blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Άρη σε σύνοδο με Πλούτωνα: Ανακάλυψε τη δημιουργική ενέργεια που κρύβεις μέσα σου!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Άρη σε σύνοδο με Πλούτωνα: Ανακάλυψε τη δημιουργική ενέργεια που κρύβεις μέσα σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, με τον Άρη σε σύνοδο με Πλούτωνα

 Άρη σε σύνοδο με Πλούτωνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιος θα με σταματήσει. (Ayn Rand, 1905-1982, Αμερικανίδα συγγραφέας & φιλόσοφος)
 
Οι εσωτερικές σου ποιότητες, αυτές που σε χαρακτηρίζουν, ανασύρονται και τις ημέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν τόσο για καλό, όσο και για κακό… Όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου, οι καταπιεσμένες επιθυμίες, τα όνειρα ή τα οράματά σου, τώρα νιώθεις την ανάγκη να τα διεκδικήσεις. Η διάθεσή σου είναι να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι σε όλους όσους σε πιέζουν, σου επιβάλλονται ή προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν και να πεις ένα μεγάλο όχισε οτιδήποτε δεν σε εκφράζει
 
Η δυναμική της όψης της συνόδου Άρη-Πλούτωνα, που κορυφώνεται στη 1:06 τα ξημερώματα της Τρίτης (και που είναι ενεργή σχεδόν όλη την εβδομάδα), μόνο απλή δεν είναι…
 
Οι ημέρες έχουν έντονη ενεργειακή φόρτιση και ωθούν συχνά σε κινήσεις που έχουν παρορμητικό χαρακτήρα, συχνά απερίσκεπτο, που βεβαίως είναι πολύ εύκολο να οδηγήσει σε λάθη! Και τώρα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές οι οποίες σκοπό έχουν να σου επιβληθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο, αλλά μπορεί να είσαι κι εσύ αυτός που θα θελήσει να επιβάλει με απόλυτο και ολοκληρωτικό τρόπο τις απόψεις του! Κι εδώ αρχίζει το… μπέρδεμα, μια και όταν επιβάλλεις ή σου επιβάλλονται, πάντα γεννιούνται και αντιδράσεις, που οξύνουν τους τόνους και τα πνεύματα, οδηγώντας πολλές φορές τις καταστάσεις σε ακραία σημεία! Έτσι, είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές τα πράγματα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο…
 
Από την άλλη μεριά, η όψη προσφέρεται για δυνατά παιχνίδια και ισχυρές διεκδικήσεις. Τώρα μπορείς να καταφέρεις πράγματα, που μπορεί να επιδιώκεις εδώ και καιρό. Η ώθηση που σου δίνεται τις ημέρες αυτές είναι ισχυρή και ικανή να ανατρέψει ακόμη και δύσκολες καταστάσεις, καθώς δεν επιτρέπεις σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σου… Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και προχωράς προς την ολοκλήρωση τους!
 
Η όψη εγείρει και έντονες ερωτικές διεκδικήσεις. Είναι μια όψη που ξεσηκώνει δυνατά πάθη, που λειτουργούν άκρως χειριστικά απέναντι στον άλλον… Είναι εκείνα τα παιχνίδια εξουσίας, που δυναμώνουν την ένταση και δημιουργούν πολύ σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική ζωή!
 
Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί τις ημέρες αυτές οι ισορροπίες κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή, που μπορεί πολύ εύκολα να σπάσει και να ανατρέψει τα πάντα στην καθημερινότητά σου, στη ζωή σου, στην καρδιά σου… Αυτό που θα βοηθήσει, είναι το να μπορέσεις να στρέψεις στην ενέργεια σε δημιουργικές διαδικασίες και ενέργειες, έτσι ώστε να αποφύγεις τις ακρότητες, που έτσι κι αλλιώς όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσουν, αλλά μπορεί να φέρουν και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις!
 
Είναι πολύ προτιμότερο να εκτονώσεις την ενέργειά σου δουλεύοντας σκληρά ή με οποιοδήποτε τρόπο σε βοηθά να νιώθεις δημιουργικός και δυνατός… Όχι σε ανώφελες συγκρούσεις και διεκδικήσεις, που οδηγούνται από το Εγώ… Επίσης, προσοχή και σε ατυχήματα, που μπορεί να προκληθούν από παρορμητικές και βιαστικές συμπεριφορές…
 
Είναι πολύ σημαντικό τώρα να ανακαλύψεις τη δημιουργική και καλή ενέργεια που κρύβεις μέσα σου και να την στρέψεις στην κατεύθυνση που επιθυμείς… Αυτή μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά να μεγαλουργήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχετε τον Ήλιο σας ή τον ωροσκόπο σας κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε στον γενέθλιο χάρτη σας σε όψη τους δύο πλανήτες, τις ημέρες αυτές αποφύγετε να ανοίγετε μέτωπα, που μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεστε, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή! Επίσης, μην απαντάτε σε προκλητικές ή εριστικές συμπεριφορές απέναντί σας! Αποφύγετε γενικότερα τις παρορμητικές κινήσεις, γιατί μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε… Προτιμήστε να εκτονώσετε την ενέργειά σας σε οτιδήποτε θετικό και εποικοδομητικό για εσάς! Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα θα λειτουργήσει σαν ηφαίστειο για τις σχέσεις. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι ανακατατάξεις θα σου φέρει στον έρωτα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 16 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η αστρική καταιγίδα του Νοέμβρη και η αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη!

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας! Απο την Φένια Σταμέλου

 

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-11-2014 20:00:00