blank
 
blank

O Άρης στους Ιχθύς από 23 Μαρτίου ως 30 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
O Άρης στους Ιχθύς από 23 Μαρτίου ως 30 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
 

Στις 23 Μαρτίου, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει έως τις 30 Απριλίου 2024. Η αλήθεια είναι πως το ζώδιο των Ιχθύων είναι παράταιρο για τον Άρη, ο οποίος εκεί δεν εκδηλώνει όλη του την ενέργεια και ζωτικότητα. Έχοντας μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ποιότητα, συχνά βάρβαρη, ο Άρης ζορίζεται, περιορίζεται και εν τέλει, επιδρά με τρόπο έντονα ονειροπόλο, ευαίσθητο και απρόβλεπτο. Ο Άρης στους Ιχθείς επιδρά στην φαντασία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον κατάλληλο για ρομαντισμό, όνειρο και ειδύλλιο. Είναι του “όλα ή τίποτα”. Το σεξ παίρνει διαστάσεις ιερής υπόθεσης, σαν κάτι το ιδιαίτερο μεταξύ δύο ανθρώπων, με ουσία και σεβασμό. O Άρης βεβαίως αντιπροσωπεύει την επίτευξη των στόχων, με ποιο τρόπο κυνηγάμε το σκοπό μας, πως διεκδικούμε, το βαθμό επιθετικότητας που έχουμε. Στον Ιχθύ η δύναμη αυτή είναι μειωμένη, όπως μειωμένη είναι και η πρακτικότητα στην καθημερινότητα.

Sponsored Links

O Άρης στους Ιχθύς από 23 Μαρτίου ως 30 Απριλίου 2024

Φυσικά, στα ερωτικά είμαστε αναποφάσιστοι, βασιζόμενοι στη γνώμη των άλλων. Σαν να έχουμε αποθέσει αποφάσεις, διαθέσεις και επιθυμίες στα χέρια των άλλων και ανάλογα με τη γνώμη τους, προχωράμε. Τα αισθήματά μας είναι η βάρκα που μας ταξιδεύει, αλλά δεν αρκεί να μας προφυλάξει από τις τρικυμίες. Ευτυχώς, έχουμε οδηγό τη διαίσθησή μας και αποφεύγουμε κάποια ναυάγια. Ο τρόπος διεκδίκησης αλλάζει, γίνεται πιο έμμεσος και παρασκηνιακός, δεν μας αρέσει να αποκαλύπτονται οι προθέσεις μας, κρατώντας επτασφράγιστα μυστικά.

Φυσικά, υπό αυτές τις συνθήκες, μας είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε τη καθαρή σεξουαλική διάθεση από τον έρωτα. Γεγονός που οδηγεί στην αναζήτηση αγνών αισθημάτων, συχνά πλατωνικών. Στην περίπτωση όμως που συναισθηματικά νιώθουμε πως παραμένουμε ελλιπείς και ακάλυπτοι, με ευκολία στρέφουμε το βλέμμα αλλού, αλλάζοντας τα αντικείμενα του πόθου σαν… πουκάμισα. Ναι, δεν είναι περίοδος κατάλληλη για δεσμεύσεις, αλλά για φλερτ, απιστίες και νέες, όμορφες εμπειρίες. Ο Άρης στους Ιχθείς μας κάνει ασυγκράτητους, αδέσμευτους και με ροπή σε διπλές σχέσεις και επιπόλαιες περιπέτειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την νέα θέση του Άρη;

Καθοριστική η επίδρασή του στον έρωτα, αν και πρωτίστως ευνοεί τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), επιδρώντας στη φαντασία, η οποία ίσως και να μην έχει όρια, αλλά και την έμπνευση, η οποία το διάστημα αυτό κάνει θαύματα.

Άρης στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στους Ιχθείς, στον 12ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που φανερώνει την ανάγκη σου να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου και να αποδράσεις από την ρουτίνα. Μετά από μια αρκετά ενεργητική περίοδο σε επίπεδο κοινωνικών συναναστροφών, φαίνεται πως χρειάζεσαι λίγο χρόνο για ξεκούραση, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και λειτουργείς περισσότερο διαισθητικά. Καλό είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια του πλανήτη σε ψυχαγωγικές-καλλιτεχνικές δραστηριότητες και γενικώς να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας σημαντικών αλλαγών που έπονται σε όλο το φάσμα της ζωής σου και κυρίως στις σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για ενδοσκόπηση και περισυλλογή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια ευνοϊκή θέση για σένα, καθώς συνδέεται με την κοινωνικότητα και τους μελλοντικούς σου στόχους. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, διευρύνεις τον κύκλο σου και περνάς χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να θελήσεις να ενταχθείς σε κάποια ομάδα ή οργανισμό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα τις ημέρες αυτές ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στο χώρο εργασίας σου, μέσα από το οποίο καταφέρνεις να φτάσεις έναν στόχο που είχες θέσει. Η περίοδος, επίσης, είναι ιδανική για να κάνεις νέα όνειρα και να υλοποιήσεις σχέδια που είχες βάλει στον πάγο…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς εκκινώντας μια περίοδο έντονης δραστηριότητας στον τομέα της καριέρας σου. Φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές και νέα δεδομένα σε σχέση με ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα ή με πρόσωπα εξουσίας στο χώρο εργασίας σου. Ίσως ξεκινάς κάτι καινούριο, που όμως ακόμη έχει ασαφές πλάνο ή να σου έχει προταθεί ανάληψη πρόσθετων καθηκόντων, η οποία αυξάνει το φόρτο εργασίας σου. Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος αυτή χρειάζεται υπομονή και αυξημένη προσπάθεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις, ενώ αυτό που πρέπει να αποφύγεις, είναι μια ρήξη με πρόσωπα που λίγο παρακάτω μπορεί να φανούν χρήσιμα για το μέλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσεις να έχεις περισσότερα έσοδα ή να αποκομίσεις οφέλη από τυχόν συναλλαγές ή επαφές με το εξωτερικό. Επιπλέον, η συγκεκριμένη περίοδος είναι κατάλληλη για επικερδείς επενδύσεις καθώς επίσης και για την αποκατάσταση της ερωτικής σου ζωής.  Είναι πιθανό να ασχοληθείς με ένα καινούριο πεδίο γνώσης, να σε απασχολήσουν θέματα εκπαίδευσης ή μια συνεργασία σου με το εξωτερικό τις επόμενες ημέρες. Η περίοδος είναι ιδανική για να δρομολογήσεις σχέδια και να εφεύρεις ένα νέο όραμα, που στη συνέχεια θα καταφέρεις να υλοποιήσεις.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια θέση που φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και σε ερωτικές σου σχέσεις. Θα σε απασχολήσουν έντονα οφειλές, οικονομικές συμφωνίες, κληρονομιές ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με οικονομικούς οργανισμούς, εφορίες, τράπεζες. Ίσως, θελήσεις να προβείς σε έναν διακανονισμό ή να αλλάξει κάτι στο εισόδημα του συντρόφου σου, επηρεάζοντας το κοινό σας ταμείο. Παράλληλα, έρχονται σε πρώτο πλάνο θέματα συμβίωσης και ίσως υπάρξει κάποια ένταση με το ταίρι σου, αναφορικά με αυτά που μοιράζεστε μέσα στη σχέση. Από την άλλη, η νέα θέση του Άρη επηρεάζει το ψυχολογικό σου κομμάτι και ενδέχεται να αντιμετωπίσεις απωθημένα ή θέματα σεξουαλικής φύσεως, που έρχονται στην επιφάνεια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Φαίνεται πως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τη σχέση σου με το σύντροφό σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, είτε λόγω κάποιων αλλαγών στη δική του ζωή που επηρεάζουν και σένα, είτε λόγω νέων δεδομένων που προκύπτουν για το παρόν και το μέλλον σας. Από την άλλη, αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν πρόσωπα από το παρελθόν ή να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Εξελίξεις