blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες: Ας προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες: Ας προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς

Το Σάββατο, 12 Μαρτίου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου για να περάσει στους Ιχθείς, το ζώδιο της έξαρσής της, όπου και θα παραμείνει ως τις 5 Απριλίου. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι μια θέση που η Αφροδίτη εκφράζει πάρα πολύ καλά τις ιδιότητές της, λειτουργεί με όλη της την δυναμική, καθώς αυτό που έχει ανάγκη για να λειτουργήσει είναι η αρμονία, που είναι απαραίτητη για τη ισορροπία της!

Η περίοδος που ακολουθεί χαρακτηρίζεται από έντονη τρυφερότητα, όμορφα συναισθήματα, γλυκύτητα στις σχέσεις, εποικοδομητικές ανταλλαγές, σύμπνοια, συμπαράσταση, προσφορά και βεβαίως αγάπη, που είναι το βασικό στοιχείο της Αφροδίτης… Θα ξεπεράσει τον εαυτό της προκειμένου να σταθεί, να συμπαρασταθεί σε όποιον τη χρειάζεται, μια και οι πλανήτες που βρίσκονται σε έξαρση, όπως η Αφροδίτη στους Ιχθείς, ξεπερνούν τον εαυτό τους και εκφράζουν τις ιδιότητές τους ίσως και με μια υπερβολή! Όμως, ακόμα και στην υπερβολή της, η Αφροδίτη δεν μπορεί να δώσει παρά μόνο αγάπη και φροντίδα… Αυτό σε κάθε περίπτωση είναι πολύ όμορφο, τόσο γι’ αυτόν που εισπράττει, όσο και γι’ αυτόν που δίνει!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από τους Ιχθείς

Στη διαδρομή της στους Ιχθείς, το πρώτο της ραντεβού της Αφροδίτης είναι το τετράγωνο με τον Άρη στις 14 Μαρτίου, μια όψη που αναστατώνει την ερωτική ζωή, τις σχέσεις, τις συνεργασίες, και δημιουργεί ένα περιβάλλον αντιπαραθέσεων, δυσκολιών, αλλά και προκλήσεων που καλούμαστε να διαχειριστούμε!

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 20 Μαρτίου, είναι μια όψη που προάγει το συναίσθημα, την ερωτική διάθεση, την επιθυμία, αλλά δημιουργεί και ένα περιβάλλον έντονων απογοητεύσεων, αν δεν κοντρολάρουμε την επιθυμία και την προσδοκία μας!

Στις 25 Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, συμμετέχοντας σε έναν πλανητικό σχηματισμό ταυ-τετραγώνου, που μας αναγκάζει σε πολλή και σκληρή δουλειά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις μας, έχοντας πλήρη συναίσθηση και υπευθυνότητα!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η νέα θέση της Αφροδίτης ανανεώνει σημαντικά το τοπίο στις ζωές των υδάτινων ζωδίων, Καρκίνων, Σκόρπιων και Ιχθύων, δίνοντας νέα κίνητρα, καινούρια ερεθίσματα, αλλά και νέες προοπτικές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών τους, ενώ τα νέα συναισθηματικά ερεθίσματα, μπορούν να αξιοποιηθούν για την ευχαρίστηση και την εξέλιξή τους.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-03-2016 19:00:00