Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 3 ως 5 Οκτωβρίου 2014, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ουρανό: Κανένα παιχνίδι δεν έχει χαθεί, αν δεν έχουμε αποφασίσει εμείς να το χάσουμε!

 
Τα άστρα 3 ως 5 Οκτωβρίου 2014, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ουρανό: Κανένα παιχνίδι δεν έχει χαθεί, αν δεν έχουμε αποφασίσει εμείς να το χάσουμε!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 3 ως 5 Οκτωβρίου 2014 με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Έχει ένα περίεργο χρώμα το τριήμερο που ακολουθεί, που άλλους θα τους προβληματίσει, ενώ σε άλλους θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες των ευκαιριών!
 
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ερμής, ο οποίος περνά σε στάση την ημέρα του Σαββάτου για να περάσει σε ανάδρομη κίνηση, δημιουργώντας τα γνωστά θέματα της ασάφειας, της έλλειψης επικοινωνίας, των αναβολών, των καθυστερήσεων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα.

Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Ωστόσο, το τριήμερο κινείται κάτω από τις δονήσεις του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα. Μια όψη, που θα δημιουργήσει ισχυρές πιέσεις οι οποίες θα προέρχονται από τις συμπεριφορές αυτών που νιώθουν ή που είναι πιο ισχυροί, και που θα θελήσουν να επιβάλουν την εξουσία τους πάνω στους άλλους.
 
Οι συμπεριφορές θα λειτουργήσουν πιο κτητικά, πιο απαιτητικά, πιο πιεστικά, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν πολύ εύκολα θα εντάσεις, ρήξεις διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και γενικά ένα έκρυθμο κλίμα, το οποίο ομολογουμένως μπορεί να δημιουργήσει αρκετές ανατροπές. Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε εστιασμένοι στα θέλω μας, τις αξίες μας, στα πιστεύω μας. Αυτά δημιουργούν μια ισχυρή άμυνα και ασπίδα απέναντι σε ό,τι έχει την πρόθεση της χειραγώγησης… Χρειάζεται επίσης να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αντιδράμε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, αλλά και να μην προκαλούμε με τη δική μας.
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 10 και 11η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερα αυτά, να θυμάστε πως οι μέρες μάλλον δεν είναι κατάλληλες για να διευθετήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν… Αντίθετα, βρίσκεστε αντιμέτωποι με σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Το σίγουρο είναι ότι με κάποιο τρόπο είτε θα προσπαθήσουν οι άλλοι να επιβάλλουν τα ''θέλω'' τους σε εσάς, είτε εσείς να επιβάλλετε τα ''θέλω'' σας πάνω στους άλλους. Ωστόσο, επειδή οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, το να είστε συνειδητοί στις πράξεις και τις κινήσεις σας, είναι ίσως η μόνη λύση!

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό

Από την άλλη μεριά, την ημέρα της Κυριακής έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού. Μια επίσης έντονα ενεργειακή όψη, η οποία καταρχήν ενισχύει τη διάθεση για ανεξαρτησία! Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει μια επιθυμία αποδέσμευσης, που έχει έρθει η ώρα της να εκδηλωθεί. Έτσι, μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε ξαφνικά γεγονότα, τα οποία θα έχουν ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά: Της ανεξαρτητοποίησης, της ελευθερίας, που δεν θα υπολογίσει τίποτα και κανένα κόστος μπροστά στην επιθυμία της!
 
Από την άλλη, είναι μια όψη που μπορεί να φέρει απροσδόκητες οικονομικές ευκαιρίες, οι οποίες για πολλούς θα λειτουργήσουν σαν σανίδα σωτηρίας, σε θέματα που τους έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα. Για κάποιους άλλους θα ανοίξει την πόρτα σε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε έναν έρωτα με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά!
 

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να ξέρετε πως οι ημέρες προσφέρονται για να κάνετε ό,τι μπορεί να ευχαριστεί την ψυχή σας! Παράλληλα, ίσως να σας δοθούν οι ευκαιρίες εκείνες, που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές σας! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες; Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή καλώντας τώρα στο 14788 ή στέλνοντας sms με τη λέξη ΜΑΝΟΣ στο 54529. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014.
Ο Ερμής στον Σκορπιό, στις 28 Σεπτεμβρίου. Εσωστρέφεια, με μια δόση… καχυποψίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-10-2014 21:00:00