blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα: Οι παλιές αγάπες δεν πάνε στον… παράδεισο, αλλά επανέρχονται για μια ακόμα φορά!

Τα άστρα την Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα: Οι παλιές αγάπες δεν πάνε στον… παράδεισο, αλλά επανέρχονται για μια ακόμα φορά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα

Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα και προβλέψεις με έκτπωση

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο της έξαρσής της, η ανάγκη για αρμονία, για ομορφιά, για δόσιμο, για μοίρασμα, για ανταλλαγή, είναι έντονη στο πλανητικό σκηνικό και στις ζωές μας φυσικά! Η περίοδος αυτή έχει έντονες ανακατατάξεις στα θέματα της ερωτικής μας ζωής, που τις ημέρες αυτές αποκτούν ένα άλλο χρώμα, μια και η συνοδός της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί μια έντονη νοσταλγία, που μπορεί να μας στρέψει σε κατευθύνσεις ακόμα και παρελθοντικές, προκειμένου να αντλήσουμε ό,τι νιώθουμε να μας λείπει.
 
Οι αναμνήσεις παίζουν το δικό τους παιχνίδι και σήμερα θα καθοδηγήσουν τις συμπεριφορές και θα τις στρέψουν στα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία η επαφή θα τροφοδοτήσει πολύ ευχάριστα τον ψυχισμό. Η ζεστή αγκαλιά και η τρυφερότητα θα λειτουργήσουν θεραπευτικά στις ψυχές, που φαίνεται να διψούν για τέτοιου είδους ανταλλαγές! Αλλά και η οικογένεια σε πρώτο πλάνο, μια και πάντα είναι η σταθερά μας, το γνώριμο, το οικείο, που είναι πάντα εκεί, έτοιμη να στηρίξει τις διαθέσεις, τις αποφάσεις, τον ψυχισμό μας και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούμε…
 
Οι ημέρες αυτές κρύβουν πολλές επανασυνδέσεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις που παρουσιάζουν μια διαφορά ηλικίας. Το περιβάλλον, το κλίμα, οι ενέργειες, προσφέρονται για ένα σμίξιμο, που θα ενισχύσει την οικειότητα, τη ζεστασιά, που ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί έχουμε ανάγκη…
 
Βεβαίως, στον αντίποδα της όψης συναντάμε εκείνες τις σχέσεις εξάρτησης από το άλλο πρόσωπο, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Πολλές φορές καταλήγουν σε έντονες καταστάσεις και διεκδικήσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν ακραίες συμπεριφορές και εντάσεις, συχνά και λόγω της αδυναμίας του να πάρουμε θέση ή συγκεκριμένες αποφάσεις. Αφήνουμε τις εξελίξεις ή τους άλλους να αποφασίσουν για μας και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, αλλά και την ψυχολογία, που κινείται στο κενό της αναποφασιστικότητας, χωρίς να μπορεί να κάνει ούτε μπροστά, ούτε πίσω… Αυτό μπορεί να δημιουργήσει θυμό απέναντι στον ίδιο τον εαυτό μας και την αδυναμία του για λήψη αποφάσεων!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα

Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και το δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές σας δίνουν σημαντικές ευκαιρίες, για να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε και στα πρόσωπα που απομακρύνθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τη ζωή σας, όμως το συναίσθημά σας δεν έχει πάψει να εγείρει έντονες ενστάσεις για την απομάκρυνση αυτή! Σας δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσετε την ψυχολογία σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αρχικά στον εαυτό σας και μετέπειτα στους γύρω σας!
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αποφύγετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις, την προσκόλληση σε άτομα που ενδεχομένως δεν είναι κατάλληλα ούτε για να σταθούν κοντά σας, ούτε για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας… Αποφύγετε επίσης τον αναζητήσετε την επιβεβαίωση της αγάπης από τους άλλους, διεκδικώντας την με έντονο τρόπο. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και απογοητευτικό! Μόνο για σήμερα πάρε την προσωπική τηλεφωνική πρόβλεψη σου με έκπτωση 50%! Κάλεσε τώρα στο 14788 και θα έχεις άλλη μία κλήση 15 λεπτών δώρο!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη γιορτάζουν τον έρωτα και ο Ερμής σε ορθή πορεία, «σιγοντάρει» στο αστρικό τραγούδι της αγάπης!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

 
Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι