blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη στον Καρκίνο. Το… λιοντάρι μέσα στο κλουβί του!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη στον Καρκίνο. Το… λιοντάρι μέσα στο κλουβί του!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, με την Σελήνη στον Καρκίνο

Σήμερα έχουμε μια σημαντική μετακίνηση, αυτή του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων για να περάσει στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Αυγούστου. Στη ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου, ο Άρης βρίσκεται πραγματικά σε δύσκολη θέση, δηλαδή στην πτώση του!
 
Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, καθώς και τα πρώτα παιδικά χρόνια, θέματα τα οποία δεν άπτονται των ενδιαφερόντων και των δράσεων του Άρη, που αναζητά πρόσφορο έδαφος για να εκδηλώσει την έντονη και ορμητική φύση του! Εδώ καταπιέζει την φύση του, με αποτέλεσμα συχνά να γίνεται εσωστρεφής, από φόβο μη διαταράξει τις ισορροπίες στο περιβάλλον που κινείται.
 
Ο Άρης στον Καρκίνο χάνει σημαντικά κομμάτια της φύσης του, της δράσης, της ορμητικότητας, της πρωτοβουλίας, της έντασης που τον διακρίνει. Συνεπώς, το διάστημα που ακολουθεί οι ενέργειες θα είναι πιο υποτονικές, θα γίνουμε πιο εσωστρεφείς, σαφώς λιγότερο διεκδικητικοί σε σχέση με τα θέλω μας ή με τα θέματα που προκύπτουν. Πολύ πιθανόν να παρατηρήσουμε γύρω μας, πως τα πράγματα, οι καταστάσεις ή τα πρόσωπα, να περνούν σε μια φάση αδράνειας, χωρίς την ένταση ή την πρωτοβουλία που κινητοποιεί το μηχανισμό των εξελίξεων! Είναι ακριβώς σαν να έχεις κλείσει το λιοντάρι σε ένα κλουβί, μέσα από το οποίο δεν μπορεί να δείξει τη δύναμη που πραγματικά έχει!
 
Στρεφόμαστε περισσότερο μέσα μας, ενδεχομένως να γίνουμε και πιο μυστικοπαθείς, με μια τάση να κρατάμε τα πάντα για τον εαυτό μας, χωρίς τη διάθεση να τα μοιραζόμαστε με τους γύρω μας, ενώ αναζητάμε τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις, που θα μας κάνουν να νοιώσουμε περισσότερο ασφαλείς!
 
Πολύ πιθανόν το διάστημα που θα ακολουθήσει να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή ζωή και τις σχέσεις μας με τα πρόσωπο που συνυπάρχουμε. Δεν αποκλείεται να αναδυθούν ζητήματα από το παρελθόν, που μας καλούν να τα δούμε με μια πιο ανοιχτή οπτική και να τα επιλύσουμε.
 
Και βέβαια, η ερωτική μας ζωή περνάει σε μια φάση, μέσα από την οποία νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε έντονα και δυνατά συναισθήματα, που μας κάνουν να νοιώθουμε πως ''ανήκουμε'' κάπου, πως υπάρχει ένα πρόσωπο, που αποτελεί το σημείο αναφοράς μας!

Οι αστρολογικές όψεις του Άρη από τον Καρκίνο

Στην διαδρομή του στον Καρκίνο, ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με τους ''μεγάλους'' του πλανητικού μας συστήματος. Το πρώτο του ραντεβού είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία προάγει το συναίσθημα και βελτιώνει πάρα πολύ τα θέματα των σχέσεων, ιδιαίτερα των ερωτικών, ενώ αναβαθμίζει την ποιότητα της ερωτικής ζωής.
 
Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ δυνατή και άκρως ενεργειακή όψη, που θα ξεσηκώσει συναισθηματικές θύελλες. Θα προκαλέσει ένα έντονο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες το καλοκαίρι αυτό, θα δημιουργήσει παιχνίδια εξουσίας ιδιαίτερα χειριστικά, δύσκολες καταστάσεις και θυελλώδεις έρωτες, που θα γράψουν τη δική τους ιστορία στο διάστημα που ακολουθεί.
 
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μία επίσης εκρηκτική όψη, υπεύθυνη για πάρα πολλές ξαφνικές και απρόσμενες ανατροπές, που γίνονται με πολύ απότομο και ξαφνικό τρόπο. Με την όψη αυτή διαταράσσεται το τοπίο των πάσης φύσεως σχέσεων, που περνούν από έντονες διακυμάνσεις, ρήξεις ή και χωρισμούς…
 
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα λειτουργήσει εξισορροπητικά, αποκαθιστώντας σχέσεις ή συνεργασίες που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ δίνει έναν πιο οριστικό χαρακτήρα σε σχέδια, για τα οποία έχουμε εργαστεί σκληρά για την υλοποίηση τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Καρκίνο

Με την μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο, ιδιαίτερα ευνοείται η υδάτινη τριπλότητα. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, ανακτούν την ενεργητικότητά τους και διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους το διάστημα αυτό, ανανεώνοντας σημαντικά το τοπίο των σχέσεών τους, το συναίσθημά τους, αλλά πολύ περισσότερο την ερωτική τους ζωή!

Πιο δύσκολη η θέση του Άρη στον Καρκίνο είναι για τους Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, μια και ανακινεί τον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και το χώρο της δουλειάς και τις σχέσεις στον εργασιακό χώρο. Στην ερωτική τους ζωή προκύπτουν διλήμματα και συγκρούσεις, που μπορεί να αναδιαμορφώσουν το τοπίο!Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-06-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι