blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο άνδρας, ο έρωτας και η θέση του Άρη στον γενέθλιο χάρτη του!

 
Ο άνδρας, ο έρωτας και η θέση του Άρη στον γενέθλιο χάρτη του!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Ο άντρας, ο Άρης του και ο Έρωτας, δεμένοι και οι τρείς μαζί στο αιώνιο άρμα του αρσενικού και θηλυκού, ειναι μια ατελείωτη ιστορία τεστοστερόνης, που ασχολείται με ποιο τρόπο οι άντρες ερωτεύονται, πώς συμπεριφέρονται όταν δαγκώσουν τη λαμαρίνα και πώς παθιάζονται. Μία εικόνα δηλαδή, για το πως ένας άντρας αγαπά, πως ζει υπό τη σκιά ή το φώς του έρωτα και πως υποφέρει.

Η ανάλυση της ζωδιακής θέσης του Άρη, δηλαδή σε ποιο ζώδιο βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο, προσφέρει άπειρα στοιχεία για την αρσενική συμπεριφορά στον έρωτα. Με άλλα λόγια, πώς αγαπά ένας άντρας;
 
Για να δείτε την θέση του Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο του άντρα που σας ενδιαφέρει, επισκεφτείτε τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr.
Sponsored Links

Αν ο άντρας που αγαπάτε έχει τον Άρη…

…στον Κριό / 1ος οίκος
Θέλω να είμαι ο καλύτερος στη ζωή σου
Το αντρικό αρχέτυπο, ο Αχιλλέας μέσα από την πανοπλία, γενναίος και άφοβος, με υπερβολικές αντιδράσεις, μάχεται ενάντια σε όλα τα εμπόδια. Έναν εχθρό δεν μπορεί όμως να νικήσει: τη πραγματικότητα. Αν και στην αγάπη αργεί να πάρει μπρός, ωστόσο στο σεξ από νωρίς ειναι κατατοπισμένος σε κρυφά μονοπάτια. Μαγεύεται από τα κορμιά των άλλων, ενώ το δικό του θεωρεί πως του δίνει ανεξάντλητη ενέργεια. Ακολουθεί τη χημεία και τα ερωτκά σημάδια που οσφραίνεται, ώστε να ζήσει τον έρωτα στο έπακρο. Δραστικός στο κρεβάτι και τον πόλεμο, βαριέται γρήγορα, ενώ ηδονίζεται να κατακτά. Το αξιοθαύμαστο σε έναν Άρη στο Κριό είναι σαν να έχει ανακαλύψει την πηγή της νεότητος, της ερωτεύσιμης αφέλειας και της πρωτόγονης αγριάδας. Γοητεύεται από τον κίνδυνο και ο μόνος λόγος που θυμώνει πραγματικά, είναι όταν ο κόσμος μοιάζει να έχει μείνει ακίνητος. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στον Ταύρο/ 2ος οίκος
Η ήρεμη δύναμη
Η αξιοπιστία που τους χαρακτηρίζει, έχει το βάρος χρυσού. Καθώς και η προθυμία τους να υπερασπιστούν τη γυναίκα που αγαπάνε, αλλά και όλους όσους ειναι κοντά τους. Εύκολα μετακινούν βουνά στον έρωτα, αν θελήσουν να πάρουν ή να κατακτήσουν κάτι. Αυτός ο άντρας και ο Άρης του, είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί με τον ποδόγυρο, ενώ παθιάζονται με την κτήση, το να κάνουν κάτι δικό τους. Αν βρει αντιστάσεις στο δρόμο προς την κατάκτηση του αντικειμένου του πόθου του, τότε πεισμώνει και δεν έχει μάτια για άλλη, μέχρι να πέσει το οχυρό.
Για ένα πράγμα ειναι περιβοητος ένας Άρης στον Ταύρο: για τα ξεσπάσματα θυμού, τα οποία αγγίζουν το εξωπραγματικό, ενώ όταν προκαλείται από έναν αντίπαλο, δε διστάζει να φτάσει μέχρι το τέρμα, έτοιμος για αντεπίθεση. Η αδυναμία στις ωραίες αλλά καλόγουστες γυναίκες, ειναι δεδομένη μέχρι το τέλος της ζωής, όπως και στα σκάνδαλα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στους Διδύμους / 3ος οίκος
Ας μιλήσουμε για αγάπη
Αυτοί που κατανοούν πλήρως τις γυναίκες και τις ανάγκες τους! Που τους ψιθυρίζουν στο αυτί αυτό που χρειάζονται να ακούσουν. Που λειτουργούν ερωτικά, χωρίς εγχειρίδιο και άμεσα. Ο άντρας με τον Άρη αυτόν, κατακτά με τα λόγια και την ερωτική ομιλία. Κατακτιέται με αυτά που ακούει να του λένε στο κρεβάτι. Η έννοια της αγάπης είναι για αυτόν ένα παράγωγο της σκέψης του, γέννημα πνευματικό. Είναι τόσο ευχαριστημένος από αυτά που ακούει να λέγονται για τον εαυτό του, που αν περάσει μια βραδιά χωρίς σεξ, μπορεί να μην το προσέξει αμέσως. Δημοσιογράφος, πολιτικός και γενικότερα μοτεράκι στο στόμα, είναι δραστήριος σεξουαλικά, αλλά βαριέται κι εύκολα. Κάτι που αμέσως το καταλαβαίνει η σύντροφος, από την αλλαγή της τεχνικής του στο σεξ. Η άρια δύναμη εξανεμίζεται εδώ, ο αέρας του ζωδίου την κάνει ουδέτερη και λιγότερο αρρενωπή. Οι εραστές είναι του θεωρητικού περισσότερου, παρά του πρακτικού, ενώ έχουν ανάγκη συνεχώς να ηδονίζονται από κάτι νέο, καινούργιο, εγκεφαλικό πρωτίστως και μετά σωματικό. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στον Καρκίνο / 4ος οίκος
Το ραντάρ των συναισθημάτων
Είτε χαρακτηρίζεται ως αδύναμος, είτε ως το τέλειο αρσενικό του κόσμου τούτου, είναι σίγουρο πως είναι ακραία ευαίσθητος. Ο “καρκινίσιος” Άρης δυναμώνει με τα συναισθήματα, στων οποίων τη θάλασσα κολυμπά. Είναι αυτό που νιώθει και τίποτε λιγότερο. Στις σχέσεις, μπορεί το θέμα να εξελιχθεί περίπλοκα. Αυτό που στην αρχή συνεπήρε και τράβηξε το αντικείμενο του πόθου του κοντά του, μετά γίνεται ανυπόφορα πιεστικό. Αυτό που πρέπει να κατανοήσει ο σύντροφος, είναι πως ο εραστής με τον Άρη στο Καρκίνο, θέλει να κατανοηθεί συναισθηματικά και όχι πνευματικά. Το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείτε εύκολα, αφού τη μία δείχνει τη φωτεινή του πλευρά και την άλλη τη σκοτεινή του. Ακριβώς ακουλουθώντας τις ιδιότητες της Σελήνης. Βέβαιο είναι πως η ερωτική ζωή θα είναι γεμάτη πάθος, τραμπάλα συναισθημάτων και εναλλαγές. Μπορεί να μην εκφράζει το κλασσικό αντρικό πρότυπο ο άντρας αυτός, αλλά μέσα του ξέρει να παλεύει για μία γυναίκα. Με τον τρόπο του, όμορφα και σιωπηλά. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

…στον Λέοντα / 5ος οίκος
Η ζωή είναι ένα καρύδι, που δεν το σπας με μαξιλάρια
Αν ο Άρης του άντρα βρίσκεται στον Λέοντα, τότε η βασιλική λάμψη ειναι δεδομένη. Οι Δον Κιχώτες αυτοί, στέκονται σαν ένα μάτσο ήρωες, μέσα στην περηφάνια τους και με τη σιγουριά πως πράγματι πρόκειται για τους καλύτερους εραστές του ζωδιακού, που κατέχουν όχι μόνο τα μυστικά του καλού σεξ, αλλά και μια ανεξάντλητη γνώση γύρω από το τι χρειάζεται μια γυναίκα. Στην πραγματικότητα, ο κύριος Ηλιαχτίδας είναι ο κλασσικός τύπος άντρα, με μια υπερβολική δόση σιγουριάς, αλλά και βαθιά ανασφάλεια, μήπως σαν εραστής αποτύχει.
Ενδόμυχα, βαθμολογεί τον εαυτό του, με τεράστιες προσπάθειες βελτίωσης, αν και σπάνια θεωρεί πως το έχει ανάγκη. Όταν διεκδικεί ερωτικά, παλεύει μόνο για να κερδίσει. Και όμως, όσο γρήγορα γίνεται πύραυλος, τόσο γρήγορα πάλι πέφτει στη γη ο ήρωάς μας. Ό,τι ανήκει στον Βασιλιά, ανήκει σε αυτόν. Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά μπορεί να κοιμάται στην αγκαλιά του χωρίς παράπονο. Την τιμά με το παραπάνω και αναδεικνύει το μεγαλείο της. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στην Παρθένο / 6ος οίκος
Η γραμματική της ψυχής
Το καθήκον δεν είναι σέξυ. Η αξιοπιστία δεν είναι ελκυστική. Ο Άρης στην Παρθένο είναι ο ερωτισμός, κλεισμένος μέσα σε ένα συρτάρι. Είναι η προσπάθεια να εκφραστεί ο έρωτας, αλλά εμποδίζεται από τη… γραφειοκρατία. Έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τον άντρα με τον Άρη στην Παρθένο. Η αναλυτική του ικανότητα, του κλέβει από το ερωτικό χάρισμα. Όλα πρέπει να έχουν ένα λογικό κίνητρο και ένα ορθολογιστικό υπόβαθρο.
Οι γυναίκες θα μπορούσαν όμως να εντυπωσιαστούν, από το γεγονός πως ένας τέτοιος άντρας μπορεί να κατευνάσει και να ελέγξει όλους τους ενοχλητικούς ανέμους της καθημερινότητας, απαλλάσσοντας τις από σκοτούρες. Με την αγάπη στη λεπτομέρεια, είναι σε θέση να σκέφτεται για εκείνη, πριν καν το κάνει εκείνη. Άλλωστε, όποιος έχει σήμερα πλέον μια… σταθερή δουλειά, είναι απίστευτα ερωτεύσιμος! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στον Ζυγό / 7ος οίκος
Σιδερένια γροθιά με μεταξένιο γάντι
Ο άντρας με τον Άρη στο Ζυγό είναι ο γεννημένος διπλωμάτης, το στρατηγικό ταλέντο. Ακόμα και στον έρωτα χαρακτηρίζεται από τον χαρισματικό και αγαπησιάρικο τρόπο που κοιτά να διαφύγει, όταν η κατάσταση δυσκολέψει γι’ αυτόν. Για αυτόν τίποτα δεν είναι αναγκαίο, όλα παραμένουν στο θεωρητικό και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν… μια δεδομένη στιγμή… αν οι περιστάσεις…
Ο άντρας αυτός είναι ένας εραστής με επίπεδο, με στιλ, με φινέτσα. Όχι απαραίτητα ο Ράμπο στο κρεβάτι, αλλά η τρυφερότητά και η αισθητική του ανεβάζουν σίγουρα τη λίμπιντο. Στη σχέση δε βλέπει τίποτα άσπρο-μαύρο, αλλά προτείνει συμβιβασμούς. Επίσης, απεχθάνεται να πρέπει να διεκδικήσει και να παλέψει για τον έρωτά του, αφού θεωρεί πως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όλα τακτοποιούνται. Στον έρωτα, προτιμά τις κυρίες με τα μαργαριταρένια κολιέ, αλλά τα αισθησιακά εσώρουχα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στο Σκορπιό / 8ος οίκος
Το κάμα σούτρα του ελέγχου
Στα γρανάζια του Πλούτωνα, η αγάπη εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πολεμικό παιχνίδι. Ο άντρας με τον Άρη στον Σκορπιό γνωρίζει πολύ καλά πως ο έρωτας μπορεί άμεσα να συνδεθεί με το χωρισμό, το πόνο, τον παντοτινό αποχαιρετισμό. Στη σχέση, κρατά απόσταση στην αρχή, για να ελέγξει καταστάσεις και συναισθήματα – του άλλου κυρίως! Τα ηνία να κρατά και να τραβά, είναι η αγαπημένη του ενασχόληση. Δύσκολος, ευαίσθητος, ακαθόριστος. Πιστός, επίμονος. Με τάση στα ψυχολογικά παιχνίδια, που αγγίζουν τη τρομοκρατία. Γι’ αυτό και φοβάται τις δεσμεύσεις, ή μάλλον οι δεσμεύσεις τον φοβούνται. Νιώθει πως του κλέβουν κάτι από τον ψυχισμό του ή πως τον αποκωδικοποιούν εντελώς λάθος. Ο έρωτας για αυτόν είναι μεταμόρφωση και η μεταμόρφωση, έρωτας. Ακόμα και τις ασήμαντες περιπετειούλες, τις θυμάται με κάθε λεπτομέρεια. Από μία γυναίκα ρουφά ουσιαστικό χρόνο και το κυριότερο, κομμάτι από την ψυχή της. Αν θέλει να είναι μαζί του. Γι’ αυτό και είναι για γυναίκες με… γερά νεύρα. Η ανταμοιβή τους θα είναι το καλύτερο ίσως σεξ της ζωής τους! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

 
…στο Τοξότη / 9ος οίκος
Ιππότης με μηχανή τούρμπο
Μιλώντας για τον Άρη στον Τοξότη, είναι σαν να μιλάμε για έναν αγέραστο Μύθο, ένα πλάσμα που ακολουθεί κάτι εξωπραγματικά μεγάλο, μια ιδέα, ένα όραμα, ακόμα και στον έρωτα. Το πιθανότερο είναι να τον συναντήσετε στο φανάρι, να μαρσάρει τέρμα το γκάζι και να χαμογελά παράλληλα. Η γοητεία του εκρηκτική, το αίτημά του να συνεχίσει να γεύεται τις χαρές της ζωής. Στα σκάνδαλα αφήνονται, αφού θεωρούν πως δεν πρόκειται για σκάνδαλο, απλά έτσι το βλέπουν οι… άλλοι!
Αυτός ο αρσενικός Άρης λοιπόν, είναι εξαιρετικός εραστής και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, ενώ οι γυναίκες αναγνωρίζουν αμέσως πως ο έρωτας και η αγάπη μαζί του μόνο συνηθισμένη δεν είναι. Απεχθάνεται τους περιορισμούς, τις πνιγηρές καταστάσεις και η υπερβολή είναι η αγαπημένη του λέξη. Οι παρέες του αποτελούνται από γυναίκες, τις οποίες έχει ανάγκη να υπάρχουν στη ζωή του, όχι ως ερωμένες, αλλά ως φίλες! Γι’ αυτό λοιπόν είναι ανόητα τα ξεσπάσματα ζήλειας απέναντί του, τα οποία θα επιφέρουν μοναχά την απομάκρυνσή της... ζηλιάρας. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στον Αιγόκερω / 1ος οίκος
Η εμπορική συμφωνία του φιλιού
Είναι το είδος του άντρα που από την παιδική ηλικία ακόμα, βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία του… παιδικού σταθμού. Είναι ανθεκτικός και με απίστευτο ένστικτο επιβίωσης, έστω και αν χρειαστεί να “μασήσει πρόκες”. Με τον ερχομό της ωριμότητος, οι άντρες αυτοί μπορούν να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα σε μια σχέση. Η πείρα τους μαλακώνει κάπως, απομακρύνοντας τη δυσκαμψία του Κρόνου. Σαν εραστές, έχουν ατελείωτη διάρκεια, στη σχέση πίστη αλλά και σκληρή εργασία. Γιατι μόνο με την επίμονη δουλειά πάνω σε κάτι, θεωρούν πως φτάνεις σε ικανοποιητικό σημείο.
Το γεγονός πως θέλουν να είναι τα αφεντικά στη σχέση τους, προκαλεί αντιδράσεις από το άλλο μέρος, οι οποίες συνήθως είναι χωρίς νόημα. Απαιτεί να ακολουθηθούν οι κανόνες, που αυτός έχει θεσπίσει, πιστά. Οι δε κανόνες, είναι για αυτόν πρόσταγμα της Φύσης! Στο σεξ, η συπεριφορά του αγγίζειτα επιτρεπτά όρια του συντηρητικού, ενώ τις εντολές θα τις δώσει αυτός. Σαν εραστής, μπορεί να μη σας τρελάνει στις εκπλήξεις, αλλά θα ξέρετε πως έχετε ένα αληθινό και παραδοσιακό αρσενικό δίπλα σας! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

…στον Υδροχόο / 11ος οίκος
Ο Χάρι Πότερ και η μάχη για την ελευθερία
Ο άντρας με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι ο προστάτης της παγκόσμιας ελευθερίας, ο υπερασπιστής της ανεξαρτησίας. Ο άντρας αυτός κάνει απλά… ό,τι θέλει! Με μία εμμονή να αποφύγει το φθαρτό, το συνηθισμένο, αυτό που όλοι κάνουν, φτάνει στην εκκεντρικότητα και την πρωτοτυπία. Πότε αφόρητα πιεστικός, στην προσπάθεια του να πείσει για την γνώμη του, πότε εύθραυστος σαν μια μιμόζα! Πιο πολύ φίλος, παρά εραστής, κινείται σε φανταστικά πλαίσια, παρά σε πραγματικά, δίνοντας την εντύπωση στη γυναίκα που αγαπά, πως αδυνατεί να δεθεί στο βαθμό που αυτή θα ήθελε. Το θετικό είναι πως σε κάθε είδους πρόκληση, παραμένει ατάραχος, ενώ στην ερώτηση γύρω από τη σχέση του, ανταπαντά με ερώτηση “ποια σχέση;”
O ερωτισμός καταλαμβάνει ένα μεγάλο πεδίο θεωρείας, αλλά όσον αφορά στην πράξη, προτιμά να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέα μονοπάτια. Δεν του αρέσει η ιδέα πως θα πρέπει να βάλει μια ετικέτα στη σχέση σας, ενώ τρέχει να σωθεί από οτιδήποτε γίνεται προς χάριν της παράδοσης και μόνο! Όπως και να ‘χει, είναι ένας πιστός φίλος στο πλευρό σας. Έστω και αν είναι εραστής σας! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
…στους Ιχθείς / 12ος οίκος
Ασανσέρ για τους ουρανούς, με επιστροφή
Το αξιοσημείωτο με τον Άρη στους Ιχθείς, είναι πως ενώ έχεις την εντύπωση πως τον κρατάς, ξαφνικά σου γλιστράει. Ο άντρας αυτός δημιουργεί μια αίσθηση ομιχλώδη γύρω του, με ταλέντο στην εξαφάνιση. Το πρόβλημα στις σχέσεις εντοπίζεται στο ότι χάνεται σε ακαθόριστες επιθυμίες και αλλάζει συνεχώς στόχους, ακόμα και αυτούς που αφορούν στο μέλλον της σχέσης. Τον άντρα αυτόν, το να τον επαναφέρεις στις ανάγκες της σχέσης, είναι το ίδιο ακατόρθωτο, με το να προσπαθείς να ψαρέψεις από μια παγωμένη θάλασσα τη σκιά της σελήνης!
Μαγεύει όμως τις γυναίκες, με έναν τρόπο υπερκόσμιο και απόμακρο. Καλλιτεχνίζει και φαντασιώνεται και αυτά είναι τα δυνατά του σημεία στον έρωτα. Κατέχοντας τη μαγεία του έρωτα, έχει πολλές ορκισμένες ερωμένες. Αδυνατεί όμως να δείξει πίστη, αφού τον συνεπαίρνει, όχι μια άλλη γυναίκα καλύτερη ή ωραιότερη, αλλά ο ίδιος ο έρωτας! Τον οποίο επαναλαμβάνει ασταμάτητα. Χωρίς εγωισμούς στις σχέσεις του, θολώνει τα νερά και την κρίση, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται ποσειδώνια και υπόγεια. Ζει και υπάρχει μέσα από το χάος που δημιουργεί, αποφεύγοντας να κάνει το περιβόητο ξεκαθάρισμα, που η σύντροφος μπορεί να έχει ανάγκη. Έχει όμως ένα δυνατό χαρτί: νιώθει τι ζητάει, τι επιθυμεί και τι χρειάζεται μια γυναίκα. Αυτό και μόνο, τον κάνει ακαταμάχητο! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2012 00:00:00