blank
 
blank

Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου 2014.

Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα. Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αιγόκερως, το ζώδιο του μήνα: Υψηλοί στόχοι και μεγαλεπήβολα σχέδια

Αιγόκερως, το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 22 Δεκεμβρίου 2014, ο Ήλιος πέρασε στον Αιγόκερω, προσανατολίζοντας μας σε μεγάλους στόχους, μεγαλεπήβολα επιτεύγματα, μέσα από σκληρή δουλειά, συγκεκριμένες κατευθύνσεις και οργανωμένη προσπάθεια. Είναι ένας μήνας, που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, μεστότητα και συγκεκριμένο προσανατολισμό. Όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και στα επαγγελματικά, όχι μόνο για τους Αιγόκερους, αλλά και για πολλούς που ξέρουν επιτέλους τι θέλουν.

Ο Κρόνος στο Τοξότη: η ανασκόπηση και η δύσκολη εκκαθάριση

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, εγκατέλειψε τον Σκορπιό και πέρασε στο Τοξότη, πράγμα που για εσένα σημαίνει πως η χρονιά θα ξεκινήσει με το να νιώθεις περιορισμένος, με ελλιπείς δυνατότητες και την υποχρέωση να προσαρμοστείς σε απαιτητικές συνθήκες, όπως είναι ένας δύσκολος εργοδότης, αυστηροί γονείς, απαιτητικός σύντροφος.
 
Παράλληλα, υπάρχει έντονη δράση, η οποία δεν φαίνεται και δεν αποκαλύπτεται άμεσα, κοινώς παρασκήνιο. Κάποια άτομα στο περίγυρό σου δε θα είναι και τόσο ευγενικά απέναντί σου, μεταφέροντας φήμες και ειδήσεις που θα σε εξοργίσουν. Όλα αυτά μπορεί να είναι οργανωμένα, ώστε να σου σπάσουν το ηθικό και να σε αποπροσανατολίσουν.
 
Το πολύ σημαντικό είναι πως περνάς στην εκκαθάριση φίλων, γνωστών και γενικότερα ατόμων του στενού κύκλου, ειδικά όσων σε ενόχλησαν ή σε αμφισβήτησαν τη χρονιά που πέρασε. Επίσης θα έρθεις σε αντιπαράθεση, με τη πρόθεση να βάλεις τέλος, σε μία πίεση, καταπίεση ή περιορισμό που σου γίνεται, από πλευρά εργοδοσίας, γονέων ή σχέσης.
 
Ειδικά με το τελευταίο θα ασχοληθείς, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, τα αισθήματα, την πορεία. Εννοείται πως παρά την αυτοπεποίθησή σου, οι εμμονές, οι τύψεις, οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες θα σε συντροφεύουν σε ό,τι κάνεις. Όχι γιατί το κάνεις λάθος, αλλά γιατί ακόμα και εσύ εύχεσαι να είχες ένα θεϊκό πλάνο, που σου δείχνει το αλάθητο μονοπάτι που πρέπει να βαδίσεις.
 
Ο Κρόνος λοιπόν σηματοδοτεί μία αξιολόγηση της χρονιάς που πέρασε και μία μάλλον αυστηρή κρίση απέναντι στον εαυτό σου. Σε κάποιες περιπτώσεις, σηματοδοτεί την ηθική εκείνη υποχρέωση, που έχεις να διορθώσεις μια ζημιά από το παρελθόν, ένα κακό που έχεις κάνει ή να ζητήσεις απαλλαγή από το φορτίο της ενοχής. Ωστόσο, φοβάσαι τη στενή ψυχική επαφή και τα έντονα συναισθήματα, κρατώντας αποστάσεις σαν άμυνα προστασίας.
 
Στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος σου θα εξαγωνίσει τον Ποσειδώνα, χαρίζοντας σου κάποιες στιγμές ρομαντισμού και γαλήνης με το αγαπημένο σου άτομο, αγγίζοντας κάποιες ευαίσθητες χορδές μέσα σου, ώστε να συμπαρασταθείς σε ένα αδύναμο μέλος του περιβάλλοντός σου, ενώ το κυριότερο είναι πως σου επιτρέπει να ονειρευτείς. Να ονειρευτείς για ένα μέλλον, μία σχέση, μια κατάσταση, όπως εσύ την επιθυμείς.

Και φτάσαμε στο νέο έτος...

Τη πρώτη μέρα του χρόνου, η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, σε κάνει να μη θες να στερηθείς την εξουσία που σου δίνει μία σχέση ή τη δύναμη ισχύος που παίρνεις από μία επαγγελματική θέση. Ωστόσο, θα βρεθείς να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου και να αποδιώχνεις από πάνω σου τις ενοχές. Αισθήματα άρνησης και θυμού είναι δεδομένα, αλλά περαστικά. Η σύγκρουση με κάποια άτομα δε θα αποφευχθεί, θα μπουν ωστόσο αυστηρά πλαίσια για τη δικαιοδοσία του καθενός, κλείνοντας μια για πάντα τα ξέφραγα αμπέλια. Στη σχέση πιθανόν να υπάρξει κρίση, ξέσπασμα, οργή. Το μετέπειτα όμως θα είναι ανακουφιστικό.
 
Η αφετηρία του νέου χρόνου, φέρνει την αντίθεση του Δία με τον Άρη, μία όψη που φέρνει υπερβολικές καταστάσεις στα ερωτικά, απαιτήσεις χωρίς έλεγχο, σκόρπισμα ενέργειας, υλική σπατάλη, φλερτ και ερωτικές υποθέσεις ασύδοτες. Μπορεί να μην είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, σίγουρα όμως αρχικά σε ανανεώνει, κατόπιν όμως σε κουράζει.
 
Παράλληλα, η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα φέρει στη ζωή σου διλήμματα και ερωτηματικά, ακριβώς γιατί παλιοί εραστές και εξαφανισμένοι φίλοι, θα κάνουν την επανεμφάνισή τους. Πάνω εκεί θα θυμηθείς γιατί εξαφανίστηκες από τη ζωή κάποιων και πόσο καλά είχες πράξει. Επίσης, το σύστημα αξιών σου θα αλλάξει, ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο αξιολογείς αυτούς που επιτρέπεις να εισβάλουν στη ζωή σου.
 
Το θετικό της παρουσίας της Αφροδίτης εδώ, είναι πως το συναίσθημα εμποτίζεται με λογική, πράγμα που σε διαφυλάττει από καταστάσεις τύπου… “Φτερό στον Άνεμο”, όταν καταλάβεις πως σε επισκέφτηκε ο έρωτας. Κάτι δηλαδή που σε γλιτώνει από μελλοντικές σκοτούρες και σου εξασφαλίζει τη σωτηρία των αισθημάτων σου. Με αυτό τον τρόπο λες ναι σε σχέσεις, όχι επιπόλαιες, ούτε ξαναζεσταμένες, αλλά ουσιαστικές και σοβαρές, άρα και λιγότερο επικίνδυνες.
 
Ο πρώτος μήνας του χρόνου τελειώνει για εσένα πολύ επεισοδιακά και δυνατά! Όμως, το πιο σημαντικό είναι πως το έτος ξεκινά με απεριόριστες δυνατότητες: αυτές της φύσης σου, που απλά περιμένει να την εκφράσεις για να διαπρέψεις και το 2015. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για μια προσωπική ετήσια πρόβλεψη! Καλή Χρονιά!
 
Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική μας εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο!
 

Αιγόκερως, το ζώδιο του μήνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2014 13:12:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι