Quantcast
blank
 
blank

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου με την Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Κίνδυνος για συγκρούσεις στις σχέσεις!

 
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου με την Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Κίνδυνος για συγκρούσεις στις σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Έκλειψη Σελήνης στον Κριό σε σύνοδο με Ουρανό: Απότομο τέλος

Η σημερινή είναι μία μέρα έντονων αντιθέσεων. Αρχικά, πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό, η οποία σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ουρανό, κάτι που φέρνει τις καταστάσεις σε μια κορύφωση, σε ένα απότομο τέλος που αλλάζει για τα καλά το σκηνικό.
 
Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και ο Άρης από τον Τοξότη τριγωνίζει τον Δία από τον Λέοντα, όψεις οι οποίες ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ειδικά όσον αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αυτός ο δυνατός συνδυασμός δημιουργεί μια εκρηκτική ενέργεια που μπορεί όμως να γίνει παραγωγική και δημιουργική. Ας δούμε αναλυτικά τι θα μας φέρουν οι σημερινές όψεις…

Οι εξελίξεις τρέχουν

Με την Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό που κορυφώνεται τις πρωινές ώρες, είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με μια εξέλιξη, που θα σκάσει μπροστά μας σαν πυροτέχνημα ή να πούμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας το «ως εδώ!» και να αναλάβουμε δράση για να αλλάξουμε την πορεία της ζωής μας.
 
Η όψη συνόδου που σχηματίζει με τον Ουρανό, προσδίδει το στοιχείο της έκπληξης και της ανυπομονησίας στην ατμόσφαιρα της σημερινής ημέρας. Οι Σεληνιακές εκλείψεις συνήθως φανερώνουν ένα αμετάκλητο τέλος, καθαρίζοντας το τοπίο και προετοιμάζοντάς μας για κάτι νέο. Είναι η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας ανθρώπους και καταστάσεις και να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ισορροπία στις σχέσεις μας. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων αυτό το διάστημα, αφού η συναισθηματική φόρτιση δεν επιτρέπει να δούμε καθαρά τα πράγματα. Οι εκλείψεις συνήθως μας προετοιμάζουν για την επερχόμενη αλλαγή και τον τομέα όπου θα υπάρξει εξέλιξη, ένα μήνα πριν κορυφωθούν, άρα ίσως να έχουμε ήδη μια εικόνα για αυτό που προετοιμάζεται και τώρα το παζλ συμπληρώνεται…

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Κίνδυνος για συγκρούσεις

Οι σχέσεις βάλλονται διπλά σήμερα, με τον τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να φέρνει παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης του ισχυρού. Αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για κάποια προσωπική μας σχέση, καλό θα είναι να επιστρατεύσουμε την ευγένεια και τη διακριτικότητά μας και να αποφύγουμε τις συγκρούσεις. Οι υπόγειοι χειρισμοί και η εμμονή μας να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο, δε θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Άρης σε τρίγωνο με Δία: Μία δόση αυτοπεποίθησης

Από την άλλη, το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, προσθέτει μία δόση αυτοπεποίθησης στη δράση μας. Οι εξέλιξη των γεγονότων θα είναι γοργή όσο θα πλησιάζουμε προς τις βραδινές ώρες, καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τους δύο πλανήτες θα μας κάνει να αισθανθούμε αήττητοι! Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην υπερβάλλουμε, πιστεύοντας ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αφού ο κίνδυνος της έκπληξης από την απέναντι πλευρά καραδοκεί…
 

Στις 17:20, η Σελήνη εισέρχεται σε φάση κενή πορείας. Η ένταση καταλαγιάζει και, για το υπόλοιπο της ημέρας, έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να κάνουμε έναν απολογισμό. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Νότιο Δεσμό αργά το βράδυ, θα μας οδηγήσει να αναζητήσουμε ασφάλεια, νοσταλγώντας το παρελθόν. Είναι η στιγμή να του βάλουμε τελεία! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-10-2014 19:00:00