blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Μια όαση μέσα στο δύσκολο πλανητικό σκηνικό! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Μια όαση μέσα στο δύσκολο πλανητικό σκηνικό! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Μετά από τις τόσες δυσάρεστες επιρροές του Απριλίου, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που διαμορφώνεται στις 25 Απριλίου, αποτελεί μια όαση, που έρχεται να βάλει μια ισορροπία σε καταστάσεις που ανατράπηκαν και γεγονότα που ξέφυγαν από τον έλεγχό μας. Η επιρροή της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Κρόνο διαρκεί +/-2 ημέρες.
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων – στο οποίο έχει έξαρση – και ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, εγγυώνται περισσότερη ευμάρεια και βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών, ενώ παράλληλα δίνουν την ευκαιρία σε σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, να βρουν νέες λύσεις. Ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία, ευνοεί την αναζωπύρωση σχέσεων που έχουν κλονιστεί και γενικότερα την τακτοποίηση υποθέσεων, που δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
 
Στον αισθηματικό τομέα, οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, δεν είναι απαγορευτικές, καθώς μπορεί να έχουν ένα καρμικό χαρακτήρα, στον επαγγελματικό τομέα όμως, καλό θα είναι να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα, καθώς ο Κρόνος αλλά και ο Άρης, βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Όλα τα ζώδια θα επωφεληθούν σε κάποιο τομέα από αυτή την όψη, ωστόσο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς είναι σίγουρα οι πιο ευνοημένοι.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Κρόνος που σχετίζεται με την επαγγελματική σου επιτυχία, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 25 Απριλίου και αναγγέλλει την στιγμή που οι προσπάθειές σου επιτέλους αρχίζουν να φέρνουν αποτελέσματα. Η καταξίωση που περιμένεις εδώ και καιρό, η αύξηση των εισοδημάτων σου και η κοινωνική σου αναρρίχηση, είναι πλέον γεγονός. Οι επιτυχίες σου μάλιστα, θα παγιωθούν και θα σου εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα οφέλη, που θα σου επιτρέψουν να αποπληρώσεις και να απαλλαγείς από χρέη, αλλά και να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου γενικότερα. Η όψη αυτή θα ευνοήσει επίσης την αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν σκέφτεσαι να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις παράνομες σχέσεις, που δύσκολα θα νομιμοποιηθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 25 Απριλίου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, καθώς θα σου επιτρέψει να κάνεις καινούργια όνειρα, να θέσεις νέους στόχους και να πραγματοποιήσεις όλες τις φιλοδοξίες σου. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σου ζωή, θα υπάρξουν γεγονότα, που θα αναζωπυρώσουν τις ελπίδες σου για ένα καλύτερο αύριο. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα αποκτήσει πιο ισχυρές βάσεις και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις στην επισημοποίησή της. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Ταύρους, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σημάνει πολλά για σένα και θα πάρει σοβαρές διαστάσεις με το πέρασμα του χρόνου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 25 Απριλίου, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου και της καριέρας σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε να αποκομίσεις τα θετικά οφέλη που σου επιφυλάσσει η συγκεκριμένη όψη. Τώρα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, να απεγκλωβιστείς από χρέη που σε ταλαιπωρούν, αλλά και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες. Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, μπορούν να σου εξασφαλίσουν περισσότερο χρόνο για τον σύντροφό σου ή άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται επίσης να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν, που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25 Απριλίου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, καθώς σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο, μπορείς να βάλεις νέα θεμέλια σε όλους τους τομείς της ζωής σου ή να παγιώσεις την επιτυχία που με κόπο απέκτησες. Πέρα από τις επαγγελματικές επιτυχίες, ο Κρόνος από τον τομέα των σχέσεών σου, ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή κι έτσι τώρα μπορείς να σταθεροποιήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει ή, αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό που θα αντέξει στο χρόνο. Οι επιλογές που θα κάνεις αυτές τις μέρες, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 25 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μπορεί να σημάνει το τέλος των προβλημάτων που υπάρχουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, την τακτοποίηση περιουσιακών υποθέσεων που σε απασχολούν, αλλά και την αποκατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου, σημαίνει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείς, αλλά να βρίσκεσαι σε συνεχή επαγρύπνηση, ώστε να βγεις ωφελημένος. Σημαντική πρόοδος θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου, όπου είναι πιθανό να κάνεις μια συμφωνία, που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Τέλος, αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, με την όψη αυτή θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι καιρός να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που διαμορφώνεται στις 25 Απριλίου, θα σε επηρεάσει περισσότερο στον αισθηματικό τομέα και θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου, να ακούσεις τις δικές του απόψεις και να βρείτε τη χρυσή τομή, που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε μαζί χωρίς εντάσεις. Μια σύντομη απόδραση θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, θα τονώσει τη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, μια νέα γνωριμία αυτές τις μέρες θα αποδειχθεί καθοριστική για τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 25 Απριλίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που θα ευνοήσει τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σου. Το επόμενο τριήμερο, μπορείς να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία ή ακόμα και να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονται, καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Δεν αποκλείεται επίσης τα έσοδά σου να αυξηθούν από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου ή να επενδύσεις χρήματα για την βελτίωση του οικιακού ή και του επαγγελματικού σου χώρου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φαίνεται να έχει μπει πια σε καλό δρόμο και να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Κρόνος που συνεχίζει την πορεία του στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 25 Απριλίου και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου, κυρίως όμως στα αισθηματικά σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να κάνεις σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια νέα γνωριμία θα αποκτήσει γερές βάσεις, από την πρώτη στιγμή κι αυτό θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ασφάλειας που θεωρείς απαραίτητη για να προχωρήσεις. Τέλος, η δημιουργικότητά σου αυτό το διάστημα θα είναι πολύ αυξημένη, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν επηρεάζει την επαγγελματική σου πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 25 Απριλίου, μπορεί να μην σε επηρεάζει ιδιαίτερα, σου δίνει ωστόσο την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου, να εντοπίσεις τις επιθυμίες σου ή να διορθώσεις κάποια λάθη, που έφεραν αρνητικά αποτελέσματα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, αποτελεί ένα βοηθητικό παράγοντα, καθώς μια «συγνώμη» θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα ανατρέψει τις εξελίξεις προς όφελός σου. Η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει επίσης να δεθείς περισσότερο με το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και να δείξεις τις ικανότητές σου στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τις αποδοχές σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος, σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 25 Απριλίου και σε βοηθάει να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να διατυπώσεις με σαφήνεια τις ιδέες και τις απόψεις σου και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των ανωτέρων σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο για την επαγγελματική σου πορεία, που μπορεί να σημειωθεί μεγάλη πρόοδος, όσο και για την προσωπική σου ζωή, που η αλήθεια είναι ότι σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Και στους δυο αυτούς τομείς, έχεις τώρα την ευκαιρία να βάλεις γερά θεμέλια και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα. Εύνοια μπορεί να προέλθει και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό αν αναζητάς νέες προοπτικές ή ακόμα και μια νέα σχέση, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 25 Απριλίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Κρόνο, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Ο Κρόνος, που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου, μπορεί κατά καιρούς να σου δημιουργεί προβλήματα και να εντείνει την ανασφάλειά σου, ωστόσο αν έχεις καταβάλλει προσπάθειες, τώρα θα δικαιωθείς. Οι εξελίξεις αυτές θα επηρεάσουν θετικά τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται συγγενικά σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποια σχέδιά σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, όπου ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 25 Απριλίου, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που σηματοδοτεί την επίτευξη των προσωπικών στόχων σου. Η όψη αυτή θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές επαφές ή και συμφωνίες, που θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σου πορεία. Αν οι στόχοι σου συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με το εξωτερικό, το επόμενο τριήμερο, θα δεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται και ένα ταξίδι ή ακόμα και η εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα, αν το επιδιώκεις. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να γνωρίσεις ένα άτομο, που θα αλλάξει το πεπρωμένο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-04-2014 00:00:00