blank
 
blank

Η Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα και οι σχέσεις. Η αστρολογική Κίρκη και τα θύματά της...

 
Η Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα και οι σχέσεις. Η αστρολογική Κίρκη και τα θύματά της...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία και οι σχέσεις

Σήμερα το βράδυ, η Αφροδίτη χαμογελά στον μαέστρο της εξαπάτησης, Ποσειδώνα, εξευμενίζοντας τον μέσα από ένα τρίγωνο, στο όνομα της αγνής αγάπης. Το στόρυ είναι πασίγνωστο και σε πολλές συνέχειες, αναλοίωτο μέσα στη δίνη του χρόνου.

Γνωρίζεις ένα άτομο και είναι σαν να έχεις πιεί όλα τα μαγικά βότανα του κόσμου μαζί, συνοδευόμενα με βεγγαλικά στον αέρα, μία ξέφρενη πτήση στα σύννεφα και ένα ζευγάρι τεράστια ρόζ γυαλιά.

Δεν σε νοιάζει καθόλου αν ο περίπατος στα όρη του έρωτα τελειώνει με την κατρακύλα από τα ανεμοδαρμένα ύψη.

Όσο ερωτοχτυπημένος και να είσαι, νιώθεις πως κάποια στιγμή φτάνεις στην υπερβολή, ενώ παράλληλα ο άλλος δεν ανοίγει ξεκάθαρα τα χαρτιά του.

Βέβαια, τα άτομα που επιλέγεις να μοιραστούν μαζί σου την καθημερινότητα, το κρεβάτι σου και τα μυστικά σου, θυμίζουν πολύ ταχυδακτυλουργικά κόλπα, με τη βοήθεια των οποίων εξαφανίζεται και εμφανίζεται απο το πουθενά το αντικείμενο του πόθου σου.

Αυτή είναι η οπτική ενος τρίτου, γιατί η σχέση μέσα σου, έχει ιδανικές συνθήκες, με έναν τέλειο άνθρωπο, με άψογες προοπτικές και αστείρευτο ρομαντισμό, με τον οποίο θα εκπληρώσεις κάθε δυνατή ή αδύνατη επιθυμία. Ακόμα και αν ξέρεις πως ο άλλος καθόλου δεν βρίσκει τη σχέση τέλεια και ιδανική, εσύ συνεχίζεις να απολαμβάνεις το τείχος της αυταπάτης.

Πολύ συχνά οι σχέσεις που ξεκινούν με την επήρεια του Ποσειδώνα τυλίγονται σε συναισθηματικό πέπλο, χορεύουν μαγευτικό αλλά ομιχλώδη χορό, έιναι τρυφερές, αλλά θολώνουν να νερά.

Μετα την πάροδο της όψης, επιστρέφουμε στο μικροαστικό περίβλημα και εκεί ξεκινούν τα προβλήματα, όταν πιέζουμε τον σύντροφο να δεθεί επίσημα στη σχέση και να αναγνωρίσει τα αισθήματά του απέναντί μας με έμπρακτο τρόπο.

Γεγονός είναι πως όπου ο Ποσειδώνας εμπλέκεται, κάνει την Αφροδίτη ευκολόπιστη, αγνή, αθώα και ετοιμοπαράδοτη στο βωμό της θυσίας. Δίνει εύκολη εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους, αναμονή για τον πρίγκιπα-ιππότη, ηθελημένη θυματοποίηση και συχνά, απογοήτευση σε μεγάλες μερίδες.

Η όψη του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, διψά για αγάπη, πιστεύει στο Θεό του Ερωτα, στα ειδυλιακά τοπία, στα ρομάτζα και δε γνωρίζει σύνορα ή όρια στο θέμα αυτό.

Και όμως, το σενάριο μπορούμε να το γράψουμε εμείς, με έναν επίλογο που να οδηγεί στην συνειδητοποίηση, στην προστασία του εαυτού μας, αλλά και στο μονοπάτι της αληθινής αγάπης.

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2012 00:00:00