blank
 
blank

Αφροδίτη σύνοδος με Πλούτωνα ...η πύρινη λαίλαπα του έρωτα.

 
Αφροδίτη σύνοδος με Πλούτωνα ...η πύρινη λαίλαπα του έρωτα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Την Πέμπτη τα χαράματα, ώρα 02.40'., η Αφροδίτη θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον Πλούτωνα. Από την επόμενη μέρα κιόλας οι πλανήτες απομακρύνονται μεταξύ τους μεν, η επίδρασή τους δε, θα κρατήσει μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σας, το ρού της σχέσης σας, το βάθος του συναισθήματος, θέτοντας σε νέα βάση αυτά, που μέχρι τώρα θεωρούσατε δομημένα, γερά και δικά σας.

Sponsored Links

Η σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα ξυπνά το πάθος

Βασανιστικά οι σχέσεις μπαίνουν στο πετσί μας μέσα, φανερώνοντας πόσο ευάλωτοι είμαστε μπροστά στον έρωτα και πόσο άδειοι όταν αυτός μας εγκαταλείψει. Τα μάτια βυθισμένα το άπειρο, σκέψεις που έχουν το φόβο μέσα τους, για το αν σπαταλήσατε τη ζωή, υποταγή στο πεπρωμένο, μνήμες που έρχονται πάλι ζωντανές απ;o ένα μακρινό παρελθόν που είχαμε ξεχάσει πως υπήρχε. Το πάγωμα στη ραχοκοκκαλιά στην σκέψη της μοναξιάς, η απόφαση για αλλαγές ριζικές, αλλά και το καλοσώρισμα καταστάσεων και ατόμων που έχουν τη δυναμική να μας αλλάξουν την τύχη, όλα αυτά είναι η επιροή της συνόδου Αφροδίτης -Πλούτωνα.
 
Στα ερωτικά, που καίνε τη ψυχή και το μυαλό, τα συναισθήματα είναι μετέωρα, κάτι μεταξύ αφόρητης αγάπης και πόνου ακαθορίστου προελεύσεως, ανάλογα με το τι βιώνετε.

Η Αφροδίτη σύνοδος με Πλούτωνα ευνοεί τους νέους έρωτες

Η όψη συνόδου μεταξύ των δύο αυτών πλανητών, εξαμολύει έρωτες ανεξέλεγκτους, έρωτες μυστικούς, σχέσεις των οποίων η αντοχή είναι τόσο δεδομένη όσο και η εμμονή, το πάθος θυμίζει ασανσέρ τρόμου, που ανεβοκατεβαίνει απο μόνο του, η έξαψη που προκαλεί η παράδοση άνευ όρου του άλλου στο βωμό της ερωτικής παραζάλης ανεξέλεγκτη.
 
Όσοι αυτές τις μέρες μπαίνουν σε σχέση, ή το πάνε ένα βήμα παρακάτω, να ξέρουν πως ανοίγουν τη πόρτα να μπει μέσα ένας τυφώνας, του οποίου η επεκτατική δύναμη δεν είναι απαραίτητα καταστρεπτική. Θα είναι όμως τρομακτική σε ένταση και μέγεθος. Ακόμα και αν δεν είστε εντελώς διαθέσιμοι και παίζετε σε παράλληλα σκηνικά και σχέσεις, το πιο πιθανό είναι οι γνωριμίες να οδηγήσουν σε ένα πύρινο, αλλά σκοτεινό σοκάκι, από το οποίο η έξοδος συμβαδίζει με την αναγέννηση.

Η σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα μας οδηγεί σε αποφάσεις

Οι υπάρχουσες σχέσεις θα καταλήξουν στο σταυροδρόμι των αποφάσεων, της κρίσιμης καμπής, αν δε τραβάνε άλλο, αλλά και του πρωτόγνωρου πάθους, για όσες έχουν λόγους να υπάρχουν. Αντιφάσεις αψυχολόγητες, που αποσκοπούν να αποσπάσουν ένα αιώνιο “Σ’ αγαπώ”, μια εγγύηση παντοτινής συνύπαρξης και έναν όρκο, τον οποίο κανένας δεν θα τολμήσει να καταπατήσει.
 
Διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις με βάση τον γενέθλιο χάρτη σας για σήμερα και τις επόμενες 5 ημέρες. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Να είστε καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-01-2013 00:00:00