Quantcast
blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Πρωτόγονα ένστικτα, ερωτικά πάθη και ακραία συναισθήματα!

 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Πρωτόγονα ένστικτα, ερωτικά πάθη και ακραία συναισθήματα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: η όψη-ναρκωτικό

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ξυπνώντας πρωτόγονα ένστικτα, ερωτικά πάθη και ακραία συναισθήματα, που δένουν, παγιδεύουν και καταπιέζουν τον άλλον. Πάθος, ένταση, κτητικότητα, εμμονή, ζήλεια, είναι μερικά από τα συναισθήματα που πρέπει με κάθε τρόπο να ικανοποιηθούν και να εξευμενιστούν.

 

Όταν αναφερόμαστε σε όψεις μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, είναι σαν να μιλάμε για καιρικές συνθήκες με αναταραχή και τσουνάμι. Αναφερόμαστε σε άτομα, σε εραστές κυρίως, που σε τίποτα δε θυμίζουν το γλυκανάλατο μελό ζευγάρι από τις οικογενειακές ταινίες, αλλά σε δυο ανθρώπους που ζουν στο έπακρο τις κυριαρχικές τους ορμές, ο ένας εναντίον του άλλου.

 

Το τετράγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη θα φέρει μεγάλα πάθη, ηδονή, ανεξέλεγκτες χημείες, αλλά παράλληλα θα αποτυπώσει το πόνο, την ζήλεια και την εμμονή με το πιο ανεξίτηλο τρόπο σε κάποιες ψυχές. Οι σχέσεις ανατρέπονται, ξεκινάνε δυνατά και μπορεί να τελειώσουν το ίδιο ανατρεπτικά και επώδυνα. Το σεξ τις μέρες αυτές παίζει κυρίαρχο ρόλο, αλλά αν και υπάρχει η αίσθηση πως είναι αυτοσκοπός, ωστόσο είναι το μέσο (συχνά το λάθος) για να τροφοδοτηθούν οι πεινασμένες καρδιές.

Ο φόβος της προδοσίας και άλλα… ευχάριστα

Όταν ο έρωτας κυριαρχεί, και μάλιστα υπό την επιρροή του Πλούτωνα, τα αισθήματα γίνονται τόσο βαθιά και έντονα, που συχνά φτάνουν στο σημείο να πνίγει ο ένας τον άλλον, σε βαθμό που δεν μένει χώρος να ανασάνει κανείς, να ζήσει αυτόνομα, να διεκδικήσει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο.

 

Η εμμονή και η κτητικότητα, από τα οποία αποτελείται μια τέτοια σχέση, είναι η απόρροια ενός έντονου φόβου απόρριψης και εγκατάλειψης. Για τον ίδιο λόγο, οι εξάρσεις ζήλειας είναι ανεξέλεγκτες και δύσκολα καταπραΰνονται. Μόνο αν νιώσουμε τον άλλον παραδομένο και ανήμπορο απέναντι μας, ηρεμούν οι δαίμονες μέσα μας. Ο φόβος της προδοσίας, σε πολλές περιπτώσεις δε μένει ένας αόριστος μόνο φόβος, αλλά παίρνει σάρκα και οστά, μεταπηδώντας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, με κρυφές σχέσεις, παράλληλες, απαγορευμένες, μπερδεμένες, με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο.

 

Με την όψη αυτή παρατηρούμε συχνά σχέσεις ανεπαρκείς, που καταλήγουν τραγικά ή άδοξα, ανάμεσα σε δύο άτομα που τα ένωσε η στιγμή και η ανάγκη να καλύψουν τις ανάγκες της ψυχής.

Σχέσεις καταπιεστικές, που απαιτούν το ολοκληρωτικό δόσιμο, το απόλυτο, το πιεστικό

Σχέσεις ενοχικές, που ενώ λειτουργούν βάρβαρα, εν τούτοις συνεχίζουν να υπάρχουν, γιατί είναι δημιουργήματα εξάρτησης και εμμονής. Είναι η αβεβαιότητα, πως αν αποσχιστούμε από το σύστημα αυτό, δεν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σαν οντότητες, εντελώς μονάχοι. Δηλαδή στην ουσία, συνεχίζουμε να τρέφουμε με τη ψυχή μας μια κατάσταση, από ανασφάλεια απέναντι στον εαυτό μας.

 

Ο φόβος της μοναξιάς, άλλη μία σκοτεινή πτυχή της δύσκολης όψης μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, που ξεκινά από το φόβο της απώλειας ή και αντίστροφα. Φόβος μη μας εγκαταλείψουν, μη μας απορρίψουν, μη χάσουμε τα άτομα που χρειαζόμαστε να είναι στη ζωή μας. Για το λόγο αυτό, οι σχέσεις κάθε είδους τις μέρες αυτές χρωματίζονται ανάλογα, με μεγάλη πίεση και διεκδίκηση, ώστε να σιγουρευτούμε πως και το επόμενο πρωί, το αγαπημένο άτομο θα ξυπνήσει δίπλα μας, μαζί μας, κοντά μας.

 

Η συμπεριφορά μας θα γίνει πιο δικτατορική, αυταρχική, κυριαρχική. Ακόμα και αυτό έχει το σκοπό του και καλύπτει ελλείψεις και αδυναμίες, καλά κρυμμένες μέσα μας. Το ζητούμενο είναι να μην αντιληφθεί ο άλλος πως είμαστε τρωτοί, εύθραυστοι, ευάλωτοι. Γι’ αυτό τις μέρες αυτές θα δείξουμε το πιο σκληρό μας εαυτό απέναντι σε ό,τι φοβόμαστε.

 

Η μεγαλύτερη αυταπάτη που μπορούμε να ζήσουμε στα πλαίσια του τετραγώνου Αφροδίτης με Πλούτωνα, είναι πως θα μπορέσουμε να τραβήξουμε κοντά μας άτομα και να τα αλλάξουμε, να τα μεταβάλουμε, να εισβάλουμε στη ζωή τους και να την ανατρέψουμε από τη βάση της. Με αποτέλεσμα να μπλέκουμε με άτομα που δεν είναι σε θέση να μας αφοσιωθούν ολοκληρωτικά, με διάρκεια, δημιουργώντας απωθημένα στον εαυτό μας. Και όσο ο άλλος μας ξεφεύγει και μας αποφεύγει, τόσο εμείς τον ξεζουμίζουμε, ώστε να αποσπάσουμε ένα “Δικός σου για πάντα. Μπορεί και να ειπωθεί, αλλά πάντα με κάποιο τίμημα. Τις σωστές απαντήσεις για το ερωτικό σου μέλλον τις έχουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-10-2014 13:58:00