει στον ρομαντικό και παντοτινό έρωτα και ερωτεύεται εύκολα. Το πρόβλημα είναι όταν αρχίσει να διαστρεβλώνει την εικόνα του συντρόφου και να μην έχει τη δέουσα αντίληψη. Όσο οι υπερβολικές προσδοκίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες, ο σύντροφος τοποθετείται σε ένα νοερό θρόνο, από τον οποία δύσκολα θα επιτρέψει να γκρεμιστεί. Ερωτεύεται συχνά άτομα που βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση, καθότι ο Ποσειδώνας εδώ δημιουργεί Σούπερ Ήρωες και Σωτήρες, οι οποίοι σπεύδουν προς σωτηρία των αδύναμων και βασανισμένων.
 
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του θέματος. Η δημιουργία εξάρτησης από τη σχέση, αλλά και σχέσεις μπερδεμένες, χωρίς ξεκάθαρα όρια και μια αδυναμία του ατόμου για δέσμευση, συχνά και εξωσυζυγικές καταστάσεις, στα πλαίσια της φυγής από τις ευθύνες του γάμου. Το μυστικό εδώ είναι να αναγνωρίσει έγκαιρα τι θέλει και να δει τις ελλείψεις που φέρνει στη σχέση. Αυτό θα ήταν το θαύμα του Ποσειδώνα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο

Ο 8ος οίκος σχετίζεται με τα χρήματα που μοιραζόμαστε με τον άλλον ή που προέρχονται από τρίτους, το σεξ και το θάνατο. Σχετίζεται στενά με τη κληρονομία που κουβαλάμε, πνευματική και σωματική. Όσον αφορά τις οικονομικές κληρονομιές, αυτές είναι συνυφασμένες με περίπλοκες διαδικασίες και μπερδέματα. Πέρα από αυτό, σε ψυχολογικό επίπεδο, το άτομο έχει έντονα υπαρξιακά, καθώς και ανασφάλειες. Σχετικά με την αναζήτηση του συντρόφου, πιστεύει βαθιά στην εύρεση κάποιου, με τον οποίο μπορεί να ενωθεί και να εξαρτηθεί από αυτόν.
 
Η πραγματικότητα είναι εχθρός του και δεν έχει κουράγιο να ανταπεξέλθει, γεγονός που τον κάνει να δημιουργεί εξωπραγματικές εμπειρίες, ενώ δε διστάζει να θυσιαστεί για αυτούς που αγαπά. Η οικονομική διαχείριση είναι δύσκολη, αφού το άτομο συντρέχει οικονομικά όποιον έχει την ανάγκη του και δεν έχει πλήρη συναίσθηση του χρήματος. Γενικότερα, κάπου συγχέει το τρίπτυχο χρήμα-σεξ-σχέσεις και αφήνεται να τον ελέγχουν αυτοί που αγαπά, ψυχικά και οικονομικά. Οι σκέψεις του βαθιές και ανησυχητικές σχετικά με τη ζωή και το θάνατο, με το τώρα και το αβέβαιο αύριο, θα βρει λύτρωση με το να συμβιβαστεί με τους διαφορετικούς κύκλους της ζωής και να μην τους συγχέει. Αυτό θα τον οδηγήσει στο μικρό του θαύμα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ποσειδώνας στον 9ο οίκο

Μία πολύ καλή θέση για το Ποσειδώνα είναι ο οίκος της πνευματικότητας, του οράματος και της φιλοσοφικής αναζήτησης. Ο Ποσειδώνας εδώ πιστεύει στους νόμους και τη προστασία του σύμπαντος, ενώ δωρίζει ευκαιρίες για σπουδές σχετικές με τη Τέχνη, πρόοδο και επαφές με το εξωτερικό. Δεν θέλει να έρθει σε επαφή με τις αγγαρείες της ζωής και αποφεύγει τη ρουτίνα, δημιουργώντας ένα δικό του μη ρεαλιστικό περιβάλλον, αν χρειαστεί. Υπάρχει έντονη πίστη στα όνειρά, ενώ αν ο Ποσειδώνας σχηματίζει θετικές όψεις, τότε το μονοπάτι της ζωής θα οδηγήσει σε μεταφυσικές πόρτες και απίστευτες πνευματικές εξελίξεις.
 
Χρειάζεται όμως και μια ανωτερότητα όσον αφορά το σκοπό, γι’ αυτό αν το άτομο δεν εξελιχθεί όπως αναμένεται, θα παραμείνει σε χαμηλές σφαίρες, σκορπώντας τις ικανότητές του σε ασημαντότητες. Σπάνια, ένας Ποσειδώνας στον ένατο οίκο, λειτουργεί στατικά και κρατά το άτομο δέσμιο σε έναν τόπο, χωρίς το κυνήγι ενός μεγαλειώδους σκοπού. Μόνο όταν ο άνθρωπος γίνει ο ίδιος εμπνευστής της ζωής ρου, θα επιτελέσει το μικρό ποσειδώνιο θαύμα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ποσειδώνας στο 10ο οίκο

Η κοινωνική καθιέρωση είναι εδώ το ζητούμενο και ο Ποσειδώνας στο δέκατο οίκο νιώθει εύκολα τι ζητάνε οι άλλοι από αυτόν και τους το δίνει. Το όραμα και η φαντασία επιστρατεύονται και δημιουργούν μια μεγάλη εικόνα, η οποία βασίζεται σε καλλιτεχνία, υποκριτική και φιλανθρωπία. Ο σκοπός πίσω από αυτά δεν είναι το προσωπικό όφελος, αλλά η προσφορά στην κοινωνία. Η σκοτεινή πλευρά έγκειται στο ότι ίσως ο πατέρας, δεν πρόσφερε και δεν ήταν όσο έπρεπε παρών, με συνέπεια το άτομο να προσπαθεί να αντικαταστήσει την έλλειψη αυτή με ένα γάμο, που θα το οδηγήσει όμως σε οικονομική εξάρτηση από τον σύντροφο. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, να λειτουργήσει ο Ποσειδώνας εδώ σαν μηδενιστής των κοινωνικών αξιών και του κοινωνικού κλοιού, που θέλει τα άτομα καταξιωμένα με μια ετικέτα στο μέτωπο.
 
Η παγίδα ωστόσο έγκειται στο ότι αν δε πιστέψει το άτομο σε αυτό που είναι ικανό να δημιουργήσει, τότε δε θα καρπωθεί τα έργα του και θα γίνει συνωμότης της ίδιας του της πνευματικής κλοπής. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ο Ποσειδώνας στον 11ο οίκο

Ένας Ποσειδώνας που σχετίζεται με τον ανθρωπισμό, την έννοια της ελευθερίας, τον οραματισμό και τη κοινωνική μας στάση και κοσμοθεωρία. Τους στόχους και τους φίλους. Κύριο λόγο για το άτομο έχουν οι φιλίες, οι κοινωνικοί δεσμοί, στους οποίους κινείται με ευκολία και ανεξαρτησία. Το λάθος εδώ μπορεί να είναι η εύκολη επιλογή των φίλων, χωρίς αυστηρότητα και σοβαρά κριτήρια, ακριβώς επειδή ο κόσμος πρέπει να είναι μία παρέα, χωρίς περιορισμούς. Γεγονός που οδηγεί εύκολα στην εξαπάτηση από τις παρέες και τη δημιουργία του θύματος, που το χρησιμοποίησαν και το απέρριψαν, ακριβώς γιατί τα ιδανικά της φιλίας είναι σημαία του.
 
Η κύκλοι που κινείται είναι συνήθως οι καλλιτεχνικοί και ευαισθητοποιείται στη κοινωνική προσφορά. Στον οίκο των ευχών, ο Ποσειδώνας συναντά δυσκολίες στην πραγματοποίησή τους, ακριβώς εκεί ποντάρει για την προσωπική του ευτυχία και συχνά απογοητεύεται. Το μυστικό είναι να καταβάλει προσπάθειες για επίτευξη εντελώς συγκεκριμένων στόχων και να μη τα παρατά. Η βοήθεια θα μπορούσε να έρθει από την υποστήριξη του συνόλου, ενώ η ενασχόληση με τη τεχνολογία θα μπορούσε να επιφέρει θαύματα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ο Ποσειδώνας στο 12ο οίκο

Ο Ποσειδώνας είναι σε έναν οίκο εντελώς δικό του, στα βαθιά νερά του ονείρου και του υποσυνείδητου. Ό,τι καταγραφές έχει κάνει η ψυχή, είναι εδώ με τη παραμικρή λεπτομέρεια. Το παρελθόν, τα παιδικά χρόνια, οι πληγές οι φόβοι, η ψυχική δύναμη, η διαίσθηση. Ο δρόμος προς την ελευθερία είναι η ανακάλυψη του τρόπου λύτρωσης από τις φοβίες και τα άγχη που καθηλώνουν. Η θέση του αδιαμφισβήτητα σημαντική, που επηρεάζει όλο το ωροσκόπιο, δίνει εκπληκτικά διαισθητικούς ανθρώπους, με μαντικές ικανότητες και εσωτερικές ανησυχίες.
 
Το αδύναμο σημείο ωστόσο είναι πως μερικές ατυχίες, είναι αρκετές να βουλιάξουν το άτομο σε μια αδιέξοδη μελαγχολία, από την οποία δύσκολα θα βγει. Το μικρό θαύμα που πρέπει να συντελεστεί, είναι η ενασχόληση με καλλιτεχνικής φύσεως πράγματα, ώστε να φτάσει σε μια μικρή θεοποίηση του ατόμου. Ένας από τους πιο θαυμαστούς Ποσειδώνες! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2014 00:00:00