Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να μας εγκαταλείπει σιγά-σιγά, όμως δεν θα σε αφήσει έτσι, χωρίς να διορθώσει τις… ανισορροπίες που δημιούργησε! Μπορεί να σε ταλαιπώρησε, να σε δυσκόλεψε, μια και η Αφροδίτη στην Παρθένο δεν είναι και η πιο εύκολη θέση για τις σχέσεις μας και για την ψυχολογία μας, αφού συχνά-πυκνά δημιουργούσε μόνη της προβλήματα, ακόμα και εκεί που δεν υπήρχαν!

Αφροδίτη στον Ζυγό

Αυτές τις ισορροπίες αποκαθιστά ο Σεπτέμβρης τις τελευταίες του μέρες πριν μας αφήσει, στέλνοντας την Αφροδίτη στο… σπίτι της, δηλαδή στο Ζυγό! Ιδανική θέση για τη θεά του έρωτα, εκεί όπου θα ξαναδημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα, για να ισορροπήσει τόσο τη μάχη των συναισθημάτων, όσο και των σχέσεων.

Ερμής ανάδρομος

Βεβαίως, από την άλλη μεριά ο Οκτώβρης δεν μας υποδέχεται με τους καλύτερους οιωνούς ή διαθέσεις… Την αρχή κάνει ο Ερμής, που την ημέρα της Παρασκευής περνά σε ανάδρομή κίνηση, για να δώσει τη δυνατότητα της αναθεώρησης! Δημιουργεί τις κατάλληλες αποστάσεις από πρόσωπα ή καταστάσεις, στέλνοντας το μήνυμα της ενδοσκόπησης και της εσωτερική αναζήτησης το διάστημα που θα ακολουθήσει, προκειμένου να βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων!

Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, θα προκαλέσει πολύ δυνατούς τριγμούς στο έδαφος των σχέσεων και στέλνει πολύ ισχυρές ενεργειακές δονήσεις γύρω του, που είναι ικανές να ωθήσουν τις συμπεριφορές στα άκρα… Εκεί είναι που το παιχνίδι της εξουσίας θα λειτουργήσει σε όλο του το μεγαλείο… Ποιος θα επιβληθεί σε ποιον και ποιανού το δίκιο είναι το πιο ισχυρό… Ωστόσο, υπάρχει ένα μαγικό κλειδί, που μπορεί να δώσει λύσεις στους γρίφους που προκύπτουν: Άσε για λίγο το δικό σου δίκιο στην άκρη και προσπάθησε να κατανοήσεις την ανάγκη του άλλου! Δες τα πράγματα από το δικό του πρίσμα και πάρε τη δική του θέση… Να ξέρεις πως και μόνο η διάθεσή σου να το κάνεις, είναι ικανή να μεταστρέψει της εξελίξεις…

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό

Για φινάλε, η εβδομάδα μας υπόσχεται τα καλύτερα! Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής, θα κινήσει τους μηχανισμούς των εξελίξεων ταχύτατα, ανοίγοντας νέες λεωφόρους ευκαιριών σε αυτούς, που έχουν σειρά να ευεργετηθούν από την όψη…
 
Βεβαίως, λειτουργεί κυρίως σε σχέση με τα επαγγελματικά ζητήματα, όμως εστιάζει και στην ερωτική ζωή, που τώρα αναβαθμίζεται! Δημιουργούνται εξελίξεις κυριολεκτικά από το πουθενά, που θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις και θα πυροδοτήσουν το… ηφαίστειο των συναισθημάτων, που ξεχύνονται ανεξέλεγκτα, παρασύροντας μαζί τους τα πάντα!
