blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Σε όλες τις ημέρες που διανύουμε, έντονη και κυρίαρχη είναι η ενέργεια του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής και ακολουθεί τον κύκλο της Νέας Σελήνης του Σαββάτου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, στο ζώδιο της έξαρσης της, είναι πανίσχυρη, ενώ ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Τις ημέρες αυτές το κύριο θέμα αφορά τη συναναστροφή με τους γύρω μας σε κάθε επίπεδο, μια και δημιουργείται ένα κλίμα ψυχρότητας, ψυχικής και συναισθηματικής, η οποία δυσκολεύει την έκφραση αλλά και την ανταλλαγή. Συναισθήματα όπως αυτά της απομόνωσης, της θλίψης, ακόμα και χωρίς λόγο, και της απαισιοδοξίας, φωλιάζουν μέσα σου δίνοντας στα πάντα γύρω σου ένα γκρίζο χρώμα, που δε σε βοηθά να χαμογελάς ή να αισιοδοξείς.

Θα αναζητήσεις περισσότερο την απομόνωση και το κλείσιμο στον εαυτό σου, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για επικοινωνία. Και όλο αυτό το κλίμα δε σε βοηθά να πάρεις ικανοποίηση από τίποτα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις σε στρέφει στο να γίνεις κι εσύ σκληρός ή απαιτητικός ή ακόμα και να δυσκολέψεις τις δυσκολέψεις με τη στάση σου.

Τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν, οι επιλογές που σε έχουν φέρει μέχρι εδώ, το διάστημα αυτό μπαίνουν στο μικροσκόπιο και καλείσαι να πληρώσεις το τίμημά τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αλλά και σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου, πολύ συχνά νιώθεις ανικανοποίητος από τις εξελίξεις ή τις προσδοκίες που μπορεί να έχεις από τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις! Ο Κρόνος μπορεί συχνά προκαλεί σκληρότητα, βγάζει μια έντονα κριτική στάση και διάθεση, που είναι ικανή να ταράξει για τα καλά τις ισορροπίες!

Να θυμάσαι πως υπάρχει ένα όριο σε αυτά που λες ή στον τρόπο που κινείσαι τις ημέρες αυτές… Και είναι πολύ εύκολο, αν τα υπερβείς να υπάρξουν συνέπειες, τις οποίες δεν είναι εύκολο να διορθώσεις.

Και βέβαια, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τις σχέσεις στην προσωπική σου ζωή το κλίμα είναι ιδιαίτερα εύθραυστο και ευαίσθητο. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας είναι πολύ εύκολο να κλονιστούν τις ημέρες αυτές, μια και οι ισορροπίες δείχνουν ιδιαίτερα τεταμένες, όπως και οι σχέσεις με πρόσωπα που κατέχουν μια ηγετική θέση ή μια μορφή εξουσίας.

Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για ενδοσκόπηση. Ακόμα κι αν το συναίσθημα της μοναξιάς φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο στη διαχείρισή του, είναι προτιμότερο να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και λιγότερο με τους γύρω σου, αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες συνέπειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μην ενδίδεις την περίοδο αυτή στα αρνητικά σενάρια που κάνει το μυαλό ή το συναίσθημά σου, και κυρίως μην απομακρύνεσαι από τους αγαπημένους σου. Δώσε χρόνο στις εξελίξεις και κυρίως πρόσεχε τι λες, γιατί είναι πολύ εύκολο παρακάτω να το μετανιώσεις.

ΥΓ. Επίσης η όψη επηρεάζει όσους έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους σε όψη την Αφροδίτη με τον Κρόνο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2017 19:00:00