blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πώς ο Πλούτωνας μπορεί να επηρεάσει το σεξ, αλλά και τη θέληση!

 
Πώς ο Πλούτωνας μπορεί να επηρεάσει το σεξ, αλλά και τη θέληση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Σε περιόδους διελεύσεων του Πλούτωνα από τον Ήλιο μας ή την Αφροδίτη μας, νιώθουμε σαν να μας τραβάει ένα αόρατο χέρι το χαλί κάτω από τα πόδια μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι όψεις συνόδου, τετραγώνου και αντίθεσης. Και αυτές που κάνει ο διελαύνων Πλούτωνας με τον Άρη μας.

Παντού, όπου εμφανίζεται ο Πλούτωνας, ξανανοίγουν σημαντικά κεφάλαια από το βιβλίο της ζωής μας, ενώ οι αλλαγές που πρόκειται να συμβούν είναι σημαντικές για την εξέλιξη και το μέλλον μας. Οι περισσότεροι θεωρούν τις πλουτώνιες διελεύσεις όμοιες με τους εφιάλτες, από τους οποίους το ξύπνημα δύσκολα έρχεται.
 
Και αυτό δεν είναι δύσκολο να το κατανοήσουμε. Ο Πλούτωνας φέρει στον πυρήνα του την διάλυση, τον αποχωρισμό και το χωρισμό. Και για μας τους ανθρώπους, που είμαστε γαντζωμένοι στη συνήθεια, το να πρέπει να εγκαταλείψουμε τα συνήθη και τα δομημένα και κεκτημένα μας, πονάει πολύ. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι το αποτέλεσμα που φέρνουν οι πλανήτες τόσο δραματικό, αλλά το στρες μας, ο φόβος και η αγωνία για αυτά που νομίζουμε πως θα μας συμβούν.
 
Η ανάλυση της ζωδιακής θέσης του Άρη, δηλαδή σε ποιο ζώδιο βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός άνδρα, προσφέρει άπειρα στοιχεία για την συμπεριφορά του στον έρωτα. Με άλλα λόγια, πώς αγαπά ένας άντρας; Περισσότερα γι’ αυτό το θέμα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
 
 
Οι διελεύσεις του Πλούτωνα, όταν αγγίζουν τον γενέθλιο Άρη μας, επιδρούν πάνω στην σεξουαλικότητά μας, μεταβάλλοντας τις μέχρι τώρα συνήθειες, αλλά και την ένταση τους. Στο γυναικείο ωροσκόπιο, ο Άρης είναι το είδος του αρσενικού που την ελκύει, που θέλει να ζήσει τον έρωτα μαζί του.
 
Περνάει λοιπόν ο Πλούτωνας, αγγίζοντας στο ωροσκόπιό σας τον Άρη, τότε υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείτε παράφορα κάποιον, με τις ιδιότητες που έχει ο γενέθλιος Άρης στο ωροσκόπιό σας. Για παράδειγμα, αν ο γενέθλιό σας Άρης είναι στο Κριό, τότε το αντικείμενο του πόθου μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό παρορμητικός, τολμηρός και βιαστικός. Φυσικά, η όλη νέα κατάσταση συνοδεύεται και από πρωτόγνωρες εμπειρίες στο σεξ!
Sponsored Links

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

Υπάρχει όμως και η περίπτωση οι δύο αυτοί να στραγγαλίσουν την αγάπη της Αφροδίτης, αφού δημιουργούν σχέσεις με πάθος, ζήλεια, κτητικότητα και επικίνδυνη έλξη. Έχει παρατηρηθεί πως όταν ο Πλούτωνας από διέλευση αγγίζει τον Άρη μας, τότε η χρόνια καταπίεση που μπορεί να υπομέναμε από το σύντροφό μας ή το αφεντικό μας, παίρνει τέλος, αφού ανακαλύπτουμε τις δυνάμεις μέσα μας, φέρνοντας τις στην επιφάνεια.
 
Επίσης, όταν στο χάρτη μας έχουμε ένα δυνατό Άρη, τότε μόλις αυτός ενεργοποιηθεί από τον Πλούτωνα, μπορούμε να διαλύσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι μας φαίνεται περιττό και δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιο σκοπό.
 
Οι δύο πλανήτες διαθέτουν τρομερές δυνάμεις, βρίσκοντας τρόπο έκφρασης. Αν καταπιέσουμε την έκφρασή τους, τότε είναι το ίδιο επικίνδυνο, όπως και να αφήσουμε τις δυνάμεις αυτές ανεξέλεγκτες.
 
Έχουν όμως και ένα αχτύπητο πλεονέκτημα: οι δυνάμεις τους μετακινούν βουνά, μέσα από εμάς. Που σημαίνει πως, όσον αφορά στη καριέρα μας, έχουμε ένα αποφασιστικό σχέδιο και ένα αμετακίνητο σκοπό μπροστά μας. Όπως επίσης ότι οπλιζόμαστε με αυτοπεποίθηση και εσωτερική δύναμη.
 
Βέβαια, η πιο δύσκολη άσκηση είναι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να επιδείξουμε απόλυτη πειθαρχία, όσον αφορά τις εσωτερικές μας εντάσεις!
Από τη Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2013 00:00:00