blank
 
blank

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας!

 
Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
 

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα

Στις 11 Νοεμβρίου και ώρα 1:06 τα ξημερώματα, κορυφώνεται η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένας εξαιρετικά δυναμικός συνδυασμός, που θα πυροδοτήσει εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής μας.
 
Ο Άρης στον Αιγόκερω βρίσκεται στην έξαρσή του, δηλαδή στη θέση που οι ενέργειές του εκφράζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όμως, οι ενέργειες αυτές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται ο τρόπος που διεκδικούμε τα πράγματα, οι επιθυμίες μας και το (υπερτροφικό πολλές φορές) Εγώ μας, τώρα μπλέκονται με αυτές του Πλούτωνα, δημιουργώντας παιχνίδια εξουσίας και προσπάθεια να χειραγωγήσουμε τους άλλους ή να τους αφήσουμε να μας χειραγωγήσουν. Από την άλλη, στη θετική της πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να μας βοηθήσει να εστιάσουμε σε ένα στόχο και να βάλουμε όλη μας τη δύναμη για να τον πετύχουμε.
 
Η επιρροή της όψης, η οποία θα είναι ενεργή μέχρι τα τέλη του μήνα και ιδιαίτερα έντονη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά και απωθημένα, θέματα ταμπού που έχουμε κρύψει κάτω από το χαλί, καθώς και μάχες επικράτησης του ισχυρού. Ειδικά αυτό το τελευταίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού η αδιαλλαξία και οι απόλυτες θέσεις θα προκαλέσουν συγκρούσεις, στις οποίες ενυπάρχει το στοιχείο της βίας.
 
Ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτής της όψης είναι καταρχήν με σωματική άσκηση και ειδικότερα μέσα από δραστηριότητες, που εκτονώνουν τον θυμό μας, την εσωτερική ένταση και το άγχος (το σεξ αποτελεί ιδανική επιλογή). Ακόμη, μιας και η σύνοδος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, η παραγωγικότητα στον χώρο της δουλειάς μας και η προσπάθεια να επικεντρωθούμε στις μελλοντικές μας φιλοδοξίες, αποτελεί μία εξαιρετική δίοδο για να εκμεταλλευτούμε την όψη προς όφελός μας.
 
Όποιον τρόπο κι αν επιλέξουμε για να εκτονώσουμε αυτή την εκρηκτική ενέργεια, καλό θα είναι να έχουμε κατά νου πως στόχος της είναι να μεταμορφώσει ένα κομμάτι μας που επιμένουμε να διατηρούμε κρυμμένο από φόβο, αδυναμία ή απουσία βούλησης…
Sponsored Links

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σου σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας το κομμάτι της καριέρας σου. Το διάστημα που θα διαρκέσει η επιρροή αυτής της όψης, θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα υπάρξουν πολλοί ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να μπουν στον δρόμο σου και να σου βάλουν εμπόδια. Παράλληλα, καλό θα είναι να αποφύγεις εντάσεις και υψηλούς τόνους με κάποιον ανώτερό σου, που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες για τη μελλοντική σου πορεία. Ωστόσο, αν χειριστείς τις καταστάσεις με υπευθυνότητα και επιμέλεια και εκμεταλλευτείς την όψη για να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους, μπορείς να πετύχεις την καταξίωση που επιθυμείς.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις ανώτερες γνώσεις και τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. Κατά τη διάρκεια επιρροής αυτής της όψης θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράξη τις ιδέες και τα πιστεύω σου μέσα από την ενασχόλησή σου με ένα νέο πεδίο μάθησης, την ανάγνωση ενός βιβλίου, που πέφτει στα χέρια σου για να διευρύνει τους ορίζοντές σου ή μέσα από τη συναναστροφή σου με άτομα, που έχουν να σου πουν κάτι διαφορετικό. Τα ταξίδια και τα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις ημέρες. Γενικότερα πάντως, κάτι φαίνεται να αλλάζει στην κοσμοθεωρία σου, στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια της ζωής σου και στο πώς θέλεις να δεις τον εαυτό σου στο μέλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σύνοδος μεταξύ του Άρη με τον Πλούτωνα λαμβάνει χώρα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και με την οικονομική σου κατάσταση. Σχετικά με το δεύτερο, αν υπάρχει κάποια συμφωνία στα σκαριά, αυτή τη περίοδο θα τη δεις να εξελίσσεται, ίσως και μέσα από υπογραφές, ενώ οφειλές προς οικονομικούς οργανισμούς θα χρειαστούν άμεση διεκπεραίωση. Καλό θα είναι να αποφύγεις περιττές αγορές ή ανοίγματα, που θα δημιουργήσουν πρόσθετο βάρος στη τσέπη σου. Όσον αφορά στο πρώτο, την ερωτική σου ζωή, μία κρίση που λαμβάνει χώρα σε μία σημαντική για σένα σχέση, φαίνεται να σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με τις ανάγκες σου, αλλά και το κατά πόσο βλέπεις καθαρά αυτά που αποκομίζεις από τον άλλο. Αν κάποιο κομμάτι δε κολλάει στο παζλ, πιθανόν να χρειαστεί να το διαλύσεις, για να το ξαναφτιάξεις από την αρχή…
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιό σου δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στις σχέσεις σου, φέρνοντάς σε προ αποφάσεων. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, το θέμα είναι ότι συνειδητοποιείς πως η άλλη πλευρά ασκεί μία τεράστια εξουσία πάνω σου, την οποία αυτές τις μέρες καλείσαι να διαχειριστείς. Τα μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τώρα γίνονται ζητήματα ζωής και θανάτου, ενώ τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της όψης, ίσως να έχεις και μία έντονη αίσθηση του μοιραίου και αναπόφευκτου. Όμως, η κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις, έχει ως στόχο να σε μεταμορφώσει και να απομακρύνει από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις, που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. 
 