 
Οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από την ενέργεια της όψης αυτής, μπορεί να μην προσφέρουν τη σιγουριά ή τη βεβαιότητα της μονιμότητας, που συνηθίζουμε να επικαλούμαστε όταν μιλάμε για το τι θέλουμε από μια σχέση. Προσφέρει όμως συγκινήσεις, που είναι ικανές να μετασχηματίσουν ολόκληρο τον υπαρξιακό μηχανισμό και να αλλάξουν ολόκληρη τη δομή μας… Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού ίσως να μην μπορεί να σου υποσχεθεί τη μακροβιότητα της σχέσης αυτής, όμως σου υπόσχεται πως αυτό που θα ζήσεις, δεν θα το ξεχάσεις ποτέ!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Καινούργιες προκλήσεις!
Δες το σαν παιχνίδι, σαν μια πρόκληση… Όλα αυτά που συμβαίνουν την περίοδο αυτή στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά στις σχέσεις σου, δείχνουν να έχουν ένα προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σου. Καλείσαι να διαχειριστείς σύνθετες ενέργειες και συμπεριφορές, οι οποίες δεν είναι εύκολες, γιατί κι εσύ δεν είσαι ξεκάθαρος σε σχέση με τα δικά σου θέλω και τις δικές του απαιτήσεις από τους άλλους… Θέλεις να περνάς καλά, θέλεις να αξιοποιείς τον χρόνο σου με πρόσωπα που νιώθεις ότι ανταλλάσσεις υγιώς την ενέργειά σου μαζί τους και σε ανανεώνουν, όμως αυτό μπορεί να σε κάνει να αδιαφορείς για όλα τ΄ άλλα! Και βεβαίως, αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, ιδιαίτερα από τις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου. Αλλά και στον επαγγελματικό σου χώρο φαίνεται πως τα πράγματα περνούν από αρκετές αναταράξεις την εβδομάδα αυτή. Όμως οι επιθυμίες σου είναι πιο ισχυρές και σε στραφούν σε άλλες κατευθύνσεις, αυτές που ορίζει η καρδιά σου και όχι η λογική σου… Βεβαίως, το κεφάλαιο των σχέσεών σου ενισχύεται και με την παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σου. Κάποιες φορές θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και άλλες φορές θα πυροδοτήσει εντάσεις, προκειμένου να σε κάνει τελικά να καταλάβεις τι ή ποια πρόσωπα θα κρατήσεις στη ζωή σου και ποια όχι! Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή σου επιφυλάσσει και πολλές εκπλήξεις, όπως η επιστροφή σου σε ένα προσώπου από το παρελθόν, που η παρουσία του έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου… Το επόμενο σενάριο μιλάει για μία νέα έναρξη στην ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως και με ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που πυροδοτεί πολύ έντονες καταστάσεις, μια και το συναίσθημα δημιουργεί πάθος, το οποίο μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτο!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό αλλά και τον Αιγόκερω, το κλίμα φαίνεται να δυσκολεύει και την επικοινωνία σας, αλλά και το μεταξύ σας… Με τον Τοξότη ένας καινούργιος κύκλος που ανοίγει τώρα, έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και σε απογειώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΛΕΩΝ
Οι εμπλοκές είναι αναμενόμενες, οι εκπλήξεις ευχάριστες και ανατρεπτικές!
Ακόμα κι αν βλέπεις γύρω σου τα πράγματα να ζορίζουν και οι συμπεριφορές απέναντί σου γίνουν πιο απαιτητικές, πιο κτητικές, αν ασφυκτιείς στο περιβάλλον που κινείσαι, να ξέρεις ότι έχεις μια σημαντική προστασία στα δύσκολα… Κι από εκεί που θα νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο, θα προβάλλουν εναλλακτικές και λύσεις, που θα σε εξυπηρετούν… Βεβαίως, η καθημερινότητα σου έρχεται να σε τροφοδοτήσει με μια πληθώρα υποχρεώσεων, θεμάτων ή εκκρεμοτήτων, που χρειάζονται και το χρόνο σου, και τη συμβολή σου για να διευθετηθούν, όμως σου προσφέρει και εκείνες τις σημαντικές ανάσες, που θα φυσήξουν σαν ένα ανάλαφρο αεράκι, που θα πάρει μακριά άγχη και προβληματισμούς και θα σε ανανεώσει… Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η δημιουργία την εβδομάδα αυτή! Τα δημιουργικά σχέδιά σου, που εκφράζουν την όμορφη φύση σου, φαίνεται πως προωθούνται μέσα από εκείνες τις περίεργες συμπτώσεις που δημιουργούν οι ουρανοί, προκειμένου να τα κατευθύνουν εκεί ακριβώς που πρέπει να βρίσκονται! Αλλά και στην ερωτική σου ζωή τώρα γράφονται μοναδικά σενάρια, που είναι ικανά να την εκτοξεύσουν στους ουρανούς… Και είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία που έρχεται τώρα στη ζωή σου, ή ακόμα κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που ο κύκλος μαζί του δεν έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον μέχρι τώρα, να σου δώσουν τη δυνατότητα να ζήσεις όλες εκείνες τις στιγμές που ταιριάζουν στο έντονο ταπεραμέντο σου και στο πάθος, που ξέρεις να δημιουργηθείς όταν πραγματικά επιθυμείς ένα πρόσωπο…
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω οι εντάσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα. Με τον Τοξότη, ο κύκλος που ανοίγει ανεβάζει την αδρεναλίνη και δημιουργεί μοναδικές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην σταθείς στα δύσκολα, οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν για όλα!
Οι συγκυρίες των ημερών μπορεί να σε οδηγήσουν σε άλλους δρόμους ή σε άλλες επιλογές απ’ αυτές που θα ήθελες να έχεις. Συχνά θα νιώθεις ότι η επικοινωνία σου δεν διευκολύνει τις σχέσεις σου, ενώ οι αναβολές ή οι ματαιώσεις των σχεδίων σου, δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία σου… Όμως, από την άλλη μεριά, την εβδομάδα αυτή υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα και θα έχεις την δυνατότητα ανάτασης και ανάκαμψης, τόσο της ψυχολογίας σου, όσο και των εξελίξεων που δρομολογούνται! Σου δίνεται η δυνατότητα σημαντικών επιτευγμάτων, που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, ίσως και πολύ σημαντικούς! Οτιδήποτε κι αν σε απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα (ιδιαίτερα εσένα του δεύτερου δεκαήμερου) τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να το επιλύσεις, ίσως και με καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο: για να σε βοηθήσουν! Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η ερωτική σου ζωή, θα γράψει τα δικά της σημαντικά σενάρια την περίοδο αυτή. Και πιθανόν να σου ανοίξει την πόρτα σε ένα πρόσωπο, που φαίνεται πως η παρουσία του στη ζωή σου θα είναι καθοριστική, τόσο σε σχέση μ’ αυτό που νοιώθεις, όσο και σε σχέση με την εξέλιξή σου…
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό μπορεί να υπάρξουν αρκετές εμπλοκές στην επικοινωνία σου μαζί του και ίσως να δημιουργηθεί ψυχρότητα στη σχέση σας. Αλλά και με τον Αιγόκερω πυροδοτούνται εντάσεις, που δεν είναι εύκολες να τη διαχείριση τους! Με τον Κριό, το κλίμα στο μεταξύ σας είναι άκρως ανατρεπτικό και γεμάτο πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σημαντικές αναθεωρήσεις, αλλά και προκλητικές ευκαιρίες!
Η διάθεσή σου είναι να ζήσεις, να απολαύσεις, να ευχαριστηθείς και να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία, όμως αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο… Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έρχεται να ενισχύσει τις σχέσεις σου και την ερωτική σου ζωή, η οποία δονείται σε πολύ υψηλές συχνότητες! Όμως παράλληλα, η εβδομάδα αυτή σε βάζει στη διαδικασία ανακατατάξεων, τόσο μέσα σου όσο και σε σχέση με τα πρόσωπα, με τα οποία συνυπάρχεις. Θα βρεθείς απέναντι από συμπεριφορές, οι οποίες ομολογουμένως θα προκαλέσουν δυνατές δονήσεις στο συναίσθημά σου και θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για το τι αξίζει να κρατήσεις στη ζωή σου! Γεγονός είναι ότι θα νιώσεις να προκαλείσαι σε πολλές περιπτώσεις! Όμως, παρόλες τις φαινομενικές δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν, υπάρχει και μια σημαντική ευκαιρία, που αν την δεις και την αξιοποιήσεις, θα βγεις όχι μόνο κερδισμένος, αλλά και ανανεωμένος… Μπορεί να αφορά στην επαγγελματική σου ζωή και να σου προσφέρεται ένα άνοιγμα, που θα σου δώσει τη δυνατότητα της εξέλιξης, μέσα από μια νέα πρόταση ή μια νέα συνεργασία, που έρχεται τις ημέρες αυτές προς την μεριά σου… Ευκαιρίες βεβαίως μπορεί να έχεις και στην ερωτική σου ζωή! Μια ιστορία που μπορεί να αφορά και ένα φιλικό σου πρόσωπο, που μέχρι τώρα το μεταξύ σας κινούνταν στο επίπεδο του φλερτ και των βλεμμάτων, τώρα αποκαλύπτεται με πολύ ξαφνικό τρόπο και έρχεστε πιο κοντά, πυροδοτώντας πλήθος συναισθημάτων και στα δύο μέρη! Παίζει πάντα και το σενάριο νέων γνωριμιών, που ενεργοποιούν το ερωτικό παιχνίδι και ανεβάζουν το ενδιαφέρον στα ύψη!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το κλίμα στο μεταξύ σας όχι μόνο δεν διευκολύνεται, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγει από την πεπατημένη του οδό και να δημιουργήσει σκηνικά μεγάλης έντασης… Με τον Τοξότη μπορεί να πυροδοτούνται πολύ έντονες καταστάσεις, με εξαιρετικά μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον… Και πάντα το ενδιαφέρον σου για τον Κριό ήταν δεδομένο, όπως και η χημεία σας επίσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Ανακατατάξεις, αλλά και ανανέωση!
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έρχεται να ανανεώσει το σκηνικό των σχέσεων και να το εμπλουτίσει παράλληλα με καινούργιες καταστάσεις, καινούργια πρόσωπα, καινούργιες γνωριμίες, που έρχονται τώρα στη ζωή σου για να την φωτίσουν, να την κάνουν πιο όμορφη και να της δώσουν εκείνη τη λάμψη που έχεις, όταν γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους νιώθεις καλά! Βεβαίως, από την άλλη μεριά η εβδομάδα έχει και αρκετές εμπλοκές, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε αυταρχικές συμπεριφορές, που να απαιτούν από εσένα πράγματα, τα οποία είτε δεν έχεις, είτε δεν είσαι έτοιμος να δώσεις… Αυτό θα σε δυσκολέψει αρκετά και θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Όμως, μη νομίζεις πως τα πράγματα είναι μόνο έτσι! Τις ημέρες που ακολουθούν μπορεί να υπάρξει ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα ή ένα πρόσωπο, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της περιόδου. Το άνοιγμα αυτό μπορεί αφενός να αφορά στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς μια νέα συμφωνία, μια νέα διαπραγμάτευση, ένας νέος συνεταιρισμός, να δώσουν μια άκρως ανανεωτική πνοή στην καθημερινότητά σου και στις εξελίξεις. Αφετέρου, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια πολύ δυνατή ερωτική ιστορία!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω τα πράγματα φαίνεται πως βρίσκονται σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο και τώρα είναι πολύ πιθανό να κριθεί και το μέλλον της σχέσης σας. Με τον Τοξότη αλλά και το Κριό, η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πιο ενδιαφέροντα σενάρια, είναι αυτά που δεν ξέρουμε!
Η κοινωνική σου ζωή αναζωογονεί το κλίμα στην καθημερινότητά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις ευχάριστες επαφές με πρόσωπα, με τα οποία ανταλλάσσεις όμορφες στιγμές κι όμορφα συναισθήματα! Γενικά, φαίνεται πως δημιουργείται μια ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση, τόσο μέσα σου, όσο και οι γύρω σου τις ημέρες που ακολουθούν, με την μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Παράλληλα, ενισχύεται και η ερωτική σου ζωή, αφενός με μια ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, αφετέρου με την εισαγωγή νέων προσώπων, αφού δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο κάτι περισσότερο έχεις να ανταλλάξεις μαζί του. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται το κλίμα να παρουσιάσει αρκετές αναταραχές τις ημέρες που ακολουθούν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία σου. Είναι πολύ εύκολο οι τόνοι να ανεβούν, ακόμα και χωρίς εμφανή λόγο, και συχνά να είσαι κι εσύ αυτός που προκαλεί ασυνείδητα τις καταστάσεις. Αλλά να ξέρεις πως ακόμα κι αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν έτσι όπως τα περίμενες ή όπως τα είχες σχεδιάσει, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε σημαντικά ανοίγματα ή ευκαιρίες, οι οποίες θα προέλθουν και μέσα από τον κύκλο των φιλικών σου προσώπων. Μια σημαντική συναλλαγή, μια σημαντική συμφωνία, μία διευκόλυνση, μια εξυπηρέτηση ή ένα άνοιγμα, που μπορεί να αφορά και τα σχέδιά σου στην επαγγελματική σου ζωή, είναι κάποια από τα σενάρια που μπορεί να παιχτούν στο προσεχές έργο της ζωής σου. Όπως και ο μετασχηματισμός μιας φιλικής σχέσης σου, σε ερωτική… Ενδιαφέρουσες ιστορίες στον κύκλο αυτόν, όπως και να ΄χει…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ενδεχομένως η κόντρα στο μεταξύ σας να μην είναι εμφανής, όμως να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Αλλά και με το Ζυγό τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται τόσο ομαλά όσο περίμενες… Την ώθηση ή το ερωτικό ενδιαφέρον το παίρνεις από το Τοξότη ή από τον Κριό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με ανατροπές, αλλά και σημαντικές εκκινήσεις στην ερωτική ζωή!
Γεγονός είναι πως για μια ακόμα φορά η γνωστή σου ευαισθησία θα δοκιμαστεί αρκετά, δεδομένου ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα την τεντώσουν, θα την φτάσουν στα άκρα και θα σε κάνουν αναρωτηθείς αν τελικά άξιζε τον κόπο να έχεις κοντά σου κάποια πρόσωπα! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, το διάστημα που θα ακολουθήσει φαίνεται πως θα την υποβάλει σε ένα ισχυρό τεστάρισμα. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές, που με κάποιο τρόπο θα θελήσουν να σου επιβληθούν, χωρίς να σκεφτούν ή να υπολογίσουν τη δική σου ανάγκη και τη δική σου διάθεσή, καθώς η πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν με κάθε τρόπο την άποψή τους σε σένα. Και βέβαια, το πιο πιθανό είναι να απαντήσεις με την αντίστοιχη αιχμηρότητα που σε διακρίνει στα δύσκολα, μια και όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου το επιβάλλει. Η ιστορία αυτή μπορεί να διαδραματίσει και με διάφορα μέλη της οικογένειας, όπου φαίνεται πως τις ημέρες που θα ακολουθήσουν το κλίμα έχει αρκετή ένταση και αναταράξεις, αλλά και βοήθειες, που θα έρθουν να εξισορροπήσουν τα δύσκολα. Πάντως, η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, φαίνεται πως το παιχνίδι ανανεώνεται αισθητά και είναι πιθανή η είσοδος νέων προσώπων, που ωστόσο μπορεί να δώσουν το στίγμα τους και να απομακρυνθούν προσωρινά, για να τα συναντήσεις πάλι λίγο αργότερα, που ενδεχομένως θα έχεις κατασταλάξει περισσότερο σε κάποια πράγματα μέσα σου. Ένας άλλος τομέας που φαίνεται να ενισχύεται το διάστημα αυτό, είναι ο επαγγελματικός. Ενδεχομένως μια νέα πρόταση, μια νέα συνεργασία ή ακόμα και μια αναβάθμιση στον εργασιακό χώρο, που ενδεχομένως κρύβει και οικονομικά οφέλη, να ανανεώσει την ψυχολογία και την καθημερινότητά σου.
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες και πυροδοτούν έντονες καταστάσεις στη σχέση σας, που δεν είναι εύκολες στη διαχείρισή τους. Αλλά και με τον Ζυγό οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα! Με τον Σκορπιό, μία νέα ιστορία είναι προ των πυλών! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλύτερα να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά!
Είναι μια περίοδος που αυξάνονται τα διλήμματά σου και οι εσωτερικές σου ανησυχίες! Παράλληλα, δημιουργεί και αρκετό παρασκήνιο, που φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις τις ημέρες που ακολουθούν! Πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτηθούν καταστάσεις από κάποια πρόσωπα, που εδώ και καιρό διαμορφώνουν ένα κλίμα πίσω από την πλάτη σου, το οποίο τώρα βγαίνει στο προσκήνιο και καλείσαι να το αντιμετωπίσεις, ενώ στην ερωτική σου ζωή οι εξελίξεις θα είναι πολλές και έντονες… Αν έχεις μια σχέση που κινείται σε μυστικό κλίμα, αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να βγάλει έντονες διεκδικήσεις και να υπάρξουν γεγονότα που θα σε αναστατώσουν, ή ακόμα εσύ να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός από το πρόσωπο αυτό, ανεβάζοντας και την ερωτική επιθυμία στα ύψη… Το επόμενο σενάριο είναι να υπάρξει μια σχέση στη ζωή σου, η οποία θα έχει παράνομο ή μυστικό χρώμα και θα εγείρει πολύ έντονες συναισθηματικές καταστάσεις και διεκδικήσεις… Όπως και να ‘χει, θα διαμορφωθεί ένα περίεργο κλίμα για την ψυχολογία σου, που ομολογουμένως δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ωστόσο, από την άλλη μεριά, τα θέματα της οικονομικής σου ζωής φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα. Μάλιστα, από εκεί που δεν το περιμένεις, να υπάρξει μια σημαντική αναβάθμιση στη δουλειά σου, με αρκετά οικονομικά οφέλη, γεγονός που θα ισορροπήσει και ένα μέρος της αναστάτωσης που νιώθεις… Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί μια περίοδο εξελίξεων, ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών, και αυτή την εβδομάδα θα πάρεις μία… μικρή γεύση! Η συνέχεια, προσεχώς!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, ο έρωτας που γεμίζει την ψυχή σου φαίνεται να κρύβεται από τα φώτα και να ανθίζει στο ημίφως… Με τον Αιγόκερω υπάρχει πολλή ένταση, αλλά και πολύ μεγάλη ερωτική χημεία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο έρωτας και τα πολλά πρόσωπά του…
Όλα είναι επιθυμία και συναίσθημα! Την περίοδο αυτή και τα δύο βρίσκονται μέσα σου έντονα… τεντώνοντας τις συναισθηματικές σου χορδές και δημιουργώντας δυνατές εκρήξεις! Ο έρωτας αποκτά ένα περίεργο χρώμα, πιο μυστηριακό, ίσως τα νερά που κολυμπάς τώρα, να είναι πιο βαθιά, άγνωστα και πιο επικίνδυνα, όμως σε έλκουν και ασκούν πολύ μεγάλη γοητεία στον ψυχισμό σου! Διψάς να ζήσεις τις εμπειρίες εκείνες, που θα μεταμορφώσουν τις νύχτες σου και θα αποκαλύψουν ένα παιχνίδι αισθήσεων, στο οποίο θα παραδοθείς άνευ όρων και θα ταξιδέψεις… Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί το μετά, μια και όλα έχουν ένα χρώμα ασάφειας και έντονης επιθυμίας! Είναι πολύ πιθανό η σχέση σου με ένα πρόσωπο από το φιλικό στον κύκλο, να αλλάξει μορφή και να έρθετε πιο κοντά, γεμίζοντας τις ψυχές σας με γενναίες δόσεις έρωτα και αισθησιασμού… Από την άλλη μεριά, τις ημέρες που ακολουθούν δεν αποκλείεται να προκύψει ένα άνοιγμα, που αφορά στην επαγγελματική σου ζωή και φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές, καθώς σου ανοίγει νέους ορίζοντες…
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό αλλά και τον Αιγόκερω, το παιχνίδι των αισθήσεων σας απογειώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μέρες σου πιεστικές, όμως οι νύχτες σου σε αποζημιώνουν…
Από τη μια μεριά έχεις στο μυαλό σου όλα εκείνα τα πράγματα που καλείσαι να διευθετήσεις, να επεξεργαστείς, να αφιερώσεις χρόνο, κόπο, δουλειά… Η καθημερινότητά σου φορτίζεται επικίνδυνα, με ένα σωρό εκκρεμότητες, που λειτουργούν άκρως πειστικά για την ψυχολογία σου! Άλλα πράγματα θες να κάνεις και άλλα να κάνεις τις ημέρες αυτές, και αυτή η κατάσταση σε βγάζει από το κλίμα της προηγούμενης περιόδου, το πιο χαλαρό, το πιο ανέμελο, και σε βάζει σε μια φάση που σίγουρα δεν θα σε αφήσει σε ησυχία! Και ενδεχομένως να είναι η δική σου πίεση που ανεβάζει τους τόνους στον εργασιακό χώρο και δημιουργεί εντάσεις, συγκρούσεις, προστριβές με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, θερμαίνοντας επικίνδυνα τον τομέα των σχέσεών σου… Ωστόσο, συχνά θα υπάρξουν οι δικλίδες ασφαλείας, που θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των καταστάσεων, όμως φρόντισε και για τη δική σου ευελιξία, γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολο να ηρεμήσουν από μόνα τους. Από την άλλη πλευρά, τις ημέρες που ακολουθούν μπορεί να υπάρξει μία σημαντική διευκόλυνση, η οποία αφορά στα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Τώρα ενδεχομένως η λύση να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και να σου ανοίξει μια σημαντική εναλλακτική, που θα σε διευκολύνει. Ίσως και κάποιες νέες προτάσεις οικονομικού περιεχομένου, να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίοδο αυτή. Όμως, ο έρωτας αποκτά ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα και στηρίζεται περισσότερο σε εκείνα τα παιχνίδια των αισθήσεων, που εγείρουν πολύ έντονες συναισθηματικές καταστάσεις και κάνουν τις νύχτες σου διαφορετικές… Και ενδεχομένως να έρθουν στη ζωή σου τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό… Μια ερωτική εμπειρία από αυτές που θα σε απογειώσουν, χωρίς όμως να μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτε άλλο… Έχει κι αυτό τη γοητεία που δεν νομίζεις;
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό χρειάζεται προσοχή, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες μεταξύ σας, με τον Τοξότη αλλά και τον Κριό, οι εμπειρίες που ζεις τώρα είναι μοναδικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με λίγη προσοχή, όλα γίνονται!
Από την μία μεριά, βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές οικονομικές ανακατατάξεις την εβδομάδα αυτή, που είναι ικανές να σου δημιουργήσουν αρκετή ψυχική πίεση. Οι εκκρεμότητες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, μπορεί να αφορούν και σε παρελθοντικές καταστάσεις που έχεις αμελήσει ή αφήσει στην άκρη, και τώρα βγαίνουν μπροστά σου ζητώντας λύση, κάτι που φυσικά θα σε πιέσει και θα σε προβληματίσει. Όμως από την άλλη μεριά, η διάθεσή σου δεν μένει μόνο σε αυτά, αλλά αναζητάς κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σου προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον! Αλλάζεις τον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά και τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι απέναντι στους άλλους! Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, ανοίγει ένας κύκλος δραστηριοτήτων και προσώπων, που θα φέρει μια σημαντική ανανέωση στην ψυχολογία σου, στα ενδιαφέροντά σου, αλλά και στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι! Ένα άλλο σημαντικό γεγονός των ημερών, είναι ένα άνοιγμα που μπορεί να έχεις σε εργασιακά θέματα, καθώς μια νέα πρόταση ή μία νέα συνεργασία φαίνεται να σε ενθαρρύνει και να σου δίνει καινούργιες προοπτικές! Δεν αποκλείεται επίσης και ένα οικογενειακό ζήτημα, που σε έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό, τις ημέρες που ακολουθούν να βρει μια διέξοδο εκτόνωσης που θα σε εξυπηρετήσει. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ενδεχομένως να υπάρξει και μια αναβάθμιση, η οποία θα αφορά στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που θα ωφελήσει και εσένα σε μεγάλο βαθμό… Γεγονός είναι όμως, πως λίγη προσοχή δεν βλάπτει… Ωστόσο, τα ανοίγματά που σου προσφέρονται, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, οικονομικού περιεχομένου κυρίως, που θα δημιουργήσουν αρκετή ένταση στο μεταξύ σας. Αλλά και με τον Αιγόκερω τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι εύκολα στην εξέλιξή τους… Ένας Τοξότης μπορεί να σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή στον… κακό σου εαυτό!
Όταν γίνεσαι κακός, γίνεσαι… πολύ κακός, και αλίμονο σε αυτούς που είναι μπροστά σου! Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως η δύσκολη πλευρά σου ξυπνάει και αναστατώνει τους πάντες… Ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνδέονται μαζί σου επαγγελματικά, φαίνεται πως περνούν αρκετά δύσκολα, μια και γίνεσαι πολύ απαιτητικός απέναντί τους! Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε ό,τι και αν την απειλεί, γιατί πολύ εύκολα το κλίμα μπορεί να πάρει φωτιά και οι σχέσεις σου να περάσουν από μεγάλη δυσκολία, που την δημιουργείς εσύ κυρίως! Σκέψου ότι τις ημέρες αυτές μπορείς να πετύχεις πολύ σημαντικά επαγγελματικά ανοίγματα ή επιτεύγματα, ίσως και κάτι που μπορεί να επεδίωκες εδώ και καιρό! Είναι μια περίοδος που μπορείς να ολοκληρώσεις ή να δρομολογήσεις σχέδια, γι’ αυτό εστίασε σε όλα αυτά που μπορείς να έχεις και όχι σε αυτά που σου λείπουν και σε φορτίζουν… Η κοινωνική σου ζωή θα σε βοηθήσεις να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς, μέσα από προσκλήσεις, προτάσεις, εξόδους, χαρίζοντας σου όμορφες στιγμές με ενδιαφέροντα πρόσωπα και όχι μόνο… Ο έρωτας κάνει βόλτες γύρω σου, μην κάνεις ότι δεν τον βλέπεις!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, το κλίμα δείχνει έκρυθμο και χρειάζεται να ρίξεις εσύ τους τόνους σου, για να κρατηθούν οι ισορροπίες! Με τον Λέοντα κάτι φαίνεται να σε συγκινεί πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2014 17:00:00