blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Όταν το συναίσθημα ξυπνά…

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Όταν το συναίσθημα ξυπνά…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015, τον Άρη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Τις μέρες αυτές μπορείς να αξιοποιήσεις την καλή σου ενέργεια και τη διάθεση που έχεις να προσφέρεις και να κατανοήσεις αυτούς που αγαπάς ή γενικότερα τα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή. Όμως, να θυμάσαι πως κι άλλοι βρίσκονται κάτω από μια ανάλογη διάθεση, που προάγει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και ιδιαίτερα τις σχέσεις της προσωπικής σου ζωής!
 
Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα δίνει τη δυνατότητα μιας υγιούς έκφρασης, αλλά και τη διάθεση να φανούμε χρήσιμοι, να προσφέρουμε, να εξυπηρετήσουμε όσους νιώθουμε πως μας έχουν ανάγκη. Και φυσικά, η όψη έρχεται να μας θυμίσει πως δεν είμαστε αποκομμένοι και μόνοι, υπάρχει μια μυστική ένωση μεταξύ όλων των ανθρώπων… Η κάθε κίνησή σου, έχει επίδραση όχι μόνο σε σένα, αλλά παντού!
 
Οι ενέργειες κινούνται σε ένα κλίμα που ενισχύει την ευαισθησία, μας προτρέπει να βγάλουμε από μέσα μας τις καλύτερές μας ποιότητες, αυτές που φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους και τους δίνουν την δυνατότητα να μοιραστούν και να ανταλλάξουν πολύ όμορφες στιγμές και συναισθήματα! Και φυσικά, είναι μια όψη που λειτουργεί περισσότερο εσωτερικά, προτρέπει ίσως και σε μια μεγαλύτερη απομόνωση, που σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σου, να μπεις στη διαδικασία του διαλογισμού, να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, την αλήθεια σου, και να εξυψώσεις στην ψυχή σου και το πνεύμα σου μέσα από την ανταλλαγή της αγάπης!
 
Σε ένα άλλο επίπεδο, η όψη ξεδιπλώνει μία πιο ιδιαίτερη ανάγκη σου, που έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή… Είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία μιας πιο αισθησιακής ατμόσφαιρας, αφού το παιχνίδι ανάμεσα σ’ εσένα και τον σύντροφό σου εστιάζεται περισσότερο στην απόλαυση των αισθήσεων τις ημέρες αυτές, που αναζητούν την αγκαλιά και την ένωση… Έχει ένα ερωτικό χρώμα η όψη αυτή που ενεργοποιεί την ερωτική σου διάθεση και σε ωθεί σε πολύ ιδιαίτερες, ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες… Το σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση, ξεπερνά την απλή ένωση και γίνεται μια πιο εσωτερική κατάσταση, όπου αυτό που επιθυμείς να ανταλλάξεις με τον σύντροφό σου είναι πιο εσωτερικό, είναι η εκτόνωση μιας πιο βαθιάς ανάγκης σου!
 
Η όψη είναι μοναδική για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη. Τις ημέρες αυτές μια μεγαλοφυής, μια εμπνευσμένη σύλληψη, μπορεί να τους κάνει να μεγαλουργήσουν!
 
Από την άλλη μεριά, όταν μιλάμε για Ποσειδώνα πάντα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πόσο εμπιστευόμαστε κάποια πρόσωπα. Πολύ συχνά υπάρχει μια τάση ή επιθυμία να υποκύπτουμε σε ψευδαισθήσεις, γεγονός που δημιουργεί πολύ πρόσφορο έδαφος για πάσης φύσεως εξαπατήσεις… Καλό είναι να έχουμε το νου μας!
 
Επίσης, προσέχουμε πολύ τι καταναλώνουμε. Είναι πολύ εύκολο να βγούμε έξω από το μέτρο με το αλκοόλ, ενώ και οι δηλητηριάσεις κάτω από την όψη αυτή είναι πολύ συχνές, ιδιαίτερα με τα θαλασσινά ή τα ποτά που δεν γνωρίζουμε την προέλευσή τους! Ακόμα, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και στη θάλασσα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ημέρες που ακολουθούν μπορεί να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, που προάγουν το συναίσθημά σας και τις σχέσεις σας, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα όμορφο κλίμα στην ερωτική σας ζωή! 

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-07-2015 20:00:00