blank
 
blank

Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνα: ο έρωτας κάτω απο το πέπλο αυτό το Σαββατοκύριακο!

 
Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνα: ο έρωτας κάτω απο το πέπλο αυτό το Σαββατοκύριακο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτης σύνοδος Ποσειδώνα

Στις 11 Απριλίου, η Αφροδίτη συνάντησε σε σύνοδο τον ζογκλέρ της αγάπης και του έρωτα, Ποσειδώνα, σε ένα παιχνίδι παραπλάνησης αλλά και συνεργασίας. Πάντα για την εξέλιξη των ανθρώπων και ποτέ για την τιμωρία τους.

Η σύνοδος πραγματοποιείται στον Ιχθύ, κάτι που ευνοεί πολύ τη φύση του Ποσειδώνα να επεκταθεί και να ξεδιπλωθεί. Η Αφροδίτη αναγκαστικά χρωματίζεται, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, αποκτώντας έτσι και αυτή υγρή, ονειροπαρμένη, φευγάτη και απατηλή μορφή.
 
Εξυμνείται λοιπόν ο χωρίς προυποθέσεις έρωτας, η πίστη στο ιδανικό, η προσκόλληση στον ερωτικό σύντροφο, η αποθέωση του έρωτα στο πρόσωπό του. Με έναν τρόπο υπερβολικό, απογειωμένο, αποχαυνωμένο.
 
Αυτό που αποζητάμε ειναι η χωρίς όρους αγάπη, η εκτίμηση στο άτομο μας, η αρμονία στις σχέσεις μας, η πολυτέλεια να μπορέσουμε να ζήσουμε το όνειρο, χωρίς παρεμβολές ενοχλητικές απο την πραγματικότητα.

Επικίνδυνη ομίχλη

Ο έρωτας όμως μπορεί να μετατραπεί σε παγίδα και απάτη, προδοσία συναισθηματική πάνω απ΄όλα, αν δε προσέξουμε σε ποιον δίνουμε τη καρδιά μας.
 
Ισως λίγο χαθούμε πάλι και δε ξέρουμε που βρισκόμαστε, ίσως να αξιολογήσουμε τη κατάσταση λάθος και να δώσουμε περισσότερο χώρο στο όνειρο και την έκσταση, ξυπνώντας άχαρα σε μία πεζή πραγματικότητα.
 
Ο κίνδυνος να χάσουμε το μέτρο των καταστάσεων, είναι υπαρκτός με μια τέτοια σύνοδο, αφού τα ημίμετρα δεν τα δεχόμαστε, ούτε και τις μέτριες ερωτικές καταστάσεις, ενώ όσον αφορά τους κανόνες ηθικής που μας διακατέχουν, μπορεί να υπάρξει μια ανακατάταξη.
 
Σίγουρα στον έρωτα αναζητούμε την εύκολη λύση, αυτή που θα μας δυσκολέψει λιγότερο, χωρίς να μας βάλει το μαχαίρι στο λαιμό.
 
Οι σχέσεις που περνάνε μία κρίση, θα φύγουν ακόμα πιο μακριά απο το πρόβλημα, προσπαθώντας να μειώσουν τη σημασία του και να απολαύσουν τη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι περίοδος λύσεων , αλλά είναι μέρες απόλαυσης, αποστασιοποίηση απο τη σκοτούρα και απαλλαγή απο ταλαιπωρίες.

Στα σκοτεινά και στα κρυφά

Σε κάποιες περιπτώσεις, θα είναι εύκολο για μας να ρίξουμε το βάρος των περιστάσεων σε εξωσυζυγικές σχέσεις και κρυφές καταστάσεις, μόνο και μόνο για να εξιτάρουμε τη φαντασία μας και να ανεβάσουμε τη λίμπιντο, ειδικά όταν αυτή εχει τον τελευταίο καιρό παγώσει.
 
Δεν είναι πως κάποιοι θα θελήσουν με χαρά να κινηθούν σε σκοτεινά ερωτικά μονοπάτια. Είναι πως υποσυνείδητα αυτό θα γίνει , επειδή ο έρωτας όπως τον βιώνουν, έχει αρχίσει και ξεφτίζει, κάνοντας τους να αναζητούν υποκατάστατα, μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας τους.

Ο δικός μας Παράδεισος

Υπάρχει όμως και ο ιδεαλισμός στη σχέση της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα, ένας ιδεαλισμός που οδηγεί στην απόλυτη ικανοποίηση, την "μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος " υπόσχεση και σε μία υπερβολικη ευαισθησία, η οποία πηγάζει απο την ανάγκη να προστατεύσουμε τα αισθήματά μας και να μη πληγωθούμε. Η πίστη σε κάτι πιο πάνω απο μας, στην ιερότητα του έρωτα, είναι δυνατή, ενώ στηρίζουμε με κάθε μέσο το ταίρι μας σε ό,τι χρειαστεί. Φτιάχνουμε τους δικούς μας παραδείσους, εκεί που μπορεί το συναίσθημα να ευδοκιμήσει καλυτερα.
 
Έχοντας τη σιγουριά του έρωτα στο πλευρό μας, μπορούμε να δημιουργήοσυμε, να εξελιχθούμε και να προκόψουμε, τις επόμενες ημέρες, σε δρόμους που μέχρι τώρα ο βαθμός δυσκολίας μας απέτρεπε. Και όλα αυτά με οδηγό την αγάπη που φέρνει στο δρόμο μας η Αφροδίτη όταν συναντά το Ποσειδώνα και του ψυθιρίζει το πιο γλυκό μυστικό, εκείνο της αυθεντικής αγάπης.
 
Σας συστήνω να δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια απο την Ολυμπία Χριστοδουλή, στο άρθρο Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Η κολοκύθα γίνεται άμαξα και… το όνειρο αρχίζει!
 
Για προσωπική πρόβλεψη μιλήστε με τους αστρολόγους μας.
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2014 00:00:00