blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014. Η αστρική καταιγίδα και η αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη!

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014. Η αστρική καταιγίδα και η αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014

Ο Άρης εμπλέκεται στον «πόλεμο» Πλούτωνα-Ουρανού

Ένα αρκετά δύσκολο διάστημα βρίσκεται μπροστά μας, καθώς ο Άρης αποφασίζει να εμπλακεί στο τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού, που θεωρείται υπεύθυνο για αρκετά από τα δεινά μας, συμπεριλαμβανομένης και της οικονομική κρίσης. Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στις 11/11 είναι ικανή να προκαλέσει πολεμικές καταστάσεις στις ευαίσθητες περιοχές του πλανήτη, ίσως ακόμα και τρομοκρατικές ενέργειες, σε σημεία που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Καθώς ο Πλούτωνας σχετίζεται και με το υπέδαφος, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τα μουγκρίσματά του εγκέλαδου. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται στις 13 του μήνα, υποδηλώνει τον απρόσμενο και απρόβλεπτο χαρακτήρα των γεγονότων που θα συνοδεύουν αυτή την σύντομη, αλλά έντονη αστρική καταιγίδα. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι όλες αυτές τις ημέρες, ο Άρης θα ενεργοποιήσει την έκλειψη στον Κριό που έγινε στις 8 Οκτωβρίου, εντείνοντας το πολεμικό κλίμα και τις διαμάχες. Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι αντίστοιχα γύρω στις 4 Απριλίου, 6 Ιουλίου, 7 Οκτωβρίου και στις 5 Ιανουαρίου.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο: Προσοχή στις σχέσεις!

Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, που σχηματίζεται ταυτόχρονα με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 13 του μήνα, αποτελεί μια δύσκολη όψη για τις προσωπικές σχέσεις και περισσότερο για εκείνες, που έχουν αισθηματικό υπόβαθρο.

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Μια πολύ θετική πλανητική όψη, που διαμορφώνεται στο μάτι του κυκλώνα στις 12 Νοεμβρίου, είναι το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που μας δίνει ελπίδα και πίστη ότι όλα όσα συμβούν τώρα θα έχουν τις λιγότερες απώλειες. Ο Ποσειδώνας, πλανήτης των ιδανικών αλλά και της θεϊκής παρέμβασης, βοηθά ώστε να αμβλυνθούν οι ζημιές, που πιθανό να προκαλέσει ο Άρης. Μάλιστα, ο Ερμής, υπεύθυνος για την επικοινωνία, μας καλεί να ακούσουμε την εσωτερική φωνή μέσα από την ψυχή μας και στην κρίσιμη στιγμή να βασιστούμε στην διαίσθησή μας.

Ήλιος σε τετράγωνο με Δία

Στις 14/11 με το τετράγωνο Ήλιου-Δία κρίνεται σκόπιμο να αποφύγουμε κάθε είδους υπερβολές και άκαιρους ενθουσιασμούς που θα μπορούσαν να μας παρασύρουν σε λανθασμένες κινήσεις.

Αφροδίτη στον Τοξότη

Με μια πολύ αισιόδοξη πλανητική μετακίνηση κλείνει αυτό το αρκετά δύσκολο επταήμερο. Στις 16 Νοεμβρίου ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Από τη νέα θέση του, ο πλανήτης του έρωτα θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια με αποτελεσματικότητα, ενώ θα ευνοήσει σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Στις 16, με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορούμε να παίξουμε το ρόλο του «ντεντέκτιβ» και να ανακαλύψουμε κρυφές λεπτομέρειες σε σημαντικές υποθέσεις που μας απασχολούν.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014.

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας! Απο την Φένια Σταμέλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-11-2014 06:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι