blank
 
blank

Άρης σε αντίθεση με Πλούτωνα, Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Άρης σε αντίθεση με Πλούτωνα, Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα

Τρεις σημαντικές όψεις σχηματίζονται στις 28 Ιουλίου, που πρόκειται να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τα περισσότερα ζώδια. Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα αποτελεί μια αρνητική επιρροή, που συνδέεται με πάσης φύσεως καταστροφές γενικά και προκαλεί έντονο πάθος και ζήλια που απειλεί τις σχέσεις.

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου την ίδια μέρα, απειλεί την καλή μας διάθεση, τονίζει την απαισιοδοξία και μας γεμίζει ανασφάλειες για το μέλλον. Ο Ήλιος από το βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, που σχετίζεται με όλες τις ευχάριστες δραστηριότητες, εμποδίζεται από τον Κρόνο στον Σκορπιό που σχετίζεται με τα οικονομικά. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι οικονομικά προβλήματα θα μας στερήσουν τη χαρά, τουλάχιστον για λίγες μέρες.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μια όψη πιο αδύναμη, που δεν μπορεί να σώσει και πολλά, μπορεί όμως να μας δώσει διεξόδους και να «απαλύνει» λίγο τις δυσάρεστες επιρροές. Το γεγονός όμως ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της εργασίας… οπωσδήποτε δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα, είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/3, 1/7, 2/10 και 31/12.
 
Το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/1, 25/4, 28/7 και 28/10.
 
Τέλος, το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία προσφέρει μια προστασία στα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς).

