blank
 
blank

Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015: Ας οργανωθούμε για να πετύχουμε το… ακατόρθωτο!

Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015: Ας οργανωθούμε για να πετύχουμε το… ακατόρθωτο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015

Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Σε γενικές γραμμές, είναι αρμονική η εβδομάδα αυτή. Εξισορροπεί τις ενέργειες από το δύσκολο το σκηνικό της προηγούμενης, μια και οι πλανητικές όψεις που δημιουργούνται έρχονται να διευκολύνουν την επικοινωνία, αλλά και την ψυχολογία μας!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Το συναίσθημα κινητοποιείται περισσότερο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στην αυριανή μέρα, ενισχύει ιδιαίτερα τις σχέσεις, που κινούνται σε ένα περιβάλλον γεμάτο διάθεση και κατανόηση του ενός προς τον άλλον, ενώ η διάθεση προσφοράς θα εξομαλύνει πολλά από τα κακώς κείμενα.

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο

Ο Ήλιος έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο του Κριού. Μια ισχυρή θέση γι’ αυτόν, που θα τον βοηθήσει να εκφράσει πολύ καλύτερα αφενός τον εαυτό του, τις επιθυμίες και τις διαθέσεις του, ενώ θα συμβάλλει στην υλοποίηση προσωπικών στόχων. Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την Τετάρτη, ρίχνει την ενέργειά του σχεδόν σε όλες τις ημέρες της εβδομάδας και βοηθάει να δούμε τα πράγματα γύρω μας με μία πιο ρεαλιστική οπτική. Έτσι, εξυπηρετεί πάρα πολύ τα θέματα που χρειάζονται πειθαρχία, ενισχύει την οργάνωση στόχων και σχεδίων και δίνει επιπλέον κίνητρα για την επίτευξη τους.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Εντυπωσιακές και οι εξελίξεις στο τέλος της εβδομάδας, μια και τον κυρίαρχο ρόλο αναλαμβάνει η Αφροδίτη. Τονίζονται ιδιαίτερα τα οικονομικά μας θέματα, που φαίνεται πως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ενισχύει τη διάθεση της καλοπέρασης, της καλοζωίας, και δημιουργεί την τάση να το ρίξουμε έξω και να περάσουμε καλά, να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα και να αφεθούμε, να χαλαρώσουν και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας…

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Παράλληλα, την Κυριακή δεχόμαστε και την ενέργεια του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (το οποίο κορυφώνεται τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου), που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στην ερωτική ζωή. Η όψη θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα, που δημιουργούν ανάγκες και επιθυμίες, ενώ θα φέρει κοντά και πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί, όμως ο κύκλος του μεταξύ τους δεν έχει ακόμα κλείσει. Ταυτόχρονα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέους, δυνατούς και παθιασμένους έρωτες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της εβδομάδας

Η πύρινη τριπλότητα, δηλαδή Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, είναι σε πρώτη φάση εκείνοι που δέχονται τη μεγαλύτερη ευεργετική ενέργεια των πλανητικών επιρροών την εβδομάδα αυτή. Θα έχουν τη δυνατότητα να οργανωθούν και να πετύχουν προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες, που ενδεχομένως μπορεί να κυνηγούν εδώ και καιρό!
 
Αλλά και οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, θα λειτουργήσουν με μια διάθεση ανανέωσης στην συναισθηματική τους ζωή. Είναι πολύ πιθανό να βρεθούν μπροστά σε εξελίξεις με πολύ ενδιαφέρον στα αισθηματικά τους ζητήματα! Πως θα σε ευνοήσουν οι αρμονικές όψεις της εβδομάδας; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Αφροδίτη στον Ταύρο, μέχρι τις 11 Απριλίου. Στην αναζήτηση της αρμονίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-03-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι