blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Στις 22 Σεπτεμβρίου κορυφώνεται το τετράγωνο μεταξύ του Άρη, ο οποίος πλέον κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μια όψη που έρχεται να επηρεάσει τον τρόπο που διεκδικούμε τα πράγματα. Οι κύριοι αποδέκτες της ενέργειας της όψης είναι τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι-Τοξότες, Παρθένοι-Ιχθείς) και ειδικά όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο.
 
Το γεγονός ότι αυτή η δυσμενής όψη πραγματοποιείται σε δύο μεταβλητά ζώδια, βοηθά ώστε η ενέργειά της να εκφραστεί λίγο πιο ομαλά, μέσα από έναν ευέλικτο χειρισμό των καταστάσεων. Το τετράγωνο αυτό κορυφώνεται μια μέρα πριν την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό και δύο ημέρες πριν τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, ένα πλανητικό σκηνικό, που θα φέρει τις διαπροσωπικές σχέσεις σε πρώτο πλάνο. Άρα, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως με αυτή την όψη καλούμαστε να περάσουμε μία δοκιμασία, να αφουγκραστούμε τις προσωπικές μας ανάγκες, λίγο πριν τις μοιραστούμε με τους άλλους, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλές φορές τα θέλω μας ικανοποιούνται μετ’ εμποδίων…

Η ώρα του απολογισμού

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα είναι ισχυρά ενεργό μέχρι τις 25 του μήνα, δημιουργώντας μας αμφιβολίες για τον εαυτό μας, τα θέλω μας και τις αποφάσεις που έχουμε λάβει το περασμένο διάστημα. Το παρελθόν κάνει έντονη την παρουσία του, φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με τις συνέπειες των πράξεών μας. Ακόμη, η φυσική μας ενέργεια θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα τις ημέρες γύρω από την επιρροή του τετραγώνου, ενώ ίσως να παρατηρήσουμε μια δυσκολία στο να συγκεντρωθούμε και να εστιάσουμε σε έναν σκοπό.
 
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για να διοχετεύσουμε σωστά την ενέργεια αυτής της όψης, είναι να αντιμετωπίσουμε με θάρρος τους φόβους ή ενδεχόμενους λανθασμένους χειρισμούς, που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Σίγουρα, το να κλειστούμε στον εαυτό μας και να κυριευτούμε από συναισθήματα ανεπάρκειας, είναι ένας δρόμος που θα οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Ποιo δρόμο θα διαλέξεις;

Παράλληλα, αυτό το διάστημα ίσως να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο, για να πετύχουμε κάποιες επιδιώξεις μας ή να παρατηρήσουμε πώς κάποια άτομα χρησιμοποιούν δόλια μέσα, για να ικανοποιήσουν τα θέλω τους. Σίγουρα, δεν θα ήταν συνετό να εμπλακούμε σε διαμάχες, αλλά να προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε μόνοι μας τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, να λάβουμε τις ανάλογες αποφάσεις, χωρίς να τις παρεμβάσεις τρίτων, και να νιώσουμε σιγουριά για αυτό που εμείς οι ίδιοι επιθυμούμε.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2014 12:00:00