έρχονται και στις συνεργασίες σου, με αυξημένο το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια κινητικότητα ή αλλαγή στις συναδελφικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινεί μια περίοδο εξελίξεων στον χώρο εργασίας σου και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Θα υπάρξουν αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα, φαίνεται πως αλλάζουν οι ρυθμοί σου και δραστηριοποιείσαι περισσότερο, προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Το εργασιακό σου περιβάλλον δέχεται επίσης νέα δεδομένα, με αυξημένο το ενδεχόμενο να μετακινηθείς εσύ ή κάποιοι συνάδελφοι σε άλλη έδρα, να αλλάξεις αντικείμενο ή να δεχθείς κάποια πρόσθετη ευθύνη, που φέρνει παραπάνω τρέξιμο. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα αυτό δώσε προσοχή στο σώμα και τη φυσική σου κατάσταση και αναζήτησε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για την ερωτική σου ζωή. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα δουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία τους να τονώνονται και θα δεχθούν περισσότερες ερωτικές προκλήσεις και ευκαιρίες. Η διάθεση για φλερτ, διασκέδαση και σεξουαλικά παιχνίδια ανεβαίνει, κάτι που επηρεάζει και τους δεσμευμένους, οι οποίοι θα δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται. Ακόμη, αν έχεις παιδιά, η σχέση σας βελτιώνεται και οι δραστηριότητες μαζί τους σε γεμίζουν χαρά, ενώ αν σχεδιάζεις να αποκτήσεις, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα γόνιμη. Επίσης, θα θελήσεις να εκφράσεις τον δημιουργικό εαυτό σου, αναλαμβάνοντας νέα εγχειρήματα ή πρωτοβουλίες, μέσα από τα οποία καλλιεργείς τα ταλέντα σου. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στο ηλιακό σου ναδίρ, μια θέση που αφορά το σπίτι και τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αλλαγή σε επίπεδο ακίνητης περιουσίας, μια ανακαίνιση ή μετακόμιση, μια ανακατάταξη στις σχέσεις των μελών της οικογένειας, καθώς και το ενδεχόμενο να ξεσπάσει μια διαμάχη με γονείς ή κάποια μητρική/πατρική φιγούρα. Παράλληλα, φαίνεται πως το παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνος με τον εαυτό σου, ώστε να κάνεις έναν απολογισμό, να φέρεις στο νου σου αναμνήσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εκφραστικό. Φαίνεται πως εκφράζεις με περισσότερη αμεσότητα αυτά που σκέφτεσαι, διεκδικείς πράγματα μέσα από το διάλογο, δικτυώνεσαι, προβάλλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και συνδιαλέγεσαι με περισσότερο κόσμο. Παράλληλα, αυξάνονται οι μετακινήσεις σου και έχεις περισσότερες ευκαιρίες ή προτάσεις για εκδρομές και κοντινές αποδράσεις. Σε πρώτο πλάνο έρχονται επίσης σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς, οι οποίες παρουσιάζουν νέα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια διέλευση που φέρνει σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά σου. Η προσοχή σου στρέφεται σε οικονομικές συναλλαγές, έξοδα που παρουσιάζονται και καλείσαι να τα διαχειριστείς, αλλαγές στο εισόδημά σου ή ακόμη κάποια αγορά/επένδυση που έχεις σχεδιάσει. Καλό είναι να αποφύγεις περιττές σπατάλες το διάστημα αυτό, δανεισμούς ή συμφωνίες που δεν έχουν από την αρχή ξεκάθαρους όρους, καθώς οι όψεις του Άρη φανερώνουν πιθανότητα να έχεις απώλειες. Γενικά, η υλική ασφάλεια γίνεται το θέμα της περιόδου αυτής, ενώ ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, που επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, δρομολογώντας εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το διάστημα αυτό, γίνεσαι περισσότερο άμεσος, διεκδικητικός και δυναμικός, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να εξελίξεις τις υποθέσεις σου και αποκτάς τη μαχητικότητα που χρειάζεσαι, για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σε δραστηριοποιήσουν, με αυξημένο το ενδεχόμενο να δεχθείς πρόσθετη πίεση ή ευθύνες την περίοδο αυτή, ενώ όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, φαίνεται πως οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν αλλαγές, που σε ωθούν να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-03-2024 12:00:00