Οι αστρολογικές όψεις στις 28 Ιουλίου 2013 και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Πλούτωνα στις 28 Ιουλίου, θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες θα πρέπει να ρυθμίσεις κατάλληλα, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Έντονα θα σε απασχολήσουν και τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν υπάρχουν χρέη που πρέπει να τακτοποιηθούν και που μπορεί να φρενάρουν τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται την ίδια μέρα, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αφού ο Ήλιος βρίσκεται σε μια συμβατή θέση προς το ζώδιό σου και σε βοηθά να βρεις τρόπους να ελιχθείς. Επιπλέον, το εξάγωνο που διαμορφώνουν οι δυο ευεργέτες πλανήτες Αφροδίτη και Δίας, πρόκειται να σου φέρει νέα έσοδα μέσα από ευχάριστες επαγγελματικές δραστηριότητες ή από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από τον χώρο της εργασίας σου είναι πολύ πιθανός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η αντίθεση που διαμορφώνει ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 28 Ιουλίου, σχηματίζεται σε δυο συμβατά προς εσένα ζώδια, κι έτσι δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Αντίθετα, ίσως οι καταστάσεις σε «πιέσουν» να επισπεύσεις κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Αν σκέφτεσαι να κάνεις τώρα χρήση της καλοκαιρινής σου άδειας, να ταξιδέψεις ή να κάνεις μια μετακόμιση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα, αφού ακόμα και αν πιεστείς λίγο παραπάνω, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, εντείνει τις ανασφάλειές σου και σε ωθεί να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή βάση στην προσωπική σου ζωή. Η όψη αυτή μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τους σοβαρούς δεσμούς σου, οι οποίοι όμως αν αξίζουν, τελικά θα αντέξουν και θα γίνουν πιο ισχυροί. Αν είσαι ελεύθερος, μάλιστα, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ θετικά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Δία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 28 Ιουλίου ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που σε φέρνει αντιμέτωπο με επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός στα έξοδά σου, ώστε να μπορέσεις να είσαι συνεπής σε κάποιες υποχρεώσεις σου που δεν παίρνουν αναβολή. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Δίας που βρίσκεται κι αυτός στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, υπόσχεται να σου φέρει νέες πηγές εσόδων που θα σε βοηθήσουν να «ξελασπώσεις» μια ώρα νωρίτερα. Θετικά μπορεί να λειτουργήσει και το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, αφού θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη και με τα οποία θα δημιουργήσεις στενούς συναισθηματικούς ή επαγγελματικούς δεσμούς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 28 Ιουλίου αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις σχέσεις σου. Θα πρέπει λοιπόν αυτές τις ημέρες να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου και να αποφύγεις κάθε κατάσταση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον δεσμό σου. Αν όμως υπάρχουν προβλήματα που δεν αποκαθίστανται, αυτή η όψη μπορεί να δώσει την χαριστική βολή. Σε κάθε περίπτωση, το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία την ίδια μέρα, σε προικίζει με το επικοινωνιακό χάρισμα που θα σου επιτρέψει να λύσεις παρεξηγήσεις, ή να προσεγγίσεις νέα άτομα με τα οποία θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα οικονομικά σου που «απειλούνται» από το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται την ίδια μέρα, το οποίο συνιστά να περιορίσεις τις σπατάλες, προκειμένου να αποφύγεις σοβαρά προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 28 Ιουλίου, είναι μια όψη ιδιαίτερα αρνητική, που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σου, αν συνεχίσεις να πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο αντέχει. Αν οι υποχρεώσεις σου αυτό το διάστημα είναι αυξημένες, θα πρέπει να βρεις χρόνο να ξεκουράζεσαι ή τουλάχιστον να μην αναλώνεσαι σε άσκοπες δραστηριότητες. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση ή να εντείνει κάποια οικογενειακά προβλήματα, γεγονός που θα σε καταβάλει ψυχολογικά. Φυσικά υπάρχει τρόπος να αντεπεξέλθεις και να ξεπεράσεις ανώδυνα αυτές τις επιρροές, αφού ο Δίας που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευχέρεια να αποκοπείς από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να βρεις την αρμονία δίπλα σε άτομα που σε κατανοούν πραγματικά. Αν μάλιστα νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσεγγίσεις έναν περασμένο έρωτα, μη διστάσεις να το κάνεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 28 Ιουλίου ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα μια αρκετά δύσκολη όψη που ευτυχώς για σένα, δεν σε επηρεάζει άμεσα. Αντίθετα, ίσως σε «πιέσει» να πάρεις αποφάσεις για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης σου, ή ακόμα και να συναντήσεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Ιδιαίτερα θετικός παράγοντας είναι και το γεγονός ότι ακόμα και το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται την ίδια μέρα, όχι μόνο δεν θα σου δημιουργήσει εμπόδια, αλλά θα σου φέρει γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο και οι οποίες θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Τέλος, το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο, με τον Δία, σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις όνειρα και φιλοδοξίες, ενώ υπόσχεται να βελτιώσει και τα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 28 Ιουλίου, αποτελεί μια αρνητική επιρροή για σένα, που απειλεί την οικογενειακή σου ασφάλεια, αλλά και τον τομέα της καριέρας σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα μπορέσεις να επιβιώσεις, αφού έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα έχεις μάθει να αγωνίζεσαι και να κατακτάς τους στόχους σου, έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Απαιτείται ωστόσο ακόμα και σ’ αυτή την καλοκαιρινή περίοδο να βάλεις άλλη μια φορά τα δυνατά σου, ώστε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Ευτυχώς το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου την ίδια μέρα δεν λειτουργεί αρνητικά, αλλά αντίθετα σε παροτρύνει να επιστρατεύσεις τις εμπειρίες σου και τις αντοχές σου, ώστε να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν και κυρίως στα οικονομικά σου. Εξάλλου, το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη την ίδια μέρα με τον Δία, μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την επαγγελματική σου αναρρίχηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το γεγονός ότι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον μοντέρνο κυβερνήτη σου Πλούτωνα στις 27 Ιουλίου, είναι πολύ σημαντικό για το ζώδιό σου. Παρόλο που και οι δυο πλανήτες πρόσκεινται σε ευνοϊκές θέσεις, καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου, καθώς υπάρχει αυξημένη νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις. Επιπλέον, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και εγκυμονεί κινδύνους στον τομέα της καριέρας σου. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να λειτουργήσει θετικά η αρνητικά ανάλογα με τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αν ανήκεις στους ευσυνείδητους που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον, σίγουρα θα αρχίσεις να αποκομίζεις οφέλη, αν όμως έδειχνες αδιαφορία και πέταγες το μπαλάκι στους άλλους στα δύσκολα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία την ίδια μέρα, αποτελεί μια προστατευτική επιρροή, και παράλληλα σου ανοίγει τον δρόμο για ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό καλό είναι για λίγες μέρες να περιορίσεις τις σπατάλες, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Με σύμμαχο τον κυβερνήτη σου Δία που διαμορφώνει εξάγωνο με την Αφροδίτη την ίδια μέρα, μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να δεχτείς σημαντική βοήθεια από οικεία σου πρόσωπα, αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την ερωτική σου ζωή και με τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να θελήσεις να γνωστοποιήσεις μια κρυφή σχέση σου, ή αν είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις μια σχέση με κάποιον ανώτερό σου. Μπορείς ακόμα να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου και το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου και να προγραμματίσεις ένα ερωτικό ταξίδι που εκτός του ότι θα σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, μπορεί να αποτελέσει και την αφετηρία μιας καινούργιας ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στις 28 Ιουλίου, και βάζει για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τις προσωπικές σου σχέσεις. Παρά τις όποιες υποχρεώσεις σου λοιπόν, καλό θα είναι αυτές τις μέρες να βρεις χρόνο για τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να καθησυχάσεις την ανασφάλειά του, αν θέλεις να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Αν πάλι η σχέση σου δεν σε καλύπτει και έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, ίσως αυτό το διάστημα οριστικοποιήσεις τον χωρισμό. Στην περίπτωση που ο χωρισμός είναι η τελική σου επιλογή, θα νιώσεις περισσότερο απελευθερωμένος και θα θελήσεις να κάνεις πράγματα που έχεις στερηθεί, όπως το να απολαύσεις το φλερτ και να ενδώσεις σε νέες περιπέτειες που θα σε τονώσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ήλιο μάλιστα, θα σε απαλλάξει από περιορισμούς και ταμπού και θα σε ωθήσει να ζήσεις για λίγο μακριά από κάθε σκοτούρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί ήδη να ταξιδεύεις νοερά σε εξωτικά μέρη και να περιμένεις πώς και πώς τις καλοκαιρινές σου διακοπές, όμως οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σένα. Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 28 Ιουλίου, αυξάνει κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και σε αναγκάζει να αλλάξεις για λίγο το πρόγραμμά σου. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και σίγουρα μια τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Θυμάσαι βέβαια ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και κρίνει τις πράξεις σου, για να σε ανταμείψει ανάλογα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο την ίδια μέρα, μπορεί να σου δημιουργήσει μια επιπλέον πίεση ή και να πυροδοτήσει την οργή του συντρόφου σου, αλλά προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι η δουλειά σου. Εξάλλου, το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία την ίδια μέρα, μπορεί να φέρει τόσο σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου, που αξίζει μια μικρή θυσία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, είναι μια επιρροή που θα σε κινητοποιήσει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να εργαστείς πιο αποδοτικά για την επίτευξη ενός προσωπικού σου στόχου. Το γεγονός ότι οι δυο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε συμβατά ζώδια σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις πολλά οφέλη, αρκεί να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο. Δεν θα πρέπει ωστόσο να παραμελήσεις και τις σχέσεις σου, οι οποίες αυτό το διάστημα μπορούν να εδραιωθούν και να πάρουν μια πιο σοβαρή τροπή. Εξάλλου, το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα ευνοεί τις επισημοποιήσεις καθώς και τις νέες γνωριμίες στους ελεύθερους που γρήγορα θα αποκτήσουν σοβαρές προοπτικές. Σχεδόν ανώδυνο θα αποδειχθεί και το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, που μπορεί να σε πιέσει να εργαστείς λίγο παραπάνω τώρα που υπάρχει φόρτος εργασίας, θα σου δώσει όμως και την ευκαιρία να μαζέψεις χρήματα για ένα υπέροχο ταξίδι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2013 00:00:00