blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο: Θα ‘μαι κοντά σου όταν με θες!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο: Θα ‘μαι κοντά σου όταν με θες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Απο σήμερα η Αφροδίτη εγκαθίσταται στο καινούργιο της σπίτι, αυτό του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12 Μαρτίου. Ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας περνά κάτω απο την επιρροή του Ουρανού, του κυβερνήτη του Υδροχόου, γεγονός που την κάνει να λειτουργεί πιο απρόσωπα και πιο θεωρητικά απ’ ό,τι συνήθως!
 
Το διάστημα που θα ακολουθήσει, οι σχέσεις περνούν σε μια πιο χαλαρή φάση, με μία τάση ελευθερίας, ανεξαρτησίας και αποδέσμευσης, που μπορεί να μας απομακρύνει απο τα κοντινά μας πρόσωπα και να μας κάνει να εστιάσουμε περισσότερο στον εαυτό μας, στις ιδέες ή στα σχέδιά μας.
 
Είναι όμως και μία εποχή προσφοράς απέναντι σε όποιον μπορεί να χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση, ακόμα και αν αυτός είναι ένας άγνωστος! Η Αφροδίτη εδώ θα ενισχύσει τη διάθεση για βοήθεια στους γύρω μας κι έτσι, την περίοδο αυτή μπορεί να δούμε να αυξάνονται και οι προσφορές απέναντι στις πιο ευαίσθητες η ευπαθείς ομάδες, μέσα απο συλλογικές δράσεις και πρωτοβουλίες!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο και Ουρανό

Στην διαδρομή της στον Υδροχόο, η Αφροδίτη θα συναντήσει σε μια θετική όψη εξαγώνου τον Κρόνο, ενισχύοντας τις συνεργασίες ή γενικότερα τα επαγγελματικά μας ζητήματα, που μπορεί να δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα!
 
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ανανεώνει το τοπίο της καθημερινότητας, δίνοντας ένα ευχάριστο χρώμα, ενισχύοντας τις φιλικές σχέσεις, ενώ παράλληλα και η ερωτική ζωή γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η νέα θέση της Αφροδίτης θα ενισχύσει πολύ τις εξελίξεις τις ζωές των αέρινων ζωδίων, Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οργανώσουν πολύ καλύτερα τα οικονομικά τους, αλλά και να ανανεώσουν τις σχέσεις τους, κυρίως τις ερωτικές!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-02-2016 19:00:00