ΛΕΩΝ
Η όψη συνόδου Άρη-Πλούτωνα πραγματοποιείται μέσα στον 6ο ηλιακό σου οίκο, θέτοντας σε προτεραιότητα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, τη φυσική σου κατάσταση και γενικότερα την ροή της καθημερινότητάς σου, που φαίνεται να αλλάζει. Μερικά νέα δεδομένα που προκύπτουν στο χώρο εργασίας σου, σε αναγκάζουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου ή να φτιάξεις ένα καινούριο πρόγραμμα, που διαμορφώνει εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σου σχέσεις, να αποφύγεις κόντρες και ανταγωνισμούς και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από απόσταση και με ψύχραιμη ματιά. Ακόμη, δώσε προσοχή στην φυσική σου κατάσταση και προσπάθησε να εκτονώσεις την ενέργεια μέσα από σωματική άσκηση.  
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα πρόκειται να ενεργοποιήσει το κομμάτι της ζωής σου που σχετίζεται με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, τον έρωτα και τη δημιουργικότητά σου. Όλα τα παραπάνω φαίνεται να ζητούν την αμέριστη προσοχή σου τις προσεχείς ημέρες, κατά τις οποίες ίσως να παρατηρήσεις και μία αύξηση της ενέργειάς σου, που σε μετατρέπει σε μία αεικίνητη μηχανή παραγωγής. Είτε την εκτονώσεις σεξουαλικά, είτε μέσα από την δουλειά σου, το βέβαιο είναι ότι ξαφνικά νιώθεις να παίρνεις την όποια κατάσταση στα χέρια σου και ότι έχεις τη δύναμη να μεταμορφώσεις εσύ ο ίδιος τους τομείς της ζωής σου που πάσχουν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, που δέχονται άμεσα την επιρροή της όψης, ίσως να κάνουν και μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που εκπέμπει μυστήριο…
 
ΖΥΓΟΣ
Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα συμβαίνει στο ηλιακό σου ναδίρ, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο το σπίτι σου και τις οικογενειακές σχέσεις. Τα σενάρια ξεκινούν από το πρακτικό κομμάτι, δηλαδή πιθανές αλλαγές που πραγματοποιείς ή σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις στο σπίτι σου και σου έχουν δημιουργήσει άγχος και οικονομικό πονοκέφαλο. Το άλλο κομμάτι αφορά στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες ενδέχεται να παρουσιάσουν τριγμούς, κόντρες ή συγκρούσεις ή ίσως όλο αυτό το σκηνικό να μεταφερθεί στον επαγγελματικό σου χώρο, διατηρώντας το ίδιο κλίμα έντασης με άλλα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να μην αναλωθείς σε ανούσιους καβγάδες και να βρεις ένα μέρος-καταφύγιο (ή ένα πρόσωπο), το οποίο θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις το νευρικό σου σύστημα. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σύνοδος του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) με τον σύγχρονο (Πλούτωνα) δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Ευτυχώς, η συνάντησή τους συμβαίνει στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερου, επηρεάζοντας την επικοινωνία σου με τους άλλους, η οποία τις ημέρες επιρροής της όψης ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, υπόγεια και χειριστική. Στον επαγγελματικό τομέα, αυτό μπορεί να σε βοηθήσει, διότι ο λόγος σου αποκτά πυγμή και έχεις την ικανότητα να κερδίσεις τον συνομιλητή σου, όμως όσον αφορά στα ερωτικά σου, ίσως να δημιουργηθεί μία διαμάχη, που δε θα μπορέσεις να μαζέψεις με τίποτα τις συνέπειές της. Πρόσεξε τι λες και πώς, ενώ καλό θα είναι να δώσεις βαρύτητα και στις σχέσεις σου με αδέρφια και συγγενικά πρόσωπα τις ημέρες αυτές. Ίσως έχουν κάτι να σου πουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σύνοδος μεταξύ του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον 2ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση και, εν γένει, με τις αξίες σου. Ίσως να φταίει η οικονομική αβεβαιότητα των ημερών, ίσως να έκανες κάποια υπερβολικά έξοδα ή ανοίγματα το προηγούμενο διάστημα ή ίσως μία αλλαγή στις αποδοχές σου να σου δημιουργούν μία ανασφάλεια, η οποία σου ξυπνά το ένστικτο της επιβίωσης. Από την άλλη, αν υπάρχουν σχέδια που είχες στα σκαριά σχετικά με ένα νέο πεδίο απασχόλησης, τώρα θα τα δεις να εξελίσσονται. Όποιο σενάριο κι αν σε αφορά, το θέμα των ημερών που προηγούνται και έπονται της όψης είναι το εξής: Τι έχει πραγματική αξία για μένα; Μία δουλειά που να ικανοποιεί την δημιουργικότητα και την τσέπη μου; Μία σχέση στην οποία δεν θα αισθάνομαι εγκλωβισμένος; Ή τίποτα από όλα αυτά; 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η όψη συνόδου Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται στο ζώδιό σου, μπορεί να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους. Το ένα θέμα είναι η καριέρα σου. Πώς θα την εξελίξεις και τι θέματα έχουν ανακύψει το περασμένο διάστημα, που χρειάζονται τακτοποίηση; Αφεντικά και ανώτεροι σε πιέζουν να λάβεις αποφάσεις, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να θέσεις νέους στόχους. Το άλλο θέμα είναι οι σχέσεις και συγκεκριμένα, οι ερωτικές. Οτιδήποτε δεν έχει ειπωθεί και αφορά στη σχέση με τον σύντροφό σου ή με ένα άτομο που πηγαινοέρχεται στη ζωή σου, τώρα βγαίνει στην επιφάνεια, ίσως με τη μορφή σύγκρουσης. Καλό θα είναι να επιδείξεις ψυχραιμία και να σκεφτείς κατά πόσο σε ικανοποιεί να διατηρείς σχέσεις, στις οποίες ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο ή που ο εγωισμός προηγείται της αγάπης. Μίλα ανοιχτά για αυτά που σε απασχολούν και μην κρύβεις άλλο τα πραγματικά σου συναισθήματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα λαμβάνει χώρα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που συμβολίζει την ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο. Ο λόγος αυτής της τάσης μπορεί να προέρχεται από μερικές δυσκολίες που περνάς το τελευταίο διάστημα στην επαγγελματική σου ζωή, με τον Κρόνο να έχει ταρακουνήσει για τα καλά τις εργασιακές σου σχέσεις ή μπορεί να προέρχεται και από τα ερωτικά σου, που ο Δίας από απέναντι έχει φέρει μερικούς ανθρώπους στο δρόμο σου, που έχουν αναστατώσει τις μέρες και τις νύχτες σου. Ό,τι κι αν σου συμβαίνει, καλό θα είναι να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να ασχοληθείς λίγο με ό,τι συμβαίνει μέσα σου. Δεν είσαι τύπος που αντέχει στην καταπίεση, οπότε πρέπει να βρεις ποιοι άνθρωποι ή ποιες συμπεριφορές σε κάνουν να ασφυκτιείς, και να τους δώσεις ένα τέλος. 
ΙΧΘΕΙΣ
Η συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τον 11ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά στις κοινωνικές σου επαφές, τους μελλοντικούς σου στόχους και τη θέση σου ως άτομο στην κοινωνία. Αυτή η όψη θα σε κάνει να αναρωτηθείς πού έχεις φτάσει ως τώρα, αν έχεις ικανοποιήσει όνειρα και επιθυμίες που είχες θέσει το περασμένο διάστημα και αν όχι, να θέσεις τώρα νέα που θα έχουν περισσότερο ρεαλιστική και πρακτική χροιά. Όσον αφορά στις κοινωνικές σου σχέσεις, υπάρχουν φίλοι που μπορεί να έχουν διάθεση να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα και την ίδια στιγμή υπάρχουν άλλοι, που μπορεί να αποτελούν στήριγμα σε δύσκολες στιγμές και σημαντικούς συνοδοιπόρους στα μελλοντικά πλάνα σου. Κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες και ό,τι δεν ανήκει στη δεύτερη, απομάκρυνέ το.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-11-2014 12:00:00