blank
 
blank

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Η μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Η μεταμορφωτική δύναμη του έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Στις 14 Μαΐου, μία συγκλονιστικά ενδιαφέρουσα όψη σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα μας επηρεάσει σημαντικά αυτές τις ημέρες.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα τον Μάιο 2016

Πρόκειται για δύο πλανήτες, που όταν συνδέονται διαμορφώνουν ανάλογα με τις ενέργειές τους τη ζωή και το συναίσθημά μας, αλλά και δύο ζώδια γήινα, πρακτικά, φιλόδοξα, με προκαθορισμένες διαδρομές. Ο Πλούτωνας συμβολίζει την ισχύ, την μεταμορφωτική δύναμη, το βάθος. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τον τρόπο που ερωτευόμαστε, τον έρωτα τον ίδιο, αλλά και τα υλικά αγαθά. Οτιδήποτε ωραιοποιεί και ωραιοποιείται. Τη κοινωνικότητα, που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

Το τρίγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις αυτές, ξυπνώντας βαθιά συναισθήματα μέσα μας, τα οποία συχνά αγνοούσαμε. Η όψη θα μας διδάξει πώς είναι να μεταμορφώνεσαι, να αλλάζεις και να μεταβάλλεσαι εσωτερικά, μέσα από την επίδραση που μπορεί να έχει μία σχέση, ένας έρωτας πάνω σου. Στις σχέσεις, ειδικά σε αυτές που τώρα συνάπτονται, υπάρχει η δυναμική να δημιουργηθούν τόσο δυνατά αισθήματα και τόσο ισχυροί δεσμοί, ώστε με δυσκολία θα χειραγωγήσουμε τον εαυτό μας.

Η αναγεννητική δύναμη της όψης

Ό,τι αγγίζει ο Πλούτωνας, το δυναμώνει σε υπερθετικό βαθμό. Στοιχεία πολύτιμα έρχονται στη καθημερινότητά μας, φωτίζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, όπως είναι η τυφλή εμπιστοσύνη, η πίστη, η τρυφερότητα, η άνευ όρων αγάπη, το δόσιμο και το… δέσιμο. Η όψη τριγώνου λειτουργεί θετικά και σωτήρια, αφού εκφράζει μόνο τη καλή όψη των πραγμάτων.

Στα ερωτικά

Τα γήινα ζώδια, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα νιώσουν την επίδραση περισσότερο και πιο έντονα, ενώ Δίδυμοι, Ζυγοί και Σκορπιοί, θα έχουν να κάνουν με ερωτικές ιστορίες πάθους από το παρελθόν. Ειδικά οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί, θα έχουν τη τόλμη να παραδεχτούν πως οι καταστάσεις που τους καταπιέζουν, έχουν μία πιο βαθιά αιτία που μπορεί να εντοπιστεί και να θεραπευτεί. Αυτό σημαίνει πως ίσως είμαστε έτοιμοι να πάμε μέχρι το τέρμα για έναν έρωτα, να το τραβήξουμε στα άκρα, να τον διεκδικήσουμε και πιθανότατα να τον κερδίσουμε.

Στα επαγγελματικά

Στην επαγγελματική μας ζωή η όψη μάς τροφοδοτεί με αποφασιστικότητα, υπέρμετρη φιλοδοξία, δύναμη και εύνοια. Οι στόχοι γίνονται πιο κοντινοί, πιο εφικτοί, ενώ οι συγκυρίες συνωμοτούν και αυτές, ώστε στο τέλος να προσαρμοστούν στις ανάγκες μας. Επίσης, η φήμη και το κύρος μας βελτιώνονται, παίρνουν τα πάνω τους. Η ισχύ μας αυξάνεται, καθώς και η σφαίρα επιρροής μας.

Στην καθημερινότητα

Επίσης, η όψη τριγώνου λειτουργεί θεραπευτικά, λυτρωτικά. Επουλώνει ψυχικά τραύματα, ανισορροπίες και συναισθηματικές διαταραχές, στην περίπτωση που μία σχέση στενή έχει για κάποιο λόγο διαταραχτεί ή έχει φθαρεί. Οι κρίσεις που μπορεί να βιώνουμε σε διάφορα επίπεδα, λειαίνονται, κοπάζουν. Όσοι έχουν παιδιά, με τα οποία δεν έχουν μπορέσει να αναπτύξουν ικανοποιητική επικοινωνία, τώρα είναι η ώρα για ψυχικό ζύγωμα. Αναγνωρίζονται λάθη, κατευνάζονται νεύρα, γίνεται προσπάθεια να ανοίξουμε τη ψυχή μας, αποκαλύπτοντας ό,τι την πλακώνει.

Φόβοι και ενοχές εξαφανίζονται, ειδικά όταν αφορούν το παρελθόν, ενώ τη θέση τους καταλαμβάνει η αστείρευτη όρεξη για ζωή, έρωτα και δημιουργία.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-05-2016 12:10:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι